Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
MakingM0

14.5

Recommended Posts

ATP Rooma Doubles

Koolhof/Tsitsipas - Shapovalov/Verdasco

Tulos: Koolhof/Tsitsipas voittaa erin 2-0 @2.10 Bet365

Rooman nelinpelin avauskierrosta. Koolhof ainoa pelaajista, joka keskittyy pelkästään nelinpeliin, kun taas loput kolme pelaajaa ovat hyvin tunnettuja kaksinpelaajia kiertueella. Koolhof ja Tsitsipas pelaavat tällä kaudella ensimmäistä kertaa parina yhdessä ja ovat osallistuneet ainoastaan alkukauden isoimpiin nelinpelin turnauksiin maaliskuusta lähtien. Yhteispeli heillä on sujunut odotettua paljon paremmin, sillä pari on pelannut nyt tasan 10 ottelua yhdessä, joista recordi on loistava 7-3. Kaikki tappiot ovat tulleet maailmanykköspareihin kuuluvia pelaajia vastaan ja ainoastaan Indian Wellsissä matka on tyssännyt avauskierrokselle, kun taas Miamissa pari eteni aina finaaliin asti, jossa hävisi Bryanin veljeksille ja viime viikon Madridin mastersissa pari tiputti esimerkiksi maailmanlistan entiset ykköspelaajat Murray/Soareksen suorissa erissä, kunnes matka katkesi lopulta semifinaalivaiheessa Rojer/Tecauta vastaan. Ensimmäinen yhteinen massaturnaus ylitti heillä kaikki odotukset ja kaikki kolme voittoa turnauksessa tulivat suorissa erissä. Tämänpäivän vastustaja on selvästi koko kauden heikoin Koolhof/Tsitsipas parille, sillä vastassa on täysin kaksinpeliin keskittyvät Shapovalov, jolla on tappiollinen recordi urallaan nelurista ja Verdasco, joka oli nelinpelissä parhaimmillaan kymmenen parhaan joukossa listattuna, mutta viimeisin voitollinen kausi nelurista on vuodelta 2015. Koolhof/Tsitsipas kemiat toiminut todella hyvin alkukaudesta ja suorittaminen heillä on ollut todella tasaista ja tuntevat toistensa pelin jo muutaman yhdessä pelatun turnauksen johdosta, kun taas tämänpäivän vastustajat todella isoja kysymysmerkkejä. Koolhof ja Tsitsipas olivat viime viikolla Madridissa loistavia ja kaikki kolme voittoa tuli siis suorissa erissä ja tämänpäivän vastustaja selvästi heikompi, joten tässäkin uskotaan voiton irtoavan suoraan kahdessa erässä! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

KLO 03.00

 

:huricanes: Carolina Hurricanes  - :bruins: Boston Bruins

 

Valinta: :huricanes: Carolina Hurricanes ML

Kerroin: 1.83 ( Veikkaus) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa: 2/2 

 

GAME 3. Boston Bruins  johtaa sarjaa voitoin 2-0 

 

Nyt ei pysty ihan niin antaamuksella pysty kirjoittaa, kun viimeksi. 

Carolina on ollut pelien alussa hyvä. Vaikka joukkue on hävinnyt 5-2, 6-2 numeroin, niin joukkueella on ollut alussa ottaa ote itselleen.  Tätä ei oikein vaan pystytty ottaa.  Viimeksikin joukkue sai alussa hyvin taklattua ja pari paikkaa, mutta sitten se kiekko meni omaan maaliin nollakulmasta.  Ottelun suurimpia juttuja on ollut, että Rask on voittanut molaritaiston kahdesti, sillä Mrazek ei oo pystynyt olemaan lähellekkään yhtä hyvä.  Toinen iso adia on ollut se, että Bergeron on onnistunut pimentämään vastapuolen Sebastian Ahon. molemmissa peleissä tämä taisto on ollut numerollisesti 1-1 otteluita, mutta Bruins muut kaverit sitten on voittanut vastustajan vastaavat.  Mutta nää on mennyttä

 

GAME  3

Carolina pääsee kotikaukaloon, jossa ensinnäkin ovat voittaneet tänä vuonna  kaikki playoff-kotiottelut eli 5/5 voittoa. Tätä joukkue tarvitsee pukukoppiin, että uskoa on vielä, sillä kotonaan kotijoukkuella on etuuksia.

Carolina saa vaihtoedun ja tätä on käytettävä hyödyksi.  Nyt on mahdollista pelata tilaa Aho-Teräväinen kaksikolle.  Joukkue onnistui Washington sarjassa pimentää kaverin huiput sekä myös Islanders jäi jalkoihin.  

Boston tietää, että nyt vieraissa ottaa vain yhden voiton, niin sarja näyttää hyvältä.  Joukkue on nyt murskannut pari kotipeliä, niin jotenkin tuntuu, että tänään Carolina on henkisesti kovimmin pelissä ja klaaraa voiton.  Kotijoukkue on ollut hyvä kotonaan ja nyt joukkue laittaa liikoon kaiken.  Kotijoukkue on noussut tästä ja kotiyleisön tuki. En myöskään usko 4-0 sarjaa millään, niin nyt on hyvä sauma vihjaa ja betsaa Carolina voittoon.  Tämä sarja jatkuu ainakin ensi yön vielä kotivoitto merkein.

 

Kunhan Carolina Hurricanes (:huricanes:voittaa vaikka sitten jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM:

Saksa - Ranska

Saksa -1.5 @1.96 Coolbet

Klo 21.15

 

 

 

 

 

Tämä matsi on Saksalle todella tärkeä. Se on voittanut molemmat ottelunsa, ja nyt se voi siirtyä lohkokärkeen. Joukkue on kohdannut Tanskan ja Iso-Britannian, tänään Ranska ja huomenna Slovakia. Sen jälkeen on enää todella hankalia otteluita, joista pisteet ovat tosi tiukassa. Tässä ja Slovakia ottelussa on pakko onnistua, muuten jatkopelit jäävät luultavasti haaveeksi. Joukkueessa on laatupelaajia, materiaali on Ranskaa paljon parempi. Ykköstähdet ovat änärissä 50 maalin rajan rikkonut Draisaitl ja Chicagossa nappikauden vätänyt, viimekisojen onnistuja Kahun. Ykkösen laidoilla viilettävät Mannheimissa hyvin maaleja tehneet Eisenschmid ja Platcha. Kahteen peliin viisi maalia on sinänsä vähän, kun toinen vastustaja oli kuitenkin Iso-Britannia. Puolustus on kuitenkin toiminut loistavasti, enkä usko, että Ranska yhtä maalia enempää tänään tekee. Ranskan puolustus on ollut surkeaa. Jenkit saivat usean maalin maalineduskahnauksista, jotka pitäsi puolustajien ottaa pois. Tanskaa vastaan omiin meni 5, Usaa vastaan 7. Jengissä on useita suomalaisille tuttuja pelaajia Liigasta, ja aiemmista kisajengeistä, mutta kyllähän Ranska häviää materiaalissa auttamatta. Ranskalla tulee olemaan vaikeuksia ohittaa Saksan hyvää puolustusta, Saksa rokottaa patonkien huonoa puolustusta. Heitetään tulosveikkaukseksi 4-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Saksa - Ranska 

Yli 5 maalia @2.04 Unibet 

KLO: 21.15 

Söderholmin luotsaamalla Saksalla on mahdollisuus nousta lohkon piikkipaikalle. Voitto tästä ja näin käy. Saksa on pelannut vähämaaliset kamppailut tähän alkuun, mutta Ranskaa vastaan joukkue pääsee jo paremmin paikoille. Draisaitl alkaa hiljalleen lämmetä näihin peleihin ja itseasiassa Saksan yleisilme on ollut positiivinen. Mikä tärkeintä, joukkue luo todella hyvin maalipaikkoja. Uutta saksaa siinä mielessä. Suunta on kuitenkin oikea ja uskoisin että tämä kolmas ottelu alkaa näyttämään sen, onko Saksalla saumaa samaan kuin olympialaisissa. Mene ja tiedä. Maalinteon tuskaa en usko tänään näkeväni. 

Ranska. Kaksi tappiota ja joukkueen puolustus on reikäjuustoa. Ylönen maalilla näihin karkekoihin täysin raakile, eikä maalille juuri parempaa ole tarjolla. Erittäin virhealtis on Ranskan alakerta. Hyökkäys on kuitenkin paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Toistaiseksi se ei vielä ole tarpeeksi taululla näkynyt. Bertrand - Fleury - Texier ja Claireaux ovat kuitenkin tuttuja miehiä Suomen liigasta ja onnistumisten kautta nämä herrat luultavasti elää. Hyviä hetkiä on mahtunut Ranskan peliin kuitenkin. 

Maaliodottama korkea. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 5 maalia  (tasan 5=VOID)

VOID

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM:

Sveitsi - Itävalta

Yli 5.0 maalia @1.74 Unibet

Klo 21.15

 

 

 

 

 

Sveitsi on nimekäs joukkue joka on pikkuhiljaa noussut jo lätkässä suurmaiden läheisyyteen. Jo ykkösketjua vilkaisemalla huomaa, ettei mikään roskasakki ole kyseessä. Hischier ja Fiala ovat kovia Nhl- äijiä, ja Praplan täydentää ketjua, joka on mättänyt kovat tehot kahdessa pelissä. Ykkösen hyökkääjät ovat tehneet yhteensä 12 pojoa 2 ottelussa. Josi on ykköspakkiparissa, huikea hyökkäyssuuntaan. Muut ketjut koostuvat Euroopan liigojen pelaajista, eikä taso sielläkään ole huono.

Itävalta on puolustanut surkeasti. Venäjää vastaan viisi omiin ei ole ihme, vaikka huono lukema onkin, mutta sama Latviaa vastaan on jo häpeä. Puolustuksen heikkoudet yritetään korvata hyökkäyksellä, joka on ollut ihan vauhdikasta ja hyvää, vaikka vain kaksi maalia kahteen peliin onkin saatu. Toki pitää tuo Venäjä peli muistaa.

 

Uskon Sveitsin tekevän ainakin neljä maalia, joten Itävallalle ei liikaa hommaa jää, jotta overi saataisiin kotiin. Toivotaan, että Sveitsi höylää Itävallan puolustuksen kahtia, ja Itävalta iskee vastaiskuilla pari häkkiä.

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Allsvenskan:

Hammarby - Östersunds

Alle 2.5 maalia @2.30 Coolbet

Klo 20.00

 

 

 

 

 

 

Lähdetään kokeilemaan underia Ruotsin pääsarjaan. Allsvenskaniakin tullut nyt alkukaudesta seurattua. En pitäisi overia ehkä noin todennäköisenä. Hammarby on kotona menestynyt hyvin alkukaudesta, kun saldo on 3 voittoa, 1 tasuri ja tappiosarake näyttää nollaa. kotipelit ovat päättyneet 1-1, 3-1, 2-1 ja 2-0. Omiin ei siis ole ihan hirveästi mennyt, ja maaleja syntynyt hyvin. Vastustajat, Kalmar ja Djurgården keskikastista, sekä Sirius ja Eskilstuna sarjan pohjalta. Tänään tulee kovin haaste tähän mennessä, kun Östersunds saapuu vieraaksi. Östersunds on pelannut vieraissa neljästi, tuloksena voitto, 2 tasuria ja yksi tappio. Kaikki näistä matseista jäibät alle 2.5 maaliin. Se on kohdannut etukäteen kärkeen rankatut AIK ja Malmön vieraissa, Malmöa vastaan 2-0 tappio ja AIK se sai nollattua tasuriin. Se on puolustanut hyvin vieraissa, maalinteko ollut hiukan vaikeampaa.

Uskon että ottelu on tasainen, ja hyvinkin voi jäädä underiksi, jos Östersunds saa hyydytettyä kotijengin hyökkäyksen, kuten teki AIK vastaan. Tulosveikkaus: 1-1

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM klo 21:15

Saksa - Ranska

Pelivalinta: Ranska ML

Kerroin: 3,85 Unibet

Saksa lähtee toki ennakkosuosikkina peliin, mutta mielestäni Ranskalla paljon kertoimia paremmat mahdollisuudet voittoon.

Saksa voittanut molemmat avauspelit, tosin vastustajat olleet heikkoa tasoa. Tänään Ranska pystyy tarjoamaan kovan vastuksen kunhan Ranskan viimeistely toimii edes kohtuullisesti. Ranskalla hyviä hyökkääjiä, suurimmat ongelmat puolustuspelissä. 

Saksalla laadukkaampi pelaajamateriaali, mutta parasta Saksaa ei ole vielä nähty. Jos Saksa ei paranna merkittävästi viime otteluista niin uskon, että Ranskalla hyvät mahdollisuudet yllätysvoittoon. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA klo 04:00

Golden State Warriors - Portland Trailblazers

Pelivalinta: Portland Trailblazers 

Kerroin: 3,90 William Hill 

Golden State lähtee matsiin ennakkosuosikkina, mutta ei Portlandin pitäisi näin suuri altavastaaja olla. Portland pelannut hyviä otteluita GSW:tä vastaan tällä kaudella ja ensimmäisessä pudotuspeliottelussa on paras mahdollisuus yllätysvoittoon. 

GSW:ltä tärkeä Durant loukkaantumisen takia sivussa, joten tämä parantaa entisestään Portlandin mahdollisuuksia. Portlandilla hyvä joukkue kasassa ja joukkuepeli toimii hyvin. Lillard pitänyt Portlandia pystyssä huikeilla yksilösuorituksilla, mutta myös muut pelaajat ovat parantaneet play offien edetessä. 

Tasainen taisto varmasti tulossa ja jos Portlandin heittopeli vaan sujuu niin mielestäni Portlandilla hyvät mahdollisuudet voittoon. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...