Jump to content

Recommended Posts

LIIGA

Tappara - Kärpät

Tasapeli/ 4.10 NordicBet

Klo 18:30

 

Liigassa nähdään tänään vain yksi ottelu, mutta sitäkin kovempi kun kaksi varmaankin suurinta mestarisuosikkia ottavat yhteen Hakametsässä.

Molemmat ovat aloittaneet kauden puhtaalla pelillä tähän mennessä sillä viidestä ottelusta on viisi voittoa. Tappara on yhden ottelun voittanut jatkoilla kun Kärpillä taasen on kaksi jatkoaikavoittoa, molemmat voitti Jypin vasta jatkoilla ja Kärpät onnistui voittamaan Jukurit vasta jatkoilla.

Materiaali molemmilla joukkueilla on melkoista priimaa ja siitä kertoo myös maalisuhteet, Kärpät 15-8 ja Tapparalla jo huima 22-9. Tapparan parhaimmistosta voisi poimia näin alkukauteen Levtchin (1+8), Kuusela (5+3) ja puolustuksesta Kemiläinen (1+6). Vieraiden parhaimmistoon kuuluu tottakai Puljujärvi (1+4), Karvinen (3+1) ja puolustuksesta jo Kärpistä tuttu kanadalaispakki Heshka (2+2).

Odotan melko tarkkaa peliä vaikka kausi alussa onkin ja kummatkin välttää jäähyjä sillä vastustajan ylivoima tiedetään varmasti kuinka vaarallinen se on ja ottelu varmasti ratkeaakin erikoistilanne pelaamiseen.

Tapparalle kotietu tottakai tässä ottelussa, mutta jos jotain se ei haittaa niin Kärppiä.

Huikea liiga matsi varmasti illalla luvassa ja siitä saadaan nauttia tänään yli 60 minuuttia.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL

HK Vitjaz - Jekaterinburg

HK Vitjaz/ 3.05 NordicBet

Klo 19:30

 

Konferenssien ykköset kohtaavat kun Jekaterinburg lähtee vieraskiertueelle ja saapuu Vitjazin vieraaksi.

Molemmat ovat aloittaneet kauden kahdeksalla voitolla yhdeksästä pelistä. Jekaterinburgin voittoputki kesti sen kahdeksan ottelua, mutta viime pelissä Spartak haki pisteet Jekalta 2-4 loppulukemin. 

Vitjaz puolestaan on parhaillaan seitsemän ottelun voittoputkessa ja edellisessä kahdessa vierasmatsissa kaatuivat niin Lokomotiv (2-3) kuin myös Ska (2-4), joten itseluottamusta joukkueelta ei ainakaan nyt puutu kun joukkue kotiaskiin palaa noiden kahden vierasottelun jälkeen.

Kertoimien puolesta Jeka on tässä pienoinen suosikki, mutta en oikein ymmärrä miksi ja siksi tartutaan Vitjazin kovaan kotikertoimeen, sillä Vitjaz on ollut kotona hyvä vaikka neljästä voitosta kaksi onkin tullut vasta jatkoilla ja se riski tänäänkin on sillä Jeka on myös hyvä vierasjoukkue ja voi kyllä pisteen ryöstääkin.

Luotetaan kummiskin kotietuun ja Vitjazin joukkuehenkeen niin eiköhän joukkue jatka voittoputkeaan tänään Jekan kustannuksella.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 18.30

 

:tappara: Tappara - :karpat: Kärpät 

 

Valinta :karpat: Kärpät 

Kerroin :  2,90 ( NordicBet ) 

 

Kärpät ,  jos saa yli 2,50 kertoimeksi,  niin kannattaa aina kokeilla.  Liigan kovimpia joukkueita kyseessä,  joka voi voittaa helposti kenet vain ja missä vain tässä liigassa.    

Tappara on hyvä ja kotonaan myös vaarallinen.  Molemmat ovat voittaneet kaikki viisi otteluaan.   Keskinäisissä Kärpät on hakametsässä voittanut edellisistä viidestä jopa neljä ottelua, mikä on kova luku.  Kaikki vieläpä varsinaisella peliajalla. Toki viimeisistä kymmenestä on tilastot 5-5, joten se kertoo kuinka tasainen pari kyseessä.    Kuitenkin mielestäni tähän kertoimeen voi tarttua ja lähteä kokeilemaan,  koska mielestäni kaikki yli 2,5 kertoimet tässä liigassa Kärpille on kokeilemisen arvoinen juttu. 

 

Kunhan Kärpät  (:karpat:voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.30

 

HK Vitjaz - Avtomobilist Jekaterinburg 

 

Valinta Avtomobilist Jekaterinburg 

Kerroin :  2,20 ( PAF ) 

 

Vitjaz etenee komeassa seitsemän ottelun voittoputkessa.   Alkuun on sanottava, että joukkue on voittanut Magnitogorsk,  Dynamo Moskova,  Lokomotiv,  SKA Pietari tasoisia joukkueita.   Kukaan ei kyllä olisi uskonut ennen kautta.  Kotijoukkue vaikka on tehnyt tuon ja on seitsemän ottelun voittoputkessa,  niin ei se ikuisuuksia kestä. Myös kauhean pitkät voittoputket ei ole tyypillisiä tälläisille joukkueille.  Kotonaan joukkue on kova, mutta nyt vieraaksi tulee myös kova joukkue ja varsinkin tiivis. 

Avtomobilist joutui pettymään viimeksi, kun kahdeksaan ottelun voittoputki meni rikki.  Kuitenkin koomista on se, että Spartak vaikka voitti 2-4, niin kolme maalia tuli minuutin sisällä,  mikä on erittäin harvinaista kuitenkin.   Tuskin tänään Vitjaz tekee samat.   Vierailla on kaksi erittäin kovaa ketjua.  Macek - Litovchenko - Dawes sekä Sexton - Holland - Platt,  jotka kyllä kiekkoa osaa upottaa. 

Vitjaz hyödynsi Lokomotiv surkeuden ja SKA:lla oli peräkkäisinä päivinä ottelut,  niin Vitjaz käytti senkin hyväksi.   Tänään joukkue saa todellisuudessa kovan testin,  sillä Avtomobilist on liigan kovimpia joukkueita tälle hetkellä.    Kuitenkin Jekaterinburg voittaisi tämän ottelun 4/7 kerrasta,  ellei jopa 4/6 kerrasta mielestäni,  niin minun on pakko iskeä nyt Jekaterinburg voittoon.   Vitjaz ei ole oikeasti liigan dominoimisin joukkue ja uskon, että voittoputki katkeaa tänään.

 

Kunhan Avtomobilist Jekaterinburg voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lentopallo World Cup naiset klo 09:00

Kiina - Kenia

Pelivalinta: Kenia yli 41,5 pistettä

Kerroin: 1,87 Marathonbet 

Kiina on turnauksen paras joukkue ja Kenia selvästi heikoin. Kiina voittanut 7/7ottelua ja hävinnyt vain 2 erää koko turnauksessa. Kenia taas on hävinnyt kaikki 7 ottelua ja Kenia ei ole onnistunut voittamaan yhtäkään erää. 

Kenia yli 41,5 pistettä = Kenia saa 14p/erä. Useissa matseissa Kenia on pelannut jopa suht koht tasaisia eriä selvästi kovempia maita vastaan, joten murskavoitot olleet vähissä. Kiinalla ei myöskään mitään merkitystä ottelun lopputuloksen kannalta, sillä voitto tästä matsista on varma.

Tällä tasolla ei haluta nöyryyttää heikompaa vastustajaa ja Kiinakin tulee peluuttamaan todennäköisesti niitä pelaajia, jotka eivät ole saaneet kovin paljon vastuuta kovemmissa matseissa. Kiina ottanee tästä rutiinivoiton erin 3-0 ja Kenia yrittää pysyä kyydissä mahdollisimman hyvin. 

Mielestäni Kenian pisteiden o/u line on melko matala ja yli 41,5 pistettä on hyvä pelivalinta tähän otteluun. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Khl 

amur - admiral

amur @ 2.20 paf

12:00

pohjasakka porukoiden vääntö aamupäivään kohelosta.

kyllä nyt lähdetään siitä, että amur tämän ottelun voittaa ja nappaa kauden avausvoiton.

amur on sinnikäs joukkue joka materiaaliltaan on ainakin omasta mielestä parempaa laatua kuin admiral.

amur on myös pitänyt isompiaan tiukilla ja ottelunsa se on läpensä hävinnyt vain maalilla joten kyllä sen voiton jo heille soisi.

admiral on myös vieraissa esiintynyt varsin heikosti lukuunottamatta lauantain sotsi peliä jonka se voitti 1-2 jatkoajalla.

Tahto ja kotietu tulee tänään siivittämään amurin kauden avausvoittoon.

 

 

 

 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ligue 1 / Jalkapallo Ranska

Monaco - Nice

Nice @ 4.05 Marathonbet

Alkaa 22:00

Kuuden pelatun ottelun jälkeen sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta löytyvä Monaco ei ole vielä voittanut otteluakaan tällä kaudella Joukkueella on kasassa kolme tasuria ja kolme tappiota. Monacolla on ollut viime kaudesta asti vaikeaa erityisesti kotistadionillaan sillä joukkue on hävinnyt siellä 11:sta viimeisestä 22:sta kamppailustaan. Joukkue on kärsinyt alkukaudesta pahoista poissaoloista mihin tänään saadaan ehkäpä hieman helpotusta Ben Yedderin ja Islam Slimanin palatessa joukkueen hyökkäyksen kärkeen. Monaco lähtee silti otteluun ilman viittä avauskokoonpanon pelaajaansa. Nicen manageri Patrick Vieiralla saattaa myös olla muutama pala purtavaksi mahdollisten poissaolojoen vuoksi. Nicellä on kuitenkin tasavahvempi joukkue kuin Monacolla mikä ei horjuta tiivistä joukkuepeliä kovinkaan dramaattisesti. Vierasjoukkue on tällä hetkellä sarjassa kolmantena taskussaan jo neljä voittoa tältä kaudelta. Toivotaan että Monaco jatkaa vielä tänään kyntämistään Nicen kasvattaessa pistetiliään lukemin 1-2 päättyvässä ottelussa.

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Tappara - Kärpät 

Pisteentekijä: Shaun Heshka @2.05 Unibet 

KLO: 18.30 

Ei löytynyt norkalta eikä unkalta Krejcikiä pisteille ni otetaan Heshka. 

Tässä on erittäin mielenkiintoinen ottelu. Liigan tasoon nähden hyvä matsi luvassa. 

Todettakoon heti alkuun, että aivan liian suuri suosikki on Tappara. 

Tamperelaiset painaa voitosta voittoon ja joukkue vilisee ratkaisijoita. Homma toimii ja tulokset puhuu puolestaan. Huomioitakoon kuitenkin, että Tapparan peli perustuu kiekkolliseen puoleen. Joukkueen ryhmitys kiekottomana on tähän asti toiminut hyvin, mutta illan vastus pystyy tämän murtamaan. Kärppien kyky mukautua on huipputasoa ja ratkaisuja voidaan hakea välillä 3-4 ketjuistakin. 

Erityisesti itseä tässä kiinnostaa se, miten Tapparan puolustus pitää. Meneekö boxissa liikaa aikaa tänään jos ei päästä riittävän paljon kiekkoon. 

Tapparaa on runmutettu kauden alusta asti ja nyt siihen saadaan vastaus. Nämä joukkueet ovat kuitenkin liigan kovimpia ja pelityyli sekä kuri ratkaisee tänään. 

Otetaan Heshka pojoille. Lähinnä herran otteet ja pisteet tähän asti tukena. Tänään todella suuressa roolissa ja tuo YV on ehdottomasti se ase. Herra on herkästi pisteillä aina kun "isommat" vääntää keskenään. 

Kärpät omasta mielestäni valmiimpi tänään ja joukkueen kantava voima Heshka saa vastuuta. Ylivoimalla syntyy kaappi tai passi tänään. Ihmeellisen korkealla tuo kerroin niin painetaan 5/5.

Kohde menee oikein kun Shaun Heshka kirjaa pisteen ottelusta 60min aikana 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Krejcik kuitenkin 0+1 saatana
  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL Jääkiekko klo:20:00

Leksand  Leksand - Brynäs  Brynäs IF

Tekee Pisteen M.Karlsson @2.80 Nordicbet(sis.JA)

Kotijoukkueen laitahyökkääjä Karlssonin pojoa kokeiluun.

Leksand on uusi tässäsarjassa ja se on aloittanut kauden ihan mukavasti.Nousijan hyviintapoihin on yleensä aloittaa kausi hyvin ja Leksand ei ole poikennut siitä.Leksandilla on 4 ottelusta jo 2 suoraavoittoa sekä 1 jatkoaikatappio ja sijoitus on 5.Brynäs on pelannut ottelun vähemmän,mutta joukkue majailee 11 sijalla ja on napannut vasta 1 suoranvoiton.Kertoimenasettelijat ovat laittaneet Brynäsin hienoiseksi suosikiksi.Leksandin hyvät esitykset saattaa saada jatkoa tänään.Annan Leksandille kotietua ja eiköhän yleisö ole se Leksandin 6 kenttäpeelaja.Hyökkääjät Karlsson sekä Rundqvist olivat tärkeitä/kantavia pelaajia Leksandin nousussa.Karlsson sekä Rundqvist oli Leksandin parhaat pelaajat Allsvenskanin Playoffeissa viimekaudella.Toistaiseksi Karlsson sekä Rundqvist on kerran päässeet pisteille,mutta eiköhän niitä pisteitä ala tippuu laariin kaudenedetessä.Norkka tarjoo parempaa kerrointa pisteestä Sörsselsonille,eiku Karlsonille,mitä Runkvistille nii otetaan sitä lapulle ja vetoon kuuluu jatkoaika mukaan,mutta valelaukaukset ei.

No menihän siin peräti 0.25sek,ku Rundqvist Karlssonin passista 1-0

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Spartak Moskova - UFA 

Maalintekijä/Pisteentekijä: Anatoly Nikontsev @4.25 / @2.10 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 19.30 

Kymmenes kerta toden sanoo. Toivottavasti. Tämä herra pelaa hyviä minuutteja. Yleensä Kokarevin ja Stolyarovin kanssa. Viimekaudella mies pelasi maalien osalta parhaan kautensa, mutta tämän kauden pistetili näyttää 9 ottelun jälkeen 0+1. Spartak odottaa tältä mieheltä varmasti enemmän ja niin odottaa pelaaja itsekin. Kohtuu takkuista touhua on Nikontsevin ottelut olleet, mutta viimepelissä oli oikeasti yritystä. 5 kutia maalia kohden ja mukavasti jääaikaa. Tehotilastoon ei miinuksia ja liike kiitettävä molempiin suuntiin. Spartakilla oli heikko jakso vastikään, mutta joukkue kokosi hienosti itsensä vieraspeliin Jekaa vastaan ja voittohan sieltä irtosi. Todella kurinalainen suoritus oli tuo. 

Ufan ottelut ovat tyypillisesti vähämaalisia koska Metsola ja pelityyli. Spartak ei tosin välitä siitä ja painaa päälle kuin yleinen syyttäjä. UFA on myös usein se ottava osapuoli laukausten suhteen ja samaa odotan tänäänkin. Mikäli Nikontsev jatkaa siitä mihin viimepelissä jäi niin mielestäni kauden avausmaali on tosiasia. Otetaan maali ja piste sinkkuina kehiin ja toivotaan että ne molemmat osuu yhdellä lämärillä. Joskus se kuitenkin se maali tulee ja tähän hetkeen on tässä vaiheessa luotto. 

Kohde menee oikein kun Nikontsev maalaa ja saa pisteen ottelussa  (sis ja)

VÄÄRIN / OIKEIN 

  • Tykkäys 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...