Jump to content

Recommended Posts

Mestareiden liiga karsinta klo 18:00

Shkendija - Nomme Kalju

Pelivalinta: Shkendija yli 2,5 maalia

Kerroin: 1,77 Marathonbet

Shkendija voitti avausosan vieraskentällä 0-1 luvuin, mutta Shkendija hallitsi ottelua mielin määrin. Paremmalla viimeistelyllä Shkendija olisi voinut tehdä useammankin maalin. 

Nomme Kaljun taso ei vaan riitä euroopan kentillä ja nyt kun vielä vieraskentälle lähdetään pelaamaan niin uskon Nomme Kaljun olevan suuremmissa vaikeuksissa. Shkendija haluaa varmasti kotiyleisön edessä näyttää osaamistaan. Nomme Kaljun on myöskin yritettävä hyökätä, mikäli jatkoon yrittävät päästä, niin tuolloin Shkendijalle vapautuu varmasti hyviä vastaiskupaikkoja. 

Marathonbetillä hyvä kerroin yli 2,5 maalista. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis haastajaturnaus Nur-sultan klo 12:15

Marchenko, I - Ofner, S

Pelivalinta: Ofner, S

Kerroin: 1,67 William Hill

Marchenko kohtaa avauskierroksen ottelussa Ofnerin. 

Marchenkon uran parhaat saavutukset on todennäköisesti nähty ja viime aikaiset otteet olleet vaisuja. Ura on laskusuunnassa ja ranking on laskenut todella paljon. 

Ofnerin massakausi meni heikosti eikä ruohollakaan menestystä tullut. Kovilla kentillä Ofner on menestynyt paljon paremmin, joten tässä haastajatason turnauksessa Ofnerilta voidaan menestystä odottaa. Ofnerin viime aikaiset heikot otteet näkyvät liikaa kertoimissa ja nyt kun pelataan kovalla kentällä niin Ofnerin kuuluu olla selvä suosikki. 

Link to post
Share on other sites

Superliiga Kiina/ Jalkapallo

Guangzhou R & F - Tianjin Teda

Eran Zahavi tekee ottelun ensimmäisen maalin:Kyllä @ 3.75 Betfair

Alkaa 13:00

Zahavi on osunut maalin perukoille kaksikymmentä kertaa tähän asti pelatuissa kuudessatoista ottelussa. Israelilainen iski keväällä maajoukkueen paidassa hattutempun Itävaltaa vastaan toistaen saman myös Latviaa vastaan kesäkuussa. Mies tuntuisi olevan hurjassa iskussa  tällä hetkellä mistä osoituksena on kahdeksan maalia viimeisessä neljässä ottelussa. Tämän lisäksi Zahavi ampuu myös joukkueen pilkut. Guangzhou voittaa ottelun maalein 2-1 Zahavin maalatessa jo ensimmäisen puolituntisen aikana.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Mestareiden liiga karsinta. 

Feronikeli - TNS 

valinta, Feronikeli kertoimella 2 Unibet.

alkamisaika: 21.45

 

Mestareiden liiga karsinnat jatkuu toisilla osaotteluilla ja tässä kotijoukkue Feronikeli kävi hakemassa Walesin TSN:ltä 2-2 vierastasapelin, joka tarkoittaa sitä, että jatkoon pääsyn kannalta sille riittä 0-0 ja 1-1 tasapelit vierasmaali säännöllä. 

 

Edellinen ottelu Walesissä oli tilastollisesti tasainen, joskin Feronikeli pystyi tuottamaan maalipaikkoja enemmän ja maalia kohti laukauksia,

Vaikka sillä oli vaarallisia hyökkäyksiä vähemmän. 

 

Onkin todennäköisestä, että mitä pidemmälle peli etenee tasa tilanteessa 0-0 tai 1-1 tai kotijoukkue johtaa maalilla, niin vieraat joutuvat avaamaan peliä enemmän, joka avaa kotijoukkueelle vaarallisia vastahyökkäys paikkoja.

 

 

Pelionnea.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Malesia Super Liiga

Johor DT - MISC

valinta, HT/FT 1/1 kertoimella 1.58 Unibet. alkamisaika: 16.00

 

Malesian Super Liiga jota on enää kaksi kierrosta jäljellä.

 

Kotijoukkue Johor DT on Malesian liigan yksin valtias ollut monena vuotena, eikä sille ole oikein kotimaasta löytynyt haastajia, tästä osoituksena, että se ei ole hävinnyt tähän mennessä kauden 20 ottelusta vielä yhtään ja sillä on hyvä mahdollisuus toistaa vuoden 2016  temppu, että se ei hävinnyt kauden aikana yhtään peliä, kun sen kaksi viimeistä peliä on kaiken lisäksi kotipelejä.

 

Johor DT on ollut tyly vastustaja ja se onkin monesti ratkonut pelit jo ensimmäisellä puoliajalla! Kauden 20 pelistä se 13 kertaa lähtenyt puoliajalle johdossa ja pitänyt sen. Kotona tilasto on vielä tylympi ja 9 kotipelistä se on toiminut vastaavalla tavalla 7 pelissä. 

 

Vierasjoukkue majailee putoamis viivan yläpuolella, mutta putoamiselta kumminkin turvassa ja sillä ei mitään syytä "bussittaa" maalin edustaa. 

 

Johor DT on tässä suuri suosikki ja tilastojen valossa hyvin todennäköistä, että se johtaa peliä jo ensimmäisellä puoliajalla, vieden pelin nimiinsä ja kun vastustaja ei lukeudu sarjan eliittiin, eikä sillä ole liiemmin panosta, niin kotijoukkueen HT/FT tällä kertoimella tuntuu kohtalaisen hyvältä valinnalta. 

 

Pelionnea.

Link to post
Share on other sites

Malesia:Super league jalkapallo klo.16:00

Melaka United Melaka United - PKNS FC  PKNS FC

PKNS FC o1.5 2.28 Unibet

Otetaas Malesian futiksesta vieraille öhöm ne muutamat maalit.

Melaka on ihan mukavassa pelivireessä ja ottanut viimekierroksilla voittoja.5 edellisestä 3 voittoa,1 tasuri ja 1 tappio.eli ei voi moittia Melakan suorituksia.Melaka on taulukossa 5,kun vastustaja PKNS sijalla 8.PKNS ei ole voittanut viimeiseen viiteenotteluun,4 tappioo ja 1 tasuri on niistä saldona.PKNS on kyllä noissa maaleja iskenyt kivasti vaikkei voittoja ole tullut,kun kaverillekin annetaa niitä maaleja.PKNS on pystynyt nyt lähikeirroksilla iskee noille sarjan kärkijoukkeille parit häkit ,muttei ole pystynyt voittaa niitä.5 viimeiseltä PKNS on tehnyt 2.20 keskiarvolla osumia perpeli.PKNS:lla on hyviä tekijöitä ja esim.Sherman johtaa maalipörssiä,myös Morales ja Guerra on niitä PKNS:n parhaita tekijöitä ja pystyvät iskemään kelle tahansa vastustajalle tässäsarjassa.

Lopputulos:1-1

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Eurooppa-liiga karsinta klo.21:30

Titograd (Mne)  Titograd - CSKA Sofia  CSKA Sofia (Bul)

btts @2.15 ComeOn

Eurooppa-ligasta molempienmaalia testiin.

2.osaottelu ja CSKA vei kotonaan 1.osaottelun 4-0 ja on siis aikas turvallisessa johdossa.Tämähän pakottaa siis Titogradin hyökkää ja maaleja olisi tultava ja nopiaan,että jäisi jonkinlaiset mahdollisuudet edes jatkoon,mutta eihän siihen jatkopaikkaa kukaan usko.Titgrad on siis pakotettu hyökkäämääm ja se antaa vastustajalle kyllä vastaiskunpaikkoja ja vaarallisia sellaisia.Sofian ei ole mikään tarve voittaa tätä,mutta kun niitä paikkoja siunaantuu niin se kyllä iskee.Montenegro on vaikea paikka pelata ja Titograd kotona ei ole helppo vastus.Kysymys on vaan haluaako Titograd enää edes yrittää,sillä 0-4 takaa-ajo asemassa ei ole helppopaikka tai sanoisko,että se on vaikeapaikka.Titograd fanien edessä halunnee näyttää,ettei me noin huonoja olla ja kylä sielä se 1 maalia siltä tänään nähtänee ja eiköhän Sofiakin niistä lukuisista vastaisku paikoista lörötä sen yhden ja tää homma on ainakin sitten Titogradin osaltapaketissa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Mestareiden Liiga karsinta. 

HB Torshavn - HJK 

valinta, ensimmäinen puoliaika HJK

kertoimella 2.2 Unibet. 

alkamisaika: 21.00

 

Ensimmäinen osaottelu päättyi HJK:n

3-0 koti voittoon ja se on lähes varmistanut jatkoon pääsyn tässä. 

 

Näen itse tälle hyvän mahdollisuuden toteutua, koska ensimmäinen osa päättyi siis kolmen maalin marginaalilla HJK:n hyväksi ja jos Torshavn haluaisi elätellä jonkinlaisia toiveita edetä jatkoon, olisi sen syytä saada kohtuu aikainen maali? 

HJK:lle tulos taasen tarkoittaa sitä, jos tekee tässä yhdenkin vierasmaalin, niin se ajaa Torshavnin lähes mahdottoman eteen, kun sen pitäisi voittaa peräti neljällä maalilla Klubi. 

 

Tässä kumminkin Klubilla on tärkeä peli edessä ipaa vastaan viikonloppuna ja sille olisi edullista saada aikainen vierasmaali ja lopettaa Torshavnin pysritelyt alkuunsa ja näin se voisi alkaa keskittymään kohti viikonloppua. 

 

HJK:lle tässä riittää vallanmainiosti 1-1 tasapeli ja tuo voi hyvinkin näin mennä sopuisasti, kun HJK on tehnyt ensimmäisen maalin ja toivottavasti jo ensimmäisellä puoliajalla. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

ATP Newport (nurmi)

Christopher Eubanks - Steve Johnson

Steve Johnson voittaa ottelun erin 2-0 @ 1.80 Unibet

Alkaa 21:00

Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 188. ja 68.  Turnauksen viimevuotinen mestari 29-vuotias Johnson ei ole koskaan hävinnyt Newportissa avauskierroksen otteluaan. Johnson voitti tämän vuoden Wimbledonissa Ramosin(99.) 3-0( 6-2, 6-2, 6-3) ja De Minaurin(33.) 3-2 kunnes hävisi Nishikorille(7.) erin 3-0. Eubanksin tie katkesi Wimbledonissa karsintaan miehen hävitessä Monteirolle(88.) 2-0. Molempien pelaajien syöttö on suhteellisen rautainen mutta Johnson on muilla osa-alueilla vastustaajaansa selkeästi parempi pelaaja. Entinen maailmanlistan 21. Johnson jatkaa seuraaville kierroksille tästä miehen hyväksi erin 2-0 päättyvästä ottelusta. Unibetiltä markkinatoppi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.20:00

VästerÃ¥s SK  Västerås SK - Jönköpings  Södra  Jönköpings

btts @1.82 coolbet

Naapurin Superettanista molempinmaalia.

Rapiat 3.viikon tauon jälkeen nämäkin joukkueet pääsevät jatkaa Superettan taivaltaan.Onko tauko hyvästä vaiko pahasta ja kummalle.Virtaa luulisi olevan molemmilla ja kivahan se on päästä jälleen potkii.Vireys tilassa ei pahemmin eroa ole joukkueilla,mutta taulukossa Jönköpings on 5 pykälää Västeråsia edellä.Ennen taukoa molemmilla maalinteko oli mallillaan ja toivotaan,ettei se ole kadonnut tauolla.5 viimeisessään Jönköpings jäi kerran maaleitta ja teki noissa 8 maalia.Västeråsilla sama homma,et jäi kerran maaleitta,mutta teki 11 osumaa.Västeråsin viimeisin voitto vierasta 1-6 Dalkurdista oli väkevä esitys.Hakemistahan se voi pikkasen olla tauon jälkee molemmilta ja virheitä tulee,mutta se antanee mahdollisuudet tehdä maaleja puolintoisin.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...