Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

29.8

Recommended Posts

UEL klo 19:00

Qarabaq - Linfield

Pelivalinta: 1.puoliaika Qarabaq yli 1,5 maalia

Kerroin: 2,94 Marathonbet

Qarabaq hävisi avausosan 3-2 luvuin, mutta Qarabaq oli ottelussa silti selvästi parempi joukkue. Linfield pääsi iskemään erikoistilanteista, joissa Qarabaqin puolustus oli heikkoa. Qarabaq tarvitsee tästä ottelusta siis voiton jatkoonpääsyyn. 

Qarabaq on ollut vierasotteluissa vaisu, mutta kotikentällä joukkue on ollut monesti todella vaarallinen. Qarabaqin kotikentällä vierasjoukkueilla ollut vaikeaa ja nyt kun vastuksena heikko Linfield niin uskon Qarabaqin iskevän maaleja jo heti ottelun alussa. 

Linfield oli hätää kärsimässä kotiottelussa ja tolpat pelastivat Linfieldin takaiskuilta ainakin pari kertaa. Lisäksi Qarabaqilla oli muitakin hyviä maalintekopaikkoja. Linfieldiltä vaaditaan vieraspelissä erinomaista puolustusta. 

Kohde menee oikein, kun Qarabaq tekee vähintään 2 maalia ensimmäisellä puoliajalla. 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 17:00

Joensuu - Vimpeli

Pelivalinta: Yli 12,5 juoksua

Kerroin: 1,78 Veikkaus

Välierien avausottelussa nähtiin 20 juoksua, mutta Joensuun kotikentällä tuskin samanlaista juoksumäärää nähdään. Molemmilla joukkueilla on erittäin hyvä ykköskärki ja kotiuttajat ovat myös sarjan parhaita. 

Joensuu pelannut hyvät pudotuspelit ja kotikentällä joukkuetta on vaikea voittaa. Joensuu on hyvä sisäpelijoukkue ja ulkopelissä lukkari Puhtimäki on sarjan parhaita. Ulkopeli ei kuitenkaan täysin ole vakuuttanut ja Vimpelin kotiuttajilla Ruuskalla ja Mäkelällä on hyvät mahdollisuudet lyödä useita juoksuja. 

Vimpelin ykköskärki on hyvä, mutta kakkoskärjestä ei löydy yhtä paljon laatua. Ulkopelissä riittää parannettavaa ja kun vastassa kova sisäpelijoukkue Joensuu, niin hyvin Vimpelin pitää ulkokentällä tänään onnistua.

Yli 12,5 juoksusta tarjolla hyvää kerrointa. 

OIKEIN 

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

CHL

Plzen - HPK

Plzen/ 2.32 UniBet

Klo 18:00

 

CHL pyörähtää käyntiin tänään ja suomalaisjoukkueita on myös tulessa kun HPK vierailee tsekkiläisen Plzenin vieraana.

Hpk pelasi harkkamatseja neljä joista voitti kaksi. Muun muassa Sibirin kanssa mentiin aina jatkoille asti mutta viimeisimmässä ns kenraaliharjoituksissa joukkue hävisi Ilvekselle 5-2. 

Plzen on myös pelannut neljä harkkamatsia voittaen kaikki ja kenraaliharjoitusmatsissa joukkue sai harjoitella kunnolla maalintekoa kun vastassa oli tsekin 2 liigan joukkue Klatovy, jonka Plzen murjoi lopulta 1-11.

Tsekin jääkiekko ei paljoa kalpene suomen niin siksi lähdetään Plzenin kelkkaan ja vielä kun joukkue pääsee kotonaan aloittamaan CHL kauden niin eiköhän joukkue myös onnistu nappaamaan ekan voiton.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

CHL

Klagenfurt - Tappara

Klagenfurt/ 4.80 CoolBet

Klo 20:30

 

Toinen suomalaisjoukkue joka aloittaa CHL kauden jo tänään on Tampereen Tappara joka vierailee Itävallassa Klagenfurtin vieraana.

Klagenfurt on ollut harjoituskaudella voittamaton, mutta vastuksetkin ovat toki olleet Slovakian ja Saksan sarjoista, mutta voi siitä päätellä että joukkue pelaa hyvin yhteen ainakin.

Tappara ei harkkamatseja pelannut kuin liiga joukkueita vastaan. Niitäkin vain kolme ja yhden joukkue onnistui voittamaan kun se kaatoi heikohkon Saipan 3-1. Muun muassa paikallisvastustaja Ilvekseltä tuli rumasti selkään 7-2. Tapparalla on tutusti kova puolustus ja viimeisenä lukkona tolppien välissä seisoo Heljanko ja siinä onkin Tapparan ase että puolustus toimii sillä hyökkäys ei nyt niin erinomainen ole.

Ensimmäinen niin sanottu tosi matsi ja Klagenfurt saa sen pelata kotonaan joka on osoittautunut myös näissä peleissä suureksi merkitykseksi niin sen takia kokeillaan pienellä kotijoukkuetta. Tilanne olisi tosiaan eri jos peli pelattaisiin Tampereella, mutta nyt näen itävaltalaisilla pienehkön yllätys mahdollisuuden tässä.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eurooppa-liiga Karsinta / Jalkapallo

Wolves - Torino

Raul Jimenez tekee ottelun ensimmäisen maalin: Kyllä @ 5.00 bet365

Alkaa 21:45

Wolves voitti ensimmäisen osaottelun Torinossa maalein 2-3. Wolvesin tämänhetkinen ykköshyökkääjä Jimenez maalasi ottelussa kerran. Meksikolaishyökkääjä ampuu myös joukkueen pilkut jossa mies onnistui viimeksi viikonloppuna Burnleyta vastaan. Mies on tällä hetkellä täynnä itseluottamusta viimeaikaisten onnistumisten jälkeen ja pamauttaa tänään ottelun avausmaalin vastahyökkäyksestä Torinon hakiessa epätoivoisesti tarvittavaa maalia. Wolves jatkoon maalein 2-0.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP US Open

Rublev - Simon 

Vihje: 3-0

Kerroin: 3.00

Vedonlyöntitoimisto: William Hill

Alkamisaika: 00:25

- ATP US Openin 1/32 finaalissa kohtaavat Rankingin 43. Rublev ja Rankingin 40. Simon. Simon pelannut tauon jälkeen vain 4 ottelua kovalla kentällä ja otteet eivät ole olleet kovinkaan hyviä, 1 voitto ja 3 tappiota, tässä turnauksessa Simon voitti Rankingin 117. 3-1 luvuin, kaikki erät päättyivät tiukasti 7-5 luvuin. Rublev puolestaan pelannut tauon jälkeen kovalla kentällä kosolti otteluita ja otteet ovat olleet erinomaisia, Cincinnatin turnauksessa puolivälieriin ja nyt Winstom-Salem turnauksessa myöskin puolivälieriin, tässä turnauksessa Rublev voitti jo kovan Rankingin 8. Tsitsipassin dominoivasti 3-1 erin, tasaisessa kamppailussa. Noiden turnausten ottelut olivat todella kova tasoisia ja Rublev pelannut fantastisesti viime aikoina, matkalla kaatui mm. Federer ja Wawrinka tasoiset pelaajat. Rublev on huomattavasti paremmassa vireessä ja pelannut viime aikoina kovalla kentällä paljon ja ennen kaikkea kovia pelaajia vastaan erinomaisesti, taitoa ja itseluottamusta löytyy paljon ja kun Simon ei ole kovalla kentällä hirveämmin pelannut, ja heikolla menestyksellä otetaan Rublevin suoraa 3-0 voittoa hakuun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Colorado Rockies - Pittsburgh Pirates

Vihje: Pittsburgh Pirates yli 7.5 juoksua

Kerroin: 2.10

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 03:40

- Rockiesin kotikenttä, Coors Field on yksi MLB suuri juoksuisimmasta. Rockiesin syöttäjänä aloittaa Chi Chi Gonzalez 0-5, 6.43 ERA:lla WHIP 1.63 lukemissa. Gonzalez on syöttänyt todella heikosti ja viimeiset 15 vuoroparia kertoo kaiken oleellisen, 14 juoksua annettuna. Piratesin lyöntikalusto on ollut viime aikoina hyvässä vireessä ja kun pääsee pelaamaan Coors Fieldillä missä juoksuja mätetään melkeimpä eniten koko liigassa ja vastassa on todella surkeasti syöttänyt Gonzalez on tämä Piratesille kun karkkikauppaan astuisi, odotan että vieraat pommittavat Gonzalezin aikaisessa vaiheessa pois kummulta ja tekevät juoksuja tässä ottelussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...