Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

26.5

Recommended Posts

Australia:Jalkapallo klo.07:30

Hamilton Olympic  Hamilton Olympic - Valentine  Valentine

Hamilton Olympic o2.5 @1.90 Unibet

Hamiltonille lähtee se vähintään 3 osumaa lapulle

Hamilton lähtee selkeenä suosikkina tähän otteluun ja maaleja voisi olla siltä odotettavissa.Hamiltonilla on ihan hyvä vire päällä ja joukkue onkin kuntopuntarissa sijalla 3.Viimekotipelissään Hamilton oli hyvä ja teki Maitlandia vastaan 4 maalia,eikä päästänyt omiinsa yhtään.Valentine on puntarin viimeinen ja joukkueelle on isketty sarjassa paljon maaleja.Edellisessä Valentinen  kotipelissä sarjajumbo Lake Macguarie iski Valentinelle 3 maalia.Pidän Hamiltonia kovempana jenginä ja kotipeleissään se pystyy kyllä maaleja tekee.Vastus on tässä sen verran heikonpuoleinen,että Hamiltonin mahdollisuudet 3 osumaan on mahdollista.Valentinen maalisuhde 3 edellisessä vierasmatsissa on 15-4,joka kuulostaa jo aika rumalta.Tänhetkisen vireen mukaan tähän voinee kokeilla tätä vetoa.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:Jalkapallo klo.08:00

Central Coast Mariners FC U21 - Northern Tigers

Northern Tigers o1.5 @2.12 Unibet

Vieraille heitetään parit osumat.

13.kierros ja joukkueet oavat taulukossa peräkkäisillä sijoilla 5 ja 6.Pisteissäkin on vain eroa 1 pojo Marinersin hyväksi.Joukkueitten pelit on siis tähänmennessä ollut melko samanlaista menoa.Northern Tigersilla on hieman parempi maaliero ja Tigers on nyt pelannut 3 vierasmatsiaan ilman häviötä.Viimemeissään Tigers kävi hakee täydet pisteet voittamalla 1-4 Mounties Wanderersin.Central Coast puolestaan otti pataan viimeksi kotonaan häviämällä 1-3 GHFA Spiritille.Tasaista ennakkoon luvassa,mutta uskoisin maaleja tulevan molemmilta.Viimekauden päätöskierroksella oli edellinen keskinäinen kohtaaminen ja silloin Tigers voitti 1-2.Tasapeliin voi olla molemmat tyytyväisiä ja numerot 2-2 ei liene kaukana tässä pelissä.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 16:58

Raahe - Kempele

Pelivalinta: Raahe ML

Kerroin: 2,65 Veikkaus

Raahe kohtaa tänään Oulussa Kempeleen. Kotietua ei siis Raahella ole, mutta mielestäni tähän on ylireagoitu, sillä pidän Raahea kuitenkin aavistuksen Kempeleä parempana joukkueena. 

Raahen alkukausi ollut synkkä. 4 ottelua ja kaikista tappiot. Vastustajat olleet todella kovaa tasoa: Sotkamo, Vimpeli, Hyvinkää ja Kouvola. 

Kempele pelannut alkukauden paremmin, mutta vastustajat olleet selvästi helpompia. 

Raahe pitkälti ykköskärjen varassa, mutta nyt on selkeästi heikompi ulkokenttä vastassa kuin viime ottelussa Vimpeliä vastaan. Raahe tulee otteluun varmasti sisuuntuneena, sillä viime ottelu Vimpeliä vastaan päättyi murskatappioon.

Kempele asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi, joten Raahe ML on hyvä pelivalinta tähän otteluun. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

🏒

Jääkiekon MM - Finaali KLO: 21:15

Kanada - Suomi
Pelivalinta SUOMI X 3,55 Nordicbet

No niin leijonat on tulleet finaaliin asti ja näyttäneet taitonsa joka osa-alueella. Vaahteranmäen Eemelit kaadettiin turnauksen ensimmäisessä pelissä 3-1. Materiaaleja en lähde enään edes miettimään. Jalosen huippuvalmentamalla joukkueella on joka kentällisellä nyt voittoasenne!

Kanadan joukkue on Jaloselle ja koko joukkueelle tuttu ja moni voisi ajatella hyvinkin vähämaalista ottelua joka ehkä puoltaisikin leijonia. Leijonat on kuitenkin osoittanut turnauksen aikana myöskin maalintekotaitonsa.

Lankinen on huomannut myös että kun se musta lätkä tulee lujaa kohti niin se pitää ottaa kiinni ennenkuin se menee tosiaan verkkoon. Sitten kuten Ruotsi ja Venäjä peleissä vaikka tuomaritkin Ruotsipelissä Suomea vastaan pelasivat oli Jalosen valttikorttina se lopullinen niitti!

Otetaan pitkästi kolmatta metriä korkea kapteeni MÖRKÖ peliin ja niin kovaa jätkää, maalivahtia saatikka tuomaria ei ole joka ei MÖRKÖÄ pelkää!

LÖIKÖ MÖRKÖ SISÄÄN!! 1-3! Suomi on MAAILMANMESTARI! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekon MM klo 21:15

Kanada - Suomi

Pelivalinta: Kanada

Kerroin: 1,97 Veikkaus

Tänään illalla jännittävä finaali edessä kun Suomi kohtaa Kanadan. Joukkueet kohtasivat turnauksen avausottelussa, jossa Suomi oli 3-1 luvuin parempi. 

Suomi pelaa erittäin upeaa turnausta ja tuskin kukaan uskoi joukkueella olevan edes realistisia mahdollisuuksia finaalipaikkaan. Jalonen kuitenkin saanut joukkueen hyvin pelaamaan yhteen ja Lankinen ollut maalilla todella hyvä. 

Kanada oli turnauksen alussa suurissa vaikeuksissa ja pudotuspelien avauskierroksella Kanada oli pudota turnauksesta Sveitsille. Kanada pystyi kuitenkin viime hetkillä nappaamaan voiton ja eilen Kanada otti selvän voiton Tsekistä. 

Kanadan joukkue on nyt paljon valmiimpi tähän otteluun kuin mitä turnauksen alussa ja pelaajat ovat jo tottuneet suurempaan kaukaloon. Kanadan pitäisi olla vielä selkeämpi suosikki tässä finaaliottelussa, vaikka Suomi pelaakin upeaa turnausta. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Monacon GP

16:10

e710213278bdd63f628a9d58cb508367.png  Haas - Renault  d72acc607250400de52d64ec2cd31410.png

Haas | 1,90 | Coolbet

 

 • Kauden kuudes F1-osakilpailu ajetaan legendaarisella Monacon katuradalla. Kilpailu ei viime vuosina ole tunnettu jännittävyydestään, mutta F1-autojen taiteilu kaiteiden välissä on aina oma spektaakkelinsa. Tässä kohteessa otetaan kahden tallin kuskit vertailuun ja päätellään kuka näistä kuskeista tulee olemaan korkeimmalla.
  • Haas-tallin kuljettajat Kevin Magnussen ja Romain Grosjean lähtevät lähtöruuduista 5. ja 13. Etenkin Magnussenin vire viikonlopun aikana on ollut erinomainen ja hän onnistui olemaan keskikastin paras kuljettaja aika-ajossa. Grosjean olisi kenties pystynyt pääsemään kolmanteen aika-ajo-osioon ilman Pierre Gaslyn estelyä, mutta sitä ei voi enää harmitella. Kuten usein on ollut tapana Haasin toiminnassa tällä kaudella, tallin autoilla mennään todella ripeää vauhtia aika-ajossa, mutta jäädään hieman suhteessa muihin keskikastin talleihin kilpailussa. Haasin viime kilpailuun tuomat päivitysosat näyttäisivät kuitenkin korjanneen tämän ongelman, josta Haasin tuplapistesjioitus oli osoituksena.
  • Renault-tallin kilpurit Daniel Ricciardon ja Nico Hülkenbergin ohjastamana lähtevät kilpailuun sijoilta 6. ja 11. Ricciardon hyvä aika-ajosaldo Monacossa jatkui eilisellä uroteolla, vaikka Renault-auto ei ollut harjoituksissa näyttänyt kovin lupaavalta. Hülkenberg joutui niukasti kolmannen aika-ajo-osion ulkopuolelle, mutta hänellä on mahdollisuudet pistesijoitukseen kilpailussa. Renaultin suorituskyky on ollut vaisua alkukaudesta ja viime kilpailussa molemmat kuljettajat jäivät ilman pisteitä, mikä ei välttämättä ole hyvä merkki jatkoa ajatellen, mutta Monacossa voi pärjätä keskinkertaisellakin autolla.
  • Monacossa on nykyään lähes mahdoton ohittaa. Autot ovat niin leveitä ja nopeita, että edes suurella suorituskykyerolla on vaikea päästä toisesta ohi ottamatta suurta riskiä. Tämän takia Monacon kisat ovat kieltämättä usein tapahtumaköyhiä ja autot ajavat letkassa maaliin asti. Tämän vedon kannalta se on kuitenkin positiivinen asia, sillä Haas-tallin Magnussenilla on paras lähtöpaikka kilpailua varten.

 

YHTEENVETO

 • Haas ja Renault käyvät taistelua keskikastin herruudesta tänään, joista Haasin Magnussen on ehdottomasti parhaissa asemissa ottamaan parhaimman sijoituksen lähtöpaikkansa ja yleisen nopeutensa ansiosta. Sekä Haas että Renault ovat olleet hieman epätasaisia alkukaudesta, mutta Monacossa sillä ei ole niin paljoa väliä, kun ohittaminen on melkeinpä tekemätön paikka nykyautoilla. Ilman suurta kaaoskisaa näen tässä Haasin ja nimenomaan Magnussenin osakkeiden olevan korkealla ja oletan heidän päihittävän Renaultin kuljettajat kilpailussa. Kohde menee oikein, kun jompi kumpi Haas-kuljettaja sijoittuu molempien Renault-autojen edelle. 

 

TULOS: HAAS 10. (Grosjean), RENAULT 9. (Ricciardo)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranskan Avoimet (massa)

Albert Ramos-Vinolas - Laslo Djere

Albert Ramos-Vinolas @ 2.20 Bethard

Alkaa 17:10

Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 91. ja 34.  Ottelijat ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin Casablancan massalla vuonna 2017. Ramos-Vinolas voitti tuon ottelun erin 2-1(6-7, 6-1, 6-4). Djere pelasi erinomaisesti alkukautensa mutta viimeisen vajaan parin kuukauden aikana miehen otteissa on näkynyt jonkinnäköistä alavireisyyttä ja ehkäpä väsymystä. Djere ei ole myöskään isojen turnauksien peluri sillä mies on hävinnyt kaksi viimeistä Ranskan Avoimien otteluaan. Grand Slam -turnauksista Djeren saldo on 1-6. Muutama vuosi sitten Ranskan Avoimien neljännesfinaaleissa esiintyneen Ramos-Vinolaksen kuntokäyrä taasen tuntuu nousevan tasaisen vakaasti ylöspäin mistä osoituksena mm. pari viikkoa sitten otettu 2-0 (6-3, 6-1) voitto Monfilsista(16.). Kokenut espanjalainen on hieman yllättäen heitetty tähän pariin näinkin selväksi underdogiksi joten lapullehan tämä on laitettava. Ramos-Vinolas voittaa ottelun erin 3-1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | cs_summit

19:00

bdc3ab530b70b96f8d71fc6ac2dbc642.png Vitality - ENCE 9c8aead17f3e4be835ebdc29b5c70a04.png

Yli 2,5 karttaa | 1,85 | Coolbet

 

 • Kokeillaas uudestaan samaa otteluparia eiliseltä, mutta eri kohteella. EIlisestä pelistä se huomio, että perustelut meni täysin oikein, mutta karttapickit olivat väärinpäin, minkä takia virheellisesti tulikin lyötyä ENCEn karttapickiä, jonka ENCE onnistui voittamaan. Huono tuuri, mutta oma virhe, siitä käsi pystyyn.
 • Vitality (NBK-, RpK, apEX, ALEX, ZywOo) voitti alkusarjan voittamalla 10 ottelusta 8 ja peli on tosiaan hyvällä tasolla, sitä ei voida kiistää. Kuitenkaan virheetöntä peli ei ole ja kyllä tietyissä kartoissa Vitality on edelleen heikoilla, kuten Miragessa ja Nukessa. Joka tapauksessa Vitality lähtee hyvien otteiden perusteella ehkä aavistuksen pienenä ennakkosuosikkina tähän kamppailuun.
 • ENCE (allu, Aerial, xseveN, Aleksib, sergej) oli tasaisen epätasainen, mikä johti 10 ottelussa 5 voittoon ja 5 tappioon, mutta se lopulta riitti playoffeihin. Jokin kyllä mättää ENCEn pelissä, sillä kartasta toiseen suoritttamisen taso heittelee rajusti. ENCEn kohdalla karttavalinnat tulevat näyttämään isoa roolia, sillä heilläkin on muutamia karttoja, jossa suomalaisjoukkueella on ollut pahoja vaikeuksia.
 • Bo3-otteluihin siirrytään, kun playoffit alkaa, eli nyt palataan perinteiseen Bo3-karttavetoihin. Tällä kertaa karttavalinnat ja vetot pitäisi olla aika selkeitä. Vitality bannaa alkutekijöikseen Trainin ja ENCE bannaa luultavasti Vertigon. Vitality valitsee Overpassin tai Dust2:n, joissa molemmissa ENCEn tuloksettässä turnauksessa on ollut suorastaan surkeaa ja ne ovat Vitalitylle kovia karttoja. ENCE puolestaan iskee mitä luultavimmin Mirageen, jossa Vitality on omien sanojensakin mukaan ollut hieman vaikeuksissa ja jossa ENCEllä on 100% voittoprosentti viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Huomattavia karttaetuja siis tarjolla molemmille joukkueille.
 • Eiliset pelit joukkueiden välillä päättyivät siis 1-1, eli kummatkin joukkueet pääsivät omissa karttapickeissään kairaamaan voitot.

 

YHTEENVETO

 • Vitality ja ENCE ottavat yhteen toistamiseen päivän sisällä, tällä kertaa vaan formaatti vaihtuu. Eilen pelit menivät aika lailla odotusten mukaisesti eikä tämänpäiväisen ottelun luulisi olevan poikkeus. Kyseessä on kuitenkin kaksi suurin piirtein samantasoista joukkuetta, joten karttavalintojen merkitys nousee merkittävästi. Vitalityn ja ENCEn karttavalikoimat menevät sinäänsä jännästi, että molemmat joukkueet saavat huomattavaa etua omissa karttapickeissään, mikä nostaa karttaoverin mahdollisuuksia selkeästi ja sitä tässä lähdetään tänään hakemaan. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.

 

TULOS: 2-1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-KISAT

Kanada -Suomi

Kanada/ 2.00 CoolBet

Klo 21:15

 

Kisat huipentuu loppuotteluun jossa kohtaavat Suomi ja Kanada jo toista kertaa tässä turnauksessa. Ensimmäisen kerran joukkueet kohtasivat turnauksen ensimmäisessä ottelussa jonka Suomi voitti 3-1.

Kanada ei ole tuon Suomi pelin jälkeen hävinnyt ja joukkue onkin saanut hyvin pelinsä toimimaan isossa kaukalossa. Kanadan heikkoudet ovat aina turnauksissa olleet juuri nuo ensimmäiset pelit kunnes joukkue hitsaantuu yhteen ja tällä hetkellä Kanadan peli on juuri niin tehokasta kuin odotettiinkin, josta todisteena on tuo välierä voitto Tsekistä.

Suomenkin peli on parantunut etenkin puolustuspäässä, jossa ei ole enää helppoja virheitä nähty ja joukkue on tiivis oman maalin edessä.

Kanadalta löytyy myös kokemusta hieman enemmän kuin Suomen joukkueelta jossa tosiaan suurin osa on ensikertalaisia tällä tasolla, niin nähtäväksi jää alkaako Suomen nuorilla mailanpuristus.

Kanada on löytänyt pelinsä tuon ekan kohtaamisen jälkeen ja siksi on nyt lyötävä jääkiekon emämaata ikävä kyllä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...