Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

13.8

Recommended Posts

ITF naiset Huangshan klo 06:30

Uchijima, M - Yuan, C

Pelivalinta: Yuan, C

Kerroin: 3,00 Bet365

Kaksi nuorta pelaajaa kohtaavat tässä karsintaottelussa.

Uchijima ei ole tällä kaudella pärjännyt kovinkaan hyvin ja etenkin kovalla kentällä tulokset olleet heikkoja. Juniorina Uchijima pärjäsi hyvin ja potentiaalia on nousta korkeammalle rankingissa. Huangshanin avauskierroksella Uchijima voitti heikkotasoisen pelaajan selvin luvuin, mutta tuosta ei kannata suurempia johtopäätöksiä vetää. 

Yuan menestynyt paremmin tällä kaudella ja Yuan on pelannut tasaisia otteluita kovia kiinalaispelaajia vastaan. Yuan pelaillut hyvin karsinnoissa ja pääsarjassakin menestynyt ajoittain, joten vire on noususuunnassa. Mielestäni Yuanin ei pitäisi olla näin suuri altavastaaja ottelussa. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seurojen ystävyysottelu.

Olomouc - Dukla Trencin

valinta, Olomouc - 1.5 kertoimella 1.92

Unibet. alkamisaika: 18.00

 

Kyseessä siis Tsekin liigasta Olomouc ja Slovakian liigasta Trencin välinen ystävyysottelu ja tässä lähtökohtana on, että Tsekin liiga on näistä kahdesta kova tasoisempi ja Olomouc tasokkaampi joukkue. 

 

Joukkueilla on yhteistä historiaa tämä vuosi mukaan lukien, jo viitenä vuotena perä jälkeen, kun seurat pelaavat ystävyysotteluja, yleensä kaksi per vuosi. Olomouc on hallinnut näitä kohtaamisia ja se on kahdeksasta pelistä voittanut seitsemän ja viitenä kertana lukemat on ollut yli maalin voittoon oikeuttavat lukemat.

 

Olomouc on ollut näistä neljänä kertana merkattuna kotijoukkueeksi, kuten tällä kertaa ja se on voittanut jokaisen noista kohtaamisista ja kolmena kertana se on antanut ns. isän kädestä ja ystävyydestä ei ole ollut tietoakaan.

 

Trencin on pelannut tällä kaudella kaksi ystävyysottelua Tsekki joukkueita vastaan ja viimeksi hävisi Vsetinille joka pelaa Tsekin toiseksi korkeinta sarjatasoa 4-3 ja tähän peliin kun vastus kovenee, niin sille ei ole luvassa yhtään helpompaa ilta puhdetta tiedossa ja onkin luultavaa tilastojen valossa, että Olomouc vie pelin useamman maalin erolla.

 

Pelionnea.

Lopputulos: 6-3 oikein.

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mestarien liiga - Karsinta

Olympiakos vs Basaksehir

BTTS 1.90@ComeOn

Klo 21:30

Tulos: 2 - 0 (0 - 0)

Illalla kiintoisa ottelu jossa isännillä 1 - 0 johto ensimmäisen osaottelun jälkeen.

Olympiakos on kyllä tällä hetkellä jonkinlainen tuurijoukkue näissä karsinnoissa. Jos Plzenin kanssa oli vaikeaa vieraissa, niin Turkin matka oli sitten jo melkein täydellinen perseily pelillisesti. Mutta vain tulos ratkaisee näissä kemuissa ja niin vain isännät ovat kiinni jatkopaikassa. Kotikenttä, tehty vierasmaali sekä Plzenin teurastus 4 - 0 luovat sitä pohjaa hyvän tuloksen hakuun taas kerran.

Basaksehir oli kyllä todella epäonnekas sillä kotikentällä esitetyllä "dominansilla" olisi kyllä pitänyt kyetä ratkomaan tämä pari jo omiin nimiin. Ottelussa luotujen maalipaikkojen lisäksi seura menetti mahtavan mahdollisuuden tasoittavan osuman tekemiseen kun Olympiakosin Jose Sa nappasi lisäajalla ammutun pilkun kii.

Paha paikka on Pireuksen stadioni pelata, sen on moni vieraileva seura saanut huomata. Mutta jos Plzen suli täysin tässä vastaavassa tilanteessa, niin uskon turkkilaisten vieraiden kykenevän merkittävästi parempaan haastoon.

Basaksehir ei tule tässä ottelussa jäämään ilman tehtyä osumaa sillä se on ainut keino tavoitella eteenpäin menoa ja vastaavasti Olympiakos on jäänyt ilman tehtyä maalia kotona viimeeksi 28.2 cup-ottelussa Lamiaa vastaan. Toki siinäkin pelissä maali oli lähellä sillä K. Fortounis epäonnistui rangaistuspotkussa.

Todennäköisesti luvassa on jännittävä 2. osaottelu, jossa nähdään maaleja molempiin päihin kun Olympiakos Basaksehir ottavat mittaa toisistaan.

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Pre 

HK Vitjaz - Pelicans 

HK Vitjaz @2.23 Nordicbet 

KLO: 18.30 

Suomalaisittain hyvin edustettu Vitjaz aloittaa seuraavan Suomen rundin. Joukkueen edellisessä ottelussa ei juuri staroja kentällä näkynyt, mutta tästä huolimatta joukkue kaatoi Jukurit. Vitjaz pelaa kolme ottelua kolmeen päivään ja viimeisenä vastassa on SKA Pietari. Pelsujen lisäksi joukkue kohtaa Saipan liigasta. Älytöntä kiertoa ei mielestäni voi enää ringissä olla ja jotenkin luotan siihen että Saipa-peliin päästetään vielä irti muutama kaveri, jotka painii paikasta avaukseen. Toisaalta vaikkei Vitjaz tänään ihan parastaan löisikään pöytään, on se silti selvä suosikki. Ja onhan tässä heilläkin jo otteluita alla. Henkilökohtaisia näyttöjä siis antaa osa ja kyllä voidaan myös odottaa pelillisiä elementtejä lisää. KHL-taso on korkeampi liigaan verrattuna ja piste. 

Pelicans. Hyvä ottelu Sibiriä vastaan, ehkä vähän novosibirskinkin avustuksella. Sibir näytti loppua kohden sen minkä Vitjaz näyttää tänään alusta asti. Liike ja kiekkovarmuus on korkealla tasolla. Pelicansin tavoite on nimenomaan saada lisää infoa joukkueen tilanteesta ja etenkin parannuskohteista. Samalla joukkue näkee sen mihin heidän oma pelaaminen tällä hetkellä riittää. Mikään heittopussi Pelicans tässä tuskin on, mutta useammalla osa-alueella joukkue kuitenkin tulee perässä. Lahtelaisten edellinen ottelu kerhoa vastaan voidaan jättää huomiotta, sillä kolmella ketjulla tuo ottelu nippailtiin läpi. Hyvää oppia ja kokemusta on luvassa kuitenkin liigatiimille, mutta voittoon saakka ei kyllä rahkeet riitä. 

Kohde menee oikein kun HK Vitjaz voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

Edited by poronvoima
Tulos: 8-1
  • Tykkäys 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Pre 

Orsk - Gornyak Uchaly 

Orsk -1,5 @2.55 Nordicbet 

KLO: 16.30 

Molemmat pelaa kolmannen matsin kolmeen päivään. Paremmin näissä harjoituskarkeloissa on Orsk pärjännyt, eikä tämä kyllä jätä sijaa Gornyakille. Orsk on saanut hyviä pelaajia siirtomarkkinoilta ja jopa illan vastustajalta. Siinä missä vieraat ovat selkeästi heikentyneet niin Orsk on vahvistunut. 

Historiaa on aivan turha katsella, koska paljon on muuttunut maaliskuusta ja itseasiassa myös tuosta parin viikon takaisesta. 

Molemmat joukkueet ovat kohdanneet HK Orenburgin ja Nomad Astanan. Orsk selvisi näistä 8-1 voitolla Orenburgista ja Nomad meni niukasti lopussa ohi voittaen Orskin rikkaiden vaiheiden jälkeen 6-5. 

Gornyak voitti taas Orenburgin 0-2, mutta Nomadia vastaan joukkue jäi selvästi jalkoihin häviten 6-1. 

Jonkunverran kiertoa on luvassa kokoonpanoihin, mutta näiden kahden edellisen esityksen perusteella, pitäisi Orskin saada terävämpi nippu liikkeelle. 

Tämän kummempia pohtimatta otetaan kevyesti sinkkuna peleihin. Itse normivoitto tarjoaa @1.95 mikä lienee fiksumpi ratkaisu, mutta otan ahneena tämän tasoituksella. 

Kohde menee oikein kun Orsk voittaa vähintään kahdella maalilla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
60min 0-0....
  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL Pre 

Traktor - Magnitogorsk 

Yli 4,5 maalia @2.05 Coolbet / Yli 5,5 maalia @3.15 Bethard 

KLO: 17.00 

Kovinkaan montaa harjoitusottelua ei kummallakaan ole jäljellä. Nämä kaksi itseasiassa kohtaa toisensa viimeisessä pre-gamessa ennen sarjan alkua. 

Traktor vaikuttaa vahvasti siltä, että joukkuetta on ainakin hyökkäyksen osalta vahvistettu. Viimekauden lapsuksia ei haluta nähdä enään, eikä 60minuutin selviytymiskamppailuja. Ongelmat ovat olleet hyökkäyspelissä suuria. Ennustaja en tietenkään ole, mutta väitän, että oli kokoonpano tänään Traktorilla mikä tahansa, joukkue pyrkii aktiiviseen toimintaan maalipaikkoja ajatellen. Maalintekovoimaa on tullut takaisin enemmän mitä sitä lähti. Toivottavasti ainakin 3/4 ketjusta on rakennettu tähän peliin tuloksen toivossa. Yhteispeliä nimittäin täytyy jo pelata. Kausi alkaa pian. Ylivoimalle uskaltaa myös antaa mahdollisuuden, sillä kyllä Traktor saa siihen osioon jalkeille hyvät viisikot. 

Magnitogorsk. Kolme ottelua alla, erilaisin kokoonpanoin ja lähinnä läpiluisteluita nuo ovat olleet. Ideaa ei ainakaan vielä noissa peleissä juuri ollut, lukuunottamatta muutamia yksittäisiä väläyksiä. Nimilistaa vilkaistaessa on todettava, että Magnitogorsk on todella vahvasti rakennettu. Pakistosta saakka löytyy maalintekoon voimaa, eikä tämän joukkueen ylivoimaa kannata koskaan jättää huomiotta. Vaikea kuvitella magninkin kohdalla, että tässä kohtaa olisi b-miehet jäällä. 

Lähden maaleja hakemaan puhtaasti ottelun ajankohdan ja rostereiden vuoksi. Kausi lähestyy ja pelaavat kokoonpanot alkaa hahmottua. Kummankin puolelta on tarjolla runsaasti variaatioita hyökkäykseen. 

Virheitä ja hakemista, riskejä ja näyttöjä. Ei näillä nimillä undereihin jäädä. 

Kohteet menee oikein kun ottelussa tehdään yli 4,5 maalia / Yli 5,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Tulos: 3-0
  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga klo.21:00

FC Kööpenhamina (Den)  FC Kööpenhamina - Crvena zvezda  Crvena zvezda (Srb)

Tekee Maalin Dame N'Doye @2.95 Paf

Köpiksen N'Doyen osumaa testiin.

1.osaottelu päättyi 1-1,jossa kylläkin Punainen Tähti kotonaan loi hurjasti maalinteko paikkoja,mutta tasuriin niin vain jäätiin.Nyt kotonaan 2.osaottelussa Köpis on suosikki ja mielestäni Senegalin N'Doye voi jopa ratkasta tämänottelun.N'Doyea jopa säästeltiin tähän otteluun,kun ukko ei ollut Köpiksen kp:ssa Tanskan Super ligassa viimeksi Lyngbyta vastaan.Red Starin turhautuminen loisti 1.osaottelussa,kun se ei saanut hyvistä paikoista maaleja ja joukkue ottikin 5 keltaista.Köpis pysyi tuossa 1.osaottelussa kylmän viileänä ja odotti sitä paikkaa ja palkinto tuli ottelun loppuhetkillä pilkusta.Kööpenhaminan hyökkääjä N'Doye on pelannut tälläkaudella Tanskan Superliigaa 4 ottelun verran ja iskenyt niissä jokaisessa maalin.Viimekaudella  N'Doye teki Köpiksessä 33 ottelussa 22 osumaa ja sille nostan kyllä hattua.Tanskalaisjoukkueiden menestys Euroopassa saattaa olla enää Kööpenhaminan varasssa,sillä Brönby sekä Midtjylland on vaikeanpaikan edessä 2.osaotteluissaan vieraissa Eurooppa-liigassa. N'Doyella riittänee virtaa tänään huilattuaan Köpiksen edellisenottelun ja kait siihen on syynsä miksi Kööpenhamina miestä säästeli.

ei tämä maailmaa kaada,eikä VP:tä jos ei osu,mut luottoa on ukkoon hitusenverran https://aijaa.com/0hqKxn

 

  • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

ATP Cincinnati nelinpeli klo 19:30

Lopez/Murray - Rojer/Tecau

Pelivalinta: Rojer/Tecau

Kerroin: 1,86 Marathonbet

Lopez/Murray kaksikko voitti kesällä ruohoturnauksen Lontoossa. Siellä pari pelasi hyvää tennistä ja käänsi tasaiset ottelut edukseen. Viime viikolla pari hävisi toisella kierroksella Chardy/Martin kaksikolle, mutta voitti kuitenkin Kubot/Melo kaksikon avauskierroksella.

Rojer/Tecau eteni Washingtonissa finaaliin, jossa tuli tappio Klaasen/Venus kaksikolle. Viime viikolla tappio tuli toisella kierroksella kovaa Ram/Salisbury kaksikkoa vastaan. Rojer/Tecau pari on yksi ATP kiertueen parhaista pareista ja mielestäni tässä ottelussa selvä ennakkosuosikki. Lopez/Murray kaksikon kohtuu hyviin suorituksiin aiemmissa turnauksissa on mielestäni ylireagoitu. 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mestareiden Liiga karsinta. 

LASK Linz - Basel

valinta, kulmapotkuja yhteensä - vierasjoukkue. O 5.5 kertoimella 2.08

Unibet. alkamisaika: 21.30

 

Joukkueet kohtasivat viikko sitten Baselissa ja tuon ottelun LASK Linz vei nimiinsä arvokkailla vieras maaleilla 2-1

ja Basel on pakotettu tässä takaa-ajo asemaan.

 

Linzille siis riittäisi tästä 0-1 tappiokin ja varmasti, vaikka sillä on kotietu, niin se tulee asettumaan hieman puolustus voittoisemmalle linjalle ja kyttäämään vastaiskuja. Edellisessä pelissä Basel vei kulmat 5-4 ja on luultavaa, että se vähintään löytää itsensä kulmalipulta yhtä monta kertaa ja toivottavasti useamminkin ja tuo kaksi maalia minkä sen pitäisi tehdä, auttaa tässä tuota toteutumaan.

 

Pelionnea. 

Basel kulmat 4 väärin.

 

Huoh, olipa veemäinen putken katkeaminen. Basel sai ensimmäisellä puoliajalla neljä kulmaa ja toisella sitten kulmia ei tullut yhden yhtäkään, vaikka ottelun tilanne oli pitkään otollinen sille, että baselille takaa-ajo asemassa olisi tullut toisella puoliajalla kulma ja toinenkin. Aina ei voi voittaa. 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 tuntia sitten, JapBet said:

Mestarien Liiga klo.21:00

FC Kööpenhamina (Den)  FC Kööpenhamina - Crvena zvezda  Crvena zvezda (Srb)

Tekee Maalin Dame N'Doye @2.95 Paf

Köpiksen N'Doyen osumaa testiin.

1.osaottelu päättyi 1-1,jossa kylläkin Punainen Tähti kotonaan loi hurjasti maalinteko paikkoja,mutta tasuriin niin vain jäätiin.Nyt kotonaan 2.osaottelussa Köpis on suosikki ja mielestäni Senegalin N'Doye voi jopa ratkasta tämänottelun.N'Doyea jopa säästeltiin tähän otteluun,kun ukko ei ollut Köpiksen kp:ssa Tanskan Super ligassa viimeksi Lyngbyta vastaan.Red Starin turhautuminen loisti 1.osaottelussa,kun se ei saanut hyvistä paikoista maaleja ja joukkue ottikin 5 keltaista.Köpis pysyi tuossa 1.osaottelussa kylmän viileänä ja odotti sitä paikkaa ja palkinto tuli ottelun loppuhetkillä pilkusta.Kööpenhaminan hyökkääjä N'Doye on pelannut tälläkaudella Tanskan Superliigaa 4 ottelun verran ja iskenyt niissä jokaisessa maalin.Viimekaudella  N'Doye teki Köpiksessä 33 ottelussa 22 osumaa ja sille nostan kyllä hattua.Tanskalaisjoukkueiden menestys Euroopassa saattaa olla enää Kööpenhaminan varasssa,sillä Brönby sekä Midtjylland on vaikeanpaikan edessä 2.osaotteluissaan vieraissa Eurooppa-liigassa. N'Doyella riittänee virtaa tänään huilattuaan Köpiksen edellisenottelun ja kait siihen on syynsä miksi Kööpenhamina miestä säästeli.

ei tämä maailmaa kaada,eikä VP:tä jos ei osu,mut luottoa on ukkoon hitusenverran https://aijaa.com/0hqKxn

 

Kiitos vihjeestä! Aivan mahtava veto👏

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...