Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

1.6

Recommended Posts

Australia:Jalkapallo klo.10:00

Western Knights - Forrestfield United

Western Knights o2.5 @2.48 Unibet

Ausseista kotijengille parit maalit.

tämänsarjan 8 ottelut molemmille.Western Knights on taulukossa toisena +5 maalisuhteella,joten joukkue on pelannut mainiosti.Forrestfield United on sijalla 8 ja maalisuhde sillä on miinuksella(-3)Western Knights on ollut vahva kotonaan ja on pelissä kuin pelissä tehnyt useasti sen 2 maalia tai enemmän,onpahan pelattu sitten kotona taikka vieraissa.Kattelin noita Western Knightsin maalimääriä ja tältävuodelta joukkueen 14 edellisessä Western Knights on 11 tehnyt sen 3 maalia tai enemmän.Voisi jopa sanoa,että Western Knights on ollut tänävuonna takuuvarma 2 maalinjengi.Forrestfield United ei ole mikään hääppöinen vierapeleissään ollut ja 10 viimeisestään vieraspelistä se on ainoastaan kerran ottanut voiton.Western Knightsin on kerran notkahtanut tälläkaudella,mutta siitä huolimatta joukkue iski sen 2 maalia siinäkin pelissä.Vahvasti uskon,ettei Western Knights tässä notkahda ja siltä nähtänee 2-3 osumaa,jota se yleensä on tehnyt ottelusta toiseen ja kolmea lähden yrittää.

2-0 tämä sitten päätty :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL , STANLEY CUP FINALS 

KLO 03.00

 

:blues: ST.Louis Blues -  :bruins: Boston Bruins 

 

Valinta :  :bruins: Boston Bruins ML 

Kerroin :  2,00 ( Coolbet ) 

 

GAME 3.  Sarja on tasan 1-1. 

 

Finaalit on nyt kunnolla auki, kun joukkueet ovat lentäneet ST.Louisiin seuraavaksi pelaamaan tasatilanteesta 1-1.  Nämä TD-Garden:issa käydyissä peleissä voidaan lyhyesti tiivistää lauseiksi. 

Game 1:  Blues aloitti väkevästi,  mutta lopulta Bruins hallitsi ja voitti ansaitusti. 

Game 2:  Bruins aloitti hyvin, mutta lopulta Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti.

Otteluista jäi selvästi mieleen  se, että Game 1 ratkaiseva tekijä oli, että Bruins sai otettua Blues vauhdin pois keskialueelta ja silloin Blues meni solmuun.  Game 2 puolestaan Bruins ei pystynyt vastaamaan enään, kun Blues lisäsi nopeutta ja oli fyysisempi.   Päätykiekot voitti järjestäen Blues ja silloin tuo joukkue pääsi pelaamaan omaa peliään ja voitto oli jo nähtävissä viimeisessä erässä,  vaikka jatkoilla vasta tuo maali tuli.  Boston sai harvat paikat yksittäisissä vastahyökkäyksistä,  kun joukkue joutui paljon roiskimaan. 

Blues fyysisyys tepsi,  sillä joukkue kävi ajamassa Tuukka Rask yli kahdesti,  vaikka ensimmäinen tuotti ylivoimamaalin kaverille, niin näki selvästi,  että oma joukkue on nyt pelin sisällä.   Boston menetti puolustaja Crzelcyk telakalle ja hän ei pysty pelaamaan tänään.   John Moore ottaa luultavasti hänen paikkansa.   Myös taklaajana ollut Oskar Sundqvist joutui pelikieltoon tähän peliin. 

Game 3 poissaolijat

St.Louis :  Oskar Sundqvist Pelikiellossa.   

Boston :  Matt Crzelcyk D-to-Day Status 

 

GAME 3 

Pakollinen tilastoniiloilu 

1939 alkaen, kun sarja on ollut tasan 1-1 finaaleissa, niin tämän Game 3 yksittäisen ottelun merkitys on ollut iso.   Game 3 voittaja omaa 78.6% mahdollisuuden voittaa itselleen Stanley Cup,  sillä 1939 alkaen Game 3 voittaja on ollut Stanley Cup mestari 22/28 kerrasta.  

St.Louis on hävinnyt kaikki finaaleiden yksittäiset Game 3 ottelut 3/3 kerrasta 

Boston on pystynyt finaaleissa voittamaan yksittäisen Game 3 ottelun 7/11 kerrasta ja näin tapahtui muun muassa juuri 2011, 2013, jonka jälkinmäisen vuoden finaalit lopulta hävisivät, vaikka menivät silloin tässä tilanteessa  juurikin 2-1 johtoon sarjassa. 

2019 poffeissa

St.Louis on tässä identtisessä tilanteessa pelannut kerran ja hävisi Sharks joukkueelle juuri tämän kyseisen  G3 pelin kotonaan ja joutui sarjassa 2-1 tappiolle.  Stars vastaan joukkue pystyi vieraissa voittamaan juurikin tämän ottelun tässä tilanteessa.   Mutta muutoin joukkue on pystynyt voittamaan tämän  yksittäisen Game 3 ottelun vain  1/3 kertaa.  

Boston on tässä identtisessä tilanteessa pelannut jo kaksi kertaa Toronto,  Columbus sarjoissa ja molemmilla kerroilla tuli turpaa.  Toisin sanoen joukkue on ollut surkea.  Carolina sarjan takia myös karhut on onnistunut voittamaan 1/3 kerrasta tämän Game 3 ottelun. 

 

Yhteenveto 

Game 3 ottelu on ollut näissä poffeissa molemmille erittäin vaikea voittaa.  Kumpikaan ei ole pystynyt menemään aikaisemmissa sarjoissaan 2-1 johtoon, joten saa nähdä kumpi joukkueista osaa tällä kertaa olla huonompi.  Finaali historiassa tämä on ollut iso ottelu sarjan kannalta, joten sikäli puhutaan arvokkaasta voitosta, vaikkakin peli itsessään ei vielä kannua tuo.  

Blues tulee fyysisesti päälle  kotiyleisön edessä ja hakee henkistä yliotetta.   Boston on päästävä nyt paineen alta pois ja saatava jaloilla tuotua kiekkoa ylöspäin,  jotta saadaan maalipaikkoja.    Blues omaa vaihtoedun ja pääsee nyt paremmin peluuttamaan haluamiaan pelaajia vieraiden 1,ketjua vastaan.   Tuo on onnistunut nyt pari ottelua, sillä Pastrnak - Bergeron - Marchand on ollut ihan yössä nämä edelliset pari ottelua, mutta kyllä vierailla nuo 3-4,ketjut on ollut timanttisella tasolla tähän asti.    

Ottelusta tulee taas erittäin tiukka ja pienet asiat ratkaisee.   Onko Blues fyysisyys liikaa?   Käykö fyysisyys omaan nilkkaan ja ylivoimillaan Boston ratkaisee ottelun?   Pienet asiat ratkaisee ja itse odotan jo pikku hiljaa,  että vieraiden Pastrnak - Bergeron - Marchand ketju herää sarjaan ja kun se tapahtuu, niin on vain yksi voittaja.   Vaikka Blues voitti ansaitusti Game 2 ottelun, niin joukkue oli vaikeeta tehdä se maali ja Tuukka Rask on maalivahdeista  parempi tällä hetkellä.   Uskon, että nyt Rask kääntää tämän ottelun karhuille.    Ottelun tärkeys,   vieraiden johtajuus taidot näissä tilanteissa että Boston fanitus kääntävät minut pelaamaan vieraita.  Kotivoitto ei yllätä, mutta kyllä vierasvoitto on todennäköisempää kuitenkin. 

 

Kunhan Boston Bruins  ( :bruins:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Ranskan avoimet sekanelinpeli klo 12:00

Melichar/Soares - Klepac/Roger-Vasselin

Pelivalinta: Melichar/Soares

Kerroin: 1,70 Unibet

Melichar/Soares oli avauskierroksella todella vakuuttava ja voitti hyvän parin Bopanna/Hradecka suoraan erin 2-0. Melichar/Soares kaksikolla ei suurta hätää tuossa ottelussa ollut, joten avausottelu antoi varmasti itseluottamusta ja hyvää fiilistä toisen kierroksen otteluun. Molemmat pelaajat ovat nelinpelin erikoisosaajia, joten paria voidaan pitää yhtenä turnauksen suosikeista. Melichar/Soares kaksikko oli Australian avoimissa välierävaiheessa. 

Klepac/Roger-Vasselin voitti avauskierroksella Cornet/Eysseric parin 2-1 erin. Vastustajan taso ei tässä ollut kovinkaan kova ja voitto ei ollut mitenkään vakuuttava. Klepac/Roger-Vasselin ovat myös hyviä nelinpelaajia, mutta eivät ole menestyneet sekanelinpelissä yhtä hyvin mitä Melichar/Soares kaksikko. 

Melicharilla on 1 GS titteli Wimbledonista. Soaresilla on peräti 3 GS voittoa sekanelinpelistä. 

Klepac/Roger-Vasselin kaksikolta GS voitot puuttuvat sekanelinpelistä. 

Melichar/Soares kaksikon pitäisi olla selvempiä suosikkeja tässä ottelussa. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

MESTARIEN LIIGA FINAALI

Tottenham - Liverpool

Liverpool/ 1.94 NordicBet

Klo 22:00

 

Tänään huipentuu mestarien liiga kausikin kun kaksi parasta ottavat yhteen.

Näin ennakkoon ajateltuna voisin uskoa että Liverpool tämän vien selvin lukemin niin kuin Chelsea teki Eurooppa liiga finaalissa, mutta on Tottenham näyttänyt sinnikkyytensä kauden mittaan. Vaikkakin Tottenham joutunee lähtemään finaaliin ilman ykköstykki Kanea niin maalinteko voimaa sieltä silti löytyy kuten esimerkiksi Lucas, Eriksen.

Liverpool lähtee ennakkosuosikkina otteluun ja ei suotta sillä onhan joukkue Tottenhamia edelle niin paperilla kuin muutenkin. Joukkueen hyökkäyksestä löytyy muun muassa Salah, Mane ja Origi. Puolustuspäässä kenttää ohjaa Van Dijk joka on suuri osa Liverpoolin alakertaa.

Varmasti illalla nähdään jännittävä ottelu jossa tunteetkin nousevat pintaan, mutta uskon vahvasti että Liverpool nostaa kannua 90 minuutin jälkeen.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

UCL klo 22:00

Tottenham - Liverpool

Pelivalinta: Liverpool

Kerroin: 1,95 Coolbet

Samaa mieltä ottelusta kuin @Moisku.

Liverpool voittanut molemmat keskinäiset ottelut tällä kaudella. 

Molemmilla joukkueilla ollut hienoja nousuja tukalista tilanteista aiemmilla kierroksilla ja ansaitusti nämä seurat kohtaavat finaalissa. 

Liverpoolissa muistetaan viime vuoden finaali ja tänään varmasti halutaan kannua nostaa. Liverpool pelannut huikean kauden ja joukkueesta löytyy taitavia pelaajia jokaiselta pelipaikalta. Hyökkäys on erittäin kova ja mielestäni Tottenhamin heikkoudet puolustuksessa, joten uskon Liverpoolin iskevän ainakin pari maalia. 

Liverpool parantanut puolustuspelaamista paljon ja vaikka Tottenhamillakin vahva hyökkäys on, niin silti pidän Liverpoolin puolustusta sen verran vahvana, että helpolla Tottenham ei maaleja tule tekemään. 

Liverpool lähtee mielestäni selkeänä suosikkina finaaliin. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL FINAALI

St.Louis Blues - Boston Bruins

St.Louis Blues/ 2.48 CoolBet

Klo 03:00

 

Nopessti vielä UCL finaalin jälkeen voitot änäriin :D

Blues otti kuin ottikin voiton toisesta ottelusta kun se voitti jatkoilla 2-3. Blues voitti laukaukset toisessa pelissä 23-37, vaikka maalit tulikin viime pelissä kaikki ensimmäiseen erään niin paikkoja oli myös myöhemmin.

Nyt Bluesille iso peli, kun juuri vitrttu kotietu itselle niin tämä ensimmäinen oma kotipeli olisi henkisesti iso voitto ja mahdollisuudet siihen on olemassa.

Blues fanit tukee varmasti omiaan nyt tässä ensimmäisessä kotiottelussa ja joukkue saa siitä lisää virtaa vaan koneeseen. Boston voi lähteä tähän vierasotteluun hieman katsellen niin Bluesin tarvii vaan alusta saakka ottaa peli haltuun ja iskeä se avausmaali otteluun niin silloin joukkue on vahvoilla kotijäällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...