Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

6.6

Recommended Posts

Pesäpallo klo 18:00

Raahe - Siilinjärvi

Pelivalinta: Siilinjärvi ML

Kerroin: 2,95 Veikkaus

Raahe kohtaa Siilinjärven kotikentällä. 

Raahen kauden alku ollut vaikea, vaikka kahdesta viime ottelusta Raahe on voitot onnistunut nappaamaan. Vastassa on ollut kuitenkin sarjan heikoimpia joukkueita, joten voittoja voitiin Raahelta odottaakin. Siilinjärvikin arvioitiin ennen kauden alkua heikoimpiin joukkueisiin, mutta kauden alku on ollut Siilinjärvellä todella hyvä. 

Siilinjärven ulkopeli on toiminut hyvin ja sisäpeli on ollut riittävän hyvää, jotta Siilinjärvi on otteluita voittanut. Viime ottelussa yksi kovimmista sisäpelijoukkueista, Vimpeli, teki ainoastaan 4 juoksua koko ottelussa Siilinjärveä vastaan. 

Pattijoella sisäpeli ollut melko vaisua ja ulkopelikään ei ole täysin virheetöntä ollut. Pattijoki paljon ykköskärjen varassa ja ykköskärjeltä vaaditaan onnistumisia ottelussa. 

Mielestäni Siilinjärvi on asetettu liian suureksi altavastaajaksi tässä ottelussa. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ECS Finals

18:00

68361ef8dabc187fead7e55db974a2c5.png FURIA - NRG 8b393dab8a740310062cac93f1dbe20a.png

FURIA | 1,87 | Unibet

 

  • ECS-finaaliturnaus on täydessä vauhdissa 8 joukkueen voimin. Avausotteluita pelataan parhaimmillaan, mutta yksi ottelupari on jo selvillä avausotteluiden tulosten perusteella. FURIA ja NRG ottavat jälleen mittaa toisistaan ja povaan viimeviikkoisen DreamHack Masters Dallas -turnauksen tuloksen toistuvan.
  • FURIA (yuurih, arT, VINI, KSCERATO, ableJ) on hurjassa lennossa. Viime viikolla DreamHack -turnauksessa joukkue yllätti pirteällä peli-ilmeellään ja ennakkoluulottomalla pelaamisellaan, ottaen kovia päänahkoja matkallaan neljän parhaan joukkoon. Turnauksen lopullinen voittaja Liquid osoittautui lopulta liian kovaksi vastukseksi, mutta se ei näyttänyt brasilialaisjoukkuetta hidastavan, sillä he päihittivät itse Astraliksen Nukessa hienon comebackin jälkeen lukemin 16-14. Aletaan olla siinä pisteessä, että kaikkien joukkueiden on oltava valmiita FURIAa vastaan, muuten käy huonosti.
  • NRG (Brehze, daps, CeRq, Ethan, tarik) on pelannut potentiaaliinsa nähden alakanttiin viimeisimmät turnauksensa. Joukkueessa on paljon taitavia yksilöitä, mutta he eivät ole vielä päässeet sille tasolle, millä he olivat parhaimmillaan vanhalla kokoonpanolla. Tarikin tulo joukkueeseen on tuonut lisää yksilötaitoa, mutta hänen integroiminen joukkueeseen vie aikaa eikä roolitukset ole vielä aivan kunnossa, mistä viime aikojen vaisut otteet voivat osittain johtua. Avausottelussa NRG oli kuitenkin valmis ja voitti NiP:n lukemin 16-11 tasapainoisella esityksellä.
  • Bo3-formaatilla mennään eteenpäin. Karttavetossa FURIA aloittaa poistamalla Dust2:n ja NRG bannaa Vertigon. FURIA valinnee joko Nuken tai Infernon - molemmat karttoja, joissa joukkue on kivenkova. NRG valitsee aika varmasti Trainin, joka on kenties joukkueen paras kartta. Ratkaisevana karttana nähtäneen Overpass tai Mirage. Kokonaisuudessaan karttaetua ei ole kovin paljoa tarjolla kummallekaan joukkueelle.
  • FURIA ja NRG kohtasivat toisensa viime viikon DreamHack -turnauksessa, jossa FURIA näytti hauista voittamalla NRG:n Overpassissa selvin lukemin 16-7. Tulos on varmasti molemmilla tuoreena tiedossa, joten FURIAn ei tarvitse kunnioittaa NRG:tä yhtään sen enempää kuin muitakaan kohtaamiaan vastuksiaan.

 

YHTEENVETO

  • FURIA ja NRG pelaavat paikasta semi-finaaleihin. FURIA on noussut rakettimaisesti kohti maailman huippua ja kaatanut suuria nimiä matkallaan, mukaanlukien aamun voitto Astraliksesta. NRG ei ole löytänyt täyttä potentiaaliin uudehkolla kokoonpanollaan, mutta kenties NiP:stä otettu voitto on askel kohti parempaan. Karttavalinnoissa ei suuria etuja ole tarjolla, se ei tule ratkaisemaan ottelua. FURIA voitti NRG:n viime viikon keskinäisessä ottelussa varsin selkein numeroin ja vaikka uskon NRG:n antavan paremman vastuksen tänään, luotan silti FURIAn hurmokseen ja heille annettu kerroin ottelun voitosta maistuu hyvin. Kohde menee oikein, kun FURIA voittaa ottelun.

 

TULOS: 0-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL , STANLEY CUP FINALS 

KLO 03.00

 

:bruins: Boston Bruins -  :blues: St.Louis Blues 

 

Valinta :bruins: Boston Bruins 

Kerroin :  2,13 ( Veikkaus ) 

 

GAME 5. Sarja on tasan 2-2 

 

tasainen sarja, jossa ei ole pelillä jatkumoa, vaan toisen toisintoa.   

Game 1:  Blues aloitti väkevästi,  mutta lopulta Bruins  hallitsi ja voitti 

Game 2: Bruins aloitti hyvin,  mutta lopulta Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti. 

---

Game 3:  Boston oli ylivoimainen ja voitto oli selvä 

Game 4:  Blues hallitsi ylivoimaisesti ja voitti ansaitusti,  vaikka numerot oli pienet, niin pelillisesti selvä voitto. 

 

Tästä hyvin näkee, että molemmille tulee vuorotellen hyviä pelejä ja vuorotellen molempien peli sekoaa täysin.   Toki pelit antaa omat virransa,  kuten muun muassa ylivoima onnistumiset putkeen taikka toinen saa heti ensimmäisessä vaihdossa maalin, niin peli saa noiden mukana jo valmiiksi tietyt suunnat.   Noita on vaikea ennakoida etukäteen,  miten tämä peli lähtee menemään.   Game 1-2 , niin avausmaalin tehnyt joukkue hävisi molemmat pelit, mutta Game 3-4 otteluissa avausmaalin tehnyt joukkue voitti.   Siinäkin on tasaisuutta kerrakseen. 

Boston Fanina lyön kotijoukkuetta.   Kotietua ei ole , mutta kyllä se vähän helpottaa tällaiseen peliin lähdettäessä.   Bruins on vahvempi erikoistilannepelaamisessa ja se antaa etua.  Myös molarietu löytyy mielestäni,  sillä Rask pitää pelin sisällä kyllä tasonsa aika hyvin omasta mielestäni kuin Binnington,  joka kyllä sulaa,  jos alkaa fokus häviämään.    Vieraat voi hyvinkin voittaa mestaruuden mutta itse kannustan kotijoukkuetta. 

 

Kunhan Boston Bruins  ( :bruins:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB klo 21:10

Milwaukee - Miami

Ensimmäisen pisteen saava joukkue

Pelivalinta: Milwaukee

Kerroin: 2,02 Unibet

Miami pääsee vierasjoukkueena aloittamaan sisävuorolla ja näin ollen tästä etu Miamille.

Milwaukeen aloittava syöttäjä Peralta, jonka tämä kausi ei ole sujunut kovinkaan hyvin mutta potentiaalia on parantaa reilusti. Miamin lyöntiosasto ollut hyvässä vireessä viime aikoina, mutta perustasoltaan Milwaukee lyöntipelissä edellä.

Miamin aloittava syöttäjä Smith, jonka alkukausi sujunut kohtuullisen hyvin. Milwaukeen aloittavat lyöjät ovat todella kovia, sillä ensimmäisenä lyö Cain, toisena Yelich ja kolmantena Braun, joten Milwaukeella hyvä mahdollisuus iskeä avausjuoksu jo ensimmäisellä sisävuorolla. En usko Miamin onnistuvan heti alussa juoksun teossa. 

Milwaukeen kuuluisi olla mielestäni niukka ennakkosuosikki tässä kohteessa. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NHL FINAALI

Boston Bruins - St.Louis Blues

Tuplamahdollisuus X2/ 1.76 NordicBet

Klo 03:00

 

Iso peli on taas sarjan kannalta sillä voittajalle on mestaruus katkolla seuraavassa ottelussa.

Blues onnistui hyvin jälkimmäisessä kotiottelussaan jonka sen olikin hyvä hoitaa, mutta joukkue tosiaan oli pirteällä ilmeellä jäällä tuon murskatappion jälkeen. 

Kuten aikaisemmassa vihjeessä mainittiinkin niin ottelun alkua ei sillai voi ennustaa jos nopea maali yms sanelee ottelulle jatkon, mutta uskon että Blues tuo sieltä kotihallista hyvää energiaa tähän vierasmatsiin ja saisi vaikka sen avausmaalin otteluun niin silloin Blues olisi vahvoilla ettei nyt ainakaan varsinaisella ajalla häviä.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 18:00

Joensuu - Alajärvi

Pelivalinta: Joensuu -11,5 juoksua

Kerroin: 1,75 Coolbet

Sarjan ennakkoon yksi vahvimmista joukkueista Joensuu kohtaa tänään kotikentällään yhden sarjan heikoimmista joukkueista Alajärven. 

Alajärvellä kokoonpano huolia tässä ottelussa ja nyt kun vastassa huipputason joukkue niin uskon tasoeron näkyvän entistäkin selkeämpänä. Alajärvellä muutama pelaaja tekee superpesis debyytin tässä matsissa. 

Joensuulla kova kokoonpano ja laatua löytyy niin kärjestä, vaihtolyöjistä ja kotiuttajista. Lisäksi lukkari on yksi Suomen parhaista, joten vaikea ottelu Alajärvelle tulossa. Joensuu ottanee tästä selvän voiton ja Alajärvi tuskin montaa juoksua tekemään tänään. 

OIKEIN, väärän päivän ketjuun jäänyt. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...