Jump to content

Recommended Posts

ATP Metz (hard)

Jan-Lennard Struff - Pierre-Hugues Herbert

Jan-Lennard Struff voittaa ottelun erin 2-0 @ 2.40 Unibet

Alkaa 15:00

Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 39. ja 55. Isäntämaata edustava 28 -vuotias Herbert on voittanut ottelun viimeksi kesäkuun lopulla ja onkin sitä myöten tällä hetkellä  seitsemän ottelun tappioputkessa. Miehen tenniksen tärkein elementti on erinomainen syöttö ja se kun ei toimi niin tulos tämä. Metzin turnauksessa ranskalainen on pelannut kuudesti ja neljä kertaa tie on noussut pystyyn jo ensimmäisellä kierroksella (-18, -17, -14, -13) Herbertin tennis on tällä hetkellä varjo vain verrattuna  29 -vuotiaan Struffin otteisiin. Struff voitti kolmessa edellisessä turnauksessaan avausottelunsa häviämättä erääkään. Struff on hävinnyt vain kerran avausottelunsa viimeiseen yhteentoista turnaukseensa. Uransa parasta kauttaan pelaava Struff on ottanut tänä vuonna yli 30 voittoa ja pelannut kahdesti semifinaaleissa. Herbertin vaikea jakso tulee jatkumaan hyvässä vireessä olevan  saksalaisvastustajan ottaessa puhtaan 2-0 -voiton ranskalaisen kotiyleisön edessä.

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Jekaterinburg - Avangard Omsk

Jekaterinburg/ 2.02 NordicBet

Klo 16:30

 

Jekaterinburg palaa kotiaskiin kahden vierasottelun jälkeen ja neljä pistettä mukanaan kun ensiksi kaatui Ufa 0-2 ja sen jälkeen Neftehimik 3-5. Jeka porskuttaa edelleen tappioitta sarjassa ja onhan sen peli ollutkin hyvän näköistä ja ykköskentän Dawes ja Macek ovat olleet hyvässä vireessä alkukauden.

Omsk jatkaa vieraskiertuetta ja kahdesta ensimmäisestä on plakkariin kertynyt kaksi pistettä kun joukkue voitti jatkoilla Spartakin, mutta viimeisin peli Torpedon vieraana olikin sitten heikko kun kotijoukkue otti puhtaan 3-0 voiton. 

Varmasti tiukka matsi niinkuin aiemminkin näiden joukkueiden välillä on nähty, mutta kotijoukkue on keskinäisissä ollut lopulta parempi viimeiset kolme kertaa ja niin uskon tänäänkin olevan sillä kyllä Jekan peli on paremmalla tasolla ja kotietu painaa myös tässä.

 • Tykkäys 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo:19.00

Nizhni Novgorod - neftehimik nizhnekamsk

Pelivalinta: Nizhni Novgorod

Kerroin: 2.05 (william hill) 

 

Nizhni aloitti kauden vaisusti neljällä vieraspelillä, joista mukaan tarttui vain yksi voitto. Kotihallissa sen sijaan joukkue on esiintynyt todella vahvasti ja onkin voittanut viimeiset kolme peliään. Vastuksetkaan eivät ole olleet aivan huonoimmasta päästä(TsSKA, Jokerit, Omsk). Eikä nämä ole mitään tuuri voittoja vaan Nizhni on ollut pelillisesti näissä peleissä todella hyvä ja hallinutkin pelejä. 

Neftehimikkään ei ole kauttaan huonosti aloittanut, 6 peliä takana ja näistä 7 pinnaa on ihan kohtuu suoritus tälle joukkueelle. Neftellä alla kolme kotipeliä joista kaksi ensimmäistä se voitto suvereenisti maalierolla 7-0. Viimeisimmässä pelissä sitten vastus hieman koveni ja turpaan tuli jekaterinburgilta 3-5.

Ennakkoon olisi muuten tasainen peli mutta kyllä nämä Nizhnin viime aikaiset otteet kääntää vaakakuppia vahvasti kotijoukkueen suuntaan ja annettu reilu kahden kerroin kelpaa enemmän kuin hyvin peleihin! 

 

Oikein! 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Challenger Glasgow klo 15:00

Mridha, J - Wendelken, H

Pelivalinta: Wendelken, H +4,5 peliä

Kerroin: 1,75 Marathonbet

Wendelken on lupaava junioripelaaja, jonka ensimmäiset aikuisten ottelut ovat sujuneet heikosti. Itseluottamus ollut nuorella pelaajalla varmasti kateissa, jonka vuoksi tulokset olleet heikkoja. Perustasoltaan Wendelken on hyvä pelaaja, jolla potentiaalia edetä urallaan korkealle. 

Mridha on pääosin ITF tason pelaaja, tosin ITF tasolla menestys ollut melko heikkoa. Satunnaisesti Mridha väläytellyt ja voittanut pieniä turnauksia, mutta suuremmissa turnauksissa menestys jäänyt vähiin. Mridha asetettu hyvin selväksi ennakkosuosikiksi, vaikka vastus ei ole mielestäni näin heikko mitä kertoimet antaa ymmärtää. Wendelkenille tarjolla tasoituksellakin hyvää kerrointa. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo:16.30

Barys Nur-Sultan - Spartak Moskova

Pelivalinta: Barys Nur-Sultan

Kerroin: 2.20(unibet)

 

Barys palaa kotihallin neljän ottelun mittaiselta vieraskiertueelta. Näistä peleistä matkaan tarttui 4 pistettä. Barys ei ole vielä tällä kaudella näyttänyt sitä mitä parhaillaan siltä on lupa odottaa. Etenkin hyökkäyspeli on takunnut pahasti. Barysin keräämät 6 pinnaa kauden ekasta 6 pelistä on melko hyvä suoritus siihen nähden miten heidän pelinsä on kulkenut. 

Spartakilla 7 peliä tällä kaudella joista ainoastaan kaksi voittoa ne toki tullut sitten selvällä erolla. Viisi tappiota ovat kaikki tulleet harmillisesti maalin erolla,joista kolme jatkoajalla. 

Barysilta lupa odottaa pikku hiljaa parempia tehoja hyökkäyspäässä ja uskonkin että tänään kotihallissa ketsuppipullo aukeaa. Kerroin on hyvä ottaen huomioon Barysin edellytykset. 

 

 

Oikein! 

 • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis Challenger Glasgow klo 13:30

Jaziri, M - Ocleppo, J

Pelivalinta: Jaziri, M

Kerroin: 2,05 Unibet 

Mielenkiintoinen kamppailu edessä, jossa Italiaa edustava Ocleppo, kohtaa surkeassa vireessä olevan Jazirin. 

Ocleppo on parhaimmillaan massakentällä, Glasgowssa pelataan kovalla sisäkentällä. Ocleppo edennyt ITF tasolla parhaimmillaan puolivälieriin tällä kaudella, joten erityisen hyvin Ocleppo ei ole menestynyt. Nelinpelissä Ocleppo on ollut paremmassa vireessä. 

Jaziri on kohtuu hyvä pelaaja, joka on tällä hetkellä vaan todella heikossa vireessä. Tämän kauden pelit menneet ihan penkin alle ja siksi Jaziri onkin lähtenyt hakemaan voittoja haastajatasolta. Atp tasolla Jazirilla ei ole kovin hyvä arpaonnikaan ollut vaan vastaan tullut kovia pelaajia. Tappioiden seurauksena itseluottamus laskenut ja tähän pisteeseen on tultu.

Tämän päivän vastus on kuitenkin paljon helpompi kuin aiemmissa turnauksissa ja nyt kun alusta on vielä kova sisäkenttä, jossa Jaziri on aiemmin hyvin menestynyt niin en ymmärrä miten Jaziri on altavastaajaksi tähän matsiin asetettu. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

League One Englanti / Jalkapallo

Tranmere Rovers - Peterborough United

Peterborough @ 1.99 Pinnacle

Alkaa 21:45

Seitsemän pelatun ottelun jälkeen sarjataulukon sijalta 19. löytyvä Tranmere on voittanut tähän asti ainoastaan yhden ottelun. Tuo voitto tuli häntäpääjoukkue Boltonista joka ei ole voittanut otteluakaan tällä kaudella häviten viisi kuudesta. Sijalta 6. löytyvä Peterborough voitti kaksi viimeistä vierasotteluaan tehden noissa kuusi maalia. Viime lauantaina joukkue kaatoi kotonaan Rochdalen(16.) maalein 6-0 ja sitä edellisessä tappion karvasta kalkkia sai maistaa Sunderland(5.) lukemin 3-0. Joukkue on pitänyt oman päänsä puhtaana neljässä viimeisessä sarjaottelussa. Peterborough voitti viisi näiden joukkueiden ´ viimeisestä kuudesta keskinäisestä kohtaamisesta. Tranmere kärsii tämän lisäksi muutaman avainpelaajan poissaolosta joten vierasjoukkue jatkaa hienoja otteitaan maalein 1-3 pättyvässä ottelussa.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

HK Sotshi - SKA Pietari 

YV-maalit yli 1,5 @2.05 Nordicbet 

KLO: 19.30 

Otetaan ylivoimalla onnistuneiden joukkueiden kohtaamiseen luonnollisesti ylivoimamaaleja. 

Molemmat niput siis tällä osa-alueella vahvoja. Joukkueiden välinen harkkamatsi ratkottiin osittain yyveellä, molempien osapuolten onnistuttua kertaalleen. 

Merkillepantavaa tässä on kuitenkin tuo SKA. Joukkue on kyllä todella kova yyveellä, mutta alivoimalla ei homma toimi nimeksikään. Erittäin todennäköistä on tänään, että SKA värkkää 1-2 maalia yyveellä. Jokereita vastaan joukkue onnistui tuossa kahdesti ja antautui itse kertaalleen. Vaikea vastustaja on Sotshi kotona joten boxissa on tänään skaankin ukkoja. 

Sotshi sai viimepeliin onnistumisen ylivoimalla ja tuo maali siivitti joukkueen voittoon Spartakista. Erittäin väsynyt ottelu puolin ja toisin josta ei tuon maalin lisäksi muuta kannata ottaa matkaan tähän iltaan. Kurinalaisuus toki, mutta itse pelillinen puoli kaipaa lisää liikettä. 

Kotijoukkueen saumat piilee pelityylissä. Jos joukkue pystyy pitämään skan aisoissa edes avauserän niin vaikeaa tulee Pietarin pojille. 

Tilastot eivät valehtele ja ajankohta sopii. Ylivoima on roolissa tässä ottelussa ja piste. Kerroin taskuun 5/5. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 YV-maalia  (sis ja)

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Dynamo Moskova - Admiral 

Adam Almquist (Admiral) tekee pisteen ottelussa @3.00 Nordicbet 

KLO: 19.30 

Näyttää vahvasti siltä, että kotijoukkue Dynamo ei ole vieläkään saanut juonesta kiinni. Joukkueen maalintekoon kaivattaisiin lisää tehoja, eikä puolustus ole kuten viimekaudella. Jokaisen vieraspelinsä kolmen ottelun rundilla hävinnyt Dynamo lähtee otteluun suosikkina, mutta tästä huolimatta ei omat odotukseni ole kovinkaan korkealla. Riittävästi joukkue laukoo ja luo painetta, mutta röyhkeästi pitäisi kuitenkin pelata. Parannusta kaipaa siis Dynamo ja hyvin vaikea veikata millä ilmeellä joukkue tänään askiin luistelee. Korvien välistä taitaa kuitenkin eniten olla kiinni koko touhu. 

Admiral ja Olkinuora. Tämän avulla tylsytetään toivottavasti Dynamon terävin kärki. Vladivostok on aloittanut kauden yllättävän pirteästi ja sitoutuneisuus paistaa joukkueesta. Perusta on valmis menestykselle, eikä joukkueen rosteri juuri muille kalpene. Haetaan pisteille tätä vieraiden jääaikahirmua. Almquist ei ole neljään peliin pisteillä ollut, vaikka mies pelaa ylivoimaa myös. Hyvä määrä kuteja on kuitenkin irronnut tämän Herran lavasta ja on oikeastaan ihme ettei pisteitä ole vielä enempää siunaantunut. Vladivostok pääsee kohtuu hyvin huilanneena tähän iltaan ja ei joukkue missään nimessä ole niin suuri altavastaaja mitä kertoimet antaa olettaa. 

Rooli, peliaika, näytöt ja ketjukaverit ynnättynä tuo @3 on räikeä ylikerroin. Panostus tähän tällä kertaa 5/5 ja paikotaan edelleen kuoppaa. 

Kohde menee oikein kun Adam Almquist kirjaa pisteen ottelusta  (sis ja)

VÄÄRIN 

 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00

Örebro  Örebro - Luleå  LuleÃ¥

Tekee Pisteen S.Salminen @1.95 Unibet

Naupurin kiekosta kotijoukkueen Sikari Sakarin pojoa kokeiluun.

Molemmat voitti avauskierroksenottelunsa.Örebro kävi hakemassa täydetpisteet Färjestadilta ja Luleå puolestaan voitti kotonaan Växjön.Pidän Örebron suoritusta kovempana ja uskon sen myös kotonaan pistävän Luleån tiukoille ja miksei jopa pystyisi voittaa tänään.Luleå on asetettu suosikiksi tähän ja ehken noissa kertoimissa näkyy Luleån hallinnat keskinäisissä viimekausina.Örebron hyökkäystrio Brome,Stoa sekä Salminen povailtiin ennakkoon parastaketjua ja kolmikko osoitti sen pitävän hyvin paikkansa,kun ketju latoi 5 pistettä yhteensä Färjee vastaan.Hyvä alku yleensä saa jatkoa ja takuulla kummallekin tulee kaudenedetessä se jonkinlainen notkahdus.Örebro on varmasti tänään pirteä,kun ensimmäinen kotimatsi ja pelaajat/fanit on intopiukeena.Maaleitta Örebro ei tule tänään jäämään ja siitä voin lyödävetoa vaikka vetoa prkl.YV:llä Brome,Stoa sekä Salminen saa jääaikaa ja silloin se piste koko kolmikolle on mahdollinen ja on vaan makuasia kenet pisteille ottaa tai ottaapi kaikki ni eipä vituta sitten jälkeenpäin.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...