Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
poronvoima

13.9

Recommended Posts

Jääkiekko, KHL 

Admiral - Barys 

Yli 4,5 maalia @1.83 ComeOn!

KLO: 12.30 

Huomattavasti kiireisempi ja raskaampi kalenteri Barysilla. Joukkue on joutunut opettelemaan puolustuksen saloja, sillä viimeistely ontuu nimilistasta huolimatta. Muutama voitto on kuitenkin jo taskussa ja joukkue on tänään suosikki. Puntteja tasoittaa Olkinuora ja kotijoukkueen rennompi viikko. 

Joukkueet kohtasivat toisensa kauden avauksessa ja vaikka Barys vyörytti 60min niin loppulukemat olivat kuitenkin Admiralille 1-3. Tähän tulee taatusti muutos tänään. Barys on parantanut otteitaan ja ylivoimapelistä pitää alkaa tulla tehoja. Samoin Admiral. 

Vieläkään ei ole päästy näkemään sitä tuttua Barysia ja uskaltaa tässä silläkin verukkeella painaa tätä kohdetta isosti. 

29 kutia kohti maalia edellisiin otteluihin on riittävästi, mutta tänään uskon määrän vain nousevan. Amuria vastaan joukkue istui liikaa boxissa joten toivottavasti tänään pysytään poissa. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Barys on todella kovissa ongelmissa hyökkäyksen kanssa.. huh huh
  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Kazan - Magnitogorsk 

Magnitogorsk 1.erä @3.60 Unibet 

KLO: 19.00 

Melko kevyesti on alkanut kotijoukkueen kausi ja useamman päivän on joukkue huilannut ennen tätä. Kazan on ollut vahva kaataen Jokerit ja Sotshin vierasjäällä. Joukkue hävisi avauspelin tseskalle, mutta nuo kaksi seuraavaa menikin Barsin komennossa. Turhan pitkä huili antaa mielestäni vieraille tänään mahdollisuuden määrittää pelitempo. Siinä kenties ainoa avain tähän kohteeseen. 

Magnitkan alkukausi on ollut karmea. Joukkue on vienyt laukaukset yhtä vaille kaikissa otteluissa, mutta pisteitä eikä maaleja ole tullut. Tarpeeksi kauan kuin yrittää niin kyllä se joskus uppoaa. Edellinen ottelu Nefteä vastaan oli todella vaikea Magnille, mutta sitä ennen Jekaa vastaan olikin meininkiä. Samaa höökiä odotan näkeväni nytkin ja perkele ei Magni voi olla näin paska. Joukkueessa on kaikki palikat kohdallaan. 

Illan ottelussa Kazan on kaikinpuolin suosikki, mutta annetaan pelituntuman vuoksi vieraille mahdollisuus viedä tuo ensimmäinen erä. 

Kohde menee oikein kun Magnitogorsk voittaa 1.erän 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Davis Cup klo 18:00

Niklas-Salminen - Thiem

Pelivalinta: Niklas-Salminen +6,5 peliä

Kerroin: 2,10 Unibet

Niklas-Salminen pääsee haastamaan Davis Cupissa Itävallan tähtipelaaja Thiemin. Thiem ei ole viime aikoina ollut ihan parhaimmillaan ja kotiyleisön edessä Niklas-Salmisella on mahdollisuudet pelata tasainen ottelu Thiemiä vastaan. 

Espoossa pelattavassa ottelussa pelataan nopealla sisäkentällä, joka ei ole Thiemin suosikkialusta missään nimessä. Jos peli pelattaisiin hitaalla kentällä, niin Niklas-Salmisen mahdollisuudet olisivat olemattomat. Nopealla kentällä Niklas-Salmisen syöttö on myös parempi ase. 

Niklas-Salminen on perustasoltaan paljon heikompi pelaaja, mutta mitä lyhyempinä pallorallit pidetään sen paremmat todennäköisyydet Niklas-Salmisella on pisteiden voittoon. Niklas-Salminen tulee varmasti pelaamaan rohkeaa peliä ja hakemaan läpilyöntejä hieman riskilläkin. 

Niklas-Salminen on aiemmin pystynyt venymään kotiyleisön edessä hyviin suorituksiin ja odotan hyvää taistelua tässäkin matsissa. Thiemille riittää voitto ottelusta, pistelukemilla ei ole Thiemille merkitystä. Thiem on mielestäni asetettu liian suuren suosikin asemaan. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Extraliga Tsekki 

Litvinov - Kometa Brno 

Kometa Brno @2.25 Bet365 

KLO: 18.30 

Viimekauden heikoimpiin kuulunut Litvinov saa vastaansa tänään Viimekauden välieränipun. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kohtuu monta reenipeliä, eikä noista voi kuin päätellä sen, että vieraat on suosikki. 

Kummankaan joukkueen osalta ei ole nähty niin merkittäviä siirtoja kesän aikana, että se muuttaisi lähtökohtia liiaksi. Kotijoukkue toki uudistunut paljonkin, mutta kyllä siellä näyttää olevan enemmän rakennusvaihe menossa. Pieni muistutus joukkueen tasosta saadaan otteluista Kladnoa vastaan. Mitään nimimiehiä ei kotijoukkueen listoilla vilise, joten erittäin suuri arvoitus tulevan kauden sijoitus. Toisaalta myös tuo viimeisin harkkapeli sarjaporrasta alempana pelaavaa Ustia vastaan, ei anna aihetta juhlaan. 

Brno on rutinoituneempi joukkue. Plekanec kirkkaimpana tähtenä. Nemec tärkeänä lenkkinä myös. Joukkue lukeutuu tälläkin kaudella kärkinippuihin ja tulosta saa ja pitää odottaa. Erikoinen asia on kuitenkin ollut yksipuolinen viimeistely. Tämä on kenties se Brnon akilleen kantapää, mutta reilun viikon tauon aikana uskon joukkueen hioneen ketjut parempaan lentoon. Erityisesti ylivoima on vieraiden etu tänään. 

Todella puhtaasti mennään tähän kohteeseen rostereiden ollessa pääosassa. Jotain pientä voidaan ottaa mukaan harjoituskaudelta. Litvinovin ikämies on hyvä laittaa seurantaan, sillä 36-vuotias Lukes on edelleen pelimies. Brnon kohdalla voidaan todeta sama ainakin Plekanecista. 

Vieraat suosikki ja edelleen kova kerroin. Peleihin. 

Kohde menee oikein kun Brno voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallon MM-kisat, välierät: Argentina - Ranska klo 15.00

 

Toisesa välieräparissa kohtaavat Serbian pudottanut Argentina, ja Yhdysvallat kukistanut Ranska. Juuri päättyneessä toisessa välieräottelussa Espanja kaatoi Australian kahden jatkoerän jälkeen lukemin 95-88. Finaalivastustajaa haetaan siis Espanjalle.

Argentina pelasi puolivälierissä Serbiaa vastaan todella hyvän ottelun. Se puolusti hyvin, ja piti Serbian huipputähdet loitolla. Ranska puolestaan teki vielä suuremman yllätyksen, sillä se kukisti USA:n. Ranska pelasi ottelussa todella hyvin. 

Tänään kentällä tullan näkemään kaksi nälkäistä joukkuetta todella hyvällä puolustuspelillä. Ranskalla mielestäni materiaalisesti parempi joukkue, mutta mikäli Argentina pystyy pelaamaan yhtä hyvin kuin Serbiaa vastaan, tulee Ranska varmasti olemaan ahdingolla. 

Laitetaan lapulle Argentiinan pientä plussa tasoitusta. 

VIHJE: Argentina +6.5 @1.77 (Unibet)

Vihje osuu, mikäli Argentina voittaa ottelun, tai häviää enintään kuudella pisteellä.

OIKEIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL: Novgorod - Jokerit klo 19.00

 

Jokereiden vieraskiertue jatkuu tänään, kun se kohtaa Nizhni Novgorodin. Jokereiden hankalan alkukauden jälkeen on alkanut tulokset parantua. Ensin kaatui Riika kotona lukemin 7-2, ja vieraskiertueen ensimmäisessä ottelussa Severstal lukemin 1-4. Alkukaudesta maalinsuussa torjunut Antti Niemi on vaihdettu latvialaiseen Janis Kalninkseen. Kalnins on torjunut maalilla hyvin.

Novgorod on kerennyt pelata jo viisi ottelua. Viidestä ottelusta mukaan on tarttunut 4 pistettä. Keskiviikkona Novgorod kaatoi kotonaan Tsska Moskovan jatkoerän jälkeen 2-1. Novgorod on heiluttanut vastustajan maaliverkkoa tällä kaudella 10 kertaa. Omiin on heilunut yhteensä 14 kertaa. 

Uskon että Jokerit tulee kairaamaan tänään voiton, ja jatkaa vieraskiertuettaan voitollisesti. Jokereiden suora voittokerroin on myös maistuva, mutta otetaan lapulle kuitenkin kotijoukkueen underia.

VIHJE: Nizhni Novgorod under 2.5 maalia @1.78 (Unibet)

Vihje osuu, kunhan kotijoukkue EI tee yli kahta maalia

VÄÄRIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saksa:DEL2 Jääkiekko klo.21:00

Bayreuth  Bayreuth - Tolzer Lowen  Tolzer Lowen

btts 1.erä @2.38 Unibet

Saksansarjat pärähtää käyntiin tänään ja del2 kiekosta molempienosumaa 1.erään.

Tosiaan tänään käynnistyy monenmaan kiekkoksarjat monellatasolla ja esim. tämä Saksan del2 sarja,joka on runsasmaalista,mitä tässä muutamanvuoden tätä seurannut aktiivisemmin.Hyviä kohteita tänään löytyy mm.överivedoille,mutta heitetään tälläinen kokeiluun.Molemmat oli viimekaudella häntäpään jengejä.Molemmat pelasivat pudotuspelit ja säilyttivät lopulta paikkansa.Deggendorfer oli ainoa,joka putosi del2:sta ja uutena joukkueena tähänsarjaan pääsi Landshut.Bayreuth ja Tolzer Lowen eivät kauhiasti harkkoja pelailleet ja hakusessa se saattaa peli olla tänään vielä kumpaisellakin.Virheitä tullaan näkemään ja maaleja,kuten tässä sarjassa on tapana ollut.Meno voi siis olla aikaspäätöntä ja päästäpäähän menoa ja maaleja tullaan luultavasti näkee erässä kuin erässä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, VHL 

Humo - Bars 

Yli 5,5 maalia @2.90 ComeOn!

KLO: 17.30 

27.8 Pelattu ottelu näiden kahden välillä päättyi 5-2. 

Humo aloitti kautensa toissapäivänä komealla 5-0 voitolla. Joukkue ei tämän lisäksi ole vielä muita otteluita pelannut virallisessa sarjassa. Harjoituskausi oli kaikin puolin onnistunut ja positiivinen. Joukkueessa on hyvä runko ja laajuutta sekä kilpailua löytyy myös. Tämä on näkynyt hyvänä hyökkäyspelinä, eikä itse maalintekokaan ole ollut ongelma. Hyvistä lähtökohdista pääsee kotijoukkue Barsin kimppuun sillä vieraiden neljäs(4) vierasottelu peräkanaa. Barsin pelipäivät ennen tätä 7,9,11.9! 

Kotijoukkue selvästi suosikki. Maalintekovoimaa löytyy ja harkkapelissä overit paukkui. Tänään samaa rataa. Tuolsveikkaus 5-1

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 5,5 maalia varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

SKA Pietari - TsSKA Moskova 

YV-maalit yli 1,5 @2.15 Nordicbet (SIS JA)

KLO: 19.30 

Kärkikamppailuksi tämä noteerataan aina, vaikka sarjataulukko ei olisikaan samaa mieltä. Kertoimen suuruus selittynee tällä kertaa Tseskan erittäin jättävään alivoimaan. Ylivoimalla Tseska on itse ollut vahva ja vajaa 30% viimeistely on hyvä tulos. Moskovalaisten kolmas vieraspeli edessä ja päivä vähemmän lepoa kuin skaalla. Jäähyjä puhalletaan tänään tseskalle. Vähintään yksi yv-maali on kuitenkin Tseskalle enemmän kuin realismia. Näytöt on annettu jo, eikä sovi kiistää tuota tehokkuutta. 

SKA pääsee kotihallissaan kenties lempivastustajan kimppuun enemmän levänneenä. Joukkueen alivoima on ollut tähän asti todella heikkoa, mutta ylivoima hipoo kuitenkin Tseskan tasoa. Moneen kertaan tullutkin mainittua että nämä tämmöiset pelit ratkotaan yleensä erikoistilanteista. Vastaavaa odotan nytkin, sillä itse viisikkopelissä mennään todella pitkälti käsi kädessä. 

Vähämaalista ottelua odottaa ilmeisesti koko Venäjä sekä vedonlyöntitoimistot. Yli 4,5 maalia @2.30 ComeOn! On otettava kylkeen. 

Päivän pankki vaihteeksi itselleni joten eetteri ansaitsee 5/5 panostuksen noille yv-maaleille. Pyritään jälleen tuplaamaan vähän reilummin. 

PS. Maalivahtipeli ei ainakaan Skaan kohdalla ole ollut tasollaan. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 yv-maalia  (sis mahd ja)

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liiga:Jääkiekko klo.18:30

JYP  JYP - HPK  HPK

Tekee pisteenottelussa C.Kunyk @2.00 Unibet

Liigakiekkoo ja vieraille Kunykin pistettä testiin.

Jyp aloittaa kautensa ja pääsee aloittaa sen kotonaan.HPK puolestaan starttasi jo eilen kotona ja hävisi niukasti Kärpille.HPK:lle voisi antaa pienenedun siitä,että joukkue pelasi eilen,eli tuntumaa on.Näkyykö rasitus sitten?no itse en usko,että eilinen paljoa vaikuttaa rasitukseen,kyllä näillä nykypäivän kiekkoilijoilla kuntoa on.Ykkösvitjan sentteri Kunyk on pelimies liigassa ja Kunyk tahkottuaan Saipassa paritkaudet hyvillä tehoilla siirtyi Hämeeseen.Kunykia se varmasti piristää ja motivoi,kun haluu antaa näyttöjä uudessa seurassa.Eilen Kunyk pääsi pisteille Kärppiä vastaa ja uskon,että tänään Kunyk on pisteillä myös.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...