Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
vormulafani

20.6

Recommended Posts

Esports | CS:GO | ESL Pro League Finals

16:30 (arvioitu alkamisaika)

aed75652c6d42e62f29d855ec5a57b2b.pngNRG - Astralis 8f433d5cad50f1e77d47bc4823163a9c.png

Astralis -1,5 | 1,75 | Betway

 

  • NRG (Brehze, CeRq, Ethan, tarik, daps) on pelannut kaksi ottelua ja voittanut niistä molemmat. Ensiksi joukkue voitti alisuorittaneen Fnaticin lukemin 16-12, jonka jälkeen kaatui G2 hurjan väännön jälkeen 2-1. Tulokset ovat näennäisesti hyviä, mutta realistisesti molemmat ottelut olisivat voineet kääntyä tappioiksi. NRG on tässä turnauksessa poikkeuksellisessa tilanteessa, sillä joukkueen IGL-pelaaja daps sai tietää ennen turnausta, että hänet tulee korvaamaan stanislawilla. Kaikki NRG:n jäsenet tiedostavat tämän tilanteen ja pelaavat siksi ilman suurempia odotuksia ja paineita. Harjoittelua tällä kokoonpanolla NRG ei ole tehnyt lainkaan, joka tulee viimeistään näkymään tässä pelissä.
  • Astralis (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) on joutunut viime aikoina kovan kritiikin alle, kun joukkue teki kyseenalaisia valintoja turnausaikatauluissaan. Lisäksi ECS-finaaliturnauksessa FURIAlle kärsitty tappio lopullisesti päätti Astraliksen erittäin pitkään kestäneen aikakauden maailman ehdottomana ykkösjoukkueena. Nyt Astraliksen on jälleen todistettava epäilijöilleen, kuka on oikeasti maailman paras joukkue ja toistaiseksi EPL-turnaus on lähtenyt heiltä hyvin käyntiin. Avausottelusta kaivettua 16-9 -rutiinivoittoa Cloud9:a vastaan seurasi selvä 2-0 -voitto Heroicista. Vastustajien taso ei toki päätä huimannut, mutta viitteitä vanhasta Astraliksen dominoinnista oli ainakin Heroic-ottelussa nähtävissä ja uskonkin tanskalaisjoukkueen olevan taas valmis valtaamaan valtikan itselleen.
  • Karttavalinnoissa ei tuttuun tapaan Astralista voida yllättää, sillä he viimeistään Vertigo-voitolla Heroicia vastaan näyttivät, että he voivat käytännössä pelata mitä tahansa karttaa. NRG bannaa Infernon ja Astralis bannaa mahdollisesti Miragen. NRG valinnee kartakseen Trainin ja Astralis turvautunee Nukeen. Karttaetu siinä mielessä Astralikselle, että he ovat ennakkosuosikkeja missä tahansa kartassa.

 

YHTEENVETO

  • NRG pelaa omituisessa tilanteessa. Toisaalta joukkueella ei ole paineita pelata ns. "kuolleella" kokoonpanolla, toisaalta joukkueelta puuttuu harjoittelut. Astraliksen missio on todistaa maailmalle kuka on kunkku ja äkäinen Astralis on edelleen aivan huikea joukkue. Karttavalinnoissa Astralis on aina vahvoilla ja niin se on nytkin, joten NRG:n potentiaalisen karttavoiton on tapahduttava puhtaasti taidon perusteella. Puolivillaisilla taktiikoilla pelaava NRG ei kuitenkaan tule olemaan vastusta Astralikselle, joka tunnetusti osaa valmistautua näihin otteluihin ja pitää saldonsa puhtaana matkalla semi-finaaleihin. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun 2-0. 

 

TULOS: 2-1

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis haastajaturnaus Fergana klo 09:30

Ruusuvuori, E - Leshem, E

Pelivalinta: Ruusuvuori, E

Kerroin: 1,61 William Hill

Ruusuvuori lähtee selkeänä ennakkosuosikkina tähän matsiin. 

Ruusuvuori hyvä kovilla kentillä ja tämän päivän vastustaja Leshem menestynyt pääosin futurestasolla. Ruusuvuori menestynyt jo haastajatasolla ja Ruusuvuori voittanut huomattavasti Leshemiä tasokkaampia vastustajia.

Leshem päässyt helposti avauskierroksilta jatkoon, kun vastustajat eivät ole olleet huippuvireessä. Nyt on Leshemillä kova haaste edessä kun kohtaa Ruusuvuoren. 

William Hillillä hyvää kerrointa tarjolla Ruusuvuoren voitosta. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis nelinpeli Lontoo klo 13:00

Kontinen/Peers - Lindstedt/Sitak

Pelivalinta: Kontinen/Peers 2-0

Kerroin: 1,85 William Hill

Kontinen/Peers puolustavat turnausvoittoa viime vuodelta, joten turnaus on heille tärkeä. Kontinen/Peersin pelityyli sopii hyvin ruoholle, joten alustakin suosii paria. 

Lindstedt/Sitak kaksikko pelaillut vain vähän yhdessä. Lindstedt/Sitak kaksikko hävisi karsintaottelun Lontoossa, mutta saivat LL paikan Zeballos/ Del Potro vetäytymisen takia. Lindstedt/Sitak ovat selvästi Kontinen/Peers kaksikkoa heikompia pelaajia ja jos Kontinen/Peers kaksikon peli kulkee normaalilla tavalla, heitä on ruoholla vaikea voittaa. 

Kontinen/Peers kaksikon suorasta 2-0 voitosta hyvää kerrointa tarjolla. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yleisurheilu, keihäänheitto

Marcin Krukowski - Shivpal Singh

Valinta: Singh, Unibet, @2.00

Klo: 18:55

 

Intian Singh on tällä kaudella tehnyt uransa parhaita tuloksia, jokaisessa kilpailussa on kasikymppinen rikkoutunut ja Aasian mestaruuskisoissa tuli uusi ennätys reilulla 86-metrisellä. Viikko sitten Oslon timanttiliigassa hän oli kahdeksas vajaa 81 metriä kantaneella tuloksella. Singhin heitot näyttivät tuolloin hyvältä vaikkei aivan huipputulosta tehnytkään, mutta koko kilpailussa tulostaso jäi melko vaatimattomaksi, joten olosuhteilla taisi olla vaikutusta. Krukowski ei ole aivan vakuuttanut viime kisoissaan, Oslossa hän jäi ulos kolmelta viimeiseltä kierrokselta ja Paavo Nurmi Gamesissa sai aikaan vain yhden onnistuneen heiton. Oslon kisa oli Singhiltä kesäkauden ensimmäinen ja mielestäni se antoi osviittaa, että häneltä voidaan nähdä tällä kaudella vielä kovia tuloksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...