Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

27.8

Recommended Posts

Ravit Teivo lähtö 8 klo 20:33

Black Maya - Racehill Victory

Pelivalinta: Black Maya 

Kerroin: 1,72 Bet365 

Black Maya ollut viime aikoina hyvässä vireessä ja tässäkin lähdössä totosija on täysin mahdollinen. Lähtöpaikka on haastava ja Black Maya joutunee pakittelemaan parijonon loppupäähän, mutta mikäli lähdössä pidetään sopivaa vauhtia niin lopussa Black Maya kirii hyvin. Eturivissä on monta nopeaa lähtijää, joten vauhti tulee todennäköisesti olemaan reipasta. 

Racehill Victory ollut myös ok vireessä. Lähtöpaikka on 9 rata, mutta edessä hyvät lähtijät, joten juoksupaikka lienee kärkipään lähettyvillä. Lähtö on kuitenkin pieni ja vaikka Black Maya onkin todennäköisesti joukon hännillä, niin uskon sen voittavan kirivaiheessa  Racehill Victoryn. 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis haastaja Mallorca nelinpeli 18:30

Heliövaara/Ruusuvuori - Celikbilek/Ilkel

Pelivalinta: Heliövaara/Ruusuvuori 2-0

Kerroin: 1,80 Bet365 

Heliövaara/Ruusuvuori kaksikko pelaa jälleen nelinpeliä yhdessä ja menestysyä voidaan jälleen odottaa. Pari voitti Hollannissa massalla nelinpeliturnauksen ja nyt kun pelataan kovilla kentillä niin Heliövaara/Ruusuvuori kaksikolta voidaan odottaa vieläkin parempia suorituksia. Molempien suosikkialusta on kova kenttä. 

Turkkilaiset ovat pelanneet vain muutamia turnauksia yhdessä lähiaikoina, mutta molemmat ovat kelpo nelinpelaajia. Ilkelin taso on kuitenkin ollut laskusuunnassa viime vuosina ja Celikbilek menestynyt pääosin futures tasolla, joten haastajatasolla en parilta odota menestystä. 

Suomalaisparilla on erinomainen mahdollisuus edetä turnauksessa jatkoon ja odotan heiltä suoraa 2-0 voittoa. 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ranska:Ligue 1 jalkapallo klo.20:00

Montpellier  Montpellier - Lyon  Lyon

Tekee Maaliin johtavan syötön @4.00 Unibet

Ranskan liigasta passimiestä testiin.

kierros 3 starttaa ja vierailija Lyon on saanut loistavan alunkauteen.Lyon voittanut molemmat ottelunsa ja maaleja Lyon onnistunut tekee noissa kahdessaottelussa peräti 9,eikä ole päästänyt omiin vielä ensimmäistäkään.Lyonilla on kova hyökkäystrio Dempele,Traore ja Depay.Dempele ja Depay on onnistunut jo kolmesti iskee maalin ja Traore on noista herroista vielä ilman osumaa.Depay on lisäksi syöttänyt yhden ja tänään jos Lyon maaleja saa aikaiseksi niin Depay voisi olla potentiaalinen syöttäjä.Montpellier aloittanut kautensa häviöllä ja tasurilla ja vaikeeta tulee tänäänkin ottaa se kauden avausvoitto.Lyonilla on nyt hyvä itseluottamus päällä ja maaleitta se ei luultavasti tänään jää.Lyonin hyökkäyskolmikko tai millä sitten lähteekin illanpeliin niin on hyvä ja Depayn passi lähtee kokeiluun.

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mestarien Liiga Karsinta / Jalkapallo

FC Krasnodar - Olympiakos

Magomed-Shapi Suleymanov tekee ottelun ensimmäisen maalin: Kyllä @ 7.50 Betfair

Alkaa 22:00

Krasnodarin kärkikolmikosta Wanderson - Marcus Berg - Suleyamanov löytyy maalintekovoimaa. Saudi-Arabian liigassa viime kaudella 35 maalia 41 ottelussa paukuttaneen ruotsalaishyökkääjä Bergin maalitilasto näyttää kuitenkin puhdasta nollaa neljän sarjaottelun ja kolmen europelin jälkeen. Wanderson on sen sijaan on onnistunut tekemään yhden maalin Venäjän liigassa. Luotetaan siis hienoisella riskillä Suleyamnoviin joka tuntuisi olevan tällä hetkellä näistä veljeksistä kovimmassa iskussa.  Mies on tehnyt sarjassa seitsemässä ottelussa kaksi maalia ja kolmessa pelaamassaan europelissä kaksi osumaa. Joukkueen paras maalintekijä  Ignyatev aloittanee penkillä joten odotukset ja vastuu ovat Suleymanovin harteilla. Ensimmäinen osaottelu Kreikanmaalla päättyi Krasnodarin  synkkään 4-0 tappioon joten tähän matsiin on lähdettävä alusta asti urku auki. Venäjä on vaikea paikka pelata minkä Olympiakos varmasti tietää. Joukkue tuskin lähtee höntyilemään hyökkäyspää edellä ja omissakin voi soida pari kertaa ilman hädän häivää. Krasnodar voittaa ottelun maalein 2-0 Suleymanovin tehdessä molemmat maalit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA US Open

Ahn - Kuznetsova

Vihje: Kuznetsova -5.5 peliä

Kerroin: 1.92

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 23:55

- US Openin WTA puolella 1/64 finaalissa kohtaavat Rankingin 141. Ahn ja Rankingin 64. Kuznetsova, Ahn on nyt tauon jälkeen kovalla kentällä pelannut vaihtelevasti ja ailahtelevasti, useimmista otteluista tappio mutta siellä täällä iha hyvääkin tennistä. Ahn tunnetaan enemmänkin ITF puolelta ja kova yllätys olisi jos tässä Grand Slam turnauksessa avauskierrokselta eteenpäin pääsisi. Kuznetsova puolestaan tauon jälkeen pelannut kovalla kentällä erinomaista tennistä, voittaen ihan kärkinaisia ja jopa Cincinnatin turnauksessa kamppaili tiukasti finaalissa voitosta, lopulta minimaalisin marginaalein taipui Madison Keysille, tuossa turnauksessa voitti mm. Rankingin 2 Bartyn sekä Rankingin 3. Pliskovan joten Kuznetsova on todella hyvässä vireessä kyllä tätä Grand Slamia varten, avauskierroksella on vastassa selvästi heikompi Ahn ja yllätyksenä tulisi ellei Kuznetsova noiden otteiden jälkeen ITF tason pelaajaa voita selvin luvuin, 2018 Washingtonin turnauksessa Kuznetsova oli parempi 6-2, 6-1 luvuin ja jotain samankaltaista on tästä lupa odottaa, 6-2, 6-3 luvuin Kuznetsova mielestäni tämän hoitaa jolloin tuo -5.5 peliä osuu, sen verran parempana pelaajana näen Kuznetsovan, etenkin tässä kovassa vireessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Philadelphia Phillies - Pittsburgh Pirates

Vihje: Vierasjoukkue yli 4.5 juoksua

Kerroin: 1.94

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 02:05

- Phillies ja Pirates jatkavat ottelusarjaansa, Phillies voitti avausottelun 6-5 luvuin. Philliesin syöttäjänä tässä ottelussa aloittaa Drew Smyly, 2-6, 6.99 ERA:lla WHIP 1.69. Smylyn kausi on tähän mennessä ollut suhteellisen synkkä kuten ERA kertoo, Rangersista kesken kauden Philliesiin tultua on otteet parantuneet jonkin verran muttei Smylystä silti voida kyllä hyvänä syöttäjänä puhua, Viimeiset 10 vuoroparia Citizens Bank Parkilla, Philliesin kotona, 10 annettua juoksua. Todella paljon liikaa. Piratesin lyöntikalusto ei ole parhaimmista, mutta tulivoimaa sieltä kyllä löytyy kuten avausottelussa tässäkin sarjassa nähtiin, Smyly on ollut erittäin surkea juurikin kotonaan syöttäessä ja uskon  että sama trendi jatkuu edelleen, Smyly ei pysty vain pitämään palloa pelissä mitenkään ja paljon tulee myös Walkkeja annettua, näillä eväillä Piratesin yli 4.5 juoksua hakuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...