Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
AbuNazir

25.5

Recommended Posts

 

Pelivalinta:
Rakuten-1,5 juoksua / 1.80 / Betsson

 

08:00 Rakuten Life Park / 1.06 RUN FACTOR / 1.10 HR FACTOR

Rakuten Gold. Eagles vs Orix Buffaloes

Syöttäjävertailu 2019-
RAK: T.Kishi     (0-0 WL, 4.15 ERA, 0.92 WHIP, 0.133 AVG, 2.00 K/BB, 4.16 HR/9,  4.1 IP)
ORI: Y.Naruse (0-1 WL, 18.00 ERA, 4.50 WHIP, 0.538 AVG, 0.50 K/BB, 0.00 HR/9, 2.0 IP)

Joukkuevertailu 2019-
  TM     Gm     W     L        T      W%     RS       RA     Diff     HR     SB     AVG     ERA
2.RAK   46     24     21     1     .533     234     222     +12     56     14     .260     4.61
6.ORI    45     17     25     3     .405     148     196     -48      33     39     .224     3.97

Yhteenveto:  Kaksi kokenutta jyrää aloittaa kummulla, mutta selvä etu on Rakutenilla. Kishi on vuodesta toiseen parantanut otteitaan ja parit viime kaudet olleetkin aivan loistavaa suorittamista. Orixin Narusella tilanne on päinvastainen ja tilastot ovat vuosi vuodelta menneet synkempään suuntaan. Joukkueina Rakuten on ollut Orixia selvästi vahvempi kuluvalla kaudella ja tässä on todella helppo hypätä Rakutenin kyytiin. ML kerroin on turhan pieni itselle, mutta toimii toki hyvänä kerroinboosterina rekkoja tehdessä. Omalle lapulle lähtee Rakuten -1,5 juoksua (1.76 keskikerroin kirjoittaessa) ja mahdollisesti vielä sinkkuna -2,5 juoksua (2.20 keskikerroin).  Voipi olla, että kertoimet on huomiseen mennessä painettu jo 1.50 ja 1.90 hujakoille. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Japani J-League klo 08:00

Shimizu S-Pulse - Vegalta Sendai

Pelivalinta: Yli 2,5 maalia

Kerroin: 2,15 Marathonbet

Shimizun kausi lähtenyt surkeasti käyntiin. 12 ottelusta joukkue onnistunut voittamaan 2 ottelua, 3 tasapeliä ja 7 tappiota. Shimizu tehnyt keskimäärin 1 maalin /ottelu ja päästänyt yli 2 maalia omiin /ottelu. Shimizulla muutamia tärkeitä poissaolijoita keskikentältä. 

Vegalta Sendain kausi lähtenyt myöskin heikosti käyntiin ja varsinkin vierasottelut sujuneet heikosti. Vegalta Sendai pelannut 6 vierasottelua ja hävinnyt ne kaikki. Vastustajat tehneet keskimäärin n. 2 maalia Vegalta Sendain verkkoon. 

10 viimeistä keskinäistä ottelua, näistä 6:ssa on tehty yli 2,5 maalia. Odotan tästäkin runsasmaalista ottelua. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saksa - DFB Pokal - Final, Berlin

RB Leipzig vs Bayern München

Btts & o 2.5  2.00@ComeOn 

Klo: 21:00

Tulos: 0 - 3

Bundesligan 3. kohtaa sarjan voittajan tässä YLE 2n illan suorassa lähetyksessä.

Viimeeksi kun Leipzig ja Bayern ottivat yhteen, päädyttiin 0 - 0 tulokseen enkä jaksa uskoa että tänä iltana päädytään vastaaviin lukemiin vaikkakin loppuottelut sun muut tärkeät pelit menevät usein underiksi.

Kuitenkin lähtökohtaisesti kaksi hyökkäysvoittoista seuraa ottavat yhteen, niin maalipaikkojen syntymiseen on olemassa hyvä potentiaali.

Seurat pistävät urut auki heti alusta asti ja Berliinissä nähdään tänään viihdyttävä sekä maalirikas ottelu.

Bayernilta Lewandowski sekä Leipzigin Werner pitävät kyllä huolen jottei veskareille tule liian helppo iltapuhde.

Maalit molempiin päihin sekä sitä kautta yli 2.5 maalin lopputulokseen takaavat jalkapallon ystäville kiintoisan ehtoon MM-lätkä ohessa.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM klo 16:15

Venäjä - Suomi

Pelivalinta: Yli 4,5 maalia

Kerroin: 1,62 Comeon

Venäjä pelaa huipputurnausta. Venäjä ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua tässä turnauksessa ja Venäjä on kohdannut useita huippujoukkueita. Joukkue on materiaaliltaan todella kova ja jos Venäjä pelaa hyvin joukkueena, niin Venäjää on todella vaikea voittaa. 

Suomen joukkue ei ole materiaaliltaan läheskään Venäjän tasoa, mutta hyvällä joukkuepelillä Suomella on mahdollisuudet voittaa Venäjä. Suomen maalivahdeilta vaaditaan myös hyvää peliä. 

Odotan Venäjän jatkavan vahvoja otteitaan ja tekevän vähintään sen 3-4 maalia. Suomi tekee todennäköisesti ainakin 2 maalia, joten over 4,5 on hyvä pelivalinta tähän matsiin. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Venäjä - Suomi 

YV-maaleja yli 1,5 @2.05 Nordicbet 

KLO: 16.15 

Lötöä pönttöön! Hurja ottelu edessä niin Leijonille, kuin kotikatsomoille. Kuriton Ruotsi kaatui hienosti ja olihan Suomi selvästi parempi joukkue. JOUKKUE nimenomaan. Itänaapuri, Venäjä, voi helposti näyttää vastaavalta. Tulosten valossa näin voidaan olettaa. Todellisuudessa Venäjä ei vain ole vielä kohdannut vastaavaa nippua kuin Suomi. 

Ottelun ennakko ei juurikaan Leijonille anna mahdollisuutta. Venäjä on Ruotsin lailla julistettu voittajaksi. 

Punakone pelaa mieluiten kiekolla ja tähän osioon Leijona iskee. Anttilan johdolla useampi Ryssä saadaan lämpöiseksi ja sitäkautta boxiin. Edellyttäen toki, ettei samat Mikki Hiiret puhalla ottelua. 

Venäjän ylivoima ei esittelyjä kaipaa. Kisojen vahvin mielestäni. Jäähyt ovat Suomen akilleen kantapää. Pidän satavarmana sitä, että Venäjä tekee mahdollisen maalin/maalit pääosin yyveellä, jos paikan saa. 

Suomi. Nyt pitää kaivaa tuon viisikkopelin lisäksi yyveelle poweria. Ruotsi todennäköisesti selvisi isommalta nöyryytykseltä tuomareiden myös yrittäessä parhaansa mukaan pitää luvut tasaisina. 

Ottelussa tulee olemaan talvisodan meininki, eikä Leijona kumartele ketään. Joukkuepelaaminen ja Venäjän tähtien eliminointi on pääasia. Itselleni Suomi on tässä suosikki ja tuota reilun kuuden kerrointa on jo lapulla. 

Turnaus kuitenkin tiivistyy ja kemiat toimii paremmin. Mielestäni tämä kohde on erittäin hyvä tähän otteluun. Odotan vähämaalista kamppailua, jossa Venäjä tappaa pelinsä mentaalipuolella. 

Tulosveikkaus 1-3 Suomelle ja Kakko iskee tyhjään viimeisen. Molemmat iskee yv-maalin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään vähintään 2 YV-maalia  (sis ja)

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Olishan tuo helpompi tehdä yyvee-maaleja jos joskus puhallettais niitä räikeitä rikkeitä
 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, MM-Kisat 

Kanada - Tsekki 

Pisteentekijä: Michael Frolik @1.90 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 20.15 

Toinen pari uunista ulos. Tsekki ei missään nimessä ole altavastaaja. Joukkue on rakennettu hienosti ja yhteispeli toimii. Muistuttaa aseenteeltaan sitä samaa Tsekkiä, joka kaatoi aikoinaan Suomen. Kerran jos toisenkin. Otetaan pitkätukkien puolelta Frolik peleihin. Ykkösketjun yyveemies on takonut komeat 7+7=14 pistettä. Simon - Voracek kavereina hyökkäyksessä. Saksaa vastaan herra jäi pisteittä, mutta esitysten perusteella, jääaikaa sekä vastuuta on luvassa tässäkin pelissä 15-20min. Todella vahva turnaus Calgaryn mieheltä ja todellakin on lupa odottaa tulosta. Uumoilen tästä ottelusta suurimaalista kamppailua, jossa erikoistilanteita nähdään. 

Kummankaan veskarit ei ole vakuuttaneet ja voidaan puhua kenttäpelaajien puolesta, erittäin taitavista kavereista. Tsekki tulee todella tarvitsemaan Frolikia tänä iltana ja vain erittäin paska tuuri jättää miehen pisteittä. 

Kassakohde itselleni. Panostus 5/5

Kohde menee oikein kun Frolik kirjaa pisteen ottelussa  (sis ja)

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Venäjä - Suomi

Venäjä -1.5/ 1.77 NordicBet

Klo 16:15

 

Välierä ottelu jossa Suomi saa todellisen haasteen. Kisoissa voitosta voittoon porskuttanut Venäjä lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina eikä turhaan sillä onhan joukkue täynnä tähtiä.

Ruotsi oli huono yksinkertaisesti tuossa puolivälierä ottelussa Suomea vastaan, mitään suomelta pois ottamatta, mutta onhan Venäjä näyttänyt että se on Ruotsiakin laadukkaampi kisoissa.

Suomen mahdollisuudet on juuri pitkälle edennyt tasatilanne ja jos "mörkö" ja muut kumppanit jotenkin pääsisi venäläisten ihon alle.

En kuitenkaan usko Suomen mahdollisuuksiin kovinkaan paljoa ja kun Venäjän nimimiehet saavat ylivoimaa niin sitä kautta ainakin saadaan niitä maaleja aikaan ja kyllähän Suomi tulee olemaan loppujen lopuksi pelkkä suupala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, AHL-Playoffs 

San Diego Gulls - Chicago Wolves 

San Diego Gulls @2.25 ComeOn! 

KLO: 05.00 

Välittömästi jatketaan. Sarja lyötiin vieraiden osalta eilen tasoihin. 2-2 on voitot. Molemmat Wolvesin voitot ovat tulleet pitkän kaavan kautta, kun taas Gulls on voittanut ottelunsa varsinaisen peliajan puitteissa. 

Viimeyönä nähtiin maalivahtien näytös. Dansk / Boyle kirjautti molemmat 40koppia pattiarallaa kerrallaan. Huikeaa venymistä Boylelta ottelun avauspuolikkaalta ja loppuosa taas Danskin näytöstä. 

Chicago oli ottelussa niskan päällä aina siihen asti kun Gulls keskittyi omaan tekemiseen. Kotijoukkue oli huomattavasti energisempi ja ennakkoluulottomampi, mutta viimeistely ontui. Yhtään maalia ei ylivoimalla nähty tässä matsissa. 

Mikäli Chicago ei palaa raiteilleen tähän peliin niin Gulls tulee jatkamaan siitä mihin jäi. Coinflipillä tuo eilinen ratkaisu nähtiin. 

Kalle Kossila oli viimeyönä vahvasti esillä ja mies laukoi hanakasti. Tuloksetonta kuitenkin. 

Ottelun merkitys on molemmille suuri. Kotijoukkue on mielestäni esittänyt parempaa peliä tässä sarjassa kuin Wolves. Koska eilen Chicago osoitti väsymisen merkkejä niin allekirjoittanut painaa vielä kerran San Diegoa peleihin. Luotettava on valtavaan lataukseen. Ylivoima täytyy hyödyntää. 

Kohde menee oikein kun San Diego Gulls voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Ei enään tätä sarjaa. Kiitos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 

RoPS - SJK 

Yli 2,5 maalia @3.00 William Hill 

KLO: 17.00 

Lisää päällekkäisyyksiä lauantain urheiluantiin. Koskelan siirto HJK:n peräsimeen on aiheuttanut lähinnä mediahälinää. Napapiirin sankarit hakivat Vaasasta hienon voiton ja päästi valmentajan toisiin tehtäviin. RoPS oli kenties ensimmäistä kertaa tälle kaudelle pelillisesti parempi. 

Vastaan joukkue saa SJK:n. Seinäjoen nippu tulee olemaan vahva tällä kaudella, eikä joukkue ole hävinnyt vieraissa peliäkään. Veikkausliigassa siis. Joukkue oli Helsingissä pitkään kiinni voitossa, mutta ex-RoPS, Lasse Lappalainen pelasti Klubin. 

SJK pelaa nopeaa peliä, eikä joukkue kärsi ongelmista hyökkäyspäässä. RoPS esitti Vaasassa lähes vastaavaa ja totta puhuakseni, useampaan maaliin oli mahdollisuus. 

Vaikka Rovaniemellä mennään muutosten tuulissa niin mikään muu ei ole muuttunut kuitenkaan kuin henkilö, joka seisoo pääsääntöisesti kentän laidalla. RoPS tulee yrittämään samaa taktiikka kuin Vaasassa, sillä Koskelan alaisuudessa olleet nykykoutsit ovat sen hyväksi todenneet. 

SJK myös hyödyntää nopeaa keskikenttäää, mikä taas on Ropsille myrkkyä jos ei omat syötöt satu kohdalleen. 

Kovatempoinen ottelu on luvassa ja pientä suosikin viittaa kantaa SJK. Ottelukertoimien puolesta voisi SJK olla järkiveto, mutta mitä jo nähtyihin otteluihin tulee, on maaliodottama korkea. Päästä päähän meininkiä povaan tähän matsiin ja osumia odotan molempiin päihin. 1-2 2-2 1-3 tulokset ei yllättäisi. Kentällä on kuitenkin sähköä tänään Ropsilla. Joukkue haluaa todistaa sen, ettei muutokset syö tuloksellisuutta. SJK taas enemmän keskittyneempi ja vähän terveempi. Paremman hyökkäyksen omaavana ei maaleitta jää. 

Joukkueiden cupin ottelu päättyi 3-2 Ropsille Helmikuussa. Tuossa ottelussa SJK maalasi jopa vajaalla. Plus mielestäni Rops voitti tuurilla. 

Ennakkoon vahvempi SJK voittaa tämän ottelun, mutta vahva kotijoukkue antakoon apuja tuon linen saavuttamiseksi. Todella korkea kerroin tarjolla, hyökkäysvoittoiseen otteluun. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 2,5 maalia 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
1-1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | cs_summit

20:00 (huomioi kellonaika)

fe51bae10b398dbf13a1b9f754cc3af0.png Vitality - ENCE 4e99fb9239830df43418aba0b0e35b5f.png

Vitality | 1,90 | Betway

 

 • cs_summit -turnaus on täydessä vauhdissa ja tässä hieman rennommassa LAN-turnauksessa on joka tapauksessa kovat pelit kyseessä. Kolmannen pelipäivän ottelut aloittaa Vitality ja ENCE, jonka toisesta pelistä otetaan tässä kiinni.
 • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) on pelannut erinomaista turnausta tähän asti. 6 ottelusta saldona on 6 voittoa ja näihin voittoihin kuuluu muun muassa selkeät voitot Liquidia vastaan. Myös kierroserotus on varsin komea +37. Joukkue on siis hyvässä iskussa ja lähtee tähän päivään tavoitteena varmistaa paikka playoffeista. Ranskalaisjoukkueesta löytyy yksilötaitoa ja etenkin heidän joukkuepeli näyttäisi ottaneen askeleen eteenpäin.
 • ENCE (allu, Aerial, xseveN, Aleksib, sergej) on pelannut kaksijakoista turnausta tähän asti. Joukkueen rekordi näyttää lukemaa 3-3 eli työtä on vielä tehtävänä, mikäli suomalaisjoukkue haluaa playoffeja pelata. ENCEn suorituksia on leimannut epätasaisuus, josta hyvänä esimerkkinä toimii ottelut Liquidia vastaan, jossa joukkue voitti ensimmäisen kartan 16-14, mutta hävisi toisen 3-16. Aivan parasta ENCEä ei todellakaan olla nähty, mutta jää nähtäväksi onko ENCE tänäänkään parhaassa kuosissaan.
 • Käsittääkseni tässä toisessa osaottelussa kyseessä on Vitalityn karttavalinta. Tai oikeastaan kyseessä ei ole valinta, vaan kartta valikoituu satunnaisesti joukkueiden määrittelemien karttavetojen osalta. Hieman poikkeuksellinen formaatti, mutta loppujen lopulta Vitality saa hyvän kartan itselleen. Kartoista Dust2, Overpass ja Inferno ovat sellaisia karttoja, jossa Vitalitylla on lähtökohtaisesti etu käsissään ENCE:een verrattuna ja todennäköisesti jokin näistä kartoista tulee tässä matsissa pelattavaksi.
 • Vitality on ollut ENCElle paha vastus. Joukkueet ovat kolmesti pelanneet toisiaan vastaan, joista Vitality on voittanut jokaisen ja hävinnyt vain yhden kartan. Näistä toki kaksi ottelua oli online-otteluita, jotka ENCE yleensä perseilee, mutta ainoassa LAN-kohtaamisessa Vitality voitti ENCEn lukemin 2-1.

 

YHTEENVETO

 • Vitality on pelannut loistavaa turnausta ja heidän peli näyttää paremmalta kuin koskaan. ENCE on puolestaan kärsinyt epätasaisista otteista ja todellakaan parasta ENCEä ei olla nähty. Toisessa osaottelussa on mitä luultavimmin karttaetu Vitalitylle tarjolla, jolla on muutamia täsmäaseita hihassaan juuri ENCEä vastaan. Tätä tukee myös joukkueiden keskinäisten pelien historia, jota Vitality hallitsee. Mikäli joukkueet pelaavat viime päivien tasollaan, näen tässä ottelussa Vitalityn olevan vahvoilla. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa ottelun. 

 

TULOS: 9-16

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...