Jump to content
 • mr green.png

Recommended Posts

Esports | CS:GO | StarLadder Major

16:00

fffe7aeb64b3f69cd1cafffd941f0864.png Renegades - AVANGAR 24a98f6783fd1f2cf4f0a086763f439b.png

Eniten AWP-tappoja - Jame (vs Gratisfaction) | 2,10 | Unibet (löytyy kohdasta Pelin kertoimet - Tapot)

 

 • Renegades ja AVANGAR ovat tämän Major-turnauksen ehdottomasti suurimpia yllättäjiä ja nyt nämä joukkueet kohtaavat toisensa välierissä. Matsista voidaan odottaa varsin tasaista, mutta tällä(kin) kertaa otamme pelaajavetoja testiin. Tässä kohteessa vertaillaan Renegades-pelaaja Gratisfactionin ja AVANGAR-pelaaja Jamen otteita AWP-kiväärillä.
 • Gratisfaction on joukkueensa AWP-pelaaja, jonka taival Renegadesin väreissä on kärsinyt muutamista takaiskuista. Gratisfaction ei nimittäin pystynyt osallistumaan useisiin Renegadesin osallistumiin turnauksiin viisumiongelmien takia, joka heikensi sekä Renegadesin että pelaajan kehitystä. Joka tapauksessa Gratisfaction ei missään nimessä kuulu AWP-pelaajien eliittiin ja hän on erittäin harvoin Renegadesin tilastollisesti parhaita pelaajia.
 • Jame on niin ikään joukkueensa AWP-pelaaja, jonka näennäisen hyvät tilastot ollaan viime aikoina kyseenalaistettu hänen poikkeuksellisen AWP-säästämisen takia. Oli miten oli, Jame on erittäin lahjakas pelaaja, joka omaa AWP-pelaajalle tärkeät mekaaniset taidot ja ylläpitää hyviä tilastoja tasaisella tahdilla. AVANGARin joukkueessa Jame on osa isompaa kokonaisuutta, jossa useampi pelaaja voi ratkoa pelejä yksilösuorituksillaan, mutta usein Jame on tilastollisesti parhaimpien pelaajien joukossa.
 • Gratisfactionin turnaus on sujunut varsin keskinkertaisesti joukkueen menestykseen nähden. Hänellä on 12 ottelusta 207 tappoa 0.63 tappo/kierros-keskiarvolla, joista 114 on AWP-tappoja. Prosentuaalisesti kaikista Gratisfactionin tapoista 55.0% on AWP-tappoja. Jamen samaiset tilastot: 9 ottelua, 168 tappoa, 0.69 tappo/kierros-keskiarvo, 103 AWP-tappoa. Prosentuaalisesti Jamen tapoista 61.3% on AWP-tappoja. Yhteenvedettynä kaikki nämä tilastot viittaavat siihen, että Jame on parempi pelaaja ja olennaisesti tappaa vastustajia prosentuaalisesti ahkerammin kuin Gratisfaction.

 

YHTEENVETO

 • Renegadesin ja AVANGARin tuhkimotarinat huipentuvat keskinäiseen otteluun, joka on itse asiassa revanssiottelu AVANGARin niukasti voittamasta alkusarjaottelusta. Tässä kohteessa kyse on kuitenkin AWP-tapoista Gratisfactionin ja Jamen välillä, joista Jame on parempi pelaaja lähes kaikilla osa-alueilla, mikä näkyy myös kaikissa olennaisissa tilastoissa. Olettaen, että Renegades ei pysty AVANGARia lyömään selkeällä erolla, pidän Jamea ehdottomana ennakkosuosikkina tämän kohteen voittamiseen mikä asettaa kerroinasettelun erikoiseen valoon. Ei toki ole ensimmäinen kerta kun näin on päässyt käymään pelaajakohtaisissa vedoissa, mutta maistuu aina kerta tarjotaan. Kohde menee oikein, kun Jame saa ottelussa enemmän AWP-tappoja kuin Gratisfaction.

 

TULOS: AWP-TAPOT: GRATISFACTION 16, JAME 36

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarLadder Major

16:00

fffe7aeb64b3f69cd1cafffd941f0864.png Renegades - AVANGAR 24a98f6783fd1f2cf4f0a086763f439b.png

Kartta 1 - Liazz Average Damage Per Round (ADR) - Yli 67 | 1,85 | Betway (löytyy kohdasta Pelaajavedot)

 

 • Samaiseen otteluun otetaan toinen pelaajaveto, joka on täsmälleen sama kohde kuin muutaman päivän takaisessa ENCE - Renegades -ottelussa, joten tästä vihjeestä tulee hieman typistetty versio kyseisestä vihjeestä, joka kuitenkin pätee tähän peliin ihan yhtä hyvin kuin ENCE-peliin.
 • Liazz on ollut tässä turnauksessa yksi parhaimmista ja tasaisimmin suorittaneista pelaajista Renegades-joukkueessa. Hänen ADR-tilasto tästä turnauksesta näyttää komeaa lukemaa 82.2 ja hän on ylittänyt kohteessa vaaditun 67 ADR -lukeman jokaisessa 12 pelaamassaan ottelussa. AVANGAR ei ole ylitsepääsemätön vastustaja Renegadesille, joten tilastoille potentiaalisesti haitallisen murskatappion mahdollisuus on hyvin pieni.

 

YHTEENVETO

 • Erittäin lyhyt vihje, mikä on jo aikaisemmin tässä turnauksessa todettu erittäin osuvaksi kohteeksi. Liazz on pelannut erittäin hyvää turnausta eikä ole mitään syytä miksi hänen pitäisi hidastaa tahtia. En ymmärrä miksi Betway ei ole reagoinut linjoissaan, kun Liazz on onnistunut tämän samaisen linjan ylittämään jokaisessa 12 ottelussa. Noh, se ei ole meidän ongelma, joten surutta vaan uudestaan samaa kohdetta kokeiluun ja taas kerran suosittelen laittamaan myös toiseen pelattavaan karttaan saman kohteen sisään, mutta selkeyden vuoksi vain ensimmäisen kartan kohde menee virallisesti vihjeeksi. Kohde menee oikein, kun Liazzin ADR-lukema on ensimmäisessä kartassa yli 67.0. 

 

TULOS: LIAZZ ADR: 36.5

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NPB klo 11:00

Yakult Swallows - Yomiuri Giants

Pelivalinta: Yomiuri Giants 

Kerroin: 1,69 William Hill

Yomiuri Giants on divisioonan kärjessä ja Yakult divisioonan viimeisellä sijalla. Yomiuri Giants on materiaaliltaan selvästi kovempi joukkue ja vierasottelusta huolimatta selvä ennakkosuosikki. 

Yomiurilla aloittaa syöttäjänä erinomaisen kauden pelannut Yamaguchi. Yamaguchin aloittamissa otteluissa Yomiuri on hyvällä prosentilla ottanut voittoja ja nyt kun vastassa heikko Yakult Swallows, niin voitto vaikuttaa entistäkin todennäköisemmältä. 

Yakult Swallowsin aloittava syöttäjä on Buchanan, joka pelannut melko heikon kauden. Buchananin aloittamissa otteluissa Yakultilla ollut vaikeaa ja nyt kun vastassa yksi sarjan kovimmista joukkueista niin uskon Yomiurin lyövän useita juoksuja tässä ottelussa. 

Yomiurin pitäisi mielestäni olla selkeämpi suosikki tässä ottelussa. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 16.00

 

Jokerit - Dinamo Riika 

 

Valinta Jokerit -2 X ( 3-suuntainen tasoitus )

Kerroin 5,00 ( Veikkaus ) 

 

Jokerit hävisi Omsk että Kazan joukkueille,  mutta viikon kolmas kotipeli olisi jo voitettava.   Kotijoukkue kyllä voittaakin,  kun Janis Kalnins on maalissa.  Ei pahalla, mutta kyllä Antti Niemi on imuri.  Niemi on paskempi mitä Zapolski oli.   Käytännössä  Kalnins on tänäkin vuonna ykkösmaalivahti.   Jokerit saa myös Mika Niemi takaisin kokoonpanoon ja tuttu nelonen Pihlström -Niemi- Anttila on koossa.   Kotijoukkueella on vielä paljon tekemistä pelin kanssa,  joten helppoa ottelua ei ole tiedossa. Riika on ollut inhottava vastus,  mutta Haapala, Jensen,  Kontiola varmaan ottaa nyt hyvän pelin, sillä vastustaja on heikompi, niin kotijoukkueella pelillinen puoli toimii tänään taas.    Kotijoukkue ottaa voiton ja kertoimet on pieniä, niin lähdetään tiukkaa parin maalin voittoa hakemaan.  

Kunhan Jokerit voittaa Tasan kahdella maalilla, niin tämä kohde menee oikein. 

 

Tulosveto

Jokerit 3,4

Riika 1,2 

Link to post
Share on other sites

KHL

Jokerit - Dinamo Riika

Tuplamahdollisuus X2/ 2.30 BET365

Klo 16:00

 

Jokereiden kolmas kotipeli ja avausvoittoa haetaan vieläkin ja ihan avauspisteitä sillä Omskille hävittiin 1-3 ja Kazanille 2-5. 

Jokerit hallitsi kyllä noita pelejä mutta se tuttu paikoista sisään ei toteutunut ja Niemi suorastaan imuroi muutamat vaikka koko viisikon huonoo puolustamistakin nähty että monen pikkuasian summa. Kuten selostamossa sanottu maalinhinta Jokereille on alhainen.

Riikalla kulki jo harjoituskaudella ja nyt kausi on avattu kahdella kotivoitolla kun ensiksi kaatui jatkojen jälkeen Spartak ja toisessa Torpedo kaatui puhtaasti 3-0.

Keskinäiset on olleet tasaisia ja kummatkin onnistunut nappaamaan voittoja, mutta on siellä yksi repeäminenkin viimeisen viiden keskinäisen ajalta.

Vaikka Jokeri maalille luisteleekin Kalnins tänään niin uskon vaikeuksien jatkuvan ja Riika onnistuu isompaansa kiusaamaan.

 • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

League One Englanti / Jalkapallo

Fleetwood Town - Oxford United

Fleetwood @ 2.30 Coolbet

Alkaa 17:00

Kuuden pelatun kierroksen jälkeen sarjataulukossa yhdeksäntenä majaileva Fleetwood ei ole hävinnyt tähän asti sarjassa otteluakaan kotistadionillaan (2 voittoa, 1 tasuri). Joukkue pelaa omalla nurmellaan muutenkin erinomaisesti sillä viimeisestä 21 sarjassa pelatusta kotiottelusta ainoastaan kolme on päättynyt Fleetwoodin kannalta tappiollisesti. Sijalta 18. sarjataulukosta löytyvä Oxford on voittanut tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun. Fleetwood on ollut Oxfordille historian valossa hankala vastus sillä joukkue ei ole voittanut viimeiseen kymmeneen keskinäiseen  kohtaamiseen otteluakaan. Fleetwood sen sijaan voitti noista kahdeksan kamppailua. Historia toistaa tänäänkin itseään kotijoukkueen voittaessa ottelun maalein 3-1. Coolbetiltä markkinatoppi.

 • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

HK Sotshi - Kazan 

YV-Maalit yli 1,5 @2.30 Nordicbet (sis ja)

KLO: 17.00 

Eilen otettiin kotijoukkueen voittoa kahdella tavalla ja toinen piti. Vastus kovenee tähän päivään, eikä huiliakaan montaa tuntia ole ollut. Sotshi näyttää elävän ylivoimaista ja joukkueen heikkous on reagointi pelin sisällä. Turhan pitkään joukkue hakkaa päätä seinään, vaikka sokeakin näkee, että homma ei toimi. Voitot ovat silti voittoja ja piste. Jostain syystä tätä on tullut otettua Sotshin suoraa ja ml voittoa myös, mutta tämä kohde tällä kertoimella saa jälleen kerran 5/5. 

Miksi näin? 

Kazan. Aivan luokatonta alivoimaa ja ylivoimaa. Joukkue hävisi Tseskalle avsuspelin puhtaasti alivoimalla. Jokereita vastaan alivoima sujui helposti, sillä Jokerit sai käytännössä vain kaksi todellista paikkaa yrittää tuota yyveetä. Kazan on tosin itse päässyt ylivoimaa koittamaan vasta 4 kertaa. Siitä on paha vetää ainakaan negatiivista johtopäätöstä. Vieraat pääsee tänään tuoreemmilla jaloilla kaukaloon ja ottelun loppua kohden on Sotshin miestä boxissa. Turhaa tässä taas kerran Sotshia aliarvioidaan sillä täysi työ on Kazanilla edessä. Joukkueen kolmas vieraspeli ja menneet vastustajat tasaa puntit, vaikkakin tuota lepoa on ajallisesti enemmän. Sotshi ei ole kuitenkaan matkustanut. Oletuksena Kazanille kauden avausosuma yyveellä. Rosterista se ei jää kiinni eikä siksi myöskään maalintekijöistä. 

Sotshin pitää tulla lujaa alkuun ja tehdä tarvittavat maalit avauserään. Hyvällä luistelulla Kazan ottaa jäähyjä, joista kotijoukkue rankaisee jo nyt hyvällä prosentilla. 

Päivän pankki itselleni tämä kohde joten panostus korkea. 

Sotshin voittoja otetaan pienemmällä. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 maalia ylivoimalla (sis ja)

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
9maalista 1kpl yyveellä.. ei saatana jätkät
 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

National League Englanti / Jalkapallo

Chorley - Stockport County

Stockport @ 2.40 Coolbet

Alkaa 17:00

Umpisurkeasti kauden aloittanut Chorley löytyy sarjataulukosta yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen peränpitäjän paikalta. Joukkue on hävinnyt viidesti pelaten sen lisäksi neljä pistejakoa. Chorley on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja viimeisestä viidestäkin saldona on ainoastaan yksi tasuri. Joukkue on onnistunut tekemään ainoastaan kuusi maalia kun taas oma verkko on heilunut jo 22 kertaa.  Sijalta 5. löytyvä Stockport on kolmen ottelun voittoputkessa  ja viimeisestä kuudesta matsistakin on taskuun jäänyt viisi voittoa. Joukkue on siis erinomaisessa iskussa joten pohjamudassa rämpivä Chorley on vierasjoukkueelle selvää pässinlihaa. Stockport voittaa ottelun maalein 1-3.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Jokerit - Dinamo Riika 

Maalintekijä: Mikko Lehtonen @7.50 Unibet 

KLO: 16.00 

Äkkiähän tämä tulee, mutta otetaan kokeiluun tämmöinen mielipidebetsi. 

Oma näkemykseni on se, että nyt pitää voittaa. Marjamäki on allekirjoittaneen mielestä täysin väärä kaveri Jokereiden penkin taakse ja piste. 

Jos kuvittelee, että joukkue noudattaa pelitapaa, on väärässä. Useampi kokenut kaveri on jo nostanut päätään ja ottanut roolia, vaikka se ei aina ole ollut viisainta. 

Mikko Lehtonen on kuitenkin johtajatyyppi. Mies on samassa iskussa kuin edelliskaudella ja MM-kullan myötä näyttää siltä, että itseluottamus on tapissa. Ehdottomasti Jokereiden parasta antia tähän saakka ja juuri näitä Lehtosia tarvitaan kun voittoja täytyy alkaa ottamaan. Nousee hyvin itse kiekolla ja ilman tukemaan hyökkäyksiä. Omaa hyvän pelisilmän ja laukauksen. 

Periaatteessa pakkovoitto edessä joten roolin puolesta on @7.50 Mikolle liikaa. Peleihin. 

Kohde menee oikein kun Mikko Lehtonen sivaltaa kiekon maaliin 60min aikana 

OIKEIN 

 • Kiitos 2
Link to post
Share on other sites

EURO KARSINTA

Serbia - Portugali

Tasapeli/ 3.60 UniBet

Klo 21:45

 

Lohko B ottelu jossa kohtaavat lohkon kolmonen ja nelonen. Ukraina johtaa lohkoa selvästi toisena olevaan Luxemburgiin.

Serbia puolestaan on Luxemburgin kanssa tasapisteissä kun taas Portugali on kaksi pistettä näitä kahta perässä joten pisteitä tarvisi alkaa tulemaan jos mielii jatkoon vielä.

Portugal on pelannutkin vasta kaksi ottelua ja molemmat on päätynyt tasapeliin ja toinen oli juurikin Serbiaa vastaan kotona. Vaikka Portugal hallitsi tuota ottelua selvästi niin voittoa joukkue ei onnistunut nappaamaan.

Serbia pääsee nyt kotonaan ottamaan revanssia  Portugalia vastaan niin miksei se nyt venyisi tasuriin myös. Voittoon en jaksa uskoa sillä Portugal on niin laadukas joukkue kummiskin ja Portugal ei ole kymmeneen otteluun tappioa kärsinyt.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
 • Create New...