Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

6.9

Recommended Posts

Tennis ITF Yeongwol naiset nelinpeli klo 07:00

Chanta/Kuearum - Hong/Kim

Pelivalinta: Hong/Kim

Kerroin: 1,66 Bet365 

Hong/Kim voitti helposti Kim/Kim kaksikon puolivälierissä ja lähtee semifinaaliotteluun selvänä ennakkosuosikkina. 

Chanta/Kuearum kaksikko on vasta vähän pelannut nelinpelejä tällä tasolla ja vaihtelevalla menestyksellä. Kahdella ensimmäisellä kierroksella pari on ollut vaikeuksissa ennakkoon heikkoja vastustajia vastaan, mutta molemmat ottelut Chanta/Kuearum kaksikko selvitti 2-1 luvuin. 

Hong/Kim on hyvä nelinpeli kaksikko tällä tasolla. Kim on menestynyt nelinpeleissä erinomaisesti ja Hongkin on kohtuu hyvä nelinpelaaja. Kokemusta parilla paljon nelinpeleistä ja tämän tason vastustajia pari on voittanut melko helposti. 

Tässäkin ottelussa Hong/Kim kaksikon pitäisi olla mielestäni selkeämpiä suosikkeja. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

JEKATERINBURG  - SKA 

PELIVALINTA: JEKATERINGBURG ML @ 2.65 BETSAFE

17:00

Jekaterinburg on laitettu tähän kotipeelin kyllä liian suureksi altavastaajaksi joten pakko lähteä hakemaan tästä kamppailusta kotivoittoa, toki Jekalla on tapahtunut muutoksia roosterissa mutta joukkueesta löytyy kyllä iskukykyä.

Esimerkiksi Macek Brooks on esiintynyt edukseen ja tehot 1+2 kahteen avausotteluun, vanhat tutut Nigel Dawes ja Dan Sexton löytyvät kokoonpanosta, Jokereista tuttu Geoff Platt sekä NHL kokemusta omaava Peter Holland hakee uralleen nostetta KHL:stä, puolustus on Jekan heikonlenkki ja sieltä ei suuria tähtiä löydy mutta maalia vartioi kuitenkin huippuveskari Jakub Kovar. 

Skasta löytyy Sergei Plotnikovi, Jori Lehterä, Nail Yakupov, Joonas Kemppainen, Alexander Barabanov, Dmitri Kagarlitsky,  ja  maalia vartioi nuori Pyotr Kochetkov .

Ska ei säväyttänyt ainakaan keskiviikon vieraspelissä Tsenljabinskissä vaan voitti ottelun vasta jatkoajalla Sergei Plotnikovin maalilla joten ei Skaankaan peli vielä ole parhassa kantimissa. Jeka puolestaan oli avausottelussa ongelmissa Severstalin kanssa voittaen vasta jatkoajalla 3-2, mutta paransi kuitenkin selvästi toiseen peliin voittamalla Vitjazin numeroin 3-2. Tämä on Jekalle kolmas kotipeli kun taas puolestaan Skalle kolmasvieraspeli joten tämäkin tasaa puntteja hieman. 

Uskon tasaiseen kamppailuun jossa Jektaterinburgilla on täydet mahdollisuudet napata voitto tästä ottelusta, enkä näe että kotijoukkue olisi niin suuri altavastaaja mitä kertoimet antavat ymmärtää.

OIKEIN!
 

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

JÄÄKIEKKO KHL 

TsKKA VS NEFTEHIMIK NIZHNEKAMSK

PELIVALINTA: YLI 4.5 MAALIA @ 2.00 COMEON!

19:30

Moskovan Seska aloitti kautensa tappiolla Omskille numeroin 1-3,  mutta voitti kuitenkin Kazanin toisessa ottelussa numeroin 3-2. Nefte puolestaan haki pisteen Minskistä kauden avauksessa mutta hävisi toisen vieraspelinsä Sotsille numeroin 3-2.

Seskalle kolmas kotiottelu putkeen ja puolestaan Neftelle kolmas vierasottelu joten kaikki puollot rasituksen suhteen kotijoukkueella. Neften joukkue on myös varsin heikonlainen ja ainakin ennakkoon luulisi että ei  tällä porukalla kotijoukkueelle laiteta juurikaan kampoihin. Nefteltä löytyy kuitenkin muutama mielenkiintoinen pelaaja kokoonpanosta, jenkki White Matt joka takoi viimekaudella Augsburgin riveissä tehot 26+32 sekä toinen pohjois-amerikan vahvistus Zack Mitchell jolla on myös hiukan NHL kokemusta. Neften nimekkäin pelaaja on ehdottomasti kuitenkin Konstatin Barulin joka saa kyllä olla tänään ilmiliekeissä mikä Nefte meinaa Cskan kyydissä pysyä, seskalta löytyy sellaisia nimimiehiä kokoonpanosta kuin Kiril Kaprizov, Mikhail Grigorenko, Linden Vey, Maxim Shalunov, Konstantin Okulov, Jiri Sekac, Ivan Telegin Sergei Andronov joten ei tässä paljon ole luottoa vieraisiin.

Oma veikkaus on, että TsKKA ei paljoa armoa tänään anna, tuloksena on murskavoitto tästä ottelusta ja tuo viiden maalin raja saavutetaan.

VÄÄRIN!

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL Jääkiekko klo.17:00

Krasnaya Armiya  Krasnaya Armiya - Amurskie Tigry  Amurskie Tigry

Amurskie Tigry o1.5 @2.22 Unibet

MHL lätkästä vieraille vähintään 2 maalia.

Toiset ottelut ja tuttuun tapaan joukkueet kohtasivat eilen ja Tigry voitti niukasti 1-2.

Eilen oli siis vähämaalista,mutta tänään luultavasti tullaan näkee maaleja enempi.Armiyan pitäisi olla vahvempi porukka,mutta kaudenaloitukset on vielä hakemista.Armiya on tänään selkeä suosikki,mutta ei mielestäni noin suuri,mitä kertoimet olettaa.Kokoonpanot ei luultavasti paljoa muutu ainakaan Tigrylla.Kauden lopussa uskoisin joukkueitten sijoitukset olevan Armiyan eduksi.Armiya tulee kyllä parantaa kauden mittaan ja sitä parannusta saattaa tulla jo tänään.MHL kiekko on yleensä ollut runsasmaalista ja sillointällöin tulee oikeenkin rumia lukemia.Alokasmaisia virheitä näissä otteluissa tulee ja niistä syntyy paikkoja.Tigryn parit osumat ihan mahdollista jos Armiya ei ole vielä saanut peliään kuosiin ja sortuu virheisiin.

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

HK Sotshi - Dinamo Minsk 

HK Sotshi @1.70 Bet365 / HK Sotshi -1,5 @2.20 Nordicbet 

KLO: 19.30 

Jahas. On aika jatkaa tätä Sotshin pelaamista ja syyt tulee seuraavaksi. 

Kotijoukkue aloitti kautensa voitolla Neftestä. Tuossa ottelussa näkyi hieman haparointia alkuun ja joukkue pelasi mielestäni tasollaan vain päätöserän, jonka ansiosta ottelun voittikin. Sotshin pelityylistä on enää turha jauhaa ja vaikka joukkueella muutama poissaolo onkin niin on se silti selvä suosikki. Maalivahtipeli huippuluokkaa ja viisikkojen tiiviys säilyy. Ylivoima todella vahva. Koti sekä lepoetu tähän iltaan myös. Mikäli Sotshi pelaa tasollaan koko 60min, voittaa se ottelun helposti. Uskon huomattavasti aktiivisempaan alkuun Sotshin kohdalla kuin tuossa avsuspelissä ja arvioin Minskin hyytyvän loppua kohden. 

Minskillä edessä kolmas vierasottelu. Harjoituskausi mukaan lukien on joukkue hävinnyt nyt 11kertaa putkeen, eikä sieltä koko nipusta oikein löydy tahtoa, muutamaa pelaajaa lukuunottamatta. Minskin mahdollisuus piilee edelleen ylivoimassa, vaan Sotshin tyylistä joukkuetta vastaan, ei montaa mahdollisuutta kuitenkaan tule. Ehkä joukkueen tilanteesta kertoo eniten semmoinen tosiseikka, että jos Teemu Pulkkinen on ollut näkyvimpiä pelaajia niin kiitos ja näkemiin. Try-out Sveitsin liigaan ei tuottanut sopimusta joten Minskille käy. Rumasti sanottuna Minsk on rippeistä koottu tänäkin vuonna. Ja edelleen väitän että Enroth oli huono ratkaisu maalille. 

Sotshi on ollut siis erittäin vakuuttava tähän saakka ja tuo nihkeä avausvoitto menee avsuspelin piikkiin. Tänään on tahti toinen ja Minskillä ei pitäisi olla sijaa. 5/5 niin kauan kun Sotshitaika pitää. 

Kohteet menee oikein kun Sotshi voittaa varsinaisella peliajalla / Sotshi voittaa yli 2 maalilla 

OIKEIN / VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis ITF Yeongwol naiset nelinpeli klo 05:00

Momkoonthod/Sawasdee - Hong/Kim

Pelivalinta: Hong/Kim

Kerroin: 1,66 Marathonbet

Momkoonthod/Sawasdee parin yhteispeli toiminut hyvin ja pari edennyt finaaliin asti. Pari on kohdannut melko helppoja vastuksia aiemmilla kierroksilla, joten finaalipaikka ei ollut suuri yllätys. Finaalissa vastus on kuitenkin toista luokkaa kun Hong/Kim kaksikko on vastassa. Momkoonthod/Sawasdee parilla ei kovin hyviä tilastoja ole nelinpeli puolelta toistaiseksi, mutta jos parin yhteispeli toimii jatkossakin yhtä hyvin niin menestys on mahdollista. Tässä matsissa en usko parin kuitenkaan pystyvän turnausvoittoon. 

Hong/Kim kaksikkoa on aliarvostettu koko turnauksen ajan ja pidän paria selvänä ennakkosuosikkina myös finaalissa. Parilla on kokemusta nelinpeleistä paljon ja finaali pelitkin on tuttuja, joten lähtökohdat finaaliin ovat hyvät. Yhteispeli vaikuttaa toimivan hyvin Hong/Kim kaksikolla ja kun nelinpeleistä aiemminkin hyvää menestystä tullut niin turnausvoitto vaikuttaa todennäköiseltä. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...