Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

4.9

Recommended Posts

Tennis ITF naiset Kyoto klo 06:35

Sakatsume, H - Lee, Y

Pelivalinta: Sakatsume, H

Kerroin: 2,90 Unibet 

Kyoton turnauksessa Ya-Hsuan Lee kohtaa Himeno Sakatsumen. 

Sakatsume on pelaajista paljon nuorempi ja potentiaalia on kehittyä hyväksi pelaajaksi. Tällä kaudella parhaat saavutukset ovat puolivälieriin selviämiset useissa kovien kenttien turnauksissa. Nyt pelataan kuitenkin sisäkentällä, jossa Sakatsume menestyi viime vuonna erinomaisesti. Sakatsume voitti viime vuonna juuri tämän Kyoton turnauksen. 

Ya-Hsuan Leellä on takana ihan hyvä kausi. Pari finaalipaikkaa ja toisen finaalin Lee voitti, joten tilastojen perusteella Lee olisi tähänkin otteluun melko selkeä suosikki. Leen otteet ailahdelleet kuitenkin todella paljon ja Lee on useissa turnauksissa hävinnyt avauskierroksilla heikoille pelaajille. Lee ollut parhaimmillaan kovilla kentillä ja sisäkentillä Leen pelit eivät ole sujuneet yhtä hyvin.

Sakatsumella on mielestäni hyvät mahdollisuudet yllätykseen ja Lee on asetettu otteluun liian suureksi ennakkosuosikiksi. 

VÄÄRIN 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Dinamo Riika - Torpedo

Pelivalinta: Riika ML @ 1.91 Comeon!

19:30

Torpedo lähti kauteen varsin keskinkertaisella joukkueella, mitään suuria tähtiä heillä roosterissa ole. Avausottelusta tuli 3-2 tappio Dynamo Moskovalle jossa Torepdo pääsi kokeilemaan erikoistilannepelaamista reilusti, mutta onnistui tekemään vain yhden YV maalin. Torpedo sai itse myös istua jäähyllä peräti 37min verran joten tuo avausottelu oli varsin rikkonainen kamppailu. Ykköskentässä hääri mm jenkki Jordan Schoerder joka ei kummoinen pelote ole vaikka nyt yhden maalin tässä avauskamppailussa tekikin ylivoimalla, toinen pohjoisamerikkalainen "ns tähti "joukkueesa on Howden Quinton joka iski viime kaudella tehot 12+16 Minskin paidassa. Muita mainitsemisen arvoisia nimiä on Mikhail Varnakov joka iski tehot 15+14 viime kaudella,  sekä Sotsista hankintu Stanislav Bocharov jonka tehot viime kaudella olivat 13+16.

Riika puolestaan taisteli hienosti Spartakia vastaan voittaen 2-1 jatkoajalla hiukan onnekkaan pomppumaalin jälkeen. Riikan joukkue on mielestäni ihan ok ja voi ainakin näin alkukaudesta yltää hyviinkin suorituksiin isompiaan vastaan. Tänään vastaan asettuu Torpedo joka kuulunee tällä kaudella alemman keskikastin porukoihin joten vastus ei ainakaan maanantaista kovene. 

Lähden sillä olettamuksella, että kotietu ja maanantain taisteluvoitto tulevat siivittämään Riikan voittoon tästäkin pelistä viimeistään jatkoilla mielestäni varsin keskinkertaisesta Torpededosta, kohde menee oikein kunhan Riika voittaa ottelun.

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Dynamo Moskova - Dinamo Minsk 

YV-maalit yli 1,5 @2.50 

KLO: 19.30 

Kohtuu korkealla on kerroin ja nyt otetaan ajoissa pois. 

Minsk teki omat maalinsa  (2kpl) yyveellä, tappioon päättyneessä ottelussa Nefteä vastaan. Myös tänään se on heidän toivo. Ylivoimalle löytyy hyvin taitoa ja se riittää Minskin kohdalla. Rangaistuksia nähdään takuulla, sillä Moskovan pelityyli puree Minskiin. Minsk painaa vähintään kerran ylivoimalla kiekon reppuun. Näytöt on annettu. 

Dynamon avauspelissä nähtiin yhteensä kolme yv-maalia. Moskovan porukka on saanut todella vahvan ylivoimain aikaiseksi ja Shipachyov - Petersson pitää siitä huolen. Ei Hietanenkaan turha kaveri ole viivalla. Dynamo pääsee tässä ottelussa omasta mielestäni useasti kokeilemaan ylivoimaa. Enroth jatkanee Minskin maalilla ja edelleen ihmettelen tätä kaveria. Dynamo tekee helposti tuon linen yksinkin, mutta ei Minskin apu haitaksikaan ole. 

Toistetaan nyt taas samaa, mutta itselläni on pakko ottaa tätä 5/5. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 maalia ylivoimalla  (sis JA)

OIKEIN 

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo MM-kisat klo 15:30

Espanja - Iran

Pelivalinta: Iran +26,5

Kerroin: 1,90 Bet365

Espanja lähtee tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina. 

Espanja voittanut molemmat ottelut ja tästäkin ottelusta voitto tulee suurella todennäköisyydellä, mutta tuskin murskalukemin. Espanja tulee varmasti lepuuttamaan avainpelaajiaan tässä ottelussa, sillä jatkopelit ovat jo mielessä. Espanja voitti Tunisian avausottelussa selvästi, mutta Puerto Ricoa vastaan ottelu oli tasaisempi.

Iran hävinnyt molemmat kamppailut toistaiseksi ja tuskin tästäkään matsista voittoa tulee. Iranilla on potentiaalia pelata kuitenkin kohtuu tasaväkinen ottelu ja mielestäni Iranille tarjotut tasoitukset ovat hyviä pelivalintoja tähän matsiin. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

HK Sotshi - Neftehimik 

HK Sotshi @2.00 Bet365 

KLO: 19.30 

Lähdetään liikkeelle siitä, että Sotshin 10 harjoitusottelua olivat onnistuneet. 6/10 ottelussa, vastustaja sai aikaan vain yhden maalin. Sotshin sitoutunut ja työteliäs ryhmä kaatoi monta suurta tiimiä tuossa harjoituskaudella ja joukkueen viimeinen lenkki on ollut ja tulee olemaan Dmitri Shikin. Herran statsit on mukavaa luettavaa ja on selkeästi ykkösveska Sotshissa. Erittäin kurinalaisesti pelaava joukkue josta tulee etäisesti mieleen männäkausien Jokerit. Useaan otteeseen olenkin maininnut, että itse odotan Sotshilta tulosta tällä kaudella. Ylivoimapeli tässäkin nipussa isossa roolissa. Käsiä onneksi löytyy. Kotietu tällä kertaa merkittävä ja olisihan se aika tuo Neftehimik kotihallissa voittaa. 

Neftehimik aloitti urakkansa Minskin vieraana ja joukkue raapikin tuosta ottelusta voiton. 2-4 loppulukemat eivät tosin helpolla irronneet. Minskin piti olla ennakkoon huomattavasti heikompi, mutta niin vain Neftehimikin maalipaikat jäi kohtuu vähälle. Ongelmana on pysyä kiekossa hyökkäyspäässä, sillä laajuutta ei valitettavasti ole tarpeeksi. Maalissa luultavasti nähdään vielä viimekaudella Sotshia edustanut Konstantin Barulin. Hyvät statsit tälläkin maajoukkueesta tutulla kaverilla, mutta tänä kautena puolustajien apu on heikompaa. Kohtalainen avauspeli miehelle, mutta tänään pitää kuitenkin parantaa. Neftessä ei ole selkeää liideriä, eikä joukkue näytä siltä, että siellä pelataan toisille. En ennusta hyvää kautta. 

Kokonaisvaltaisesti Sotshi on ottelussa selvä suosikki ja jos edelleen ruokitaan yli kahden kotikertoimella pelaajia niin sopii. 5/5 sinkkuna eetteriin. 

Kohde menee oikein kun HK Sotshi voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL:Jääkiekko klo.17:00

Traktor Tsheljabinsk  Traktor Tsheljabinsk - SKA  SKA Pietari

Tekee pisteen S.Plotnikov @2.00 Nordicbet(sis.JA)

Koheloon SKA:sta pistemiestä testiin.

Kohelot on alkaneet vihjeidenosalta loistavasti jäbältä kuin jäbältä ja toivottavasti siihen saadaan tänään jatkoa.Itse lähden koittaa vieraitten Plotnikovin pojoa johon sisältyy JA jos sinne mennään.Vaikeeta on yleensä ollutTraktoreilla pelata SKA:ta vastaan ja viimeksi on Traktorit voittanut SKA:n varsinaisella peliajalla v.2012.SKA:n hyökkäyskolmikko on ollut se juttu.Plotnikov,Lehterä,Tkachev on toiminut ja toimi myös harkkapeleissä.ketju oli kyl lähes aina pisteillä jos vaan oli pelaavassa kp:ssa.Traktor hävisi avausottelunsa Vitjazille,eikä vastus ainakaan helpotu tänäiltana.Ruotsalaispakki Rundblad on kans ihan jees ja ihme jos ei noista mainituista SKA:n pelaajista pistemiehiä tänään löydy.

 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

EFL Trophy Englanti / Jalkapallo

Newport County - West Ham U21

Newport @ 2.07 Pinnacle

Alkaa 21:45

Suurseuroista ainoastaan Brightonin U21 -joukkue voitti ottelunsa eilisellä Cup -kierroksella. Nämä West Hamin junnut hävisivät viime syksynä kaikki kolme vastaavan turnauksen otteluaan tekemättä maaliakaan(Yeovil 4-0, Exeter 2-0, Bristol R. 2-0). Newport on pelannut erinomaisesti alkukaudesta kakkosliigassa. Joukkueella on kuuden pelatun kierroksen jälkeen kasassa 3 voittoa ja 3 tasuria. Tasoero näiden Valioliigaseurojen junnujen ja kakkosliigan välillä tulee näkymään tämäniltaisessa matsissa Newportin voittaessa ottelun maalein 2-0.

 

4-5 (4-1) :tonni:

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.00

 

Lokomotiv Yaroslavl -  Spartak Moskova 

 

Valinta Lokomotiv Yaroslavl 

Kerroin 1,70 ( NordicBet ) 

 

Lokomotiv on parempi joukkue näistä kahdesta.  Kotijoukkue avaa kautensa,  mutta harjoituskausi on sujunut ihan kivasti,  joten joukkueen pitäisi olla kyllä iskussa. Lander, Sannikov,  Averin,  Kronwall , Osipov johtavat tätä joukkuetta kohti menestystä.   Joukkue kuuluu ehdottomasti Lännen kovempiin joukkueisiin ja joukkue pystyy haastamaan kenet vain.  Spartak Moskova on keskikastiin kuuluva joukkue, jonka treenikausi on sujunut heikosti.  Joukkue ei ole oikein pystynyt haastamaan kovempiaan.   Sarjan avauksessa Riika vastaan tuli tasapeli nihkeästi ja se ei lupaa hyvää.   Lokomotiv on astetta kovempi joukkue ja kotonaan hyvä, niin kyllä kotijoukkueen betsaaminen pitäis olla järkevää ja tuottoisaa. 

 

Kunhan Lokomotiv Yaroslavl voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...