Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
DelayedPenalty

9.3

Recommended Posts

Hiihto Maailmancup Holmenkollen miesten 50km perinteinen 

Voittaja: Iivo Niskanen @1.85 Unibet

Iivo jätti MM-kisoissa 50 kilometrin vapaan kilpailun väliin Sunnuntaina keskittyäkseen tähän Maailmancup -kiertueen arvostetuimpaan kilpailuun. Kunto on miehellä riittävä voittoon ja tutummat pohjoismaiset olosuhteet antavat myös Suomen huollolle todennäköisyydet onnistumiseen.Matka ja tyyli sopii Niskaselle kuin nenä päähän. Häneltä löytyy kokemusta kyseisen kilpailun voittamisesta ja osaa luoda voittavan taktiikan. Kaikki muistavat varmasti Niskasen olympiakisoissa esittämän jäätävän vedon tällä matkalla vuosi sitten. Venäjän Aleksander Bolshunov oli ainut kuka pystyi edes vähän antamaan Niskaselle vastusta.  

Tähän kilpailuun moni hiihtäjä ei pääse lähtemään ihan optimikunnossa. Kovimmista Niskasen haastajista mm-kisojen 50km hiihti Sundby, Röthe, Holund ja kaikki matkat operoinut Bolshunov. Olisi ihme mikäli Bolshunov jaksaisi tuollaisen rypistyksen jälkeen 5 päivän palautumisella taistelemaan Niskasen myrkyttämistä vastaan. 

Kohde osuu, kun Iivo Niskanen voittaa kilpailun

E: kisa alkaa siis 11.00

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihdon MM miesten sprintti klo 17:30

Garanichev - Windisch

Pelivalinta: Garanichev

Kerroin: 1,70 Guts

Guts on laittanut kertoimet yläkanttiin jälleen.

Windisch kilpaili sekakilpailussa viimeisellä osuudella, jossa hän ampui yhteensä 5 ohilaukausta. (2 makuulta ja 3 pystyltä) Windischin hiihtoaika on perustasoa, joka asettaa paljon kysymyksiä tultaessa ammuntaan. Windischin ammunta on myös epävarmaa, sillä hänen prosentinsa tältä kaudelta ovat vain 78% (makuulta 84% ja pystyltä 73%). Kahden ammunnan kisassa tämä tulee näkymään siis viimeistään pystypaikalla.

Garanichev aloittaa kisat sprintistä, joten hänellä on huilia alla enemmän.  Hän  on hyvä ampuja 88% (makuu 93& ja pysty 84%).  Hiihtovauhdissa päihittää myös Windischin.

Garanichev ja Windisch ovat hyvin tasoissa hiihdossa, mutta ammunta on sen verran varmempaa Garanichevillä, että vaakakuppi kallistuu hänen puolelle. 

Tuolla kertoimella varsin pelattava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bundesliga / Saksa

Dortmund - Stuttgard

Valinta / Dortmund -1.5 (AH) / @1.97 Bet365

Klo / 16.30

Dortmundilla on kova paikka edessä kun Bayer kutoi 9 pisteen sarjajohdon kiinni. Joukkue tippui Chämppäristä tiistaina, kun Tottenham eteni 4-0 yhteismaalein jatkoon. Chämppäistä putoamisen myötä joukkue voi kuitenkin keskittyä 100% Bundesligan ja uskon joukkueen tänään palaavankin voittojen tielle. Edelliseen viiteen peliin joukkueelle mahtuu vain yksi voitto, kolme tasuria sekä viimeviikon häviö Augsburgille. Nyt joukkue kuitenkin palaa Signal Iduna Parkille ja uskon joukkueen laittavan shown päälle kotiyleisölle. Koen että Dortmund tulee tänään kovalla latauksella ja motivaatiolla peliin ja vähintään kahden maalin voitto on oletettavissa.

Tämänpäiväinen vastus ei ole kummoinen. Stuttgard on sijalla 16 ja yrittää päästä pudotusviivan yläpuolelle. Joukkue voitti viimeviikonloppuna yhden sijan alempana olevan Hannoverin kotonaan 5-1, mutta tämä voitto oli ensimmäinen kolmeen kuukauteen. Stuttgardin vierassaldo on karu. 12 vieraspelistä käteen on jäänyt 1 voitto ja 2 tasuria ja maaliero on huikea 8-28. Dortmund kävi alkukaudesta nappaamassa vieraissa 4-0 voiton. Vaikka Dortmund saattaa ola hieman sekaisin tällä hetkellä, niin uskon joukkueen voittavan vähintään kahdella tänään. Kerroin -1.5 kuuluisi omasta mielestä olla 1.8 puolella, joten 1.97 kelpaa pelattavaksi.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ligue 1 / Ranska

Strasbourg - Lyon

Valinta / Strasbourg +0.75 / @1.83 ComeOn

Klo / 18.00

Myös Ranskan Ligue 1 pelataan täysi kierros viikonloppuna ja Lyon lähtee Strasbourgiin.

Strasbourg ei ole viimeaikoina ottanut voittoja, mutta joukkue on kuitenkin erittäin tasokas. Joukkue on tällä hetkellä sijalla 9, mutta vain 6 pisteen päässä top vitosesta. Lyon taas on yksi Ranskan parhaista ja joukkue on sarjataulukon kolmas. Starsbourg on kuitenkin haastanut isoja jengejä tällä kaudella erittäin hyvin. Joukkue pelasi äskettäin sarjakakkosen Lillen kanssa tasurin. Joukkue myös tiputti Lyonin, Marseillen sekä Lillen Cupista, jotka ovat PSG:n jälkeen sarjan suurimmat joukkueet. Strasbourg on myös toinen joukkueista joka pelasi PSG:n kanssa tällä kaudella tasan. 

Lyonilla on fokus varmasti enemmän tai vähemmän tiistain Barcelona ottelussa. Joukkue pelasi Barcan kanssa kotikentällään 0-0 tasurin, joten jatkopaikka ei todellakaan ole vielä selvillä. Lyon ei ole myöskään pelannut vieraissa tällä kaudella erityisen hyvin ja 13 vieraspelistä joukkue on voittanut vain 5, joista 4 on ollut Strasbourgia selvästi heikompia joukkueita vastaan. Saa nähdä ketä Lyon lepuuttaa tämänpäiväisessä pelissä, mutta Strasbourg +0.75 ja 1X kohteista löytyy valueta.

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto miesten sprintti klo 17:30

Boe, J - Fourcade, M

Pelivalinta: Fourcade, M

Kerroin: 3,50 Unibet

Sekaviestin hiihtoaikojen perusteella Johannes Boe asetettu liian selväksi ennakkosuosikiksi Fourcadea vastaan. Boen ammunta ollut kauden loppupuolella epävarmempaa ja etenkin pystypaikalta tullut usein sakkokierroksia. 

Fourcade on hyvä ampuja, jolta voidaan odottaa 0 ammuntaa tai max 1 sakkokierrosta. Tuolla tuloksella Fourcade pystyy Boen haastamaan tasaväkiseen kamppailuun. Mm kisat ovat Fourcadelle todella tärkeät, sillä kausi muuten mennyt heikosti. Uskon että Fourcade tulee ottamaan vähintään pari henk. Koht mitalia kisoista. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Australia

Cental Coast Mariners vs Wellington Phoenix 

Pelivalinta: Wellington o1.5 @ 1.68 unibet

10:50

CCM on päästänyt sarjassa toiseksi eniten maaleja ja se on myös tällä hetkellä sarjan jumbo, maaliero 22:48 7p

Wellington Phoenix on sarjassa kuudentena, maaliero 26:27 ja 28p

Kuntopuntarissa molemmat ovat pohjalla, CCM jumbona sijalla 10, viiteen otteluun maaliero 7:13 ja vain yksi piste, tämä kertoo aika paljon joukkueen iskukyvystä

Wellington on kuntopuntarin kahdeksikko, maaliero 3:6 ja viisi pinnaa joten ei heilläkään ole kummoisemmin mennyt ja maalinteko tökkinyt....mutta mutta laadultaan vierailijat ovat kuitenkin niin paljon parempi porukka, että kaiken järjen mukaan Wellingtonin pitäisi pystyä huonommallakin esityksellä tässä ottelussa vähintään kaksi maalia tekemään.

OIKEIN!

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihdon mm, miesten pikakisa

Eniten osumia Christiansen, Vetle Sjåstad - Peiffer, Arnd / Christiansen @ 2.55 unibet

17:30

Christiansen on ollut viimeaikoina hyvässä ampumavireessä ja Usasta Christiansen nappasikin pikakilpailun voiton puhtaalla ammunnalla. 

Torstaina Christiansen sai Sekaviestistä Norjalle kultaa,  ja suoriutui puhtaalla henk.koht ammunnalla. Peiffer hiihti Saksan hopeajoukkueessa ja ampui tuolloin kaksi ohi.

Peiffer on paukutellut pikakisoissa tällä kaudella 1-2 sakkoa per kisa joten en usko, että nollakerhoon tänään tulee yltämään.

Tasainen pari ammunnassa ollut koko kauden, mutta viimeaikaisen ammuntavireen perusteella luotan enemmän norjalaiseen ja uskon, että hän saattaa pystyä ampumaan jopa nollat tämän päivän kilpailussa.

Tämä kohde menee oikein kunhan Christiansen saa enemmän osumia kuin Peiffer, tasatulos = VÄÄRIN

VÄÄRIN

 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:jalkapallo klo.12:00

Albany Creek - Bayside United

ht/ft Albany Creek @2.23 Unibet

selasin noita alempiensarjojen ausseja ja tämä herätti kiinnostuksen,joten heitetään tätä testiin.

Pidän kotijoukkuetta tasoltaan/laadultaan parempana porukkana,Albany ei yleensä tässä sarjassa pelattuaan ole kotonaan kaudenaikan montaa kertaa hävinnyt.Albany voitti tämänsarjan viimekaudella ja tulee olee vahva tälläkinkaudella.Albanylta pitäisi löytyy tulivoimaa voittamaan Bayside kotonaan ja toivottavasti Albany laittaa kovan höyryn heti alusta alkaen.Bayside oli viimekaudella niitä kellariosaston jengejä ja otti jokusen vierasvoiton,mutta Albanylle se hävisi 3-0.Bayside pääsi ainakin harjoittelee maalintekoa,sillä joukkue voitti Aussi FFA cupissa jonkun bupijengin 0-31,että silleen :D Albany on iso suosikki kotonaan voittamaan,että täytyy ottaa puoliaika/kokopelin voittoa,että saa jotain valueta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

SaiPa - JYP 

SaiPa @2.25 William Hill 

KLO: 18.00 

Hiukan epänormaali alkamisaika tällä ottelulla, mutta ei anneta sen häiritä. JYP hävisi eilen oletetusti Kärpille ja tottahan se on ettei jyskylän miehillä jalka enää liikahda kuten pitäisi. Tuppurainen, Perrin, Hytönen... Maalivahtipeli kaipaa apuja eikä puolustajat sitä tarpeeksi tarjoa. Hyökkäävät puolustajat hoitaa roolia liikaa nimenomaan omassa päässä jolloin virtaa maalintekoon ei juurikaan jää. Hyökkääjien hyökkäysvoimaa kulutetaan myös tyhmällä peluuttamisella. Eilinen hyvä esimerkki. Sport otti voiton eilen joten lenkki kiristyy jypin ympärillä. Vaikeat lähtökohdat illan otteluun. Sekavaa jypiä odotan jäällä nähtävän. 

Sputnik teki Mikkelissä mitä piti. Edellisen pelin voitto toi varmuudella helpotusta joukkueeseen ja rosterimuutokset osui ja upposi. Saipa onnistui tiivistämään peliään ja pysymään kurissa. Oma pää puhtaana ja kolme tehtyä maalia. Hyvä tulos. Saipalla on panosta tässä sen verran että säälipleijareiden kotietu on vielä otettavissa. Joukkue pääsee tähän peliin huilanneena ja onhan kisapuisto ollut läpi kauden vaikea paikka vieraille. Koska Sputnik oli sitä mitä pitää viimepelissä on luotto todella vahva. JYP todennäköisesti pisti eilen itsensä likoon joka näkyy tänään. Jäähyt tässä pian koituu vieraiden tuhoksi olettaisin. Kolme aiempaa kohtaamista ja voitot saipalle 2/3 ottelusta. 

Oman tasonsa löytänyt motivoitunut Saipa ottaa tänään pisteet valmiiksi väsyneeltä JYPiltä. Kerroin tähän hetkeen ihmetyttää suuruudellaan joten otetaan talteen. 

Kohde menee oikein kun Saipa voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

HIFK - TPS 

YV-Maaleja yli 1,5 @2.00 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 17.00 

Liigan 2 ja 3 parhaat yv-joukkueet nokikkain. Kauden aiemmissa kohtaamisissa ei ole tuohon kahteen yyveemaaliin päästy. Nyt siihen on mielestäni loistava tilaisuus. HIFK jäi eilen Hämeenlinnassa jyrän alle, eikä onnistunut kertaakaan ylivoimalla. Kerho iski kahdesti. Tätä ennen tutuksi tuli Thorell Kangasniemi Santala kolmikko. Santalan poissaolo selvästi syö tuota osioita. Tähän sarakkeeseen HIFK takuulla kiinnittää huomiota tänään. Tosin istuuko itse rasituksen vuoksi boxissa, jää nähtäväksi. 

Turkulaisilla alla karmea jakso. Hyökkäys tökkii, mutta viimepelin ainokainen tuli sentään ylivoimalla. TPS tässä tuntuu olevan suosikki ja tulee saamaan enemmän noita yv-mahdollisuuksia väittäisin. TPS käy kilpailua sijoista 2-4 ja HIFK pyrkii punnertamaan itsensä viivan päälle suoraan paikkaan kiinni. 

Ottelusta ennakoin maalirikasta ja erityisesti nuo yyveet suurennuslasin alle. Molemmat tarvii siihen osioon parannusta. Materiaalista tämä ei jää kiinni. 

Mielestäni pelattavin kohde tähän peliin suhteessa kertoimeen. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 1,5 YV-maalia 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Todella yllättynyt että 0 yv-maalia.. liiga
 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.19:00

Timrå - Malmö

Tekee pisteen Max Gortz @2.00 Unibet

Timrån karsiminen SHL paikastaan varmistu ja joukkue voi alkaa jo pikkuhiljaa keskittyy niihin ja näitä runkosarjan loppupelejä ei ole pakko ottaa enää tosissaan.Malmölla on panoksena vielä pääsy 6.sakkiin.Malmö jatkaa vieraspelejään ja eilen se hävisi Brynäsille 4-3.Malmölla on tänään saumoja napata voitto ja täydet pisteet.Timrån ajatukset voi siis olla jo karsinnoissa ja sen Malmö voisi käyttää hyväksi.Eilen Brynäsia vastaan kakkosketjun laituri Gortz oli hyvällä pelipäällä antaen 3 syöttöä.Malmö saattaa kaunistella tänään maalisuhdettaan ja useampi ukko saalistaa pisteitä ja Gortz kuuluu niihin potentiaalisiin pojottajiin tänään.

 

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:predators: Nashville Predators  - :huricanes: Carolina Hurricanes 

 

Valinta :  X 2 ( Tasapeli tai Carolina Hurricanes ) 

Kerroin : 1,90 ( ComeOn ) 

 

NHL ei oo tullut vihjattua nyt ollenkaan ja en ole oikeastaan myös seurannut,  että alku kankeutta lienee alussa, mutta kohti poffeja on hyvä nostaa tietoa, niin ollaan sitten tosipeleissä iskussa :)

Nashville on siis hyvä kotijoukkue,  joka on saanut Mikael Granlund joukkueeseensa ja hyvä hankinta. Fiala vissiin siirtyi pois, mutta kyllä Predators on jälleen suuri haastaja,  joka voi voittaa Stanley Cup.   Kotiyleisön edessä joukkue on perinteisesti hyvä ja kovaan paikkaa Hurricanes joutuu. 

Carolina on saanut Nino Niederreiter joukkueeseensa ja siellä on muutenkin Aho, Teräväinen,  Svechnikov,  Williams,  Staal,  joten joukkue pystyy haastamaan myös Predators joukkueen.  Puolustus on ihan kelpo, että tolppien välissä on isoin kyssäri poffeja ajatellen. 

Eilen Carolina hävisi kotonaan Winnipeg joukkueelle peräti 1-8, joten nyt olisi hyvä pestä kasvoja.   Joukkue pelaa B2B pelinä tämän ,  mutta mielestäni en laske lepoetua, sillä tuo Jets peli oli ohi ennenkuin  se edes alkoi, niin kyllä joukkueella jalka riittää tänään.

Keskinäiset Ottelut,  kun katsoo,  niin Carolina on saanut nyt kahdeksan  (8) kertaa peräkkäin vähintään yhden pisteen Nashville otteluista, niin sen perusteella Carolina pärjää tämän illan vastustajaansa vastaa.  Se lupaa hyvää tähän iltaan.  Myös Carolina hävisi murskaen eilen, niin uskon, että tänään vieraat pesee kasvonsa.  Usein Jääkiekossa petrataan seuraavaan peliin, jos häviät isosti, niin se edesauttaa vieraita.  Luotan, että Carolina petraa ja pesee kasvonsa edes niin, että ottelu menee edes jatkoille.  

 

Kunhan Carolina Hurricanes  (:huricanes:EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

Klo 22.00

Colorado Avalanche - Buffalo Sabres

Valinta : Jack Eichel laukaukset maalia kohti yli 3,5 

 

Kerroin : 1,72 @ Unibet

 

Tilastollisesti viimeisestä 10 pelistä 9 pelissä Jack Eichel on laukonut maalia kohti yli 3,5 kertaa. Paljon saa kyseinen herra peliaikaa ja vastuuta kentällä joten laukauksiakin tulee. Uskoisin, että tänäänkin ylittyy tuo 3 laukausta maalia kohti.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

NBA klo 19:00

New York Knicks - Sacramento Kings

Pelivalinta: New York Knicks

Kerroin: 3,06 Marathonbet

New York Knicksin kausi ollut pettymys ja loppukausi menee vaan pelaillessa merkityksettömiä otteluita. Knicks on pelannut viimeaikoina ajoittain kuitenkin kotikentällä hyvin ja Sacramenton tasoinen joukkue on täysin voitettavissa. 

Sacramento taistelee vielä playoff paikasta, mutta viimeaikaiset pelit sujuneet heikosti. Sacramento tarvitsee tästä matsista voiton, mutta helpolla Knicks ei kotikentällä tule luovuttamaan. 

Knicksin kertoimet nousseet mukavasti ja yli 3 kertoimella Knicks on hyvä pelivalinta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Callum Johnson - Sean Monaghan

Alle 7.5 erää, Pinnacle, @2.23

Klo: 04:00

 

Johnson on mielestäni yksi aliarvostetuimmista light heavyn nyrkkeilijöistä. Viime vuonna hän otti vakuuttavan ensimmäisen erän tyrmäysvoiton brittikollega Frank Buglionista ja myöhemmin syksyllä hän haastoi MM-ottelussa pahamaineisen Artur Beterbievin (12 voittoa, 12 tyrmäystä) ja oli lähellä yllättää tuossakin matsissa kun onnistui satuttamaan Beterbieviä pahasti jo toisessa erässä. Uskon että Johnson tullaan näkemään vielä toistamiseen MM-ottelussa ja tänään on hyvä tilaisuus saada ura jälleen oikealle raiteille kun vastaan asettuu suhteellisen nimekäs Monaghan, joka muun muassa tunnetaan Suomen Janne Forsmanin tyrmäämisestä muutama vuosi sitten. 37-vuotiaana hänen uransa alkaa olla jo loppupuolella ja hän on hävinnyt kaksi viimeisestä kolmesta ottelustaan, joista toinen oli toisen erän tyrmäys nyrkkeilijälle, joka on mielestäni Johnsonia heikompi. Luulen Johnsonin ottavan tästä vakuuttavan voiton.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Francisco Santana - Abel Ramos

Valinta: Ramos DnB, Unibet, @2.38 

Klo: 03:00

 

Kaksi yhdysvaltalaista välisarjan nyrkkeilijää, joista kumpikin on otellut lukuisia huippunimiä vastaan. Ramosin kolmesta tappiosta kaksi on tullut aivan parhaimmistolle, Regis Prograis on nykyään kenties välisarjan ykkönen ja Ivan Baranchyk myös lukeutuu top-viiteen. Häneltä löytyy myös tasapeli Maurice Hookeria vastaan, joka pitää nykyään yhtä MM-vöistä hallussaan. Santanalla on hyvin samantyyppinen saldo, sillä erotuksella että häneltä löytyy useampi tappio keskinkertaisemmille vastustajille. Ramos on näyttänyt tappioissaan paremmalta ja hänellä on jokseenkin selvä lyöntivoimaetu ja voi sen lisäksi hyvin viedä tämän ottelun myös pisteillä. Nykyotteiden valossa Ramos on mielestäni pieni suosikki.

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...