Jump to content

Recommended Posts

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Oskarshamn  Oskarshamn - Leksand  Leksand

Tekee Pisteen N.Hardt @2.00 Unibet

Toinen pojo littera ja tässäkin haen kotijoukkueen ukkos pisteille.

Tutut kumppanukset vastakkain Allsvenskanista,mutta nyt ollaan nokikkain SHL.ssä.Molemmat siis nousi täksikaudeksi pääsarjaan vaikkei kumpikaan voittanut Allsvenkanin runkosarjaa.Oskari oli runkosarjan toinen ja Leksa sijoittui 4.SHL karsinnoissa sitten Oskari pudotti Timrån ja Leksa Moran.Molemmilla SHL avaus meni ihan mukavasti,kun Oskari kävi nipistää pisteen Skelleltä ja Leksa voitti kotona Malmön.Oskarin vierastyöläiset oli pääosassa tuossa Skelle ottelussa,jossa tehtiin paljon maaleja.Kelleher,Piispanen ja Hardt tuntus toimivalta ja kun joku toimii niin mitäpä sitä muuttamaan.Oskarshamn on kotonaan suosikki.Leksand oli Allsvenskanissa kova vierailija,mutta joukkueet ovat muuttuneet noista-ajoista sekä vahvistuneet.Kelleher,Piispanen ja Hardt on se Oskarshamnin paras ja sieltä poimitaan se pojottelija.

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

KHL

Dynamo Moskova - Admiral Vladivostok

Admiral Vladivostok ML/ 3.35 UniBet

Klo 19:30

 

Vielä ehtii nappaamaan illan peliin hieman suurempaa kerrointa.

@poronvoima tuossa jo ottelua avasikin eri kohteen myötä, mutta samaa mieltä tuosta ettei Admiralin kuuluisi olla näin suuri altavastaaja.

Dynamo tosiaan voitti ennen vieraskiertuetta kaikki kolme kotiotteluaan, mutta tiukkoja nekin oli kaikki ja yksi tuli vasta jatkoilla. Vieraskiertue joukkueelta menikin mönkään ja kotiin tullaankin ainoastaan yhden pisteen kanssa joka saatiin Severstalin vieraana.

Admiral on aloittanut tosiaan yllättävän pirteästi ja osa syy on ainakin tolppien välissä seisovan Olkinuoran ansiota sillä mies antaa kyllä joukkueelle mahdollisuuden joka kerta. Admiral aloitti kauden kahdella vieraspelillä joista se toisen voitti (barys) ja toisen hävisi (sibir). Kolmen ottelun kotiputkessa joukkue nappasi kaksi voittoa ja yksi niukka tappio Traktorille toisessa pelissä.

Tämä on omasta mielestä huomattavasti tasaisempi ottelu kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää ja keskinäiset muutenkin ovat olleet tasaisia (muutamaa repeämistä lukuunottamatta). Admiralilla on täydet mahdollisuudet voittaa ottelu sillä Dynamo ei ole vakuuttanut kunhan Olkinuoralla myös hyvä päivä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL,  Harjoitusottelu 

KLO 03.00

 

:wilds: Minnesota Wild -  :stars: Dallas Stars 

 

Valinta :wilds: Minnesota Wild 

Kerroin 1,95 ( NordicBet ) 

 

Wild avaa harjoituskautensa tänään kotihallissaan.  Tämä ottelu tulee suorana Viasat/ Viaplay palvelusta,  joten sillekin alkaa tulemaan käyttöä.  Siksi tämän vihjaankin.  

Wild lähtee aika kokeneella miehistöllä,  sillä Dumba,  Brodin,  Spurgeon ovat puolustuksessa.  Hyökkäyksestä löytyy Parise,  Zuccarello,  Zucker, Foligno,  Stafford,  Staal,  Donato,  jotka on kiekkoa seuraaville tuttuja nimiä.  Aika nimi vahvalla mennään kotipeliin.   Maalissa ovat Stalock / Baribeau. 

Stars hävisi viime yönä Blues joukkueelle,  mutta se ei vaikuta,  sillä rosteri on ihan toinen tänään.   Tänään kentällä nähdään Heiskanen,  Oleksiak,  Sekera suurimmista pakeista.   Hyökkäyksestä löytyy Hintz,  Upshall,  Kero,  Noesen noin niinkuin tunnetuimmista.   Maalissa ovat Bow / Point,  jotka varmaa vuorottelevat.  Ketään suurimmista tähdistä ei ole mukana vierailla.  

 

Minnesota on hieman kokeneempi kalusto kentällä.   Myös taidoltaan hieman parempi on tuo kotijoukkue.   Nämä on harjoitusotteluita,  niin toki nuorilla on nälkää,  niin ei tuo Stars nyt ihan surkea ole kuitenkaan.   Kuitenkin kotiyleisön edessä varmasti kotijoukkue haluaa näyttää taitojaansa,  joten siksi mielestäni kotivoitto on hyvä lähtökohta.   Vierailla on pari hyvää yksilöä,  mutta kyllä minä aika vahvasti olen sitä mieltä,  että Wild voittaa hieman paremman alakerran takia ja hyökkäys on hieman terävämpi,  mikä tuo sen niukan voiton.   Tasapeli riski on näissä suuri, niin suosittelen ML muotoa, mutta Kertoimen takia lähden nyt suoralla voitolla liikkeelle.  

 

Kunhan Minnesota Wild  (:wilds:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo Etelä-Korea 13:00 Incheon - Jeonbuk Pelivalinta: Btts Kyllä @ 1.87 Pinnacle Varsin tasaväkiset joukkueet kohtaavat. Molemmilla joukkueilla on laadukkaat hyökkääjät tähän sarjaan, mutta puolustamisessa on molemmilla joukkueilla petrattavaa. 
    • Jalkapallo Australia A-liiga 12:00 CCM - Adelaide Pelivalinta: Yli 3.5 maalia @ 1.87 Pinnacle CCM tarvitsee pisteen tästä ottelusta jotta se voittaa A-liigan runkosarjan. Kuinka tärkeä sitten tämä runkosarjan voitto heille on kun joukkue kuitenkin vähintään kakkonen ja sillä on lunastettu suora välieräpaikka. Adelaide jää pudotuspelien ulkopuolelle, mutta varmasti haluaa sekin päättää kauden voittoon.  Näen aineksia ottelussa suuriin maalimääriin sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet todella hyvin viimeaikoina ja varsin runsasmaalisia otteluita. 
    • Mlb, Baseball Mariners - Braves Vihje : Braves yli 4.5 juoksua + Braves -1,5 3.6@ Bet365 4:40 Bravesilla todella hyvä syöttäjä ja varmasti haluavat voittaa tämän pelin eilisen sirkuksen jälkeen.
    • Mlb, baseball Pirates - Athletics Vihje : yli 9.5 3,10@ bet365 4:40 Tässä kaksi hyvin heikkoa syöttäjää ottaa yhteen ja joukkueet puolustuksellisesti ovat hyvin heikot.
    • Winnipeg Jets - Colorado Avalanche 04:30 Uskon alusta asti Coloradon olevan vahvoilla, ja tänään laittavan ottelusarjan pakettiin. Parempi veskari ja laajempi hyökkäyskalusto siivittää vierasjoukkueen tänään voittoon.    bet builder : Colorado ML, Nichuskin o0,5 pistettä, 1st result x2, Jets no score a goal in first 10 minutes @3,60 @bet365
×
×
  • Create New...