Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko

KHL

Klo: 19.30

Dinamo Riika - HK Vitjaz

Pelivalinta: HK Vitjaz

Kerroin: 2.00(bethard)

Otetaanpa tämä pois kuleksimasta! 

Joukkueilla vielä tänään(5.10) pelit tässä välissä, mutta sillä ei tähän peliin suurempia vaikutuksia. 

Tämä peli ei kummoisia perusteluja kaipaa kun vilkaisee sarjataulukkoa. Vitjaz löytyy sijalta 1 ja pisteitä kasassa 22. Kun taas Dinamo sarjan jumbona 6 pisteellä. Molemmilla 12 peliä pelattuna. No mitä tulee joukkueiden viime aikasiin suorituksiin. Vitjazilla alla 10 ottelun voittoputki ja viimeisimpänä kaatui Cska vieraissa! Dinamo hävinnyt viimeiset 6 peliä ja näiden pelien maaliero sillä on karmaiseva 4-27!!  En yleensä näin varhain peleihin tartu ja varsinkin kun on pelit vielä joukkueilla välissä mutta tämä on niin selkeä Vitjazin peli että pakko tarttua annettuun 2 kertoimeen. Tuo kerroin tulee tuosta tippumaan melkoisesti joten otetaan tämä jo nyt peleihin! 

 

Oikein! 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  02.00

 

Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres 

 

Valinta :  Buffalo Sabres ML 

Kerroin :  1,98 ( NordicBet ) 

 

Buffalo voittanut Pittsburgh,  Devils ,molemmat kliinisellä hyvällä esityksellä.  Tänään vastus on jopa ennakkoon hieman helpompi, kun Columbus on liigan pohjasakkaa.  Kotijoukkue ei oo oikein saanut konetta käyntiin,. Treeni kausi oli vaikea ja ei se Toronto vastaan kauhean hyvältä näyttänyt.   Vieraat omaa hurmoksen ja eiköhän vieraat ota tästä kivan voiton itselleen.  Korpisalo / Merzlikins ei riitä tähän liigaan molareiksi ja kun Panarin lähti,  niin ei tuolla ole kunnon johtajaa.  Vierailla on paremmat molarit ja kärki on hieman terävämpi ja eiköhän se tulostaululla näy lopulta.  

Kunhan Buffalo Sabres  voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports, Dota 2 - MDL Chengdu Major EU Qualifier: Playoffs

Alliance - Team Singularity [Alkaa ~klo 17:30]
Kerroin: 3.50 @Unibet
Panos: 3/5

Kyseessä siis Euroopan Major Qualifierit, jotka ovat poikkeuksellisesti todella heikkotasoisia, koska parhaat jengit on TI:n jälkeisellä hermolomalla. Singularityllä oli eilen todella hyvä päivä, voittaessaan kaikki 4 mappia ilman minkäänlaisia ongelmia. Vaikka vastustajat olivatkin aika heppoisia, Singularityn voitoista huokui dominoivia piirteitä ja joukkue on selvästi tässä turnauksessa taistelemassa Major-paikasta.

Tänään vastaan tulee kuitenkin kovempitasoinen joukkue, Alliance. Alliancella on ehdottomasti hyväniminen joukkue tämän kaliberin turnaukseen, mutta mielestäni kyseessä on paljon tasaisempi vääntö, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin vastikään perustettuja, eivätkä ole koskaan pelanneet toisiaan vastaan. Eilisen perusteella Singularity vaikuttaa strategisesti paremmalta joukkueelta, ja niillä on hyvä momentum onnistuneen day 2:sen jälkeen. Mekaanisesti Alliance on kuitenkin ehdottomasti parempi, ja etenkin joukkueiden midi-matchup mietityttää. Alliancen Limmp on selvästi paremmalla tasolla kuin MagE. Toisaalta, vaikka MagE:lla oli eilenkin huonoja laneja, hän comebackasi kivasti mukaan junglesta. Midin voittaminen ei siis ole Singularityn strategioissa mitenkään välttämätöntä.

3.50 kertoimella Singularityn voitto on pakko ottaa kokeiluun.

Team Liquid (-1,5) - Ninjas in Pyjamas [Alkaa klo 14:00]
Kerroin: 2.29 @Pinnacle
Panos: 4/5

Henkilökohtaisesti tulee aika harvoin pelattua näin suuria ennakkosuosikkeja, mutta tähän kohteeseen minäkin tartuin. Uuden Liquidin porukka on tässä turnauksessa ainut joukkue, mikä on oikeasti ollut yhdessä pidemmän aikaa. Joukkue on siis vanha Alliance, joka pelasi koko viime kauden yhdessä, ja ylsi jopa Internationaliin. Team Liquidiltä löytyy siis kokemusta, mitä keneltäkään muulta joukkueelta näissä EU Qualeissa ei löydy. Joukkue on minun kirjoissani selvä ennakkosuosikki yhdeksi jatkoon menijäksi. Lisäksi NiPin otteet eivät ole vakuuttaneet lainkaan. Pleijareihin vaadittavat pisteet saatiin turnauksen huonoimmilta joukkueilta, ja nämäkin matsit olivat paljon tiukempia, mitä olisi pitänyt olla.

Mielestäni joukkueilla on selvä tasoero, ja Liquidin 2-0 voitto maistuu 2.29 kertoimella.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

KHL

Sibir - Dynamo Moskova

Dynamo Moskova/ 2.70 NordicBet

Klo 15:30

 

Läntisen konferenssin viides vierailee itäisdn konferenssin kuudennen vieraana kun Dynamo saapuu Sibirin.vieraaksi.

Kummallakin joukkueella ihan semi vire sillä Sibir on voittanut 3/5 edellisestä ottelustaan kun taas Dynamo 2/5 edellisestä ottelustaan. Sibirin vastustajat ovat olleet kyllä helpompia viimeisten pelien aikana ja olisi pisteille ollut mahdollisuuksia enemmän. 

Dynamo puolestaan hävisi kotonaan jatkoilla niin Jokereille kuin myös Severstalille 1-2, mutta tämä vieraskiertue sai loisto alun kun Jeka kaatui 1-4.

Dynamolla on hyvä historia Sibirin vieraana ja uskon vahvasti että joukkueella on hyvät mahdollisuudet tänäänkin voittoon ja siksi melkein kolmen kerroin on vain liikaa vieraille.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

Klo: 02.00

Toronto Maple Leafs - St. Louis Blues

Pelivalinta: Mitch Marner tekee maalin(varsinainen peliaika) 

Kerroin: 3.10(Paf)

Eilen naputettiin 2/3 oikein maalintekijöissä, joten jatketaan maalintekijä linjalla. Torontolla loistava hyökkäyskalisto ja maaleja onkin tullut liukuhihnalta kauden alkuun. Kolmeen peliin tehtyjä maaleja peräti 14. Tänäänkin uskon kotijoukkueen maaleja iskevän ja napataan Marner maalintekijäksi. Mitch pelaa Leafsin ykköskentässä jota johtaa Tavares ja toisella laidalla Kapanen. Tosin Kapasen pelaamisesta ykkösessä ensi yönä en menisi takuuseen sen verran heikot otteet on kaverilla ollut. Marner aloittanut kauden odotetun hyvin ja iskenyt tehot 2+3. Nuo tehot tullut pääasiassa ylivoimalla ja todennäköistä on että tänäänkin maaliverkko venyy juurikin yyveellä. Toronton yv ollut todella tehokasta alkukauteen. Marner kuuluu myös joukkueen ahkerimpiin laukojiin, laukonut keskiarvolta 4 laukausta per peli. Noilla laukaus määrillä tulee tulosta syntymään tällä kaudella. Mitch tulee terveenä pysyessään paukuttamaan tällä kaudella sen lähemmäs 40 kaappia jos ei jopa ylikin. Joten kyllä näillä kertoimilla kehtaa kaveria lapulle laittaa. 

Myös toinen hyvä kohde on Marnerin laukaukset kohti maalia yli 2.5,kerrointa tarjoaa Paf 1.8. Marner on jokaisessa tämän kauden ottelussa tuon ylittänyt. 

 

Väärin! 

Laukaukset Oikein! 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko khl, 

Admiral Vladivostok - Neftehimik Nizhnekamsk

Pelivalinta: Neftehimik ML @ 2.00 Nordicbet

12:30

Admiral on ja Nefte ovat itäisessä konferenssissa 2-pisteen päässä toisistaan, Admiral sijalla kahdeksan ja Nefte sijalla yhdeksän. Neften joukkue on esiintynyt vieraissa heikosti sillä yhdeksästä vieraspelistä se on saanut kasaan vain viisi pistettä. Admiral puolestaan on hyvin pelannut kotonaan ja saanut kuudesta kotipelistä kasaan kahdeksan pistettä. 

Admiral on pelannut materiaaliin nähden loistavan alkukauden ja varsinkin kotonaan se on ollut kelpo vastus kenelle tahansa, Vladivostokin tärkein pelaaja on ollut ehdottomasti Juho Olkinuora sillä hänen torjunnoillaan Admiral on saanut mahdollisuuden menestyä.

Pidän kuitenkin Neften joukkuetta parempana joukkueena huolimatta huonosta vierasmenestyksestä, ykköskentässä häärii kovia pistemiehiä kuten Zack Mitchell, Pavel Poryadin ja Matt White. Nefte on myös hävinnyt kolme edellistä vieraspeliään joten kyllä nyt olisi parasta kääntää kurssia ja tämän päivän vastustaja sopii siihen hommaan vallan mainiosti

Kunhan Neftehimik voittaa ottelun niin tämä kohde menee oikein.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL Jääkiekko klo.18:30

image.png  HC Riga - SKA 1946  image.png

HC Riga o1.5 @2.38 Unibet

MHL kiekosta kotijoukkueelle paritmaalit testiin.

Eilen joukkueet kohtasivat ja SKA odotetusti voitti 1-4 numeroin.Tänään siis uusi kohtaminen ja uskon Rigan ainakin 2 osumaan tänään.Riga jäi eilen ekaakertaa alle 2 osuman kotonaan.Ei SKA voittamaton ole tässäsarjassa,vaikkakin taulu osoittaa,ettei sillä ole vielä yhtään tappiota.Jatkoille SKA on mennyt neljästi,mutta on ainan voittanut ne.Onhan vieraat tässä selkeä suosikki,mutta kyllä niitä maaleja SKA:lle on pystytty tekee.Huonompi päivä sattuessa SKA:lle niin se 2 maalia Rigalta ei ole mahdoton tehtävä.Odotan ainakin 1 yv osumaa tänään Rigalta ja silloin ollaan jo lähellä vedonosumisen suhteen.Rigalla on nyt 3 ottelun tappioputki ja sitä se lähtee yrittämäänkatkaista.Maaleja se voitto vaatisi varmaan enempi kuin 2.SKA:lle on tehty pirun vähän maaleja,mutta tänään niitä voisi jopa mennä useampi ja lähellä voi olla 2-3,2-4,2-5 ja 2-6 lopputulokset.

Lopputulos:2-5

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL Jääkiekko klo.18:00

image.png  Russkie Vityazi - Loko  image.png

Russkie Vityazi o1.5 @1.73 Unibet

Tähän MHL otteluun myös kotijengille lähden koittaa sitä väh. 2 maalia.

Vityazi lähtee petraa eilisestä.Eilen joukkueet pelasivat runsasmaalisen pelin Lokon voittaessa 3-7.Vityazilla olisi myös kotipeleissään petrattavaa,sillä joukkue on ottanut vähemmän pisteitä kotona,mitä vieraissa.Loko on hankala vastus ollut Vityazille,eikä moneen voittoon Vityazi ole pystynyt.Vaikee se tulee olee tänäänkin ja se 2 maalia ei kyllä voittoon tule riittämään,sillä Lokolta löytynee maalintekotaitoa voittoon.Lopputulokset 2-4,2-5 ja 2-6 tulee olemaan lähellä tässä.

Lopputulos:2-6

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

UFA - Magnitogorsk 

Yli 4,5 maalia @1.95 William Hill 

KLO: 17.00 

Lähdetään liikkeelle siitä, että näiden kahden laukaisumäärät maalia kohden ovat olleet täysin erilaiset. UFA on viimeiseen kahteen matsiin pommittanut ihan urakalla ja tulostakin on tullut. Joukkue jatkaa kotijäällä kahden voiton jälkeen ja kantaa selvää suosikin viittaa. UFAn yyvee on kuitenkin ollut hieman piipussa, eikä pariin peliin tästä osiosta ole ollut apua. Tiedetään kuitenkin, että se on vahva. Vaikea uskoa, että kolmas ottelu putkeen menisi ylivoimalla kontaten. Mahdollisuuksia siihen tulee taatusti tänään useampi ja Omarkin lennolle voi odottaa jatkoa. Mies kun tuntuu olevan lähes jokaisessa maalissa mukana. Tasolleen palannut hyökkäys pyyhkäisee Magnin verkkoon tänään 2-4 kaappia. 

Magnitogorsk ei kehuja kaipaa. Joukkue konttaa, vaikka näin ei missään nimessä pitäisi olla. Todella heikosti laukova ja alakanttiin hyökkäävä nippu on nähty jo useaan otteeseen. Jotain pitäisi totisesti tehdä, eikä tuo vastikään voitettu Lokomotiv ole mikään mittari. Tuossakin pelissä Magni oli altavastaaja, mutta niin vain onnistui pisteet viemään. Lähinnä kerrankin onnistuneen maalinteon vuoksi. 

Jollain tavalla tässä itse odottaa hyökkäävää ottelua. Vieraat ottaa riskejä ja kokeilee jotain uutta, sillä kurssi pitäisi kääntää. UFA taas vastaa tähän omalla vahvalla kiekollisella pelillä. Keskimääräistä enemmän tässä pitäisi tulla tänään maalipaikkoja ihan pelityylejä verrattaessa. UFA uhkuu luottamusta ja Magnitogorsk kokeilee kaikki vaihtoehdot. 

Markkinatoppi William Hilliltä sopii hyvin päivän peleihin ja itseasiassa tuo yli 5,5 kävi sekin mielessä. 

Maalirikasta ottelua odotan, vastoin yleistä käsitystä ja tuohon lineen @1.95 on mielestäni liikaa. Tulosveikkaus: 4-3 Ufalle. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

Sibir - Dynamo Moskova 

Yli 4,5 maalia @2.10 William Hill 

KLO: 15.30 

Kolme edellistä näiden kahden kohtaamista on tarjonnut roppakaupalla maaleja. Samaa rataa mennään nytkin. Joukkueiden maalikeskiarvo on hieman tuon linen alla yhteen ynnättynä, mutta tästä huolimatta peleihin. 

Sibir on parantanut asteittain otteitaan ja joukkueen hyökkäys on onnistunut laajemmalla rintamalla kuin alkukaudesta. Kaksi voittoa alla on hyvä lähteä tähän peliin. Joukkue kaatoi viimeksi Neften lukemin 4-2, vaikka tuossa ottelussa ei juuri erikoistilanteita nähty. Positiivista kuitenkin onnistumiset muiltakin kuin suomalaisilta. MV-peli suurin kysymys tänään joten siinä missä Sibir maalaa niin myös omissa soi. 

Dynamo on saanut kiinni juonesta ja joukkueen hyökkäys on ollut terävänä. Vaikka useamman ottelun on Moskovalaiset olleet ottavana osapuolena niin siitä huolimatta maalinteko toimii. Shipachyov - Pettersson se vaarallisin kaksikko. Ylivoimalla todella kova pelote. Semmoinen tilastojekku tähän myös liittyy, että Dynamon kaikki vieraspelit ovat tähän asti tarjonneet tuon yli 4,5 maalia. 

Ennakkoon tasainen vääntö, jossa ylivoimat ovat selkeästi roolissa. Tulosveikkaus: 3-3. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Ranska Pelivalinta: Jake Sanderson pisteet yli 0.5 @ 2.25 Nordicbet.  Pelaa kakkosparissa yhdessä Luke Hughesin kanssa. Kellottaa isoja peliminuutteja joten heikkoa Ranskaa vastaan pitäisi maalikarkelot olla taattu ja siinä sivussa tulla Sandersonin pistekkin. OIKEIN   
    • Jääkiekko MM klo 21.20 Kanada - Norja Maaleja O 7.5 2.48 (Veikkaus)   Kanadan voitolle ei oikein sopivaa pelikohdetta löydy, niin otetaan lapulle Yli 7.5 maalia. Edellisessä pelissä pelin piti olla jo selvä kahden erän jälkeen kun Kanada johti luvuin 6-1, mutta Itävalta rutisti vimoseen erään 5 maalia ja matsi meni jatkoille. Siitä sisuuntuneena Kanada saattaa tänään jo yksinään tehdä overirajan ylittävän maalimäärän.
    • Jääkiekko MM klo 17.20 Suomi - Itävalta Maaleja O 6.5 2.64 (Veikkaus)   Sveitsiä ja Kanadaa vastaan Itävalta on saanut tehty paljon maaleja, ja uskon heidän tänään Suomeakin vastaan sen 2-3 maalia saavan aikaiseksi. Suomihan se kuitenkin tulee ottelun voittamaan ja tänään se vaatii vähintään 5 osumaa Suomelta, joten lapulle O 6.5 maalia.  
    • JÄÄKIEKKO MM 17:20 KAZAKSTAN - RUOTSI PELIVALINTA: Jonas Brodin pisteet yli 0.5 @ 1.99 Coolbet Brodin osaa laukoa ja saa kyllä hyvin peliaikaa tuossa kakkosparissa, joten kaiken järjen mukaan pitäisi tuo pinnatili olla jo auennut. Heikko Kazakstan vastassa joten toivoa sopii, että Brodin saa vihdoin hanat auki. MM-kisoja valmistava Tsekin EHT-turanus sujui Brodinilta todella hyvin ja hän nakutti niissä karkeloissa 2-peliin tehot 1+1. OIKEIN 
    • Jääkiekko, NHL Carolina Hurricanes vs. NY Rangers klo. 2.00 Hurricanes voittaa 60min ja Sebastian Aho iskee vähintään kaksi tehopistettä/4,90 PAF Carolina Hurricanes pääsee yrittämään kotiyleisönsä edessä sarjan tasoitusta NY Rangersia vastaan. Rangers voitti ottelusarjan kolme ensimmäistä ottelua ja näistä kaksi venyi jatkoeriin. Tätä seurasi Hurricanesin 4-3 -kotivoitto ja hieno 4-1 -vierasvoitto edelliseen kamppailuun. Kaksi tasaista joukkuetta, kun kohtaa, niin seitsemän ottelun sarja ei isosti yllättäisi. Uskotaan, että Sebastian Aho palauttaa sarjan MSG:lle hurjilla tehoilla.
×
×
  • Create New...