Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

14.9

Recommended Posts

Superpesis 2. Finaali klo 16:00

Joensuu - Sotkamo

Pelivalinta: Yli 11,5 juoksua

Kerroin: 2,03 Coolbet

Joensuu lähtee toiseen osaotteluun selvänä ennakkosuosikkina ja Sotkamolta vaaditaan paljon parempaa peliä tänään, mikäli mestaruudesta halutaan taistella. Avausottelu oli todella runsasjuoksuinen. Tänään ei yhtä runsasjuoksuista ottelua tulla näkemään, mutta silti o/u linja on mielestäni melko matala. 

Joensuu oli avausosassa hyvässä vedossa ja sisäpeli toimi erinomaisesti. Joensuulla on monia pelaajia, joilla läpilyöntiuhka, joten tilaa jää kentälle reilusti. Sotkamon ulkopeli ei ole joukkueen vahvuus, joten Joensuu tulee todennäköisesti tilannetta taas rakentelemaan paljon ja Rautiainen/Niemi kaksikko huolehtii kotiutuksista.

Joensuun ulkopeli toimi 1 finaalissa hyvin, mutta Sotkamon sisäpeli ei toiminut toivotulla tavalla. Tilannetta ykköskärki tulee saamaan aikaiseksi, mutta kotiutuksissa tarvitaan vielä laadukkaampia lyöntejä. Potentiaalia Sotkamon joukkueessa on, mutta Joensuun tasoista joukkuetta on vieraskentällä todella vaikea voittaa. Sotkamolla mahdollisuus tehdä kuitenkin useita juoksuja tässä ottelussa. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

VHL:Jääkiekko klo.15:00

Toros Neftekamsk  Toros Neftekamsk - Mechel Chelyabinsk  Mechel Chelyabinsk

Toros Neftekamsk @2.20 Unibet

VHL lätkästä kotivoittoa.

Kallistuisin jälleen Torosiin tässä,kuten tossa jokunenpäivä sitten.Pidän Torosia laadukkaampana porukkana ja etenkin kotonaan se on hyvä.Torosille tämä on 4 ottelu ja kaikki ovat olleet kotiotteluita tähänmennessä.Toros on voittanut kaikkimatsinsa,tosin viimeisin meni jatkoille.Mechel pelaa puolestaan vieraskiertuetta ja 3 edelliseltä on tullut voitoo,tappioo sekä jatkoille meni myös Mechelin viimeisin.Mechel oli viimekaudella keskitasonalapuolella oleva ryhmä ja uskoisin,että sinne se kuuluu tälläkinkaudella.Toros tulee olee niitä kärkipurukoita tälläkaudella ja sille täytyy antaa kotietua,koska se on yleensä vaikea voitettava kotonaan.Mechelillä voi lisäksi jo pikkasen vieraskiertue alkaa painaa jaloissa ja tämä pitäsi Torosin hyödyntää pitämällä tempoa ottelussa.Unkan kerroin ihan mukava,kun muilla näyttäs vaan laskevan.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

SHL:Jääkiekko klo.16:15

Frölunda HC  Frölunda - Brynäs  Brynäs IF

Tekee pisteen Anton Rodin @2.00 Unibet

Nuapurissakin alotellaan tänään kausi ja otetaan vierailta ukkoa pisteille.

SHL starttaa tänään täydelläkierroksella ja sitä on takuulla naapurissa odoteltu.

Brynäs ei viimekaudella päässyt pleijareihin,jota ei ole tapahtunut 11 vuoteen.Täksikaudeksi Brynäs sinne haluaa ja johto on asettanut tavoitteeksi seuraavan 10v aikana 4 mestaruutta,joka kyllä kuulostaa epätodennäköiseltä.Brynäs on muuttunut pelaaja sekä johtopuolella,johon en sen kummemmin nyt puutu.Brynäs pelasi kyllä hyvät harkkapelit,eikä hävinnyt niistä kuin yhden.Frölundahan oli viimekauden Ruotsin mestari,enkä siihen sen paremmin myöskään puutu,kun eihän tässä inkkareille mitään vetoa isketä.Brynäsin hyökkäystrio Rodin,Scott sekä Descheneau on se Brynäsin tehoketju.Tämä ketju teki harkoissa paljon tehoja ja tulee olemaan se Brynäsin ykkösnyrkki. Rodin,Scott sekä Descheneau on kaikki uusia.Rodin on paluumuuttaja Sveitsin pääsarjasta,Descheneau tuli Saksan pääsarjasta ja Scott Venäjän KHL:stä.Varsin nimekäskolmikko ja varmasti se Brynäsin paras hyökkäysketju löytyy tästä,joka pystyy tekee pisteitä jokaisessa ottelussa ja en ihmettelis jos kaikki  Rodin,Scott sekä Descheneau nimet löytyy + tilastoista tänään.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Neftehimik - Jekaterinburg

Jekaterinburg/ 2.00 ComeOn

Klo 17:00

 

Neftehimik isännöi vielä tappioitta pelannutta Jekaterinburgia.

Neftehimik on aloittanut myös kauden hyvin sillä viidestä ottelusta seitsemän pistettä. Tappiot on tullut Sotshille 3-2 ja TsSKA:lle 3-2 jatkojen jälkeen. Neftehimikille tämä on kolmas kotiottelu ja kahdessa ekassa joukkue on onnistunut mainiosti sillä oma maali on pysynyt puhtaana kun Riika kaatui ensin 4-0 ja viime ottelussa Magnitogorsk 3-0. 

Jekaterinburg on pelannut tosiaan kauden alun tappioitta ja kasassa on täydet kymmenen pistettä vaikkakin pari peliä joukkue on voittanut vasta jatkoilla (Severstal ja Magnitogorsk). Jekalle tämä on toinen vieraspeli, ensimmäisen joukkue voitti 0-2 (Ufa).

Tiukka matsi varmasti tulossa ja en pidä tasuriakaan yllätyksenä, mutta luotetaan Jekan voittamattomuuteen ja erikoistilanne pelaamisessa ratkaisu varmastikkin nähdään.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...