Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
poronvoima

24.5

Recommended Posts

Jääkiekko, Memorial Cup 

Guelph Storm - Royun-Noranda Huskies 

Guelph Storm @1.74 Nordicbet 

KLO: 02.00 

Raapastaan tämän jokavuotisen turnauksen välierä tulille. Vastakkain ovat siis OHL-mestari ja QMJHL-mestari. Joukkueet kohtasivat toisensa jo kertaalleen ja tuo ottelu päättyi Stormille 5-2. 

Uskokaa tai älkää, mutta Stormin pelaaminen esimerkiksi OHL-finaaleissa, oli huikeaa. Joukkue kaatoi suvereenisti läpi kauden pelanneen Ottawan. Halifax Mooseheads on aiheuttanut kuitenkin yhden tappion tässä cupissa, mutta väliäkö tuolla, sillä jokaisen joukkueen osalta homma jatkuu. 

Durzi-Suzuki-Toropchenko-Ratcliffe-Entwistle jne.. tulevia nimiä NHL:ssa. Hyvinkin todennäköisesti. Herrat ovat olleet joukkueen kirkkaimpia tähtiä ja Storm haluaa voittaa tämän cupin. OHL on mielestäni WHL / QMJHL sarjoja tasokkaampi. Esimerkiksi tuon WHL:n voittaja Prince Albert Raiders on ollut todella heikko. Guelph Stormin pelaaminen perustuu vahvaan hyökkäykseen ja kiekossa pysymiseen. 

Huskies. Kovaa jälkeä omassa sarjassaan. Voitosta voittoon ja maalimäärä erittäin kova. Ainoastaan 8 tappiota kauden aikana varsinaisen peliajan puitteissa. Joukkue pelaa hyvin samantyyppisesti kuin Storm. Suurimpana erona pidän kuitenkin fyysistä kamppailua. Tässä osiossa Huskies on jäljessä. Muutama Stormin pelaaja on käynyt änärin puolella haistelemassa tunnelmaa. Tämä näkyy lähinnä johtamisessa ja asenteessa. 

Storm on suosikki jopa mv-pelinkin puolesta, joten tuon avauspelin tuloksenkin vuoksi, otetaan kotivoitto paperille. Fysiikan laki ei petä. 

Uskoisin että kerroin tulee putoamaan vielä tästä. Edelleen kuitenkin mahtuu peleihin. 

Kohde menee oikein kun Guelph Storm voittaa varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, AHL

San Diego Gulls - Chicago Wolves 

San Diego Gulls DNB @1.75 Unibet 

KLO: 05.00 

Sarja kotijoukkueelle 2-1. Kalle Kossilan San Diego aloitti nämä playoffit pudottamalla San Jose Barracudan. Kuka olisi uskonut? Syystäkin tämä joukkue on näissä peleissä. Gulls saa valtavan tuen kotikaukaloon, sillä tunnelma hallissa on aina korkealla ja meteliä riittää. San Diego ei ole myöskään kotona hävinnyt Wolvesille. 

Chicago oli runkosarjassa hieman aktiivisempi maalinteon suhteen. Omaa päätä puolustetaan kuitenkin kunnialla molemmissa tiimeissä. Mielestäni Chicago on altavastaaja. Vaikka joukkue eteni Griffinsin kustannuksella jatkoon ja kaatoi Iowa Wildin seuraavaksi, niin tämä on eittämättä näkynyt tässä sarjassa. Vain ottelu enemmän pelattuna kuin Gullsilla, mutta sitäkin raskaampi on tie ollut. 

Yksilötasolla tässä mennään kohtuu tasaisissa merkeissä, mutta joukkueena Gulls on sitoutuneempi. Wolves painii maalinteon kanssa, eikä ole päässyt riittävän hyvin sektorille. Gulls taas pääsee paremmin suoriin hyökkäyksiin ja on itseasiassa rytmittänyt paremmin. 

Viimeiset kolme kotipeliä voittanut Gulls ei kotihallissaan ole ollut erityisen kova, mutta ei myöskään Wolves vierasjäällä. 

Pelataan tästä kuitenkin tuo tasuri pois ja otetaan hyvä kerroin taskuun. Aiemmat pelit ei älyttömiä maalimääriä ole tarjonneet, mutta tämä haisee nyt semmoiselle. Luotettava on Gullsiin, tälläkin kertaa. 

Kohde menee oikein kun Gulls voittaa varsinaisella peliajalla  (tasuri=VOID)

VOID

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 18:00

Raahe - Vimpeli

Pelivalinta: Vimpeli -5,5 juoksua

Kerroin: 1,95 Veikkaus

Vimpeli kohtaa tänään vieraskentällä Raahen. Vimpelin alkukausi lähtenyt hyvin käyntiin, kun taas Raahella ollut hieman vaikeampaa. 

Raahe täysin ykköskärjen varassa ja samanlaista laajuutta ei joukkueesta löydy kuin Vimpelistä. Vimpelin ulkokenttä myös todella kova, joten en usko, että Raahe montaakaan juoksua tänään tekee. 

Vimpeli hyvä sisäpelijoukkue ja joukkueesta löytyy huippukotiuttajat. Ykköskärjestä löytyy paljon nopeutta ja kakkoskärkikin on hyvä tälle tasolle. Vimpeliltä odotan n. 10 juoksua. 

Mielestäni Vimpeli on suosikki -5,5 juoksun tasoituksesta huolimatta. 

  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

KuPS - Ilves 

BTTS @2.05 ComeOn!

KLO: 18.30 

Ja kerrottakoon heti alkuun, että meikäläinen tempaisee suomifutista kehiin muutaman kollegan kanssa keskusteltuani. Selvää on se, että Ilves-puolustus antautuu jossain vaiheessa. Kova uho Kuopiosta kajahtaakin tähän suuntaan ja Ilvekselle on kuulemma ennenkin maaleja tehty. KuPS maalierolla 14-14 ja Ipa 6-1. Kuopiolaiset lähtee hakemaan revanssia Tammikuisesta Cupin kohtaamisesta. Tuolloin tupsukorvat klaarasi homman kotiin lukemin 4-1. 

KuPS pelasi mallikkaasti Interin vieraana turussa, josta ei tosin valitettavasti pisteitä tarttunut matkaan. Joukkue on kuitenkin osoittanut kyntensä maalinteossa ja ilmeisesti ihan yhtä rikkonaisena he eivät tähän peliin lähde. Eikä kyllä valmennusjohtokaan sen taakse mennyt, vaikka Turussa oltiin vajaalla miehityksellä. Parempaan pitää pystyä, kuuluu huuto Kuopiosta. 

Ilves on edelleen tappioitta ja itseasiassa tämän vuoden alusta asti näin on ollut. Takana 20 ottelua ilman tappioita. Hurjaa jälkeä. Jarkko Wiss on kuitenkin mies paikallaan. Herran pelityyli puree todella hyvin jokaiseen joukkueeseen. Vahva organisoitu puolustus höystettynä terävällä hyökkäyksellä. Vieläpä erittäin hyvillä vastaiskuilla. Ilves pelaa pitkästä aikaa viihdyttävää peliä, vaikkei maaliverkot soikkaan urakalla. 

Oma mielipiteeni on se, että KuPS pyrkii tosissaan murtamaan Ilves-puolustuksen. Joukkueessa riittää voimaa maalintekoon jopa tässäkin ottelussa. Ilves tuskin taipuu vieläkään ja 1-1 tulos on hyvinkin mahdollinen. 

Kotimainen palloilu on mitä on  (toista on jääkiekko) ja jokainen ottelu voi päättyä käytännössä miten vain. Karjalainen - Saxman vs Ala-Myllymäki - Tendeng. 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20:00

Sundsvall  Sundsvall - AIK  AIK Tukholma

Tekee Maalin Linus Hallenius @3.30 Unibet

på svenskanista kotijoukkueen Halleniuksen maalia.

Sundsvalil menee tällähetkellä huonosti,kun AIK:lla pelit kulkee.Sundsvalin on nyt tehtävä kurssin muutosta ja tästähän se olisi hyvä aloittaa,mutta vastus on kyllä paha.AIK on vetässy 4 ottelun voittoputken,kun Sundsvalilla se on jo peräkkäin 4 tappiota.Maalipörssin 1 AIK:n Elyounoussi ja 2 Sundsvallin Hallenius on tänään kehissä ja molemmilta voinee odottaa osumia.Elyounoussi on kovassa vireessä ja johdattanut AIK:n voitosta voittoon,kun 4 edellisessä on paukuttanut 7 maalia.AIK:lla piikkipaikka voitolla tästä olisi väliaikaisesti taskussa.Sundsvall on valunut taulukossa alas ja putoaminen uhkaa jos otteet ei parane.Hallenius  yrittää joka pelissä ja joukkuetovereilta kaivattas nyt apuja.Hallenius antanee ainakin joukkueellen esimerkkiä,mutta riittääkö se tänään kovassa kunnossa olevaa AIK:ta vastaan jää nähtäväksi!

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis ITF Karuizawa klo 05:30

Kung - Jaksic

Pelivalinta: Yli 2,5 erää

Kerroin: 2,75 Marathonbet

Jaksic lähtee tähän otteluun pienenä ennakkosuosikkina, mutta nuori Kung on pelannut tällä kaudella todella hyvin ja on tässäkin matsissa yllätysvalmis.

Jaksic päässyt helposti välieriin, mutta nyt on kova vastus vastassa. Jaksicilla peli hieman ailahdellut tällä kaudella ja suoraan voittoon en usko. 

Kungin kaavio ollut hieman vaikeampi, mutta selvitti turnauksen aiemmat ottelut mallikkaasti. Nyt on kova haaste edessä, mutta uskon, että Kung pystyy ainakin erän voittamaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mlb:

Blue Jays - Padres

Padres @1.80 Unibet

Klo 02.05

 

 

Kokeillaan Padresia yölle. Kalifornian huonoimpana jenginä aikaisemmat vuodet tumnnettu Padres on alkanut esittämään heräämisen merkkejä. Huippupelaaja Machadon kiinnitys toi todella paljon lisää laatua kokoonpanoon. Padresin lyöntipeli toimii. Vakiopelaajista peräti seiysemällä osumaprosentti on .240 tai parempi. Näiden alapuolella vielä pari kunnarikonetta, joille ominaista on runsaat kunnarimäärät hiukat matalammalla osumaprosentilla. Blue Jays on heikentynyt vuosien saatossa aika valtavasti. Joukkueen paras pelaaja on Justin Smoak, joka on aika keskinkertainen. Syöttöpeli ja ulkokenttä on huonoa, omiin menee ihan liikaa juoksuja. Joukkueilla on yhtä paljon lyötyjä juoksuja, mutta lyöntimateriaali menee silti Padresille. Blue Jays on ollut vaikeuksissa kotona, viime peleissä kotona se on päästänyt valtavasti juoksuja. Luotetaan että näin jatkuu. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...