Jump to content

Recommended Posts

Nyrkkeily

Dillian Whyte - Oscar Rivas

Fight Full Distance, Ei, betsson, @2.17

Klo: 00:00

 

Whyte on muutaman viime vuoden aikana asettunut tukevasti viiden parhaan raskassarjalaisen joukkoon maailmassa. Viime vuonna hän otti kolmessa ottelussaan hyvät voitot Lucas Brownesta, Joseph Parkerista ja Derek Chisorasta. Lauantaina jälleen kelpo iltapuhde luvassa, Kolumbian Oscar Rivas ei ole nimekkäimmästä päästä, mutta ennakkoon kuitenkin pätevä kaveri. Amatööriajoilta häneltä löytyy voitot muun muassa Kubrat Pulevista ja tämänhetkisestä mestarista Andy Ruiz Jr:sta. Ammattilaiskehissä hänen uransa on vähän polkenut paikoillaan muun muassa silmävaivojen takia, kunnes viime tammikuussa hän otti tyrmäysvoiton Bryant Jenningsistä, joka antoi viitisen vuotta sitten Klitschkolle kovan vastuksen. Whyte on todennut että tyrmäys on hänen ainoa tavoitteensa, perjantain punnituksessa hän painoi selvästi enemmän mitä viime ottelussaan Chisoraa vastaan. Näissä painoissa Whyte oli viimeksi Parkeria vastaan ja silloin hänen taktiikkanaan oli tehdä ottelusta koiratappelu sääntöjen vastaisiakin menetelmiä käyttäen ja tämä olikin kelpo taktiikka nopeamman ja teknisesti kykenevämmän Parkerin voittamiseksi. Rivasta saattaa odottaa sama kohtalo ja toisin kuin Parker, häntä ei ole vielä keitetty erityisen kovissa liemissä. Whyten vasen koukku on myös osoittautunut todella vaaralliseksi aseeksi, Browne ja Chisora kummatkin joutuivat sen uhriksi ja graniittileukainen Parkerkin kävi sen myötä kanveesissa ensimmäistä kertaa urallaan. Toisaalta Whyten leuka ja suojaus eivät ole parhaimmasta päästä, Parkeria vastaan hän oli viimeisessä erässä todella pahoissa vaikeuksissa ja myös Helenius näytti puolihuolimattomasti satuttavan tätä jo alkuvaiheessa ottelua. Rivasilta löytyy tarpeeksi lyöntiä viedä homma loppuun jos tilaisuuden saa ja mielestäni hän on Whytelle erittäin vaarallinen vastus tähän saumaan. Uskon kuitenkin että ennemmin tai myöhemmin Whyten vasuri helähtää ja tuskinpa Rivas siitä hetkeen nousee.

Link to post
Share on other sites

Australia:NPL South jalkapallo klo.08:30

NE Metrostars  NE Metrostars - Adelaide Olympic  Adelaide Olympic

btts&Adelaide Olympic @4.10 Unibet

Aamulla ei kerkee kirjoittelee,ku pitää mennä niin laitetaan jotain tuonne Ausseihin.

Vieraiden voittoa,mutta Metrot pamauttas kanssa maalin ajatuksena tähän olis.Metrojen vire on kadonnut jonnekin ja joukkue ei ole pystynyt voittaa 5 edelliseen,joista tosin 3 on tasapelejä,mutta 3 viimeisintä se on hävinnyt.Adelaide Olympic on jatkanut hyviä otteita ja 9 peräkkäistä on nyt menny ilman tappiota.Sarjakakkosen Blue Eaglesin se voitti edellises vieraspelissä puhtaasti 0-4. Metrostars ei ole tälläkaudella jäänyt kertaakaan maaleitta 8 kotipelissään.Adelaide Olympic on myös onnistunut tänkäuden jokaisessa vieraspelissä iskee maalin.Tänään niitä tarvittas sitten useampi kuin 1 ja enemmän mitä Metrostars.Adelaide onkin niin tehnyt viimepeleissä,kun se voitti vieraissa kärkijoukkueet Eaglesin ja Cometsin.Tämä Metrostars saattaisi olla helpompi tapaus ainakin jos katsotaan viimeaikojen virettä.

Lopputulos.1-2

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Australia:NPL South jalkapallo klo.08:30

Adelaide City  Adelaide City - Blue eagles  Blue Eagles

Adelaide City o1.5 @1.95 Unibet

Samasta sarjasta,mitä edellinen aussi ja kotijoukkueen vähintään 2 maalia saatava.

Vireystilan mukaan tässäkin haen Adelaide Citylle niitä maaleja.Adelaide on tehnyt hyvää nousua ja se on pelannut 6 ottelua ilman häviötä.Tasapelejähän noista tosin on 5,mutta maaleja niissä se on tehnyt ihan hyvin ja sarjakärki Cambelltown Citylle vieraissa tehdyt 3 maalia on siitä osoituksena,että Adelaidelta se onnistuu.Adelaide City on viimevuosina onnistunut pelaa hyvin Blue Eaglesia vastaan ja ei ole sille hävinnyt sitten v.2015 jälkeen ja 4 se on niistä voittanut ja kahdesti menty tasan.Adelaidelta on vähenntty liitonpäätöksellä 6 pistettä ja niitä olisi sitten kerättävä takaisin ja niitähän ei tule kuin voittamalla otteluita.

Lopputulos:1-1  City teki lisäajalla 2-1,mut hylättiin :(

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis haastajataso San Benedetto klo 20:30

Martin, A - Giannessi, A

Pelivalinta: Martin, A

Kerroin: 1,74 Bethard 

Martin on pelannut loistavaa peliä massakentillä. Martin on hyvä pelaaja haastajatason turnauksiin ja menestystä on tullut säännöllisesti haastajatasolla. Tänä vuonna Martin voittanut 3 turnausta. 

Giannessi on myös kokenut pelaaja ja massakentällä parhaimmillaan. Pidän Giannessia kuitenkin perustasoltaan hieman Martinia heikompana pelaajana. 

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa 4 kertaa, joista Martin on voittanut 3 ottelua. Uskon Martinin vahvan vireen jatkuvan myös tänään. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

J1-League Japani/ Jalkapallo

Cerezo Osaka - Vegalta Sendai

Cerezo Osaka @ 1.73 Marathonbet

Alkaa 13:00

Sendai on hävinnyt kahdeksan tällä kaudella pelaamastaan yhdeksästä vierasottelusta. Osakalaiset ovat vastaavasti voittaneet neljä viimeistä kotimatsiaan ja pitäneet oman verkkonsa puhtaana viimeisessä viidessä kotikamppailussa. Osaka on myös tehnyt vähintään kaksi maalia kolmessa viimeisestä neljästä kotiottelustaan. Sendai on vastaavasti onnistunut ainoastaan kerran tekemään enemmän kuin yhden maalin viimeisessä neljässä vierasottelussa. Tilastojen valossa tämä haiskahtaa selvältä kotivoitolta. Cerezo

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Efe Ajagba - Ali Eren Demirezen

Valinta: Demirezen, Pinnacle, @13.36

Klo: 02:00

 

Kaksikko otteli vuoden 2016 olympialaisissa, jossa oli mukana aika lailla kaikki tämän hetken suurimmat raskaan sarjan lupaukset: Filip Hrgovic, Joe Joyce, Tony Yoka, Ivan Dychko ja Bakhodir Jalolov. Demirezen hävisi ensimmäisellä kierroksella pistein Hrgovicille, joka otti lopulta pronssia häviten kultaa ottaneelle Yokalle. Ajagba taas hävisi välierissä pistein Dychkolle, joka oli kisojen toinen pronssimitalisti. Olympialaisten ulkopuolelta Demirezeniltä löytyy tyrmäysvoitto Yokasta ja kaksi tasaista ottelua hopeamitalisti Joycesta, joten näillä meriiteillä miehen kykyjä ei kannata väheksyä. Ammattilaiskehissä sekä Ajagba että Demirezen ovat vasta uransa alussa, kumpikin on otellut kymmenisen ottelua suhteellisen heikkotasoisia ukkoja vastaan eikä niistä ole kummankaan osalta juurikaan kerrottavaa. Amatöörikehissä kumpikin otteli parhaita vastaan eivätkä olleet pekkaa pahempia, Demirezenin näytöt noilta ajoilta olivat ehkä jopa hieman paremmat. En kyllä näe että turkkilainen ansaitsisi aivan näin suurta kerrointa Ajagbaa vastaan, vaikka altavastaaja toki onkin. 

Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 16:00

Kitee - Seinäjoki

Eniten lyötyjä juoksuja Mikkolanaho - Puputti

Pelivalinta: Mikkolanaho

Kerroin: 1,85 Coolbet

Puputti pelaa Seinäjoen joukkueen numerona 4, joten kotiutuspaikkojen määrä jää helposti vähiin. Jos kärki ei onnistu täysin niin Puputille jäänee vaihtotilanteita. Lisäksi Seinäjoen ykköskotiuttaja on Vainionpää, joten hän saa varmasti ensimmäisenä yrittää mahdollisia kotiutuksia. Kiteellä hyvä ulkokenttä, joten Seinäjoen kotiutuspaikat jäänee todennäköisesti vähiin. 

Kiteen kotiuttajajokerina pelaa Mikkolanaho. Hän saanee paljon kotiutuspaikkoja, koska Ville Liukku pelaa numerolla 5, joka on normaalisti Kiteen toinen kotiuttajajokeri. Mikkolanahon kotiutusprosentti ollut heikko, mutta potentiaalia löytyy ja jos paikkoja tulee riittävästi niin Mikkolanahokin varmasti pari juoksua ainakin lyö. 

Mikkolanahon pitäisi mielestäni olla selkeämpi suosikki Puputtia vastaan. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Manny Pacquiao - Keith Thurman

Valinta: Thurman, Pinnacle, @2.51

Klo: 06:00

 

Thurman oli alunperin suosikkina, mutta ottelun lähestyessä kertoimet ovat kääntyneet Pacin puoleen, hieman liikaakin. Thurmanilla oli pitkä, lähes kaksi vuotta kestänyt ottelutauko loukkaantumisten takia, kunnes hän palasi kehiin viime tammikuussa Josesito Lopezia vastaan. Thurmanin esitys oli jokseenkin ruosteinen ja hän oli ottelun puolivälissä vähän vaikeuksissa, hän kuitenkin voitti ottelun selvästi vaikka yksi tuomari sen tasapeliksi pisteyttikin. Parhaimmillaan Thurman on ehdottomasti välisarjan eliittiä, siitä osoituksena parin vuoden takaiset erinomaiset voitot Danny Garciasta ja Shawn Porterista, joka on tällä hetkellä yksi mestareista. Pacquiao on 40 vuoden iästään huolimatta yhä kovassa iskussa, mutta saa nähdä riittävätkö hänen rahkeensa aivan huippuja vastaan. Pacin edelliset voitot Matthyssesta ja Bronerista ovat mielestäni yliarvostettuja, Matthysse oli jo aivan valmis lopettamaan uransa ja Broner on jo jonkun aikaa ollut lähinnä hupiukon asemassa. 10 vuotta nuorempi, fyysisesti isompi ja eliittiin kuuluva Thurman on aivan eri tasoa ja jos Pac tämän ottelun voittaa niin ei voi legendalle muuta sanoa kuin hattua nostaa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Atlanta karsinta

Troicki - Harrison

Vihje: Troicki

Kerroin: 1.70

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 22:30

- Troicki ja Harrison kohtaavat ATP Atlantan karsinnoissa. Troicki pelannut tänä vuona nurmella ihan hyvin tuloksin ja voittanut ihan hyviä pelaajiakin nurmella. Harrison ei ole puolestaan pelannut vuoteen nurmella joten uskon että hänen vireensä nurmella ja pallon kimpoaminen ja muut vaativat aikaa ja totuttelua, nurmikausi kun on niin lyhyt niin ei ole Harrison tänä vuonna siihen mukaan lähtenyt ennen tätä. Troickilla on tuntumaa otettuna paljon ja on tällä hetkellä paljon valmiimpi tähän otteluun kuin Harrison joka on pelannut viimeksi ottelun toukokuussa. Troicki on jo  näyttänyt kyntensä nurmella tänä vuonna ja uskon että hän pystyy jatkamaan hyvää virettään ja voittamaan tämän ottelun Harrisonia vastaan.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis,  ATP Newport

Isner - Humbert

Vihje: Humbert 

Kerroin: 2.85

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 22:45

- Isner ja Humbert kohtaavat ATP Newportin välierissä. Isner on tunnettu erinomaisena nurmipelaajana mutta tänä vuonna nurmella Isnerin otteet eivät ole olleet sieltä parhaasta päästä, Ranskalainen Humbert puolestaan pelannut erinomaisesti tänä vuonna nurmella ja näen hyvän yllätyssauman tässä, sillä näyttää siltä ettei Isner tälläistä pienempää turnausta ota niin vakavissaan ja siksi ei ole pelannut omalla tasollaan. Humbert pelasi hyvän matsin Djokovicia vastaan Wimbledonissa vaikka hävisikin suoraan 3-0, Wimbledonissa Humbert voitti kovia nurmipelaajia ja uskon että Isner  on täysin lyötävissä kun ei pelaa aivan parhaassa vireessään. Haetaan  pienoista yllätystä ja nälkäistä Humbertia  pääsemään tästä ottelusta finaaliin. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, NHL Winnipeg Jets vs. Colorado Avalanche klo. 4.30 Avalanche -1,5, yli 6,5 maalia ja Cale Makar vähintään kaksi tehopistettä/7,50 PAF Winnipeg Jets on jokaisessa ottelussa päästänyt vähintään viisi maalia ja nyt on tullut tukkaan kolmessa ottelussa putkeen. Päävalmentaja Rick Bowness syyttää omaa joukkuettaan virheistä, jotka mahdollistaa Avalanchen maalit. Tilanne nyt ei ihan niin ole ollut, sillä avausottelun jälkeen Avalanche on saanut tiivistettyä puolustuspeliään ja ollut koko ajan tehokas hyökkäyspäässä. En jaksa uskoa, että heikosti esiintynyt Jets nyt jostain löytäisi sellaisen vireen, jolla Avalanchea lyötäisiin päähän. Vahva kutina on, että Cale Makarin johdolla Avalanche lähentelee kymppiä tässä ottelussa ja murskaa Jetsin täysin.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 2.00 Bruins -1,5 ja Bruins yli 3,5 maalia/3,10 PAF Boston Bruins johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarjalle päätös kotiyleisön edessä. Bruins haki kaksi perättäistä voittoa Torontosta ja nyt Maple Leafs joutuu lähtemään ratkaisevaan kamppailuun todennäköisesti ilman ykkössentteri Auston Matthewsia. Bruins on ollut tarvittavan tyly ottelusarjassa ja mikäli tämä nyt on kahden erän jälkeen 3-0 tai 3-1 -tilanteessa, niin Maple Leafs avaa entisestään hyökkäystään, ja luo vastaiskupaikkoja Bruinsille. Tämän takia itsellä on vahva usko, että kotijoukkue hoitaa homman 4-1 -lukemin ja siten tällainen vihje kiinni.
    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
×
×
  • Create New...