Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
vormulafani

1.5

Recommended Posts

Esports | CS:GO | IEM Sydney

08:30

ebb8473cf91f6e81839f62b16f65aa24.png Mousesports - Renegades 4ce29a03f5b18ee85fb2ec45b973b633.png

Mousesports | 1,90 | Unibet

 

  • Mousesports (karrigan, chrisJ, woxic, frozen, ropz) pelasi kaksijakoisen avauspäivän LAN-debyyttiturnauksessaan. Avausottelussa Mousesports pysähtyi BIG-pelaaja tabseNin huippupeliin häviten ottelun 14-16. Tuon jälkeen Mousesports kuitenkin ryhdistäytyi ja laittoi BOOTin kotimatkalle murskaavalla esityksellä voittamalla ottelun 2-0 ja antaen näissä kartoissa vastustajalleen yhteensä vain 8 kierrosvoittoa. Juuri tämä jälkimmäinen ottelu oli osoitus siitä, mihin tämä joukkue voi yltää, sillä Mousesportsin uudessa kokoonpanossa on roima määrä yksilötaitoa ja hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa.
  • Renegades (jks, AZR, jkaem, Gratisfaction, Liazz) voittivat avausottelunsa eUnitedia vastaan vaatimattomalla esityksellä, mutta sitä seurannut NiP-ottelu oli joukkueelta varsinainen pannukakku, kun joukkue otti turpaan lukemin 0-2. Renegades oli todella pahasti hukassa oman pelinsä kanssa ja yksilötasollakin peli meni täysin mönkään. Onko kotiturnauksen tuomat paineet vaikuttaneet joukkueen suorituksiin vai oliko kyseessä pelkästään huono päivä? Tähän saadaan vastaus tässä pelissä, mutta vastus on tässäkin kova.
  • Bo3-ottelun karttavetossa on muutamia eri skenaarioita. Mousesportsilta saatiin avauspäivän perusteella kuva siitä, miltä joukkueen karttavalikoima näyttää. Mousesports bannaa Nuken ja Renegades poistaa Overpassin mitä luultavimmin heti alkuun. Mousesports valinnee kartakseen Trainin, jossa heillä on toistaiseksi neljästä pelatusta kartasta puhdas 100% voittoprosentti ja mikä ei kuulu Renegadesin vahvimpiin karttoihin. Renegades on yleensä valinnut Miragen kartakseen, mutta koska Mousesportsin Mirage näyttää pelottavan hyvältä, Renegades saattaa valita Infernon, jossa heillä on hyvä rekordi viime ajoilta. Kolmanneksi kartaksi Dust2 on ehkä todennäköisin vaihtoehto. 
  • Vuoden takaisessa IEM Sydney -turnauksessa Mousesports ja Renegades pelasivat toisiaan vastaan neljännesfinaaleissa, joka muistetaan ex-Renegades-pelaaja Niftyn hillittömästä pelistä, mutta siitä huolimatta Mousesports voitti tuolloin ottelun lukemin 2-1. Toki kyseinen ottelu on siinä mielessä irrelevantti, että molemmilla joukkueilla on rajusti uusitut kokoonpanot, mutta en sulkisi henkisen puolen vaikutusta ulos niille pelaajille, jotka ovat vielä joukkueissaan mukana.

 

YHTEENVETO

  • Mousesports pelasi lupauksia herättävän avauspäivän, vaikka avausottelussa he kärsivät tappion ennakkoon heikompaa BIG:iä vastaan. Joukkueen tulivoima pääsi todellisesti esiin ja kerryttämään itseluottamusta tätä ottelua ajatellen ja pidän edelleen Mousesportsia potentiaalisena menestyjäehdokkaana tässä turnauksessa. Renegades puolestaan pelasi kaksi vaisua ottelua, joista etenkin NiP-ottelun täytyy herätellä varoituskelloja. Paljon tarvitsee joukkueen parantaa, että he voisivat tässä ottelussa elätellä voittomahdollisuuksia. Karttavalinnoissa ollaan siinä tilanteessa, että Mousesportsilla voi olla joitain yllätyselementtejä taskussaan sekä hyvässä että pahassa, mutta todennäköisesti karttavalinnoissa molemmat pääsevät kuitenkin pelaamaan mukavuuskartoissaan. Jatkan Mousesportsin menestyksen havittelua, sillä heillä on mielestäni Renegadesia paremmat yksilöt ja Mousesportsin pelissä oli Renegadesista poiketen huomattavasti enemmän valoa tunnelin päässä avauspäivän jäljiltä. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun.

 

TULOS: 2-0

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL klo 02:00

Carolina Hurricanes - New York Islanders

Pelivalinta: New York Islanders

Kerroin: 3,00 Bet365

Carolina johtaa sarjaa 2-0 ja nyt on Islandersilla lähes pakkovoiton paikka. 3-0 tilanteesta jatkoonpääsy on todella harvinaista. 

Islanders on ollut molemmissa matseissa hyvin pelissä mukana, mutta viimeistely ei ole onnistunut. Carolinan maalivahti Mrazek pelannut myös hyvin. Mrazek loukkaantui viime ottelussa eikä pelaa ensi yönä. Carolinan maalilla pelaa McElhinney, jota pidän heikompana maalivahtina.

New York Islanders tulee varmasti pelaamaan vauhdikasta peliä vieraskentällä ja mielestäni Islandersin ei pitäisi olla näin selvä altavastaaja. 

VÄÄRIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Atlanta Braves - San Diego Padres

Vihje: Atlanta Braves

Kerroin: 1.70

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 02:20

- Atlanta Braves ja San Diego Padres jatkavat ottelusarjaansa, Braves voitti avausottelun 3-1 luvuin ja Padres puolestaan voitti toisen ottelun 3-4 luvuin. Atlanta Bravesin syöttäjänä tässä ottelussa aloittaa Max Fried joka on aloittanut tämän kauden erinomaisesti, tältä kaudelta löytyy monia huippustartteja ja Friedin ERA vain hiukan yli 2 pinnassa. Viime ottelussa Fried kuitenkin pelasi tämän kauden ainoan heikon ottelunsa kun hän antoi 5 vuoroparissa 4 juoksua, uskon kuitenkin vahvasti että Fried palaa omalle tasolleen tässä ottelussaan ja syöttää jälleen hyvin. San Diego Padresin syöttäjänä aloittaa Cal Quantrill joka pelaa debyytti ottelunsa MLB tasolla tässä ottelussa. Quantrill syöttänyt tällä kaudella minoreissa vähän alta 5 ERA:lla mutta antoi oikeastaan kaikki juoksunsa surkeassa avausottelussaa tuolla, tuon pelin jälkeen on Quantrill syöttänyt hyvin minoreissa. Bravesilla otteluun syöttäjäetua hyvin syöttäneen Friedin aloittaessa, Quantrill syöttänyt hyvin minoreissa mutta minor ja major tasolla kuitenkin ero on melko iso joten Quantrillin otteista ei ole pahemmin odotusarvoa. Uskon että Bravesin lyöntikalusto tulee ottelussa juoksuja tekemään ja Fried syöttää jälleen loistavan startin ja Braves nappaa voiton tästä.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Los Angeles Angels - Toronto Blue Jays

Vihje: Alle 8.5 juoksua 

Kerroin: 1.94

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 05:07

- Los Angeles Angels ja Toronto Blue Jays jatkavat ottelusarjaansa, Angels voitti avausottelun 4-3 luvuin. Los Angeles Angelsin syöttäjänä tässä ottelussa aloittaa Felix Pena joka on syöttänyt tällä kaudella hyvin heti kauden avausottelunsa jälkeen. Penan ERA vähän alta 4 lukemissa, viime ottelussaan Yankeesia vastaan Pena syötti erinomaisesti. Toronto Blue Jaysin syöttäjänä tässä ottelussa aloittaa Marcus Stroman joka on syöttänyt tällä kaudella erinomaisesti, monta laatustarttia on Stromanilla alla ja ERA vain vähän yli 1 lukemissa. Stroman syötti viime ottelussaan Oakland Athleticsia vastaan 7 vuoroparia antaen vain yhden osuman eikä yhtäkään juoksua. Kaksi hyvin tällä kaudella ja viime otteluissaan syöttänyttä syöttäjää vastakkain, selvältä syöttäjien kaksintaistelulta haiskahtaa tämä ottelu josta lopulta Stroman vetää pitemmän korren. Blue Jays tulee otteluun altavastaajana ja saa hyvää kerrointa Stromanin syöttäessä, ongelmana vain on ollut että Stroman ei ole saanut lähes yhtään tukea lyöntikalustoltaan vaikka on syöttänyt erinomaisesti joten underiin päädytään.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB klo 05:07

Los Angeles Angels - Toronto Blue Jays

Pelivalinta: Los Angeles Angels yli 3,5 juoksua

Kerroin: 1,71 Unibet

Toronton aloittava syöttäjä Stroman, joka on syöttänyt hyvin tällä kaudella. Toronton lyöntipelaaminen ollut vaisua, minkä takia Stromanin tilastot näyttää heikoilta. 

Los Angelesin lyöjillä on kuitenkin todella hyvät tilastot juuri Stromania vastaan ja uskonkin, että Angels tulee tänään lyömään useita juoksuja. Angelsin juokkueesta löytyy kovia lyöjiä, joilla potentiaalia home runien lyöntiin esim. Trout, Pujols, Calhoun. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...