Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

11.3

Recommended Posts

Tennis Shenzhen naiset klo 07:00

Choi, J - Guo, H

Pelivalinta: Guo, H

Kerroin: 2,50 Bet365

Korealainen Ji-Hee Choi kohtaa Shenzenin karsinnassa Kiinan Hanyu Guon. 

Ji-Hee Choi pelaillut tällä kaudella vain muutamia kaksinpeliotteluita ja tulokset olleet vaisuja. Nelinpelissä Choi voittanut yhden tittelin tänä vuonna. 

Guo pelannut paremmin tällä kaudella ja Guo eteni juuri viikko sitten Nanchangin turnauksen finaaliin asti. Kaksinpelimenestyksen lisäksi yhden nelinpelitittelin Guo on voittanut. 

Guo on pari vuotta nuorempi pelaaja, mutta suurempi lupaus, jolta voidaan odottaa vielä selkeää tasonnostoa.

Guo asetettu liian suureksi altavastaajaksi tähän otteluun. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bundesliiga | Dusseldorf - Eintracht Frankfurt | 21:30

Pelivalinta: Eintracht Frankfurt @ 2.58 Coolbet

  • Dusseldorf on sarjassa sijalla yksitoista ja kuntopuntarista se löytyy kymmenen ottelun otannasta kolmantena. 
  • Frankfurt on sarjassa kuudentena eikä se ole kovinkaan kaukana mestareiden liigan paikasta, kuntopuntarista se löytyy kymmenen ottelun otannasta sijalta kuusi.
  • Dusseldof on voittanut 3/5 viime ottelustaan ja on kahden ottelun voittoputkessa kun puolestaan Frankfurt on pelannut kymmenen ottelua ilman tappioita.
  • Edellisen kohtaamisen Frankfurt voitto kotonaan lokakuussa peräti 7-1

Frankfurtin porkkana on tuo 6p päässä häämöttävä mestareiden liigan  paikka joten näkisin, että voitto olisi tässä paikassa tärkeämpi vierasjoukkueelle kuin kotijoukkueelle. Kotijoukkue Dusseldorf on  käytännössä varmistanut sarjapaikkansa, putoamispaikkaan on matkaa 12p verran ja eurooppaliigan paikkaanki jo kahdeksan pisteen verran joten joukkue pelailee nämä jäljellä olevat pelinsä pois ja varmistaa sarjapaikan ensi kaudelle.

OIKEIN! :kaljaa:

 

 

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skotlanti:Reserviliiga jalkapallo klo.16:00

Celtic Reserves - Hearts Reserves

Heart Reserves o1.5@2.55 Unibet

Skotti reservipotkuista vieraille väh.2 osumaa testiin.Näissä reserviliigoissa on välillä kunnon hurlummeininki ja maaleja roiskitaan olantakaa.Celtic johtaa tätäsarjaa,sillä on 11 pelii pelattuna,joista voittoja 8,1 tasuri ja 2 tappiota.Hearts on taulukossa sijalla 7 ja sillä on 10 peliä pelattu,joista voittoja 6 ja tappioita 4.Molemmilla maalisuhde mukavasti plussalla.Celticilla se on +20 ja Heartsilla +14.Celtic on iso suosikki kotonaan ja luultavasti tulee voittamaan tämän.Ottelu jossa saatetaan nähdä useampi maali ainakin kotijoukkueelta.Celtic on jonkunkerran pystynyt pitää maalinsa puhtaana sarjan heikoimpia vastaan.Hearts ei kuulu niihin sarjan huonoimpiin ja hyvänäpäivänä pystyy tekee parit maalit Celticille ja se hyvä päivä pitäisi sitten sattua tänään,että veto osuu ja jospa Celticilla olisi pikkasen huonompi päivä nii sillohan se olis siinä.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Indian Wells (hard)

Gilles Simon - Dominic Thiem

Dominic Thiem 2-0  @ 2.08 Unibet

Alkaa 23:50

Vastakkain maailmanlistan sijat 29. ja 8. Thiem voitti eilen turnauksen avauksessaan Australiaa edustavan Thompsonin(77) erin 2-0 (6-4, 7-5). Simon vastaavasti kukisti turnauksen avauksessaan Tunisiaa edustavan Jazirin(60.) 2-1 (6-3, 6-7, 6-4). Miehet ovat kohdanneet toisensa kymmenen kertaa aiemmin joista Simon on voittanut kahdeksan ottelua. Viimeisin kohtaaminen on muutaman kuukauden takaa Pariisista jolloin Thiem voitti selkeästi 2-0 (6-4, 6-2). Tämän lisäksi Simon on onnistunut voittamaan viimeisestä seitsemästätoista TOP10- pelaajaa vastaan käydystä ottelusta ainoastaan kaksi kamppailua. Kymmenen vuotta vastustajaansa nuorempi Thiem tulee voittamaan ottelun erin 2-0. Unibetiltä markkkinatoppi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

NY Islanders - Columbus 

NY Islanders @2.50 Coolbet 

KLO: 01.00 

Kova tahti molemmilla kalenterin osalta käynnissä. Kotijoukkue on ollut ailahteleva muutaman viimepelin ja hyvin toiminut puolustus on joutunut ahtaalle. Lehner pois luukulta. Tästä huolimatta joukkue taistelee metropolitan divisioonan voitosta. Islandersin pelitapa on vastustajille raskas eikä sitä oikein muuten kuin liikkeellä murretta. Paljon samaa mitä viimevuoden vegasissa. Syy:valmentaja. Neljä edellistä kotipeliä eivät ole tuottaneet voittoa varsinaisella peliajalla joten aika on. 

CBJ palasi voittokantaan pensiä vastaan toissayönä. Ottelu oli lukemista  (4-1) huolimatta tasainen, eikä itseäni ole tuo CBJ vakuuttanut. Pikemminkin heikommin pärjää noiden hankintojen jälkeen, vaikka toista luulin. Joukkue on hävinnyt molemmat kauden pelinsä tämän yön vastustajalle. Joukkue pitää kuitenkin kiinni paikasta playoffeihin, mutta phillies hengittää niskaan. 

Paperilla CBJ on vahvempi hyökkäyksen osalta, mutta puolustus menee isännille. Maalivahtipeli jättää muutaman kysymysmerkin. Gibson vai Greiss? Bobrovski luultavasti vierailla. Tämä osio hienokseltaan vieraille. 

Isles osaa halutessaan nollata noita kovia hyökkäystrioja taktiikallaan. Eihän se kaunista peliä ole mutta tästä syystä joukkue menestyy. Kurinalaisuus on löydyttävä tähän peliin uudestaan. Muuten ei hyvä heilu. 

Kotikerroin viehättää suuruudellaan joten lappuun. 

Kohde menee oikein kun NYI voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB harjoitusottelu klo 19:05

Minnesota Twins - Detroit Tigers

Pelivalinta: Minnesota Twins yli 4,5 juoksua

Kerroin: 1,88 Marathonbet

Detroitilla aloittaa tänään heikko syöttäjä Tyson Ross, joten Twinsillä on hyvät mahdollisuudet lyödä monta juoksua. 

Twins lähtee otteluun hyvällä kokoonpanolla ja jos lyöntipeli kulkee yhtään niin vähintään 5 juoksuun on hyvät mahdollisuudet. Twins on ollut harjoitusotteluissa hyvässä vireessä ja 10/17 ottelusta Twins on tehnyt vähintään 5 juoksua. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Chicago - Arizona 

Chicago @2.35 Coolbet 

KLO: 02.30 

Otetaanpa tätä Blackhawksia siitäkin huolimatta, että Arizona on 8/9 voittanut edellisistä. Erittäin suuri etu tässä on Chicagolla kun kalenteria vilkaisee. Kovassa ruuhkassa Coyoytes tällä hetkellä ja ei se hanhikaan loputtomiin lennä. Kauden ensimmäinen Arizonalle joten Blackhawksilla revanssin paikka. Vastakkain on kaksi todella nopeasti liikkuvaa ja kiekkoa liikuttavaa joukkuetta. Maaliodottama korkea kuten Chicagon peleissä yleensä. Paljon laukauksia ja suoraviivaisuutta. Omasta mielestä tässä törmää samankaltaiset pelityylit joissa pyritään hyödyntämään nopeus. Molemmissa joukkueissa on lisäksi käsiä riittävästi ratkomiseen. Kuluttava pelityyli mikäli taklauksia nähdään runsaasti. Tottakai tässä merkitsee kaikki valmistautuminen yms listaa voi jatkaa loputtomiin. Mutta täysin tähän tilanteeseen ja otteluun on Chicagolla mahdollista hyödyntää Coyotesin rasitus. Kanen johdolla ottaa kiekkokontrolli niin hyvä tulee. Aika perinteisillä teemoilla tämä on Chicagon heiniä tämä. Kotisaldo kaipaa parannusta viimeisen 5 ottelun osalta, sillä tasan 1 suora voitto ainoastaan niistä. Blackhawks sai hyvän huilin ennen kahta edellistä peliään ja se näkyi. Joukkue voitti molemmat ottelunsa ja vei niissä myös laukaukset nimiinsä melko reilulla erolla. 

Uskon erittäin vahvaan kotiesitykseen, sillä nyt on pöytä katettu valmiiksi. Korkea kotikerroin suurella rasituserolla. Peleihin. 

Kohde menee oikein kun Chicago voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Indian Wells

Naomi Osaka - Danielle Rose Collins

Vihje: Naomi Osaka -1.5

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 03:00

- Indian Wellsin 1/16 finaalissa kohtaavat WTA Rankingin 1. Naomi Osaka ja WTA Rankingin 25. Danielle Rose Collins. Naisten Rankingin ykkösnimi Osaka aloitti tämän turnauksen hyvin voittamalla WTA Rankingin 65. Mladenovicin 2-0 luvuin 6-3, 6-4 pelein, Osaka voitti Australian Openin tammikuussa ja on osoittanut kuuluvansa maailman parhaitten naisten joukkoon, Osaka on hyvä syöttämään kuin myös murtamaan ja on ansaitusti tuon Australian Openin jälkeen ykköspaikalla, sen verran loistavaa tennistä Osaka pelasi ja monia monia huippu naisia kaatui tuossa turnauksessa. Danielle Rose Collins puolestaan on pelannut myöskin hyvin ja kuuluu myöskin melkein kärkipään naisten joukkoon, parhaana päivänään Collins on erinomainen pelaaja mutta ailahtelee allekirjoittaneen mielestä liikaa ja on siksi aina arvaamaton, on vastassa kuka tahansa. Välillä parhaana päivänä pystyy kaatamaan oikeastaan kenet tahansa mutta pystyy myös huonona päivänä häviämään häntä selvästi huononmallekkin. Collins aloitti tämän turnauksen hyvin 2-0 voitolla Flipkensistä 4-6,1-6 pelein mutta tässä ottelussa on vastassa aivan eri tason vastustaja, jossei Collins pysty peliään petraamaan niin kylmää kyytiä on tulossa Rankingin 1. naiselta tässä ottelussa. Naiset ovat kerran kohdanneet aikaisemmin 2018 loppupuolella ja tuolloin Osaka oli valovuoden edellä Collinsia voittaen tuon ottelun 2-0 luvuin pelein 6-1, 6-0. Yhtä tylyihin lukemiin en usko tässä ottelussa mutta kyllä suoraan 2-0 Osaka tämän tulee viemään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Colorado Avalanche - Carolina Hurricanes

Vihje: Ei tee ottelussa pistettä Derick Brassard (varsinainen peliaika)

Kerroin: 1.80

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 03:00

- Colorado Avalance isännöi Carolina Hurricanesia ja paljon suomalaisväriä myös nähdään ottelussa. Haetaan otteluun Avalanchen pelaajalle Derick Brassardille tehotonta ottelua. Penguinsista, Panthersin kautta Avalancheen tiensä löytänyt Derick Brassard pelaa vasta kahdeksatta peliään kotijoukkueen paidassa, enkä usko että parin nopean joukkueen vaihdoksen jälkeen mies on aivan parhaimmassa terässä kun täytyy opetella uusia kuvioita ja sopeutua uusiin pelikavereihin ja pelitapoihin. Derick Brassard pelaa ykköskentässä tässä ottelussa ja pelaa myös erikoistilanteissa. Derick Brassard ei ole tällä kaudella ollut oikeastaan missään kohtaa hirveässä pistevireessä enkä usko että tulee tässä ottelussa tekemäänkään vaan lähinnä hakemista on vielä Brassardin peli, kerroin suhteellisen korkea kun pääsee Mackinnonin kanssa pelaamaan samassa ketjussa jälleen, mutta ei se viime pelissäkään pisteitä tuottanut joten toivotaan ettei tässäkään. viime aikoina molemmat joukkueet pelanneet maalirikkaita otteluita mutta historian valossa keskinäisissä kohtaamisissa ei ole pahemmin paukkunut maaleja. Näillä eväillä tähän..

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...