Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

22.5

Recommended Posts

Tennis, WTA Nürnberg

Anna-Lena Friedsam - Andrea Petkovic 

Vihje: Anna-Lena Friedsam 

Kerroin: 2.43

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 15:30

- WTA Nürnbergin neljännesvälierissä kohtaavat saksalaiset, Friedsam ja Petkovic. WTA Rankingit hämäävät tässä ehdottomasti sillä Friedsam ei pahemmin muulla alustalla pelaile kun massalla kun Petkovic puolestaan pelailee kaikilla alustoilla. Friedsam aloitti tämän turnauksen hyvin voittamalla Begun 2-1 luvuin. Stuttgartin turnauksessa puolestaan Friedsam hävisi 1/16 finaalissa Kiki Bertensille antaen ainakin ensimmäisessä erässä kovan vastuksen. Bertens on massalla ihan melkeimpä ykkösnaisia tällä hetkellä tai ainakin top 5. Petkovic puolestaan voittanut ainoastaan itseään selvästi huonompia pelaajia ja kun vastassa oli parempi Sakkari niin Petkovic hävisi aika selvästi, toisessa erässä oli ihan hyvin mukana mutta ei vain riittänyt. Tasainen ottelu saksalaisten välillä kotiyleisön edessä. Friedsam aivan liian selkeä altavastaaja tähän otteluun kun on vielä massalla tunnetumpi nimi ja hyvin pelasi kovaa Bertensiä  vastaan. Kertoimien pitäisi olla mielestäni lähempänä tasabookkia tai melkeimpä Friedsamin pitäisi olla pieni suosikkikin otteluun ainakin omissa papereissani. Friedsam pelannut viime aikoina paremmin massalla ja uskon että hyvät otteet jatkuvat tässäkin ottelussa. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Strasbourg klo 18:30

Ferro, F - Wang, Q

Pelivalinta: Ferro, F

Kerroin: 2,80 Pinnacle

Ferro on kaksikosta hieman tuntemattomampi pelaaja. WTA ranking 88 tällä hetkellä. Ferro ei juuri muilla pelialustoilla menesty kuin massalla, joten parhaat menestymismahdollisuudet ovat kesäaikaan. Kovilta kentiltä Ferron tilastot heikot. 

Wang on tuttu nimi monille ja Wang kuuluu nykyään naistenniksen huippupelaajiin. Wang pelaillut hyvin vähän massaturnauksia ja menestynyt pääosin kovilla kentillä. 

Naiset ovat kohdanneet toisensa kahdesti ja Wang on voittanut molemmat ottelut. Nämä on pelattu kuitenkin kovalla kentällä, jossa Wang on erittäin paljon parempi kuin Ferro. Nyt kun pelataan Ferron suosikkialustalla massalla niin mielestäni Ferrolla on hyvät mahdollisuudet voittoon. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo Lega A klo 21:30

Avellino - Milano

Pelivalinta: Alle 165,5 pistettä

Kerroin: 1,91 William Hill

Avellino kohtaa kotiottelussa Milanon ja sarja on tällä hetkellä tasan 1-1. Milano tarvitsee vierasvoiton, jotta pääsisivät jatkoon playoffeissa.

Molemmat aiemmat playoff matsit jääneet alle tuon linen, mutta runkosarjassa joukkueet pelasivat runsaskorisia otteluita. Playoffeissa peli on kuitenkin tarkempaa ja puolustukseen kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Uskon, että Milano etenkin lähtee puolustamaan tarkasti ja hakee sitä kautta vierasvoittoa. 

Line on mielestäni tässä matsissa liian korkea, joten alle 165,5 pistettä on hyvä pelivalinta illan otteluun. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...