Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

22.6

Recommended Posts

NPB klo 08:00

Yomiuri Giants - Fukuoka SoftBank Hawks

Pelivalinta: 1. Vuoropari alle 0,5 juoksua

Kerroin: 1,77 Marathonbet

Molemmilla joukkueilla hyvät aloittavat syöttäjät tässä matsissa. 

Fukuokan Takahashi ollut todella hyvä koko kauden ERA vain 2,63. Tällä kaudella Takahashi tuloksena 7 voittoa ja vain 1 tappio. 

Yomiurilla aloittaa Yamaguchi, jolla tuloksena 6 voittoa ja 2 tappiota. ERA tällä kaudella 2,24.

Molemmat joukkueet muutenkin sarjan kärkipäätä ja nyt kun molemmilla hyvät aloittavat syöttäjät niin todennäköisesti avausvuoroparissa ei juoksuja nähdä. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copa America:

Peru🇵🇪 - Brasilia🇧🇷

Peru +1.5 @1.79 Unibet

Klo 22.00

 

 

 

Lähdetään pelaamaan Perun maksimissaan yhden maalintappiota illan Copa America koitokseen. Altavastaajat ovat olleet hyviä vetokohteita näissä kisoissa. Oma suosikkini on ollut aliarvostettu Qatar. 

Itse otteluun. Brasilia on turnauksen voittajasuosikki, ainakin markinnoilla. Joukkue on täynnä tähtipelaajia, mutta en itse luota heidän voittajapotentiaaliin turnauksessa. Avausmatsissa se kohtasi Bolivian, joka on turnauksen heikoin joukkue. Avausjaksolla se tuskaili maalinteon kanssa, kun sillä oli noin viisi todella hyvää maalipaikkaa, muttei se saanut palloa häkkiin. Toisen jakson alussa Coutinhon tehohetki päästi brassit pälkähästä. Toinen ottelu Venezuelaa, joka on turnauksen toiseksi huonoin joukkue, ei ollut menestys. Brassit jäi maalittomaan tasapeliin. Tässäkin ottelussa Brassit tuskaili hyökkäyspäässä. VAR hylkäsi kaksi maalia, ja sen lisäksi Brasilia pyssytti palloja kaikkialle muualle kuin maalia kohti. 20 laukausta, joista yksi maalia kohti. En luota Brassijoukkueen puolustamiseen. Kun joukkue alkaa tuskailla maalinteon kanssa, linja nousee ja vastustajat saavat enemmän tilaa hyökätessä. Peru on todella vaarallinen vastahyökkäysjoukkue.

Peru lähtee taistelemaan lohkovoitosta samalta lähtöviivalta. Kahden ottelun saldona neljä pistettä. Peru osoitti Bolivias vastaan, että kun on pakko saada maaleja, se onnistuu. Bolivia meni pilkusta johtoon, mutta lopulta Peru myllytti kevyesti 1-3 voittoon. Peru tulee aiheuttamaan vaaranpaikkoja Brasseille. Guerrero on hyvä kärkipelaaja, ja laidoilta löytyy nopeutta. Perun pitää pystyä pitämään Brassit merkattuna, koska mitä hankalammaksi maalinteko menee, se sataa aina enemmän Perun laariin. 

Tulosveikkaus: 1-1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB klo 21:20

Chicago Cubs - New York Mets

Pelivalinta: Chicago Cubs

Kerroin: 1,75 Coolbet

Chicago kohtaa tänään kotikentällä New Yorkin. 

Chicagon aloittava syöttäjä Quintana. Tämä kausi sujunut Quintanalta hyvin, ERA ollut 3,87. Myös aiempina kausina ollut hyvässä vedossa. 

Metsillä aloittaa Wheeler, jonka tämä kausi sujunut kohtuu heikosti, ERA 4,94. Metsin koko kausi sujunut heikosti ja joukkue onkin sarjataulukon häntäpäässä. 

Chicagon kausi puolestaan sujunut erinomaisesti ja Chicago taistelee kärkipään sijoituksista. Vielä kun tähän lisätään Chicagon kotietu niin Chicagon kuuluu lähteä otteluun mielestäni selvänä ennakkosuosikkina. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...