Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

9.7

Recommended Posts

Australia:State league 1 jalkapallo klo.12:30

Western Strikers SC  Western Strikes - Seaford Rangers Seaford Rangers FC  

o3.5 @2.17 Paf

Aussien alemmistasarjoista yli 3.5 osumaa tähän otteluun.

Molemmat pelasi vielä viimekaudella Stage liigaa,mutta nyt on tultu hiemanalemmas molempienosalta.Tälläkinhetkellä joukkueet ovat taulukossa peräkkäisillä sijoilla 6 ja 5. Western Strikesilla on maalisuhde +9,kun Seaford Rangersin näyttää +2.Kun katsotaan 5 viimekierroksen tuloksia niin Western Strikesilla on kuleksinut paremmin.Strikes on 5 edellisestä voittanut 2,tasan 2 ja yhden hävinnyt.Rangersilla on 2 voittoa ja 3 tappiota.Joukkueiden keskinäisissä ei ainakaan ole säästelty maalienosalta.Kaivelin tossa pikkasen takasipäin otteluita niin v.18-19 löytyy tuloksia 1-4,3-2,4-7 ja 3-2 keskinäisistä kohtaamisista.Kovin runsasmaalisia siis ottelut ovat olleet,kun joukkueet ovat kohdanneet toisensa.Molemmathan tässä nyt luultavasti maalin tekee ja toinen kun iskee 3 tai molemmat pari,ni sehän on siinä.Voittajaa en lähde veikkaa,koska se on pirun vaikeaa.

edit ,korjataas pikkasen,joukkueet eivät ole tulleet sarjatasoa alemmas vaan stage league on viimekaudesta muuttanut nimensä stage league 1 täksikaudeksi.Ei noista oikeen meinaa saada selvää,ku noita aussialasarjoja on niin helvetinpaljon ja monessa paikassa ne on ilmoitettu eritavalla.No oli miten oli,vetoa en ota takaisin.

Lopputulos.2-0

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wimbledon (nurmi)

Elina Svitolina - Karolina Muchova

Elina Svitolina -1.5 erää  @ 2.14 Pinnacle

Alkaa 16:30

Vastakkain turnauksen neljännesfinaaleissa maailmanlistan sijat 8. ja 68. Muchova kukisti eilen lähes kolme- ja puolituntisessa ottelussa Pliskovan(3.) erin 2-1 (4-6, 7-5, 13-11). Maratonottelu painaa varmasti vielä tänään naisen kropassa. Svitolina voitti eilen Marticin(24.) erin 2-0 (6-4, 6-2). Nainen pelasi alkukauden erinomaisesti  mutta loukkaannuttuaan Miamissa maaliskuussa peli on kulkenut varsin heikohkosti. Svitolina näyttäisi kuitenkin löytäneen tasonsa Vimpelissä ja isojen turnauksien jatkopeleistä enemmän kokemusta omaavana väsyneen Muchovan tulisi olla vain pieni este ukrainalaisen ylitettäväksi ennen seuraava kierrosta. Naiset kohtasivat toisensa tammikuussa Dohan turnauksessa Svitolinan voittaessa ottelun erin 2-0(6-4, 6-2). Svitolina tulee voittamaan ottelun tänäänkin erin 2-0.

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Malesia Super Leagua

Melaka United - PKNP

valinta, btts. kertoimella 1.83 Unibet.

alkamisaika: 16.00

 

Testiin, kun tilastollisesti joukkueet ovat hyvin btts. herkkiä josta osoituksena kotijoukkueen kymmenen edellistä peliä seitsemän kertaa pelissä on tullut btts.

vieraiden kymmenen pelin vastaava otanta osoittaa kahdeksaa peliä, jossa molemmat tekee pelissä maalin.

 

Koti on tässä suosikki ja sijoitus sarjataulukossa on viides ja matkaa kärkeen on liikaa, että sillä on asiaa kärkitaistoon, mutta myös vastaavasti putoamis uhkaa sillä ei ole ja sen puolesta, se voi pelata suhteellisen vapautuneesti. 

 

Vieraat sen sijaan ovat kipeästi pisteiden tarpeessa ja vaikka se ei ole voittanut kymmenen pelin otannalla ainuttakaan peliä, niin se on pystynyt ottamaan tuossa ajassa kuusi tasapeliä. Vieraille siis tärkeä peli, jossa pistekkin on sille merkityksellinen ja on hyvin luultavaa, että sen on kyettävä maalintekoon, johon sillä on tilastollisesti kaikki edellytykset ja tuolla kertoimella btts. tuntuu oivalta haulta.

 

Pelionnea.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mestarien liiga:klo.17:00

Ararat-Armenia (Arm)  Ararat Armenia - AIK  AIK Tukholma (Swe)

btts @2.75 bet365

Lähdetääs koittaa molempienmaalia tähän Mesterien liiga karsintaan.

Kyllähän AIK:n tämä pitäisi voittaa,kun vastassa on kokematon Armenialais porukka.Ararat Armenia on perustettu vasta v.2017 eikä sillä tosiaankaan ole kokemusta näistä peleistä.AIK:lla sitä kyllä on ja tietää,että se on vahvoilla.AIK:lle riittää tasurikin tai vaikka yhdenmaalin voitto,sillä AIK kotonaan tulee olemaan paha vastus.Lisäksi Ararat ei pelaa tätä kotistadionillaan,joka vetää katsojia vajaa 15000 vaan ottelu pelataan Yerevanin Football Academy Stadionilla,joka vetää vajaa 1500 katsojaa.Onko siitä sitten haittaa vaiko hyötyä,no onpahan ainakin tiivis tunnelma ja vähemmän äkymölöä.Tärkeäähän tässä olisi Aratin se maali saada,jotta jäisi jotain pelatavaa 2.osaotteluun.AIK ei tartte mitään selvää voittoa ja yhdenkinmaalin voitto kelpaa toiseen osaotteluun kotikentälle.Kokemattomuus vs kokemus.AIK voittanee,mutta outo paikka AIK:lle pelata antaa mahdollisuudet Araratille myöskin tehdä maalin ja Araratin kokenut hyökkääjä Kobyalko tässä lähinnä tulee mieleen.

Lopputulos:2-1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 18:00

Imatra - Kitee

Eniten lyötyjä juoksuja H2H (sis. supervuoro)

Liukku, V - Mikkolanaho, S

Pelivalinta: Liukku, V

Kerroin: 1,70 Coolbet

Kiteellä on hieman loukkaantumishuolia tällä hetkellä ja kokoonpano ei ole optimaalinen. Tänään kentällä kuitenkin kohtuu kova joukkue muutamista tärkeistä poissaoloista huolimatta. Kitee on materiaaliltaan lähes Imatran tasoinen ja pystyy ottelun voittoon, mikäli sisäpeli toimii kunnolla. Ulkopelissä Kitee ollut hyvä.

Kitee hankki kotiuttajajokeriksi Mikkolanahon Alajärveltä, jonka alkukausi ollut todella vaikea. Kiteellä on ennestään kotiuttajajokerina Liukku, jota pidän parempana kotiuttajana. Etenkin tällä kaudella Liukun vire on ollut Mikkolanahoa parempi.

Imatralla on hyvä kokoonpano ja etenkin sisävuorolla joukkue on todella vaarallinen. Ulkokentälläkin peli on kulkenut hyvin ja Kitee tuskin tulee kovin paljoa kolmostilanteita saamaan, jos ei ykköskärkeä saada kentälle. Tästä seurauksena Kitee ei tule saamaan liikaa kotiutuspaikkoja ja uskon Kiteen luottavan enemmän Liukun lyöntivireeseen ja näin ollen odotan Liukun lyövän enemmän juoksuja tässä ottelussa kuin Mikkolanahon.

Kohde menee oikein kun Liukku lyö enemmän juoksuja kuin Mikkolanaho. Jos molemmat lyövät yhtä monta juoksua = VOID.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis nelinpeli klo 20:30

Hsieh/Strycova - Begu/Niculescu

Pelivalinta: Hsieh/Strycova 2-0

Kerroin: 1,72 Bet365

Hsieh/Strycova pelannut hyvin ruohokentällä. Pari voitti Birminghamin turnauksen juuri ennen Wimbledonia. Tuolla otteet olivat todella vakuuttavia. Strycova on hyvä nelinpelaaja ja Hsiehin kanssa tuntuu peli kulkevan. 

Begu/Niculescu kaksikko selkeästi heikompi pari. Wimbledonissa pari ottanut 2 voittoa heikohkoista vastustajista, mutta nyt vastustajat ovat toista luokkaa ja en usko Begu/Niculescun tason riiittävän tässä ottelussa. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...