Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

20.5

Recommended Posts

Irlanti:Premier Division jalkapallo klo.22:00

Finn Harps  Finn Harps - Shamrock Rovers  Shamrock Rovers

btts @2.63 Unibet

Irkku jaliksesta molempien maalia koitetaan tai ainakin minä koitan.

Finn Harps taulukossa 9 ja kohtaa sarjakakkosen Shamrock Roversin.Shamrock Rovers on samoissa pisteissä sarjaa johtavan Dundalkin kanssa ja silläkin on tänään kotipeli Bohemiansia vastaan.Todennäköisesti muutosta sijoituksiin ei nähtäne,sillä molemmat ehken voittanee täniltaiset vastustajansa.Finn Harps on kausina 2016-2019 kohdannut 4 kertaa Shamrock Roversin kotonaan eikä ole onnisunut tekee maalia.Pakkohan sekin tilasto on rikottava ja tilastot on tehty rikottavaksi ni olisko se maali sitten tänään.Shamrock Rovershan nyt luultavasti tehnee sen maalin jos ei toisen ja kolmannenkin.Finn Harps on kaikkiaan tähänasti tehnyt 15 maalia ja 13 niistä se on tehnyt kotona,eli hyvin kotiriippuvainen on Finn Harps ollut maaleistaan.Shamrock Roversille on tähänasti tehty 10 maalia,joista 7 sille on tehty vieraspeleissä.Ei tässä mikään ruudinkeksijä tarttee olla,kun ynnäilee tota yhtälöö ja siksi otan btts vetoa tähän kokeiluun.

  • Surullinen 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20:00

AIK Tukholma  AIK - Falkenbergs  Falkenbergs

Wincast- Maali milloin tahansa Tarik Elyounoussi&AIK @2.75 Paf

Allsvenskanista Elyounoussin maalia,sekä kotivoittoa.

Eihän AIK voi tätä kämmätä,eihän.AIK on muita top3 jengeistä pelannu 1 ottelun vähemmän ja tästä voitto niin AIK on siellä Top 3 sakissa.Vastus on ainakin siihen sopiva,sillä Falkenbergs on sarjajumbo.Jos AIK:n jätkillä on vähänkään asennetta niin voitto tästä pitäisi tulla.Elyounoussi on koko maalipörssin number one ja Elyounoussi on viimepelissään ollut sanotaanko nyt viremiäs.Kaikkiaan 6 maalista Elyounoussi on 3 edellisessä niistä iskeny 5,jota voinee kutsua vireilyksi.Kahdessa edellisessä on molemmissa Elyounoussi iskeny kahdesti,en tiedä miksi sitä voisi kutsua,mutta sanotaa vaikka doublevire.Ei kait tällästä viremiästä voi penkillä istuttaa vaan aloitukseen siitä mars ja vireilyt päälle.

 

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Ranska - Iso-Britannia

Iso-Britannia +2.5/ 2.00 UniBet

Klo 17:15

 

Kokeillaas tähän A-lohkon jumbokamppailuun vihjettä jossa pelataan putoamista vastaan.

Ranskalla tosiaan kerättynä 1 piste kun taas Britit ovat edelleen nollilla, mutta nyt on se päävastus vastassa ja Britit taistelee varmasti mitä se on tehnyt suurempikin maita vastaan.

Ranskalla on muutamia yksilöitä joukkueessa ja sitä kautta materiaalietu on taas Brittejä vastaan mutta uskoisin että Briteillekin se on helpompaa puolustaa "yhtä" kenttää vastaan kuin neljää.

Uskon että tästä pelistä kehkeytyy yllättävänkin tasainen vaikka Ranska onkin kertoimien puolesta järkyttävä ennakkosuosikki.

Jos Ranska jatkaa samanlaista peliä kuin eilen Suomea vastaan niin silloin on myös Britit vahvoilla, joka tapauksessa en usko että Ranska  tästä mitään maalikarkeloita saa aikaan ja siksi tasoituksella Brittejä.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Segunda Division:

Albacete - Granada

Kotijoukkue yli 2.5 korttia, @1.49 Unibet

Klo 22.00

 

 

 

 

Haetaampa myöhäisillan matsiin Albaceten vähintään kolmea korttia. Tässä ottelussa on suuret panokset. Granada pitää tällä hetkellä hallussaan toisen suoran nousijan paikkaa. Kahden pisteen päässä tätä paikkaa kärkkyy Albacete. Isännillä on nähty pahoja kuumenemisia, esim. sarjakärki Osasunaa vastaan joukkueen peli ei kulkenut, joka johti kahteen ulosajoon, sekä kolmeen keltaiseen. Granada puolustaa erittäin hyvin, ja tällaisia puolustusmuureja vastaan Albacetellä on ollut maalintekovaikeuksia. Itse näen tämän tekijänä, joka turhauttaa pelaajia ja altistaa rikkeille. Granada tykkää iskeä vastaan, ja nopeita vastaiskuja on lähes pakko yrittää katkoa rikkomalla. Vähämaalinen ottelu odotettavissa, toivotaan että Albaceten jantterit pimahtelevat ja kortteja satelee. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...