Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

6.5

Recommended Posts

Tennis Madrid klo 14:30

Basilashvili - Tiafoe

Pelivalinta: Basilashvili

Kerroin: 1,80 William Hill

Basilashvili kohtaa Madridin avauskierroksella Tiafoen. 

Basilashvilin avausottelut massalla eivät ole sujuneet niin vahvasti kuin odotin, mutta toki vastustajatkin olleet kovaa luokkaa. Basilashvili on massalla esittänyt aiempina vuosina hyviä otteita ja uskon saman vireen jatkuvan tänäkin kesänä. 

Tiafoe viihtyy paremmin kovilla kentillä, mutta massaltakin on ottanut muutamia hyviä voittoja. Tänään vastus on kuitenkin toista luokkaa, joten vaikea ottelu luvassa Tiafoelle. 

Basilashvilin pitäisi olla mielestäni selvempi suosikki tässä matsissa. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, NPB

Yokohama Baystars - Yomiuri Giants

Vihje: Yomiuri Giants 

Kerroin: 1.85

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 11:00

- Yokohama Baystars ja Yomiuri Giants aloittavat ottelusarjansa. Kotijoukkue Yokohama Baystarsin kummulla aloittaa tässä ottelussa Azuma joka pelaa tässä ottelussa kauden avausottelunsa vasta, viime kaudella Azuma syötti erinomaisesti koko kauden ja ERA oli 2.45 lukemissa. Azumalla ollut käden kanssa tekemissä tässä ja ollut sen vuoksi kauden ensimmäiset 30 ottelua sivussa, kyynärpää ongelmia ollut, nähtäväksi jää miten pystyy pitkän tauon jälkeen syöttämään. Yomiuri Giantsin kummulla aloittaa Takahashi joka on aloittanut tämän kauden erinomaisesti, 23 vuoroparia alla ja annettuja juoksuja vain 5. Takahashin ERA 1.93 lukemissa tältä kaudelta. Keskisen divisioonan häntäpään pitäjä Baystars kohtaa samaisen divisioonan kärkijoukkueen Giantsin joka on pelannut tällä kaudella hyvin, materiaaliltaan on vierasjoukkue edellä ja Giantsin lyöjät olleet tällä kaudella hyvässä vedossa. Syöttäjäetua pakko antaa erinomaisesti tämän kauden syöttäneelle Takahashille ja Giantsin suuntaan. Azuma oli viime kaudella erinomainen mutta loukkaantumisen vuoksi vaikea tietää missä kunnossa Azuma tulee tähän otteluun, pitkän tauon jälkeen avausottelu aina vaikea ja  kun vastassa on vielä Giantsin kaltainen joukkue jolta löytyy tulivoimaa lyöntikalustosta niin vaikea nähdä Giantsin häviävän tätä sarjan avausottelua.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Madrid

Sloane Stephens - Victoria Azarenka

Vihje: Sloane Stephens

Kerroin: 1.95

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 14:30

- WTA Madridin 1/16 finaalissa kohtaavat WTA Rankingin 8. Sloane Stephens ja WTA Rankingin 52. Victoria Azarenka. Stephens pelannut tässä massakaudella hyvin, ainoa häviö tuli kovalle Madison Keysille. Stephens oli viime vuonna mm. Ranskan avointen finaalissa jossa hävisi Halepille 2-1 erin. Azarenka tunnetaan myöskin hyvänä massapelaajana ja viime aikaista menestystä tuli Stuttgartista kun Azarenka pääsi puolivälieriin mutta joutui jättämään kolmannen erän Kontaveitia vastaan kesken ollen sitä 0-3 häviöllä. Hiukan ongelmia siis ollut Azarenkan puolella, tämän turnauksen avausottelussa hän pelasi hyvin ja voitti tiukan ottelun Kasatkinaa vastaan. Nyt vastassa on kuitenkin  tasoa parempi pelaaja Stephens joka pelaa erinomaisesti massalla, Stephens on hyvin liikuva pelaaja ja omaa erinomaisen syötön jolla dominoi ottelua. Stephensin pitäisi olla otteluun tultaessa selkeämpi suosikki kuin 1.95 kerroin antaa ymmärtää. Azarenka on hyvä pelaaja ja alkuun voi tasaista olla mutta mitä pidemmälle ottelu menee sitä enemmän alkaa Stephensin paremmuus näkyä.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTA Madrid (massa)

Yulia Putintseva - Pauline Parmentier

Pauline Parmentier voittaa ottelun erin 2-1 @ 6.10 Unibet

Alkaa 15:35

Vastakkain maailmanlistan sijat 43. ja 69.  Naiset ovat kohdanneet toisensa kolmesti aiemmin (2018, 2017, 2013). Parmentier voitti kaksi ensimmäistä kohtaamista suoraan erin 2-0 ja viimeisen vuosi sitten Istanbulin massalla pelatun ottelun lukemin 2-1. Parmentier tiputti eilen todella yllättäen Svitolinan(6.) ulos turnauksesta 2-0 päättyneessä ottelussa. Putintseva lähtee oikeutetusti tähän otteluun suosikkina viime aikaisten otteidensa siivittämänä. Kokeneemmalla Parmentierillä saattaa olla kuitenkin henkinen yliote otteluun lähdettäessä ja nuoren kazakhstanilaisen kasetti ei tule kestämään tasaväkisessä ottelussa tarvittavaa kolmea erää. Unibetiltä markkinatoppia lapulle.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ravit Seinäjoki lähtö 7 klo 20:13

Rose's Tara - Conny Sisu

Pelivalinta: Rose's Tara

Kerroin: 1,72 Bet365

Rose's Tara palasi viime starttiin tauolta ja esitys oli positiivinen. Rose's Taralla ajetaan tänään varmasti rohkeammin ja hevonen parantaa vielä tähän starttiin. 

Conny Sisulla takana pari starttia tauon jälkeen ja suoritukset olleet kohtuu hyviä. Parannettavaa on kuitenkin vielä paljon. Tänään ohjastana Haapio, kun taas viime startissa oli Moilanen, joten pieni heikennys ohjastajapuolella. 

Rose's Tara on tosi hyvä hevonen ja tämän tason lähdössä sen pitäisi menestyä, jos on vaan kunnossa. Conny Sisua vastaan sen pitäisi olla mielestäni selkeämpi suosikki. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Columbus - Boston 

YV-maalit yli 1,5 @2.28 Nordicbet  (sis ja)

KLO: 02.00 

Ihme kyllä, edelleen kaksi parasta ylivoimajoukkuetta playoffeissa ovat nämä. Edelleen ihmeellistä, että kolmeen viimeiseen kohtaamiseen ollaan nähty vain 1 yv-maali. Sarja on katkolla Bruinsille, mutta kyllä tämä(kin) sarja haisee game sevenille. Boston on ollut hanakampi paikoissaan kuin Blue Jackets. CBJ-ylivoima on ollut kirjaimellisesti kuraa nuo viimepelit ja itseasiassa Boston on nuo paikkansa paremmin hyödyntänyt.

Jokatapauksessa CBJ joutuu hiiren verran pelaamaan riskirajoilla ja Boston taas jatkaa samaa vyörytystä. Tunteet tulee kuumenemaan tässä pelissä oli tilanne pelin aikana mikä tahansa. 

Koska joukkueet omaa jäätävän yyveen ja sarjan tilanne on tämä, niin allekirjoittanut lähtee hakemaan niitä. 

Käsistä tämä kohde ei tule jäämään kiinni. Maalivahdit tähän asti olleet kovia, mutta yyvee on yyvee. 

Etenkin kotijoukkueen osalta tässä odottaa onnistumisia sillä saralla. Boston, Pastrnak, Bergeron ja Marchand ei esittelyjä kaipaa. 

Kiivas ottelu, jossa ylivoiman merkitys todella suuri. 

Kohde menee oikein kun ottelun päätyttyä ollaan nähty vähintään 2 YV-maalia 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valko -Venäjä:Valioliiga jalkapllo klo.19:00

Soligorsk  Soligorsk - Isloch Minsk  Isloch Minsk

btts @2.50 bet365

5.kierroksen jälkeen joukkueet ovat taulukossa peräkkäin sijoilla 4 ja 3.Isloch Minsk on aloittanut kauden pirteästi.Soligorskilla viimepeli ei mennyt putkeen,kun se hävisi kotonaan 3-4.JOukkueitten saldo 5 pelatusta ottelusta on lähes identtinen,ainostaan Soligorsk on päästänyt omiinsa 1 enemmän,mitä Isloch Minsk.Joukkueet kohtasivat 1.5 Cupissa ja silloin varsinainen peliaika päätty 2-2.Soligorsk voitti tuon ottelun lopulta 4-2.Soligorskille on 2 edellisessä isketty 5 maalia,joka kertoo jonkilaisesta heikkoudesta puolustuspelissä.Isloch Minsk vastaavasti on 2 edellisessä tehnyt tuon 5 maalia,joka taasen kertoo toimivasta hyökkäyspelistä.Soligorsk nyt luultavasti tehnee kotonaan sen maalin,mutta sen puolustus on haavoittuvainen,jos sen 2 edellistä ottelua katsoo,joka antanee myös Isloch Minskille mahdollisuuksia iskeä se maali.

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko:nhl:

Colorado - San Jose 

Timo Meier yli 3 laukausta maalia kohti @2.20 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 05.00 

Vuorotellen nämä joukkueet ovat voittonsa napsineet ja sarja siis Sharksille 3-2. Vieraiden Meierin kuteja haetaan tähän. 3-1-5-3-1 ovat määrät avauspelistä tähän hetkeen. Koko playoffien saldo 12peliin 8pistettä sekä yhteensä 35 laukausta. Yhtä vaille siis ka tuohon rajaan. Timo kellottaa keskimäärin +17min jääaikaa ja on erittäin vikkelä kaveri. Tähän sarjaan 4pistettä plakkarissa ja on todella arvokas pelaaja joukkueelleen. 

Samaa mantraa tässäkin jauhetaan sillä myös tämän sarjan kuuluisi mennä seiskapeliin. Niin tai näin, aamuyön vieraat haluaa varmasti katkoa sarjan jo nyt, mutta uskallan väittää että helpolla sitä ei saada. 

Vaikka AVS on mielestäni suosikki ottelussa, eikä lopputulokseen kannata lähteä ottamaan kantaa, on selvää että tässä pelissä ei pakittamalla Colorado pärjää. Meier on näihin peleihin mies paikallaan ja nopeutensa ansiosta tämä kolme laukausta tulee ajankohtaiseksi. 

Koko kauden keskimääräinen laukaisumäärä on n.3,2/ottelu. 

Myös Logan Couture yli 3kutia @2.10 on pörssikärjelle kova kerroin. Miehen kolmeen viimeiseen kudit 4-3-4. Kylkeen tämä kohde. 

Kohde menee oikein kun Meier laukoo ottelussa vähintään 4 kertaa maalia kohden (tasan 3 palauttaa panoksen)

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga 

Manchester City - Leicester 

BTTS 1.Puoliaika @4.20 Unibet 

KLO: 22.00 

Tässä matsissa ratkotaan ainakin melko pitkälle se, onko Liverpoolilla mahdollista nousta valioliigan voittoon. Leicester pääsee mukavasti loppukaudesta iskuun sillä joukkueella on alla komea 3-0 voitto arsenalista. 

Muistetaan, että joukkue kaatoi Cityn joulukuussa pelatussa ottelussa ja loi todella hyvin paikkoja läpi ottelun. Jamie Vardy ei kukkoja kumartele ja Leicester ei todellakaan lähde tätä vain pelailemaan. Paljon hälinää pyörii Brendan Rodgersin ympärillä, sillä Liverpool-taustan omaavalta kaverilta odotetaan poolissa paljon. 

Kotijoukkue pelaa ilman De Bruyneä, mutta onko tuo tarpeeksi? City on tottakai tässä suosikki ja itseasiassa ottelukertoimet on todella jäätävät. Kaikki paine tässä kuitenkin on cityllä ja Leicester ilman paineita, terveellä ryhmityksellä, lähtee voittamaan. 

Cityn kalenteriin on mahtunut lähiaikoina nuo CL-ottelut myös joten toivottavasti se on edes hiukan syönyt kärkimiehiä fyysisesti. 

Huomioitavaa vielä Leicesterin vieraspelaamiseen. Koko kauden aikana valioliigassa joukkue on jäänyt maaleitta ainoastaan yhdessä ottelussa. 

Olkoon vaikka kuinka miljoonajoukkue city vastassa, mutta Leicester tulee pistämään kapuloita rattaisiin. Mikään ihme ei mielestäni olisi vaikka vieraat tässä parikin maalia värkkää. 

Avauspuolikkaan maalit molemmille ottelun merkityksen sekä maalintekovoiman vuoksi testiin. 

Kohde menee oikein kun ottelun 1.puoliajalla molemmat joukkueet tekee maalin 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Norja:Division 3 Jalkapallo klo.20:00

Melhus - Rosenborg 2

o3.5 @2.10 Williamhill

Norjan 3 divarista näpäytän överiä lapulle ja 4 maalia vaadittas.

Molemmilla 3 ottelua käyty.Melhusin saldo 2-0-1 ja Rosenborgin 2-1-0.Vieraat tulee suosikkina tähän ja yhdyn siihen,mutta odotan itte maalirikasta matsia.Melhus voittanut 2 edellistään,mutta vastustajat ovat olleet niitä tämän sarjan sanotaanko huonoja.Vastus on tänään selkeesti kovempaa tasoa.Vierailta löytyy taitoa/kovuutta iskeä maaleja,mutta samalla ottaa niitä myös omiin.Asetelmat on hyvinkin viimevuotiset.Rosenborg tulee olee siellä kärki päässä taulukkoa.Melhus jäänee siihen keskivaihelle,kuten viimekaudellakin.Viime keskinäisessä ei säästelty,eikä myöskään tuhlailtu paikkoja,kun Rosenborg voitti vieraissa 2-6 ja viimekauden ensimmäisessäkin tehtiin maaleja ottelun päättyessä tasan 2-2.Vieraiden puoleen kallistuu ja epäilen,ettei mitään 0-1 lukemia tulla näkemään vaan 2-2,2-3,2-4 ja 2-5 on lähempänä totuutta.

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...