Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

12.7

Recommended Posts

Tennis Braunschweig haastajaturnaus klo 15:30

Kamke, T - Barranco Cosano, J

Pelivalinta: Barranco Cosano, J

Kerroin: 2,20 William Hill 

Kamken turnauskaavio ollut huomattavasti helpompi kuin nuorella Barranco Cosanolla. Kamken vastustajista Travaglia ja Balazs olleet kovia vastustajia ja Balazsia vastaan ottelu olikin todella tasainen. Massakentällä Kamke ei ole kovin hyvin pärjännyt ja muilla pelialustoilla Kamke olisi Barranco Cosanoa vastaan selvä suosikki. 

Barranco Cosano on täysin massakenttä pelaaja. Pelityyli sopii erinomaisesti massalle. Barranco Cosanolla on hyvä liike ja peruslyöntipeli. Syöttö ei kuulu parhaisiin osa-alueisiin, mutta massalla syötön merkitys pienempi kuin muilla alustoilla. Barranco Cosano voittanut Braunschweigissä jo Dellienin, Kovalikin ja Trungellitin. 

Mielestäni Barranco Cosanolla on hyvät mahdollisuudet jatkaa vahvoja otteita Braunschweigissä ja ottaa tästä matsista voitto. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Wimbledon nelinpeli klo 15:00

Dabrowski/Xu - Krejcikova/Siniakova

Pelivalinta: Krejcikova/Siniakova 2-1

Kerroin: 4,20 William Hill

Molemmat parit pelanneet hyvää tennistä Wimbledonissa. Kumpikaan pareista ei ole hävinnyt erääkään koko turnauksessa. 

Dabrowski/Xu kaksikko pelannut pitkään yhdessä ja menestynytkin hyvin. Pelityyli sopii hyvin ruoholle ja itseäni ei yllätä että pari on päässyt jo näin pitkälle turnauksessa. Nyt vastassa on vaan huippuluokan pari ja en usko Xun syötön riittävän tässä matsissa. 

Krejcikova/Siniakova on todella kova pari ja ruoholla turnausvoittaja suosikki. Yhteispeli toimii hienosti ja vastustajilta vaaditaan huippuonnistumista voittoa ajatellen. 

Krejcikova/Siniakovan voittokertoimet sen verran pienet, että haetaan tästä 2-1 voittoa heille. Dabrowski/Xu kaksikolla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet yhteen erävoittoon. Ei tasoero niin suuri ole. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Etelä-Korea:National league jalkapallo klo.13:30

Gimhae  Gimhae - Cheonan City  Cheonan City

Gimhae o1.5 @2.28 Paf

Korean National ligasta kotijengille parit maalit testiin.

Gimhaella ei ole kotipelit oikeen menneet hyvin,kun 6 pelistä se on voittanut kerran kotonaan.Gimhaella olisi nyt paikka kaunistella kotitilastoaan,kun vastassa on tuttu Cheonan City.Gimhae on yleensä ollut vahva,kun on kohdannut Cheonan Cityn.Kotonaan etenkin Gimhae on hallinut viimevuosina,kun saanut vastaansa Cheonan Cityn ja vienyt 6 kerttaa peräkkäin vastustajaansa.Cheonan on lisäksi jäänyt 4:ssä edellisessä ilman osumaa Gimhaen kotikentällä.Gimhae on nyt 5 edellisessä keskinäisessä onnistunt sen 2 tekee tai enemmän.Cheonanin edellinen vierasmatsi sarjajumbo Changwonia vastaan oli siltä huono esitys.Gimhae ei ole hävinnyt 9 edelliseen keskinäistä kohtaamista Cheonan Citylle.Lähdetään koittaa niitä maaleja Gimhaelle ja jos niitä parikin tulisi niin voitttokin on lähellä.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thaimaa. Jalkapallo. 

Chiang Mai FC - Muang Thong United

valinta 1X kertoimella 2.6 Unibet. Chiang Mai DNB @4.5 Unibet. 

alkamisaika: 16.00

 

Laitetaas Thaimaan päivän ainoasta pääsarja pelistä testiin kotijoukkueen venyminen vähintään tasapeliin.

 

Kotijoukkue Chiang Mai on taulukossa toiseksi viimeisenä ja suurin heikkous on ollut puolustus! Se on päästänyt koko sarjassa eniten maaleja. Nytten kuitenkin, kun noita päästettyjä alkaa perkaamaan, niin suurin osa on tullut vieraspeleissä ja kun tarkastelee kotipelejä, niin joukkueen tilastot kotona kahdeksassa pelissä on siedettävä 2 voittoa 4 tasapeliä ja kaksi tappiota maalieron ollessa niukasti pakkasella 

8-9 Chiang Mai venyi mm. edellisessä kotipelissä Samut Prakania vastaan, joka on sarja kakkonen 2-2 tasapeliin.

 

Muang Thong United on ainoastaan hieman korkeammalla sarjataulokossa ja se ei ole turvassa putoamis uhalta. 

kertoimet luultavasti vieraille on hieman laskussa heidän vireen takia, joka on viidestä edellisestä pelistä neljä voittoa ja yski tappio, mutta kolme noista voitoista on tullut kotona ja kun vieraiden vierastilastoja tarkastelee, niin

yhdeksästä pelistä sillä on 2 voittoa 2 tasapeliä ja 5 tappiota maalieron ollessa 8-14

 

Tärkeä kamppailu molemmille ja on hankala nähdä vieraita tässä yli 60% suosikkina! Ja näkisin tässä kotijoukkueella olevan paremmat mahdollisuudet, mitä kertoimet antaa ymmärtää. 

 

Pelionnea! 

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Kakkonen 

KaaPo - P-Iirot 

KaaPo yli 2,5 maalia @2.45 Unibet 

KLO: 18.30 

Kurittomuuteen sortunut Kaarinan Pojat kohtaa Raumalaiset. Joukkueet kohtaavat toisensa mielenkiintoisen tauon jälkeen. Ennen taukoa kotijoukkue hävisi yllättäen TamUlle ja Iirot taas tasasi pisteet EPSiä vastaan. 

KaaPo on kotonaan ollut vahva joukkue ja on sitä varmasti tänäänkin. Kakkosen parhaita puolustavia joukkueita on Kaarinan nippu. Vain SJK:n farmi on ollut parempi. Hyökkäys ei niin laajalla skaalalla ole operoinut, mutta entisiä Iirojen miehiä siellä pyörii. Kotona maalinteossa joukkue kuitenkin paremmin onnistuu. 

P-Iirot on antanut pelaajille huilia ja ukkoja ollaankin saatu takaisin rinkiin. Joukkue on kuitenkin alakerran kanssa pohdinnan edessä, sillä pari äijjää puuttuu kokoonpanosta tänään. Hyökkäys on hyvällä mallilla, mutta nimenomaan KaaPoa vastaan tuo pakisto tulee olemaan ongelmissa. 

Kauden ensimmäinen kohtaaminen sarjatasolla ja Tammikuussa pelattu cupin ottelu päättyi Kaapolle 3-0. 

KaaPo palaa päiväjärjestykseen, heikon TamUpelin jälkeen, eikä vierailla ole aseita millä vastata. 

Kohde menee oikein kun KaaPo iskee vähintään 3 maalia 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Superliga 

Midtjylland - Esbjerg 

Esbjerg DNB@4.50 Unibet 

KLO: 20.00 

Tanskan pääsarja paukahtaa käyntiin ja nämä joukkueet ottavat mittaa toisistaan. 

Joukkueet kohtasivat toisensa jo reilu pariviikkoa sitten. Tuolloin Markus Halstin ja Pyry Soirin edustama Esbjerg oli parempi lukemin 0-2. 

Kotijoukkue on pelannut kolme valmistavaa ottelua, vaihtelevin tuloksin. Joukkueen viimekauden maalitykki puuttuu, mutta brassien harteille tuota maalintekoa ollaankin kasattu. Puolustus ja hyökkäyksiin lähtö on edelleen hakusessa, mutta näin se yleensä tuppaa olemaan kauden kynnyksellä. Kaikkea muuta kuin valmis on Midtjylland tähän peliin. 

Esbjerg muutosten tuulissa myös, mutta mielestäni vain positiivisessa mielessä. Suomalaiset tuovat varmasti oman osansa ja Yakovenkolta odotetaan suurempia saappaita. 

Mikään tanskanliigan tietäjä en todellakaan ole, mutta lähdetään tähän kohteeseen kuitenkin muutaman liigaa seuraavan vihjeiden perusteella sekä annetaan painoarvoa tuolle vastikään pelatulle pelille. 

Kauden avaus, edellinen kohtaaminen ja Midtjyllandin puolustus. Siis Esbjerg lappuun todella kovalla kertoimella. 

Kohde menee oikein kun Esbjerg voittaa ottelun  (tasuri = DNB)

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...