Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
BloKki

14.3

Recommended Posts

Aasia liiga, jääkiekko, Finaali

Sakhalin - Nippon P. Cranes

10:10

Pelivalinta: Sakhalin @  2.26 Marathonbet

  • Sakhalin johtaa ottelusarjaa numeroin 2-0 ja tänään sillä on kotonaan mahdollisuus varmistsaa mestaruus
  • Kaksi edellistä ottelua se on voittanut numeroin 2-1, 2-5.
  • Tämän kauden otteluvoitot ovat tällä hetkellä 3-3 (sis runkosarja), mutta finaalisarjassa Sahkalin on ollut kuitenkin piirun verran parempi porukka joten ansaitusti se myös johtaa 2-0 tätä ottelusarjaa.
  • Mestaruus katkolla ja yleisön tuki takana joten Sakhalin saa tästä varmasti lisäboostia tähän kamppailuun .

Marathonbet tarjoaa selvää toppia tähän joten pakkohan tämä on lapulle poimia.

Kohde menee oikein kunhan Sakhalin voittaa varsinaisella peliajalla.

tulos 3-3

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

KLO 18.30

 

:pelicans: Pelicans - :sport: Sport

 

Valinta: X2 ( :sport: tai tasapeli)

Kerroin; 2.15 ( Veikkaus)

 

jostai saattaa saada isomman kertoimen, mutta veikkaus nyt aukesi parhaiten.

Sport on pakko voittaa, jotta pelit jatkuu, kun taas Pelicans on varmistanu paikkansa poffeissa.   Uskon, että kotijoukkueen fokus ei oo ihan kunnossa ja silloin Sport on valppaana. Tasainen peli,jonka Sport saa vietyy varmaa jatkoillekki, mutta iha voittoa en lupaa, mutta jotenki haisee siltä ettei vieraat iha suoraa ainakaa hävii.

 

Kunhan Sport (:sport:Ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTA Indian Wells (hard)

Belinda Bencic - Karolina Pliskova

Belinda Bencic  @ 1.83 Bethard

Alkaa 20:00

Vastakkain maailmanlistan sijat 23. ja 5. Sveitsiä edustava 22 -vuotias Bencic on edennyt turnauksessa tähän asti häviämättä erääkään. Aikaisemmissa otteluissa 2-0 -tappion kokivat Osaka(1.), Alexandrova(59.) ja Van Uytvanck(51.). Maailman ykkösnainen Osaka kaatui tunnissa  helpon oloisesti 6-1 ja 6-3. Bencic on hyvässä iskussa mistä osoituksena on muutaman viikon takainen Dubain turnauksen voitto. Tuon turnauksen finaalissa kaatui Kvitova(3.) erin 2-1. Tämän illan vastus Pliskova elää syötöstään mutta Bencicin agressiiviset palautukset luovat varmasti painetta tshekille. Bencic on tällä hetkellä pirun kuuma ja lähes jokaisella osa-alueella vastustajaansa parempi. Bencic voittaa ottelun erin 2-0. Bethardilta markkinatoppi.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Eurooppa-liiga 22:00

Arsenal - Rennes

Pelivalinta: Yli 3.5 maalia @ 2.17 Unibet

Illalla päästään seuraamaan taas huippu jalkapalloa kun Arsenal lähtee jahtaamaan Rennesin kahden maalin etumatkaa.

  • Arsenal oli viime viikolla heikko vieraissa tuloksena 3-1 tappio, mutta vierasmaalin ansiosta Arsenal on vielä mukana kamppailemassa jatkopaikasta.
  • Arsenal joutuu riskillä hakemaan  maaleja  ja se on silloin myös varsin haavoittuvainen  ja se avaa samalla mahdollisuuksia Rennesille joka on pelannut varsin runsasmaalisia otteluita eli verkot ovat soineet niin vastustajan päässä kuin omissakin.
  • Molemmat joukkueet pääsevät lähes parhaalla miehistöllä tähän kamppailuun,  tosin Arsenalilta puuttuu Sokratis viime ottelun punaisen takia.

Rennes siis johtaa paria 3-1 joten Arsenal tarvitsee maaleja tänään jotta se pystyy vielä tämän parin kääntämään edukseen, enkä jaksa uskuoa että vieralijatkaan nollakerhoon tulevat tänään jäämään sillä joukkue on varsin tunnettu runsasmaalisuudestaan molempiin päihin. 

Kunha ottelussa nähdään vähintään neljä maalia tämä kohde menee oikein.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto parisekaviesti klo 18:10

Kanada - Sveitsi

Pelivalinta: Sveitsi

Kerroin: 2,55 Expekt

 

Kanada lähtee kisaan kaksikolla Emma Lunder, Scott Gow. Molemmat ovat melko heikkoja hiihtäjiä ja Lunder lisäksi epävarma ampuja, Scott Gow on hieman parempi ampumapaikalla. 

Sveitsi lähtee kisaan kaksikolla Aita Gasparin, Serafin Wiestner. Sveitsin kaksikko on ladulla ehkä hieman Kanadan kaksikkoa vahvempi, mutta sveitsiläiset ovat myös epävarmoja ampumapaikalla. Aita Gasparin on kohtalainen ampuja ja Wiestnerkin kohtuullisen hyvä makuuammunnassa, mutta pysty tuottaa usein vaikeuksia.

Todennäköisesti varapatruunoita joudutaan käyttämään useita ja en yllättyisi vaikka jompikumpi joukkueista tai jopa molemmat joutuisivat sakkokierroksellekin.

Kanadaa pidetään etukäteen selvästi Sveitsiä vahvempana, vaikka mielestäni joukkueet ovat paljon tasaisempia mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Sveitsin 2,55 kerroin on hyvä pelivalinta parisekaviestiin.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Mora - Timrå

Tekee pisteen ottelussa Henrik Törngvist @2.10 Unibet

SHL kiekon runkosarjan päätöskierros ja molemmat joukkueet saavat ruveta keskittyy karsintoihin.Runkosarjahan olisi kiva lopettaa voittoon ja Moraa pidän tässä vahvempana ehdokkaana voittaa.Mora onkin 3 edellisessä kotipelissään esiintynyt hyvin,kun voittanut Växjön,Färjen ja Brynäsin,mutta keskinäisissä Timrå on vienyt 3 edellistä.Molemmat voivat pelata vapautuneesti ja täysillä ei ole tarvetta puristaa.Pelissä saatetaankin nähdä useampi maalia ja pidän Törngvistia potentiaalisena pisteensaajana tänään.Törngvistin ketju on Timrån paras.Törngvist ei ole pahemmin maaleilla mässäillyt,mutta syötöt ovat napsuneet lapaan.Törngvist on Timrån paras syöttelijä ja löytyy koko syöttöpörssin listoilta suhtkoht korkealta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

UEL klo 19:55

Salzburg - Napoli

Pelivalinta: Yli 2,5 maalia

Kerroin: 1,65 Marathonbet

Salzburg hävisi avausosan 3-0, joten lähtöasetelmat ovat todella haastavat tähän otteluun. Salzburg lähtee varmasti hyökkäämään aktiivisesti ottelun alusta lähtien ja tämä avaa Napolille vastaisku paikkoja. Napolilla hyvät kärkipelaajat Insigne ja Milik, jotka osaavat kyllä hyödyntää maalipaikat.

Salzburg pelannut hyvin kotikentällään ja uskon kotijoukkuuenkin tekevän väh. 1-2 maalia. 

Ottelu vaikuttaa etukäteen todella runsasmaaliselta, joten yli 2,5 maalia on hyvä pelivalinta tähän otteluun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Challenger Phoenix

David Goffin - Casper Ruud

Vihje: David Goffin -1.5

Kerroin: 1.76

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 03:30

- Challenger turnauksen neljännesvälierissä kohtaavat ATP Rankingin 21. David Goffin ja ATP Rankingin 94. Casper Ruud. Goffin on ollut ihan hyvässä vireessä viime turnauksissa vaikka pettymys tulikin Indian Wellsissä kun heti avauskierroksella Goffin tippui ja lähti tappiosta sisuuntuneena hakemaan vauhtia Challenger tenniksen puolelta. Goffin on tämän turnauksen yksi ennakkosuosikeista tottakai sillä taso Challenger turnauksessa ei ole niin kova kun mukana ei parhaita tietenkään ole mutta muutama hyvä pelaaja Goffinin lisäksi on. Vastassa Goffinilla on ihan hyvin pelannut Ruud mutta kun Ruud pelaa enimmäkseen aina massalla joka onkin hänelle paras kenttä niin en usko että kovaa Goffinia vastaan hänellä on paljoa sanomista tässä ottelussa. Goffin aloitti tämän turnauksen voittamalla ATP Rankingin 111. Carballes Baenan 2-0 luvuin 6-1, 6-4 pelein ja uskon että Goffin hoitaa tämänkin ottelun 2-0 luvuin massaspesialisti Ruudia vastaan kun kovalla kentällä pelataan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Indian Wells

Gael Monfils - Dominic Thiem

Vihje: Yli 21.5 peliä

Kerroin: 1.57

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 04:00

- ATP Rankingin 19. Monfils ja ATP Rankingin 8. Thiem vastakkain tässä Indian Wellsin puolivälierä ottelussa jossa nähdään kahden hyvin syöttävän ja kahden hyvin liikkuvan pelaajan taisto. Molemmat ovat pelanneet erinomaisen turnauksen tähän mennessä ja ovat ansaitusti puolivälierissä. Voitettujen 1. syöttöjen prosentti on molemmilla ollut korkealla ja niin kuuluukin kun pelataan erittäin korkealla tasolla ja puolivälierävaiheessa. Tasainen ottelu tulossa jossa Monfils kertoimissa pienoinen suosikki mutta uskon että tiebreikkejä tullaan näkemään ja mahdollisesti kolmaskin erä sillä sen verran tasaisia nämä pelaajat ovat ja pystyvät pitämään kovilla ja tarkoilla syötöillä omat syöttövuoronsa erittäin korkealla prosentilla. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

San Jose Sharks - Florida Panthers

Vihje: Yli 6.5 maalia

Kerroin: 1.90

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 04:30

- Erittäin kuuma kotijoukkue Sharks isännöin Panthersia yön ottelussa. Sharksin kausi on ollut erinomainen ja etenkin kotiluolassa pelaaminen on ollut todella hyvää. Panthersin kaudesta puolestaan muodostumassa pannukakku sillä Panthers melko todennäköisesti ulkona playoffeista. Molempien joukkueiden peleissä ollaan maaleja nähty pitkälti juurikin siitä syystä että molemmat jengit pelaavat erittäin hyökkäyspainoitteista kiekkoa ja molemmat ovat saaneet viime otteluissa hyvin erikoistilanteista maaleja iskettyä. Historian valossa Sharksin kotihallissa kun ollaan kohdattu niin on maaliverkot olleet tötteröllä useasti ja uskon että sama trendi jatkuu tässäkin ottelussa kun hyökkäysedellä mennään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...