Jump to content

Recommended Posts

Koripallo Champions League karsinta klo 19:00

Balkan - Södertälje

Pelivalinta: Balkan +2,5 pistettä

Kerroin: 1,71 Marathonbet

Bulgarialainen Balkan kohtaa Champions League karsinnan toisessa osaottelussa Ruotsin Södertäljen. 

Avausosa pelattiin Ruotsissa pari päivää sitten. Södertälje oli niukka ennakkosuosikki kotiotteluun, mutta Södertälje ottikin selvän kotivoiton 15p erolla. Jatkoonpääsy ratkeaa yhteispisteillä, joten Södertälje sai merkittävän edun avausosassa. Vieraskentällä Södertälje on mielestäni altavastaaja vaikka avausosassa peli kulkikin hyvin. 

Södertäljen peli kulki avausosassa selkeästi paremmin kuin vierailijoilla ja pussitusprosenteissa oli selvä ero Södertäljen hyväksi. Balkan pelasi siis selvästi alle normaalitason ja kotikentällä tullaan varmasti näkemään aivan toisenlainen joukkue. Bulgaria ei ole helppo paikka pelata vierasjoukkueelle, joten Södertäljelle tulossa haastava ottelu. 

Kotiedun merkitystä näissä otteluissa ei voi korostaa liikaa. Kotiedulla on todella suuri merkitys ja isojakin eroja voidaan ottaa toisessa osaottelussa kiinni. 

En ymmärrä miten Södertälje on saatu suosikiksi tähän matsiin, Balkan +2,5 tasoituksella on hyvä pelivalinta. Myös Balkanin jatkoonpääsystä Marathonbet tarjoaa 12 kerrointa, joka on selvästi liikaa. Parhaimmillaan Balkan pystyy Södertäljen voittamaan yli 15p erolla. 

OIKEIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Ilves - Kärpät 

Kärpät @2.33 Nordicbet 

KLO: 18.30 

Perkeleen Liiga piti jättää kokonaan pois, mutta otetaan aina jos on näitä tämmösiä tarjolla.

Eli tupsukorvat hävisi TPS:lle ja nyt olisi edessä kenties vielä vahvempi vastustaja. Kärpät väänsi voiton Jukureista loppuviimein ja ei Ilves kalpene siitä yhtään. 

Totuus on kuitenkin se, mitä Ilveksestä näkyy ja kuuluu. Perusasiat unohtuu ja äijjää vaeltaa siellä täällä muttei lähelläkään sitä sektoria mistä maalit yleensä tehdään. Tähän osioon odotan muutosta, mutta tuleeko kuitenkin liian äkkiä tämä ottelu? Ipa osaa pelata hyvää lätkää, vaikka voittotili näyttää nollaa. Vielä ei kuitenkaan ole aika voitolle johtuen vastuksesta. 

Voisi olettaa, että Kärpät lähtee tähän peliin huomattavasti valmiimpana. Pelin sisällä ei pystytty tarpeeksi improvisoimaan, jotta Jukurit olisi kaatunut helpommin. Joukkueella on rosterissa laajuutta ja muutoksia 3-4 ketjuihin voi tulla. Kärpät pelaa vakuuttavasti ja joukkue on kurinalainen. Mitä muuta voi tämän lisäksi odottaa Kärpiltä? Muutama oma junnu vuodesta toiseen tulee kovalla itseluottamuksella ja tuloksia tulee. Kärpissä on tänäkin vuonna ainesta mestaruuteen saakka ja vaikka peli ei ihan valmista olekaan niin on se kuitenkin huomattavasti lähempänä sitä kuin ipalla. 

Ilves pyrkii luultavasti suoraan maalille "ajoihin" jolloin Oululaisten pakistolle tämä sopii hyvin yhdessä hyökkääjien karvauksen kanssa. Ei pitäisi tuottaa ongelmia. 

Vaikea löytää kotijoukkueelle avaimia voittoon. Hirveä aloitus ja hurmostila. Kotihalli ja paikoille pääsy. Näillä on mahdollista haastaa Kärpät.

Kärpillä oli ehkä liiankin vaikeaa Jukureita vastaan ja uskon että tuosta joukkue vain parantaa. Ei tuolla nipulla yksinkertaisesti voi huonoja matseja montaa vetää. 

Kerroin laskee kuin lehmän häntä. Kokeillaan syödä hitaat. 

Kohde menee oikein kun Kärpät voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

 

 

 • Tykkäys 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Sibir - Amur 

Yli 4,5 maalia @2.20 ComeOn!

KLO: 15.30 

Raapastaan tätä vähän kevyemmin ja mennään mielipiteellä ilman sen kummempaa. 

Molemmilla allaan vähämaaliset ottelut. Sibir ja Suomalaiset herätys. Enemmän pitää tulla jälkeä noilla jääajoilla. Joukkueet korkkasivat kautensa lyömällä päänsä yhteen ja tuo päättyi lukemiin 2-1 Sibirille. USEISTA hyvistä paikoista huolimatta Sibir 2. 

Hommaa helpottaa tässä pelissä kaverin kuorma. Siinä missä Amur on pelannut jo kolme vieraspeliä niin Sibir valmistautuu kolmanteen kotipeliin. 

Sibir ei jostain syystä ole vielä urkuja aukaissut, eikä Amur ole ottanut reilummin pataan. 

Amurin kalenterille painoarvoa ja myös Sibirin hyökkäykselle. Ylikerroin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

VÄÄRIN 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga

KLO 18.30

 

:ilves: Ilves - :karpat: Kärpät 

 

Valinta :karpat: Kärpät ML

KERROIN 1,85 ( NordicBet ) 

 

Poronvoima otti jo hyvin kantaa ylempänä, mutta kun eilen meni yksinkertaisuus oikein, niin haluan koittaa sitä jatkaa,  niin otan myös tämän. 

 

Ilves on liigan pohjasakkaa.  Kolme ottelua ja kaikista tappiot.  Kolmeen otteluun peräti 13 päästettyä on ihan karmee luku.  Yksi mikä on vieläkin pahempi on alivoima.  Tällä hetkellä Ilves omaa 40% alivoiman, mikä on helvetin huono. Jos verrataan,  niin yleensä hyvillä joukkueilla tuo luku on siellä 80-90% luvuissa. Toki alkukausi on meneillään,  mutta nää on niitä asioita, miksi joukkue häviää.   Ylivoima joukkueella on puolestaan erittäin hyvää juuri tällä hetkellä.  Joukkue on tehnyt kaikkiaan kahdeksan maalia ja näistä 5/8 on tehty ylivoimalla.   Kertooko se sitten ylivoiman tehokkuudesta,  mutta samalla kuinka vaikea on saada maaleja normaalisti 5 vs 5 pelissä?  

Kärpät menee voitosta voittoon niinkuin pitää.  Liigan kovin rosteri paperilla ja kyllä sen tulostaululla on nähtävä.  Kolme ottelua ja jokaisesta voitto.   Tänään vastassa on vaarallinen ylivoima,  mutta Alivoima toimii vierailla.  Yhdeksän alivoimaa ja nolla päästettyä on kova luku alkukaudesta. Eli vierailla on 100% alivoimapeli.  Tähän joukkue pystyy hyvin nojaamaan,  sillä kun ei erikoistilannepelaamisessa hävitä, niin silloin voittaminen on aika helppoa jopa, varsinkin jos omaat liigan parhaan rosterin.    Vierailla ei ole vielä ylivoima toiminut,  mutta nyt onkin kiva nähdä tapahtuuko tänään parannus,  kun vastassa on aika surkea alivoima. 

paperilla selvä vierasvoitto.  Kuitenkin kotijoukkue omaa omat paikkansa pysyä pelissä mukana,  niin tasuri ei nyt kaukaa ole haettu.   Kuitenkin vierailla on parempi yksilötaito ja hyökkäyskärki ja puolustuspelaaminen on vierailla parempaa, niin kyllä tämä lopulta vieraille menee.    Monyline antaa jo hyvän kertoimen,  niin otetaan se varman päälle,  niin tasuri pelkoakaa ei ole. 

 

Kunhan Kärpät  (:karpat:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

Sibir Novosibirsk - Amur Habarovsk

Sibir Novosibirsk/ 1.85 BET365

Klo 15:30

 

Poronvoima vähän jo availi ottelua niin jatketaan.

Sibir aloitti kauden kotonaan kahdella voitolla kun Admiral kaatui 5-1 ja juurikin tämän päiväinen vastus Amur 2-1. Sibir on ollut silti toisinaan vaisu ja tehoton, siksi pisteitä onkin vain kahdeksan seitsemästä pelatusta ottelusta. Traktoria vastaan viime pelissä Sibir heräsi pelaamaan vasta päätös erässä ja siitäkin käteen jäi vain yksi piste.

Amur kulkee edelleen voitoitta, mutta on joukkue taistellut itsensä kolmesti jatkoille saakka joten kolme pistettä plakkarissa kahdeksan pelin jälkeen. Ei lupaa tuokaan hyvää joukkueelle ja ikäviä maalin tappioita juuri joka kyllä syö joukkuetta kun ei noita tiukkoja matseja pysty itselleen kääntämään. Melkoisessa ottelu ruuhkassa Amur myös on tällä hetkellä.

Odotan että Sibir alkaa pelaamaan heti kun kiekko tippuu jäähän ja aina päätös summeriin saakka niin silloin kotijoukkue on vahvoilla.

Sibir on voittanut joukkueiden neljä edellistä keskinäistä ja niin se voittaa tänäänkin sillä juuri näiltä vastustajilta niitä pisteitä tarvii tulla.

 • Tykkäys 2
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eredivisie / Jalkapallo Hollanti

FC Twente - Heracles Almelo

Twente @ 2.35 Coolbet

Alkaa 21:00

Kuuden pelatun ottelun jälkeen sarjataulukon sijalta 3. löytyvä Twente on voittanut tähän asti sarjassa kolme ottelua ja pelannut kolmesti tasan. Tämän illan vastus Heracles on sarjassa kuudentena. Joukkueella on kasassa tähän asti kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja pari tappiota. Twente on hyvässä iskussa tällä hetkellä mistä osoituksena on viisi tehtyä maalia kahdessa viime ottelussa. Nämä Hollannin sarjathan ovat tunnettuja maalirikkaista otteluista ja niitä tullaan näkemään varmasti tänäänkin pieni liuta. Twente on ollut historian valossa niskan päällä Heraclesia vastaan sillä joukkue on voittanut kotonaan kuusi viimeistä keskinäistä kohtaamista. Tuo putki tulee saamaan tänään jatkoa Twenten ottaessa 3-1 voiton vierasjoukkueesta. Coolbetiltä markkinatoppi.

 • Tykkäys 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Extra liiga

Klo: 18.30

Karlovy Vary - Kladno

Pelivalinta: yli 5.5 maalia

Kerroin: 1.97(comeon)

 

Karlovy aloittanut kauden hyvin, alla kaksi voittoa ja maaliero 7-3. Kotijoukkue lähtee myös tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina. Kladno on sarjanousija ja se kyllä näkyy, alla kaksi rumaa tappiota maalierolla 4-11! Vieraat pelasi 11 harjoitusmatsia joissa se päästi omiin peräti 50 maalia eli viimeiseen 13 peliin omissa on soinut 61 kertaa! Se tekee noin 4.6 maalia ottelua kohden. Tämä kertoo paljon siitä että puolustus ja maalivahti peli on todella surkeaa. Vieraat osaa kyllä itsekkin maaleja tehdä, eikä Karlovynkaan alakerta sarjan parasta tasoa ole. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella tuolloin Karlovy oli parempi luvuin 7-1. Kyllä tätä ottelua on vaikea nähdä ennakkoon vähämaalisena, sen verran huonossa jamassa on vierailijoiden puolustus/maalivahtipeli. 

 

 

Oikein! 27min meni tähän Karlovy johtaa 6-1

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA Osaka

Camila Giorgi - Elise Mertens

Vihje: Camila Giorgi

Kerroin: 2.60

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 14:00 (alustava)

- WTA Osakan puolivälierissä kohtaavat Rankingin 54. Giorgi ja Rankingin 24. Mertens. Haetaan Giorgin voittoa tästä puolivälieristä, sen verran hyvin Giorgi on tässä turnauksessa pelannut kahdessa aikaisemmassa ottelussaan. Voittaen eilen mm. Rankingin 14. Stephensin 0-6, 3-6 luvuin. Mertens puolestaan voitti kolmieräisessä kamppailussa Rankingin 33. Hsiehin. Mertens on hyvä pelaaja ja kovakenttä sopii hänelle myös hyvin Giorgin tapaan, Mertens pystyy parhaana päivänään voittamaan kenet tahansa mutta myös ailahtelee ja pystyy hävitä selvästi heikommallekkin. Giorgi on pelannut kovalla kentällä tauon jälkeen hyvää tennistä ja on hyvässä vireessä voitettuaan eilen Stephensin. Sade siirtänyt ottelua vielä entisestään joka antaa mielestäni lisää mahdollisuutta Giorgin voitolle kun saa enemmän lepoaikaa kun pelasi eilen ja Mertens pelasi keskiviikkona. Giorgilla on hyvät saumat voittaa ottelu ja kertoimien pitäisi olla lähempänä tasabookkia eikä Giorgin kuuluisi olla näin suuri altavastaaja. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, ATP Glasgow Challenger

Tobias Kamke - Emil Ruusuvuori

Vihje: Emil Ruusuvuori -1.5 erää

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Alkamisaika: 17:30

- Glasgowin Challenger turnauksen puolivälierissä kohtaavat Rankingin 214. Kamke ja Rankingin 165. Ruusuvuori. Kamke pelannut viime aikoina ihan ok hyvin kovalla kentällä mutta kuitenkaan ei paras alusta hänelle ole. Otteetkaan eivät ole olleet kovinkaan ihmellisiä. Puolestaan suomalainen sensaatio Ruusuvuori pelannut erinomaista tennistä viime aikoina kovalla kentällä joka sopii suomalaiselle erinomaisesti. Voitti mm. Mallorcan turnauksen todella vakuuttavilla otteilla, ja Davis cupissa voitti Suomessa mm. Rankingin 5. Thiemin, merkityksetön ottelu periaatteessa mutta ei Thiem silti täysin löysäillyt. Ruusuvuorelle erittäin motivoiva voitto joka vie varmasti eteenpäin ja nostaa itsevarmuutta ja itseluottamusta. Ruusuvuori on pelannut tässäkin turnauksessa erinomaisesti ja näyttänyt hyviä otteita, yksi turnauksen suurimmista ellei suurin suosikki voittamaan tässä vaiheessa kun puolivälierävaiheessa ollaan. Ruusuvuorella on kaikki avaimet tämän ottelun ja turnauksen voittoon ja on pelaajista selvästi kovimmassa vireessä. Kamke tulee jäämääm suomalaisen jyrän alle ja Ruusuvuori jatkaa vakuuttavia otteitaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo:18.30

Jukurit - Kookoo

Pelivalinta: yli 5.5 maalia

Kerroin: 2.30 (comeon) 

 

Tämäkin ennakkoon runsas maalinen ottelu. Kookoo ollut liigassa aina joukkue jonka peleissä yleensä maaleja nähdään paljon. Eikä tämä alkukausikaan ole poikkeusta tehnyt, kolme peliä ja sen maaliero näissä 10-13 ja kaikki pelit menneet yli tuon linen.  Viime pelissä kookoo koki selkäsaunan ottaen 2-7 pataan Sportilta kotihallissaan. Jukurit avannut kauden kolmella tappiolla vaikka se ei nyt aivan näin huonosti olekkaan pelannut. Viimeksi se piti Kärppiä tiukilla kun taipui vasta jatkoajalla 2-1. Kummankaan joukkueen puolustus ei kuulu liigan eliittiin ja omissa soi illasta toiseen kiitettävästi. Hyökkäysintoa molemmilta sen sijaan löytyy(on siellä hieman taitoakin) ja puolustus on monesti tois sijainen asia. Kumpikaan ei tähän peliin lähde peruuttelemaan ja hyökkäyspainotteista lätkää tullaan näkemään. Maalipaikkoja syntyy paljon ja maaliverkot venyy. Helppo overi taskuun! 

 

Väärin! 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...