Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
JapBet

14.7

Recommended Posts

Australia:NPL Victoria jalkapallo klo.09:00

South Melbourne  South Melbourne - Melbourne Knights  Melbourne Knights

Melbourne Knights o1.5 @2.48 Unibet

Vieraille muutamat testiin.

Melbourne Knights  sai varmasti itseluottamusta,kun voitti viimepelissään sarjaykkösen Avondalen 2-0.Knightsilla oli heikkojakso,kun se hävisi 4 ottelua putkeen,mutta Avondalesta otettu voitto saattoi herättää joukkueen.Historia ei kyllä keskinäisissä suosi vieraita,sillä South Melbourne on vienyt 5 edellistä keskinäistä kohtaamista kohdatessaan Melbourne Knightsin kotikentällään.South Melbourne on tehnyt vähiten maaleja sarjassa ja se on ollut sen ongelma.Päästettyjä on molemmilla samamäärä,mutta Melbourne Knights on onnistunut iskee 10 maalia enemmän,mitä South Melbourne.South Melbourne hävisi tuossa muutamakiekka sitten kotonaan sarjajumbo Kingston Citylle 0-2.Melbourne Knightsilla on onnistuessaan edellytykset samaan ja jos ei voittoon niin 2 maalia se pystyy tekee kelle vaan niin otanpa kokeiluun sitä.

Lopputulos:1-1 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 17:00

Siilinjärvi - Raahe

Pelivalinta: Raahe ML

Kerroin: 1,60 Nordicbet

Molemmat joukkueet olleet viime peleissä hyvässä vireessä. Siilinjärvi yllätti Sotkamon vieraskentällä ja sai Joensuutakin vastaan yhden pisteen. 

Siilinjärvi pelannut hyvin superpesiksessä vaikka materiaali ei ole yhtä laaja kuin muilla joukkueilla. Mikäli suuremmilta loukkaantumisilta vältytään niin Siilinjärvi tulee todennäköisesti ainakin sarjapaikan säilyttämään. 

Raahe taistelee tiukasti playoff paikasta ja näitä matseja ei ole varaa hävitä. Raahe on saanut ulkopelin hyvään kuntoon ja Raahea vastaan juoksujen teko on vaikeaa. Ykköskärki on lisäksi tehnyt riittävästi juoksuja, jotta Raahe on pystynyt voittamaan tasaisia otteluita. 

Uskon, että Siilinjärvellä nähdään vähäjuoksuinen ottelu joka kääntyy viimeistään supervuoro/kotiutuslyöntikisassa Raahelle. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thaimaa:3.divisioona jalkapallo klo.12:00

Surat Thani FC - Trang FC

Trang FC o1.5 @1.86 Paf

Thaimaan 3.divarista vieraille väh.2 osumaa,saa tietty tehdä enemmänkin ja se olisi jopa suotavaa.

Trang saa vastaansa tämänsarjan heikoimman jengin ja 2 maalia siltä tänään ei vaadi ihmetekoja.Surat Thanin maalisuhde on ylivoimaisesti surkein.Surat Thani on voittanut vasta 1 kotimatsin ja ei mm.ole 4 edellisessä kotipelissä saanut edes maalia tehtyä.Trang on tasokkaampi jengi ja ainakin maalinteko voimaa sillä on.Trang on 2 edellisessä vieraspelissä tehny 5 maalia ja vastustajat on vieläpä olleet tasokkaampia,mitä Surat Thani.Trang on jo tänävuonna kahdesti kohdannut Suratin,joista toinen oli cuppia ja voitti noi molemmat numeroin 1-2 ja 2-1.Surat Thanin asema näyttää heikolta,kun 16 ottelusta sillä on vain 5 pojoa,kun puolestaan Trang on kerännyt 22 pistettä.

Lopputulos:0-2

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Britannian GP

16:10

a8f80053488e859b1b388e507846dd1c.png  Top 3 Sijoitus - Max Verstappen | 1,90 | Coolbet

 

 • Formula 1 -sarja lähenee puoliväliä ja tänään ajettava Britannian osakilpailu on kauden kymmenes osakilpailu. Viimeisimmän osakilpailun voittaja Max Verstappen on ajanut mahtavaa kautta ja hänen menestystä lähdetään hakemaan tänään. Verstappen lähtee kilpailuun 4. lähtöruudusta.
  • Verstappen on ollut tämän F1-kauden kenties paras kuljettaja tähän asti. Hollantilaiskuski on käytännössä yksin raahannut Red Bullinsa palkintopallisijoituksille silloinkin, kun Red Bull on ollut vasta kolmanneksi paras auto Mercedeksen ja Ferrarin jälkeen. Kaikki F1:ä seuraavat tietää, että Verstappen on hurja talentti ja tulevaisuuden maailmanmestari, mutta vasta tällä kaudella "Mad Max" on löytänyt ajoonsa oikean sekoituksen nopeutta, röyhkeyttä ja tasaisuutta. Verstappen uhkuu itseluottamusta tällä hetkellä eikä hän tunnu tekevän enää viime kausilta nähtyjä virheitä lainkaan.
  • Red Bull autona on ottanut askeleita eteenpäin alkukaudesta, josta paras esimerkki nähtiin viime osakilpailussa Itävallassa, jossa Verstappen voiton onnistui nappaamaan. Kenties tärkein tekijä voitossa oli moottorivalmistaja Hondan ensimmäinen voitto hybridiaikakaudella, joka on tehnyt ison loikkauksen suorituskyvyssään tälle kaudelle ja sai nyt ensimmäistä kertaa maistaa kovan työn hedelmää. Verstappen oli vain alle 0.2 sekuntia hitaampi kuin paalumies Bottas aika-ajossa, mikä on erittäin positiivinen merkki kilpailua ajatellen, jossa Red Bull on aina vahva.
  • Verstappen lähtee kilpailuun keskikovalla medium-renkaalla, kuten myös molemmat Mercedes-kuljettajat ja tallikaveri Pierre Gasly. Sen sijaan Verstappenin edeltä lähtevä Charles Leclerc aloittaa kilpailun pehmeällä renkaalla. Ferrari siis lähtee samalla taktiikalla liikkeelle kuin Itävallassa, mutta tällä kertaa ongelmana on se, että Leclercin edestä lähtee Mersu-kuljettajat, jolloin pehmeästä renkaasta saatava rengasetu hupenee mikäli Leclerc ei saa rakettilähtöä kolmannesta lähtöruudusta. Näin ollen Verstappenilla on pieni rengasetu Leclerciin nähden, mikä parantaa hänen mahdollisuuksia sijoittua kolmen parhaan joukkoon.
  • Britannian osakilpailusta povataan kahden pysähdyksen kilpailua normaalia kovemman rengaskuluman takia. Toki samanlaisia ennustuksia on tehty ennenkin ja silti kilpailut ovat olleet yhden pysähdyksen kilpailuja. Kuitenkin rengaskuluma voi nousta isoksi tekijäksi tämän päivän kilpailussa, joka voi entisestään parantaa Verstappenin mahdollisuuksia, sillä Red Bull pitää kärkiautoista parhaiten renkaistaan huolta, kuten nähtiin Itävallassa.

 

YHTEENVETO

 • Viimeisen osakilpailun voittaja ja 4. lähtöruudusta kisaan ampaiseva Verstappen on ajanut erinomaista kautta ja huokuu itseluottamusta ja suoritusvarmuutta kaikessa tekemisessään. Kisavauhdistaan tunnettu Red Bull on noussut haastamaan Ferraria sarjan toiseksi parhaana autona ja aika-ajotulosten perusteella auto kulkee Verstappenin ohjaimissa mainiosti. Lisäksi Verstappenilla on rengasetu puolellaan hänen edestään lähtevää Charles Leclerciä vastaan ja mikäli ennustukset kovasta rengaskulumasta pitävät paikkaansa, Verstappenilla voi olla pienet mahdollisuudet haastaa Mercedes-kuljettajatkin. Mielestäni Verstappenille tarjouttu kerroin palkintopallista on erittäin antelias siihen nähden, miten hyvin hän on ajanut läpi kauden ja miten lähelle hän pääsi jo aika-ajossa Mersuja ja Leclercin Ferraria. Kohde menee oikein, kun Verstappen sijoittuu palkintopallille kolmen parhaan joukkoon. 

 

TULOS: VERSTAPPEN 5.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Britannian GP

16:10

d3b3ebfec0ded079538606d83a6b5429.png   Top 10 Sijoitus - Carlos Sainz | 1,85 | Betsson

 

 • Toisena kohteena otamme kauden toisen menestyjän eli McLarenin Carlos Sainzin pistesijoituksen peleihin. Sainz lähtee kilpailuun 13. lähtöruudusta.
  • Sainz on ajanut erittäin hyvää kautta odotuksiin nähden. Hänen tasaisen varmat otteensa etenkin sunnuntaisin kilpailuissa ovat tuoneet runsaasti pisteitä hänen plakkariin ja nämä pisteet ovat nostaneet espanjalaiskuskin keskikastin parhaaksi kuljettajaksi 7. sijalle. Muun muassa viime osakilpailussa Itävallassa Sainz onnistui nousemaan 19. lähtöruudusta peräti 8. sijalle, mikä kertoo kaiken olennaisen Sainzin kisavauhdista.
  • McLaren on tehnyt ison harppauksen tähän kauteen suorituskyvyn osalta ja se on noussut keskikastin parhaaksi talliksi, josta sekä Sainz että hänen tallikaverinsa Lando Norris ovat päässeet hyötymään. Britanniassa taistelu on tiukkaa etenkin Renaultien kanssa, mutta yleensä juuri pitkissä vedoissa kilpailuolosuhteissa McLaren on vahvimmillaan. Sainz toki epäonnistui aika-ajossa tallikaveriinsa nähden ollen vasta 13., mikä ei toisaalta ole uusi asia vaan usein Sainzin viikonloput ovatkin menneet samalla kaavalla. Norrisin 8. lähtöruutu kertoo sen potentiaalin mitä McLarenista löytyy, joten syytä huoleen Sainzilla ei ole.
  • Sainz pääsee hyötymään vapaasta rengasvalinnasta lähtiessään kymmenen parhaan ulkopuolelta. On siis mahdollista, että Sainzilla on rengasetu tallikaveri Norrisiin, molempiin Renault-kuljettajiin ja Toro Rosso -kuski Alexander Alboniin nähden. Sainzin edestä lähtevät myös molemmat Alfa Romeo -kuljettajat, joten kisavauhti ei ole kuitenkaan aivan riittänyt McLarenia vastaan. 13. lähtöruutu ei siis välttämättä ole huono lähtöpaikka vaikka ensimmäisellä kierroksella toki pitää olla tarkkana. 

 

YHTEENVETO

 • Sainz on ollut alkukaudesta keskikastin paras kuljettaja ja hän on lähes jokaisella kerralla onnistunut maksimoimaan pistesaaliinsa kilpailuissa keskinkertaisista aika-ajotuloksistaan huolimatta. McLaren on niin ikään noussut keskikastin parhaiten ja tasaisimmin suorittavaksi talliksi, jolla vauhtia piisaa kymmenen parhaan joukkoon myös Britanniassa. Lisäksi Sainzilla on mahdollisesti rengasetu puolellaan kymmenen parhaan joukosta lähteviä kuljettajia vastaan. Sainz on ajanut pisteille viidessä seitsemästä maaliin asti ajamassaan osakilpailussa ja lähtökohtien ollessa tähän kilpailuun varsin tutut, en näe syytä miksi Sainz ei voisi jälleen nousta pistesijoituksille. Kohde menee oikein, kun Sainz sijoittuu kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. 

 

TULOS: SAINZ 6. 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLS New York Red Bulls - New York City

valinta, New York City O 0.5 eka pa.

kertoimella 1.94 Unibet.

alkamisaika: 01.30

 

New Yorkin paikallis peli, jossa kokeillaan, että City pystyy tekemään maalin jo ensimmäisellä puoliajalla! 

 

Näistä kahdesta City on aloittanut ensimmäiset puoliajat vahvemmin ja se on 19 pelistä 6 kertaa lähtenyt johtajana puoliaika tauolle, tosin myös se 6 kertaa ollut myös tauolle lähtiessä häviöllä.

Red Bulls vastaavasti on ollut kohtalaisen tasapeli herkkä ensimmäisen puoliajan osalta, eikä tässäkään yllätyksenä tulisi, jos puoliajalla lähtiessä peli olisi 1-1 tilanteessa ja sen johdosta kokeillaan heikommalla kertoimella tuota maalin voittoa, kuin suoraa voittoa 👍

 

Pelionnea. 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bolivia San Jose - Aurora 

valinta, San Jose ja O 2.5 kertoimella 1.7

Unibet. alkamisaika: 00.15

 

Bolivian pääsarja jalkapalloa, jossa historia ja kotietu on vahvasti läsnä.

 

San Jose on voittanut edellisestä 10 kotipelistä 8 ja 7 pelissä sen voitto peleissä on myös syntynyt vähintään tuon rajan ylittävä määrä! 

 

Ja San Jose on voittanut joukkueiden seitsemästä edellisestä kohtaamisesta seitsemän kertaa putkeen ja joka kerta tuo raja on ylittynyt! 

 

Ns. Tilasto niilo veto, mutta historia on näissä niin kodin puolella kuin voi olla ja koti ei tässä tyydy 1-0 voittoon, vaan haluaa tarjota kotiyleisölle viihdettä, kuten Bolivian peleissä on perinteisesti tapana. 

 

Pelionnea. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

MLB klo 23:07

Los Angeles Angels - Seattle Mariners

Ensimmäisenä 2 juoksua (Tasapeli: Kumpikaan joukkue ei saavuta 2)

Pelivalinta: Los Angeles Angels

Kerroin: 1,78 Unibet

Los Angeles Angelsin ensimmäiset lyöjät todella kovia. Los Angelesilla on hyvät edellytykset iskeä kaksi juoksua jo avausvuoropareilla.

Seattle ollut heikossa vireessä viime aikoina. Joukkue hävinnyt 8/10 viime ottelusta ja lisäksi juoksujen teko on ollut yllättävän vaikeaa.

Los Angelesin aloittava syöttäjä on Suarez, joka ei kuulu vahvimpiin syöttäjiin. Uskon kuitenkin että Suarez pystyy avausvuoroparit pitämään Seattlen nollilla ja odotan Los Angeles Angelsilta juoksuja jo ottelun avauspuoliskolla. Seattlen aloittava syöttäjä Kikuchi, jolla on heikot tilastot Angelsia vastaan. Kikuchi on pelannut tällä kaudella jo 2 kertaa Angelsia vastaan ja molemmissa kamppailuissa Angels on osunut palloon hyvällä prosentilla ja iskenyt useita juoksuja.

Kohde menee oikein kun Los Angeles Angels saa ensimmäisenä 2 juoksua.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...