Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

2.7

Recommended Posts

Ruotsi:Svenska Cupen välierät klo.20:00

Vinbergs Vinbergs IF - Tvååkers IF  Tvaakers

btts @2.25 bet365

Naapuris Cup mittelelö ja molempien maalia testiin.

Tvååkers lähtee isonasuosikkina tähän,mutta Vinbergs kotonaan kyllä pystyy maalientekoon.Joukkeet pelailevat divarissa ja Vinbergs on 2divari jengi,kun Tvååkers puolestaan potkii 1.divaria.Vinbergsilla omassa sarjassaan huonojakso meneillään,kun alla on 3 häviötä peräkkäin ja joukkue onkin valunut taulukossa sijalle 12.Tvååkersilla on puolestaan omassa sarjassa mukavajakso menossa,kun tappioita on 7 viimeistä vain 1 ja niistä voittoja on 4.Kuntopuntarissa Tvååkers onkin niitä kärkiporukoita ja vieraissa jopa se paras.Vinbergsia ei saata tämä cuppi kiinnostaa,kun tilanne omassasarjassa on tukala.Toisaalta tämänottelun jälkeen on aikaa keskittyä divariin,kun Vinbergs IF pelaa seuraavan divarimatsinsa 3.8,eli joukkue saa hyvin lepoa tämän pelin jälkeen.Siksi en usko,että Vinbergs haluaa tätä vain pelata alta pois,että pääsisi tauolle vaan haluaa tästä mukavan tuloksen.Tvååkers tämän tod.näk voittanee,mutta suottaapi omissakin soida.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australia:NPL Queensland jalkapallo klo.12:30

Peninsula  Peninsula - Olympic FC  Olympic FC

Olympic FC o1.5 @1.62 Paf

Aussipotkuja kun on,niin täytyyhän sitä jotain väsätä ja vieraille maaleja vähintään 2.

Tässähän on niinsanottu kärkikamppailu,kun vastakkain sarjan 1 ja 3.Kotijoukkue Peninsula on pitänyt piikkipaikkaa vissiin kokakauden,mutta viimekiekoilla siltä on havaittu pientä sulamista.Peninsula on 20 ottelusta hävinnyt 3 kertaa ja 2 noista tappioista on tullut nyt 3 edelliseltäkierrokselta.Peninsula kohtaa tänään hirmuotteita esittäneen Olympicin,joka on jyrännyt voitostavoittoon.Olympic ei ole hävinnyt 10 edelliseen ja kauhiasti paukutellut maaleja noissa peleissään.Esim.Olympic on iskenyt 5 viimeisesään peräti 28 maalia,joka tekee keskiarvon 5.6 osumaa perpeli.Lisäksi Olympic on tehnyt 13 maalia enempi,mitä peninsula vaikka on pelannut 2 ottelua vielä vähemmän.Voi siis sanoo,että Olympicilla on ollut ketsuppipullo auki ottelustatoiseen,mutta onko se tänään sitten kiinni vaiko tyhjä jää nähtäväksi.

25min meni,ku Olympic turskautti toisen maalinsa :D

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Australia. 

Gold Coast United - Gold Coast Knights

valinta HT/FT 2/2 kertoimella 2.14 Unibet. alkamisaika: 12.00

 

Pieni tilasto niilo vihje.

Kyseessä siis Australian jalkapalloa, jossa sävelet pitäisi olla tilastojen mukaan suht selvät! Gold Coast Knights on koko sarjan kuumin joukkue, jos käytetään 10 ottelun otantaa ja se on pystynyt tekemään vastustajan verkkoon maaleja noissa peleissä 2.9 maalia ottelua kohden ja sille ollaan tehty maaleja vastaavasti ainoastaan 0.7 maalia. Ja sen viimeisin osoitus puolustuksen pitävyydestä on edellinen peli, kun se otti sarja kärki Peninsulasta sulan hattuun puhtaasti 4-0 voitolla! 

 

Gold Coast Knights on yleensä lyönyt jo ensimmäisellä puoliajalla sävelet ja ensi maalit ja suurena yllätyksenä ei tulisi, jos se toimisi myös näin tällä kertaa selvästi heikko vireisempää Gold Coast Unitedia vastaan, jolle kahdessa edellisessä pelissä selvästi vastustajaa heikommat vastustajat on tehnyt yhteensä seitsemän maalia!

 

Vaikka joukkueet lukeutuvat sarjan vähä maalisten joukkoon, niin kyseessä ei ole ns. under joukkueet, vaan molempien peleissä on syntynyt reilu 3.5 maalin keskiarvolla maaleja ja on hyvin todennäköistä, että ensimmäinen maali tullaan näkemään jo ensimmäisellä puoliajalla ja on myös todennäköisempää, että sen maalin tulee tekemään juuri Gold Coast Knights ja sillä on hyvä mahdollisuus siis johtaa ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen ja viedä koko ottelu nimiinsä 👍

 

Pelionnea! 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One Cologne

13:00

b7e20d526924b50b0cd06825189324be.png NaVi - Mousesports 35b06b4c8b277b8795176375115cddb8.png

Mousesports | 1,99 | Coolbet

 

 • Yksi vuoden odotetuimmista ja arvostetuimmista CS-turnauksista eli ESL One Cologne lähtee tänään käyntiin ja hurjan joukkuekaarti tuottaa jo avauspäivänä mahtavia ottelupareja, kuten tämä ottelu NaVin ja Mousesportsin välillä.
 • NaVi (flamie, s1mple, Zeus, electronic, Boombl4) on erittäin suuri kysymysmerkki tähän turnaukseen mentäessä. Ukrainalais-venäläisjoukkue ei ole pelannut ainuttakaan virallista otteluaan puoleentoista kuukauteen, jolloin joukkueen taival päättyi nolosti ESL Pro League -karsintaturnauksessa. Tuo tulos oli viimeinen pisara joukkueelle, joka päätti näyttää ovea pitkäaikaiselle NaVi-pelaaja Edwardille. Hänen tilalleen joukkue hankki Winstrikesta Boombl4:n, joka on väläyksittäin näyttänyt potentiaaliaan ja on varmasti tulivoiman osalta parannus pitkällä aikavälillä NaVin rosteriin. Joka tapauksessa yksi asia ei muutu ja se on maailman parhaan pelaajan s1mplen suoritustaso, joka pysyy turnauksesta toiseen huipputasolla ja hän on edelleen NaVin ehdoton avainpelaaja.
 • Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen) on nykyisen projektinsa kanssa ottanut jatkuvasti askeleita eteenpäin ja tuottanut hyviä tuloksia viime aikoina. EPL-finaaliturnaus meni joukkueelta erittäin hyvin, kunnes lopullinen voittaja Liquid pysäytti heidät semifinaaleissa. Tuo turnaus antoi hyvin osviittaa siitä, mikä potentiaali Mousesportsilta löytyy, mutta samalla kertoi siitä, että joukkue tarvitsee vielä enemmän kokemusta tiukoista peleistä. Karriganin suojatit ovat tulivoimaltaan aivan maailmaneliittiä eikä joukkueessa ole käytännössä ainuttakaan heikkoa lenkkiä, mikä tekee Mousesportsista erittäin vaarallisen vastustajan kenelle tahansa.
 • Turnaus aloitetaan tuttuun tapaan Bo1-otteluilla. NaVin pitkä kilpailutauko ja kokoonpanomuutos tekee heidän karttavalikoimasta hieman arvoituksellisen, mutta karttavetosta voidaan tehdä valistunut arvaus. NaVi poistaa kartoista ainakin Vertigon ja luultavasti Nuken. Mousesports bannaa vähintään Overpassin ja Dust2:n. Lopulta veikkaisin pelattavaksi kartaksi joko Trainia tai Miragea. Train saattaisi suosia hieman Mousesportsia, joka on voittamaton kartassa, kun taas Mirage on perinteisesti ollut yksi NaVin vahvimpia karttoja. Kuitenkaan karttavalinta tuskin ottaa kovin suurta roolia tässä ottelussa.
 • Aina kun NaVi lähtee pelaamaan turnausta, otan saman pointin esiin niin kauan kunnes se todetaan vääräksi. NaVin avausottelut läpi viime vuosien ovat olleet häkellyttävän vaisuja ja joukkue on usein onnistunut häviämään heikoillekin joukkueille. Paraneeko tilanne uusitulla kokoonpanolla, on vaikea sanoa, mutta puolentoista kuukauden tauko ei varmasti auta asiaa.

 

YHTEENVETO

 • NaVi on pitkästä aikaa mukana isossa turnauksessa ja joukkueen uusittu kokoonpano pelaa tässä ottelussa ensimmäistä kertaa puoleentoista kuukauteen. Mousesports on alkanut lunastamaan heihin asetettuja odotuksia hyvillä tuloksilla viime ajoilta ja heidän peli näyttää toimivan tällä hetkellä mainiosti. Karttavalinnalla ei pitäisi olla tässä ottelussa suurta merkitystä. NaVin avausotteluiden historia on hyvin tiedossa ja mikäli sama meno jatkuu, Mousesportsin osakkeet nousevat entisestään. Mielestäni Mousesportsin viime aikojen hyvä meno ja NaVin pitkä tauko peleistä kääntää väkisin vaakakupin Mousesportsin suuntaan, joten hiirilauman voittoa lähdetään heti turnauksen avausottelussa hakemaan. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun. 

 

TULOS: 16-14

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eurooppa-liiga klo 18:45

St. Josephs - Prishtina

Pelivalinta: Prishtina

Kerroin: 1,63 Coolbet

Prishtina hallitsi kotiottelua selvästi, mutta lopputulos 1-1 oli kuitenkin Kosovolaisille pettymys. Prishtina on materiaaliltaan joukkueista selvästi laadukkaampi ja vierasottelusta huolimatta selkeä ennakkosuosikki otteluun. 

St. Josephs on Gibraltarilainen joukkue, joka sijoittui Gibraltarin pääsarjassa 3.sijalle. Gibraltarin liigan taso kuitenkin heikko, joten Euroopan kentillä menestys tulee olemaan vähissä. 

Prishtinalla on edellytyksiä menestyä edes jotenkuten eurooppa liigan karsinnoissa ja uskon motivaation olevan korkealla tasolla. Prishtinan pitäisi hyvällä viimeistelyllä voittaa ottelu selkeällä erolla. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wimbledon (nurmi)

Beatriz Haddad Maia - Garbine Muguruza

Garbine Muguruza voittaa ottelun erin 2-0  @ 2.00 bet365

Alkaa 15:00

Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 121. ja 27. Vuoden 2017 Vimpelin mestari Espanjaa edustava Muguruza pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelunsa nurmella. Nainen on kuitenkin pelannut erittäin kelvollisesti aikaisempina vuosina tällä alustalla ja peli on kulkenut ylipäätän hyvin kuluvalla kaudella tilaston näyttäessä lukemia 22-12. Vastaan asettuva asettuva Haddad Maia on suhteellisen kokematon nurmella. Nainen voitti kaikki kolme tämän turnauksen karsintaotteluaan pelaten noissa yhteensä kahdeksan erää. Muguruza ja Haddad Maia ovat kohdanneet toisensa kerran aiemmin Cincinnatissa(2017) Muguruzan voittaessa ottelun erin 2-0(6-2, 6-0). Muguruza ottaa yleensä nopeasti luulot pois näiltä ennakkoon  selvästi heikommilta vastustajilta. Muguruza nappaa tänään pikaisen 2-0 voiton brasilialaisen painuessa laulukuoroon yhtä kokemusta rikkaampana.

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM-kisat / Jalkapallo naiset

Englanti  - USA

Yli 2.5 maalia @ 2.04 Unibet

Alkaa 22:00

Vastakkain turnauksen välierissä kaksi hyvin maaleja tehnyttä joukkuetta. Jenkit ovat upottaneet turnauksen jokaisessa viidessä ottelussaan vähintään kaksi maalia. Viimeisessä kahdessa kamppalussa soi tämän lisäksi myös joukkueen omassa päädyssä.  Englanti on jäänyt turnauksessa ainoastaan Argentiinaa vastaan yhteen tehtyyn maalin. Joukkue on tehnyt keskimäärin 2.67 maalia viimeisessä kolmessa ottelussaan. Molemmat joukkueet pelaavat hyvin hyökkäsvoittoista jalkapalloa  ja tänäänkin tullaan näkemään maaleja kuten viimeisessä keväällä 2-2 päättyneessä kohtaamisessa. Usa:n naiset jatkoon viihdyttävän kamppailun jälkeen  maalein 3-1.

 • Tykkäys 5
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

TPV - TPS 

TPS 1.PA @2.16 Unibet 

KLO: 18.30 

Palloveikot saa vastaansa takaisin raiteilleen palanneen Palloseuran. Ottelu lienee ennakkoon olevan Turkulaisten heiniä, mutta TPV on tosin osoittanut lujuutta etenkin puolustuksessa. Joukkue ei hirveästi pelaa suurimaalisia otteluita ja onhan TPV suurimman osan otteluistaan päättänyt pieniin lukemiin. 

Kovin suuria odotuksia ei tässä itselläni ole kotijoukkueen osalta, mutta TPS onkin toinen juttu. Edelleen Valkeakosken Hakan vanavedessä joukkue taistelee. Odotuksiin nähden tulokset eivät ainakaan vielä ole olleet kiitettäviä ja tasaisemmin pitäisi esiintyä. Voitto EIFistä 28.6 oli kuitenkin jo lähellä sitä tepsiä mitä sen kuuluisi ollakin. Joukkueella on muutamia poissaoloja, mutta myös takaisinpäin on ollut liikennettä. Etenkin Varmanen-Holma kaksikkoa on odoteltu ja viimepelissä herrat olivatkin jo hyvin esillä. Tärkeä juttu tätä iltaa ajatellen. Hyökkäys lepää edelleen tuttujen ukkojen ympärillä ja hyvä niin. Kaikki pitäisi olla kunnossa ja joukkue valmiina. 

TPV lähtee otteluun kova uho päällä ja itseasiassa melko köykäisillä aseilla. Joukkue kuvittelee pelkällä prässillä pärjäävänsä. Tosin TPV pystyy luomaan muutenkin ihan kelpo hyökkäyksiä, mutta valmennuksen mukaan ongelmat liittyy laukomiseen. Helpotusta tuohon tuskin kuitenkaan tulee, sillä Tepsin pakisto on kasassa ja valmiina, juurikin tätä varten. Mitään palloveikoilta pois ottamatta, on TPS mielestäni valmiimpi ja vahvempi. 

Voimasuhteet vieraille ja sillä siisti. Mitään ilotulitusta en odota näkeväni, mutta maalin johto puoliajalle mentäessä, riittää vieraille. Tiukassa on mielestäni TPV:n maalit joten hyvin löytyy edelleen valueta Turkulaisten puoliaikajohdolle. Peleihin että paukahtaa. 

Kohde menee oikein kun TPS voittaa avauspuolikkaan 

OIKEIN 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Ykkönen 

EIF - KTP 

Yli 1,5 maalia 1.pa @2.62 Bet365 

KLO: 18.30 

Otetaan tämmöinen tähän päivään. Poikkeuksellisen heikosti ovat molemmat joukkueet viimeaikoina esiintyneet ja maalinteossa on ollut ongelmia. Kotijoukkue antoi lähtöpassit coutsilleen ja Kotkalaiset kärsii poissaoloista. Kertoimen ollessa noinkin kummalliset, itse lopputuloksen kannalta, keskitytään maaleihin. Niitä tässä odottaa molemmat joukkueet ja yleisökin. Näyttämisen halu kotijoukkueen osalta on varma asia, mutta sarjan ollessa tasainen, myös KTP tietää tilanteensa. Lopputuloksen kannalta on erittäin paljon erilaisia näkökulmia ja ihmetellä täytyy noita kertoimia. Sysipaskaa touhua on nyt nähty aivan tarpeeksi kummaltakin joukkueelta ja vaikea nähdä, että tässä lähdettäisiin vain puolustamaan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen ratkaistiin kokonaan ottelun jälkimmäisellä puolikkaalla ja lukemat kirjattiin tuolloin Kotkalaisille 3-1. Pahkasalon maaleilla kotka voitti. 

Erittäin yllättynyt saa olla jos tämä ottelu ei tarjoa riskejä ja hyökkäämistä. Ne ovat omasta mielestäni pääpaino molemmissa leireissä. 

Tämän pidemmittä avauspuolikkaalle maaleja kiitos. 

Kohde menee oikein kun ottelun 1.pa tarjoaa vähintään 2 maalia 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Naisten MM 

Englanti - USA 

Kotijoukkue tekee maalin rangaistuspotkusta @7.50 Unibet 

KLO: 22.00 

Ottelua puitu @Henksterin toimesta jo ylempänä, mutta tartun tämmöiseen jokatapauksessa. Englannin Parris on päässyt pilkulle näissä kisoissa jo kolmeen kertaan. Heikolla menestyksellä on pallo maaliin saakka mennyt sillä 1/3 on onnistumisprosentti.

Englanti on asetettu otteluun mielestäni liian suureksi altavastaajaksi. USA ei ole tuloksista huolimatta vakuuttanut, kun taas Englanti on tullut tähän pisteeseen parempien esitysten saattelemana. 

Paineet tässä kohtaa on luonnollisesti jenkeillä, eikä Englannin kannata mielestäni muuttaa mitään. Joukkue uhkuu itseluottamusta ja mitään menetettävää ei heillä mielestäni ole. Päinvastoin. 

Voitolla finaaliin on illan teema ja Englannin hyökkäys pystyy murtamaan jenkkien puolustuksen. Samoilla linjoilla olen @Henksterin kanssa maalimäärästä, sillä erittäin vaikea kuvitella, että tässä mentäisiin "varman päälle." Toki USA, jos joutuu paineeseen, voi alkaa pelkäämään. Tätä kautta vyöryttäen useita hyökkäyksiä, on pilkun mahdollisuus mielestäni suuri. 

Molemmissa päissä tullaan varmuudella näkemään mitä erikoisempia tilanteita että ratkaisuja, eikä VAR-käytäntö jää tänään näkemättä. 

Pilkku jompaankumpaan päähän on realismia ja kunhan tuota brittien mahdollista pilkkua ei vedä Parris, niin tämä kohde ansaitsee päästä peleihin. 

Naisten futiksessa tapahtuu kokoajan ja Englannin pelityyli tosiaan antaa avaimet tälle mahdolliselle rankkarille. 

Mielenkiintoinen välierä kyseessä, jossa vahvemman henkisen Kantin omaava joukkue marssii finaaliin. Mielestäni Englanti on pieni suosikki ja tästäkin syystä kohde tärähtää eetteriin panostuksella 5/5. 

Harvoin tämmöinen kerroin on saatavilla jo nähtyjen otteiden perusteella. Britit osaa pelata boksiin ja joukkue ei varmasti anna tuumaakaan periksi. Jenkkien heikkous on myös kisojen aikana huomattu, joten turha kuvitella etteikö Englanti tätä pyrkisi hyödyntämään. 

Kohde menee oikein kun Englanti tekee maalin rangaistuspotkusta, ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Ei ollu näköjään väliä sillä(kään) ettei Parris vetänytkään...
 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...