Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Snooker

17.11

Recommended Posts

Koripallo NBL klo 06:00

Sydney - Illawara

Pelivalinta: Sydney -11,5

Kerroin: 1,91 William Hill

Sydney on ollut alkukaudesta selvästi paras joukkue ja Illawara puolestaan ollut heikoin joukkue. Sydney kuuluu materiaaliltaan sarjan parhaimpiin joukkueisiin, kun taas Illawara on yksi sarjan heikoimmista joukkueista materiaaliltaan. 

Sydney on kotikentällään ollut todella vaikea vastustaja. Tällä kaudella Sydney on voittanut 4/4 kotiottelua ja 3/4 vähintään 12p erolla. Vastassa on ollut koviakin joukkueita, joten suoritus on ollut erinomainen. 

Illawara pystyy kotikentällä haastamaan sarjan kärkipäähän kuuluvia joukkueita, mutta vieraissa on ollut todella vaikeaa. Illawara on hävinnyt vieraissa 3/4 ottelusta alkukaudella ja 2/4 näistä yli 12p erolla. Nyt vastus on vieläkin kovempi, joten hyvää peliä vaaditaan Illawaralta. 

Tasoero on erittäin suuri. Kotietu on myös tärkeä asia Sydneylle, joten Sydneyn kuuluu lähteä tähän kotiotteluun suurena ennakkosuosikkina. 

VÄÄRIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Australia A-League: Brisbane Roar - Melbourne City

KLO: 07:00

Kokeillaan jalkapallon puolelta, jos saataisiin suuntaa jälleen voiton puolelle vihjeiden puolella. Brisbane saa vastaansa sarjan kärkijoukkue Melbournen.

Kotijoukkue Brisbanen kauden aloitus ei ole ollut kovinkaan hyvä. Neljästä ottelusta joukkueella on kasassa kaksi pistettä, eikä voittotiliä ole saatu vielä auki. Brisbane pelannut tähän mennessä kuitenkin aika tiukkoja, ja vähämaalisia otteluita. Tehtyjä maaleja on ainoastaan yksi, ja päästettyjä puolestaan kolme. Viimeisimmän ottelun Brisbane pelasi 10.11, jolloin Adelaide United oli parempi luvuin 1-0. Brisbanella iso haaste jälleen edessä, kun sarjakärki asettuu vastaan.

Vierasjoukkue Melbourne puolestaan ollut erittäin pirteä. Taskussa on neljä voittoa viidestä pelatusta ottelusta. Ainoastaan jo yllä mainitty Adelaide onnstui kyykyttämään Melbournea peräti 4-0 lukemin. Tällä hetkellä Melbourne viilettää kuitenkin kolmen ottelun voittoputkessa, kun se on onnistunut kaatamaan Western Unitedin, Wellington Phoenixin, ja viimeisimpänä Central Coast Marinersin. 

Uskoisin että ottelusta on luvassa aika vähämaalinen peli. Vierasjoukkueella kuitenkin selvästi parempi rosteri, ja tämänhetkinen vire vierailla on todella hyvä, varsinkin verrattuna vastustajaan. Näistä lähtökohdista lähdetään kokeilemaan otteluun vieraiden voittoa, sillä kerroin on siihen erittäin pelattava.

VIHJE: Melbourne City @2.40 (ComeOn!)

Vihje osuu, kunhan Melbourne voittaa ottelun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salibandyliiga: image.png.1fe712c145a36c8050d2aef40ea62c11.pngSPV - Welhot image.jpeg.81a8df23ad74704a64eeae1e14766acf.jpeg

KLO: 17:00

Sunnuntai-iltapäivän ainokaisessa salibandyliigan ottelussa SPV saa vieraita Kuopiosta, kun Welhot saapuu tällä kertaa poikkeuksellisesti Ähtärin Liikuntahalliin.

Kotijoukkue SPV ollut odotetusti tälläkin kaudella erittäin vahva. Aktiivinen ja erittäin taitava joukkue on saanut salibandyliigassa jälleen monen joukkueen isoihin ongelmiin. Yhdeksästä pelatusta ottelusta SPV:llä on kasassa 20 pistettä, ja nämä pisteet yltävät sarjataulukossa sijalle neljä. SPV on joutunut taipumaan tällä kaudella ainostaan kahdesti, kun EräViikingit ja Nokian Krp on onnistunut kaatamaan peliveljet. SPV:n rosterissa ei ole tullut suurempia muutoksia kenttäpelaajien osalta tällä kaudella, mutta tolppien välissä torjuu erittäin suurella todennäköisyydellä tänäänkin Rasmus Hasu, sillä oletettavasti ykkösveskari Eero Kosonen on edelleen loukkaantuneiden listalla. 

Vierasjoukkue Welhot puolestaan on ollut melko kovassa ahdingossa, odotetusti. Voittoja ainoastaan yksi, joka tuli sarjanousija ÅIF:n kustannuksella. Sarjataulukossa Welhot majailee sijalla 12. Kuten muillakin liigan ns. "heikomman osaston joukkueilla", myös Welhoilla tilanne on ollut pitkälti sama. Heikompia joukkueita pystytään haastamaan, mutta isoilta on tullut kylmää kyytiä. Welhojen tapauksessa isoja pistemenetyksiä on tullut myös joukkueilta, joilta pisteitä tulisi napata loppukautta ajatellen.  Welhot on hävinnyt ns. oman tasoisilleen OLS:lle, ja LASB:lle kummallekin. Iso haaste on Welhoilla tulossa jälleen Ähtärin illassa, kun vastassa on ehdottomasti liigan top-5 kuuluva joukkue. 

Illan ottelussa kotijoukkue SPV tulee varmasti viemään ottelun kulkua, ja uskon että Welhoilla tulee olemaan melko pitkä ilta. SPV varmasti tulee parantaman otteita viime pelistä, jonka se pelasi ennen maajoukkuetaukoa LASB:ia vastaan, jolloin SPV onnistui nappaamaan voiton erittäin nihkeän esityksen jälkeen vain lukemin 4-3. Kotijoukkueelta löytyy ratkaisijoita, ja maalintekovoimaa yllinkyllin. Tämän osoittaa se, että SPV on heiluttanut vastustajan reppua tällä kaudella 81 kertaa. Puolestaan vierasjoukkue Welhoilla on tällä saralla ollut erittäin isoja ongelmia, sillä Welhot on tehnyt ainoastaan 33 osumaa, joka on liigassa toiseksi vähiten. Welhojen on pystynyt luomaan ainoastaan 2/8 pelissä yli neljä maalia, joka on kyllä todella heikosti lajissa nimeltä salibandy.

Lähdetään kokeilemaan peliä otteluun näiden teesien pohjalta. Myöskin SPV -4.5 (@1.85) tähän otteluun erittäin pelattava, mutta lähdetään hakemaan myös hieman isompaa kerrointa, sillä Welhojen underille löytyy myös oikein maukas kerroin.

VIHJE: Welhot under 4.5 maalia @2.05 (Veikkaus)

VÄÄRIN!

Share this post


Link to post
Share on other sites

KHL klo 16:30

Nizhni Novgorod - Vitjaz

Pelivalinta: Nizhni Novgorod ML

Kerroin: 1,73 Unibet

Molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvän alkukauden. Vitjazin vire on kuitenkin kääntynyt viimeaikoina selvästi heikommaksi ja odotan joukkueen putoavan useita sijoituksia sarjataulukossa. Vitjaz ei ole materiaaliltaan läheskään niin laadukas joukkue, mitä tämän hetken sarjasijoitus näyttää. 

Nizhni Novgorod on pelannut kelpo kauden ja etenkin kotikentällä joukkue on ollut hyvä. Nizhni Novgorod on materiaaliltaan KHLn keskikastia, joten alkukausi on sujunut odotusten mukaisesti. Nizhni Novgorod tulee keräämään valtaosan pisteistä kotikentällä ja nyt siihen on hyvä mahdollisuus heikkovireistä Vitjazia vastaan.

Vitjaz on hävinnyt molemmat keskinäiset ottelut tällä kaudella. Lisäksi Vitjaz ollut vaikeuksissa Nizhni Novgorodia vastaan vieraskentällä, jossa se ei ole kymmeneen viime otteluun ottanut yhtään voittoa. 

OIKEIN 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään varmin kohde Kosovo vs Englanti yli 2.5 maalia. Kosovolla ihan pieni sauma kisoihin ja Englannilla taas lohkovoitto kyseessä. Maaleja tullaan näkemään. Kerroin noin 1.6

Samoin Portugalilla pieni mahdollisuus sössiä kisapaikka jos eivät saa tarpeeksi maaleja Luxemburgia vastaan ja Serbia voittaa Ukrainan. ( se ottelu muuten jää luultavasti alle 2.5 maalin, Ukraina päästänyt vain 2 maalia koko karsinnoissa) Tähän Portugali yli 3.5 maalia ja voitto . 

____________________________________________________________

Vihjeitä änäriin: http://Www.nhlvihjeet.com

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snooker, Northern Ireland Open

Judd Trump - Ronnie O'Sullivan

Vihje: Ronnie O'Sullivan

Kerroin: 2.02

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 15:00

- Northern Ireland Openin Finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 1. Judd Trump ja Maailmanlistan 3. Ronnie O'Sullivan. Kaksi erinomaista pelaajaa kohtaa tässä finaalissa ja eipä oikeastaan tähän otteluun parempaa match uppia olisi voinut edes toivoa. Judd Trump noussut ykkösnimeksi mutta kyllä tälläkin hetkellä jo lajin 'legenda' O'Sullivan on erinomainen pelaaja edelleen. Hyvin tasaväkinen pari kyseessä ja hieno ottelu tulossa. Viimeisen kohtaamisen maaliskuussa O'Sullivan voitti 10-9 luvuin mutta esim. viime vuonna samaisen turnauksen finaalissa oli Trump 9-7 luvuin parempi. Judd Trumpilta mitään ottamatta pois sillä Trump on erinomainen pelaaja ja silmä lepää häntä katsoessa, on O'Sullivan silti mielestäni ollut tässä turnauksessa dominoivampi, etenkin kahdessa viime ottelussa jotka O'Sullivan hoiti suoraan 6-1, 5-1 luvuin voittaen Maailmanlistan 15. Perryn ja 8. Murphyn. Näen O'Sullivanin parempana tähän otteluun tultaessa ja kun kertoimissa Trump alkaa olemaan jo 'selkeähkö' suosikki tässä kolikonheitto ottelussa niin kyllä O'Sullivan maistuu tähän finaaliin enemmän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis, Challenger Helsinki

Emil Ruusuvuori - Mohamed Safwat

Vihje: Mohamed Safwat +1.5 erää

Kerroin: 2.47

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 14:00

- Challenger Helsingin finaalissa kohtaavat Suomen oma poika Ruusuvuori ja Mohamed Safwat. Ruusuvuori ollut todella dominoiva otteluissaan viime kuukausina ja hävinnyt todella harvoin, tehnyt nimeä itsestään ja noussut ATP sijoituksissa helisten. Mohamed Safwat pelannut tässä turnauksessa kauden parasta peliään ja voittanut hyviäkin pelaajia todella dominoivasti tässä Helsingin turnauksessa. Kotiyleisö Ruusuvuoren takana ja onhan Ruusuvuori paremmin pelannut viime kuukausien ajan, silti kuitenkin 1.18 kertoimet voitosta aika yliammuttuja kun katsotaan miten Safwat on tässä turnauksessa pelannut. Eiköhän Ruusuvuori ottelun voita mutta uskon että Safwat ei tule mitään kyllä antamaan ilmaiseksi ja erän voittaa Ruusuvuorelta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Brasilian GP

19:10

483e56f8780bafba1ec5fab95a7eacae.png  Kilpailun voittaja - Max Verstappen | 1,85 | Coolbet

 

 • Kauden 20. osakilpailu ajetaan Brasiliassa perinteisellä Interlagosin radalla. Mestaruudet on jo jaettu ja viimeiset kisat ajetaan alta pois ennen valmistautumista seuraavaan kauteen. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö tänään nähtäisi kovaa taistelua voitosta. Red Bull -kuljettaja Max Verstappen lähtee kisaan paalupaikalta ja on suurin ennakkosuosikki voittamaan kilpailun.
  • Aika-ajossa Verstappen nappasi siis paalupaikan 0.123 sekunnin erolla Ferrarin Sebastian Vetteliin. Tulos kertoo sekä Verstappenin mahtavista otteista tällä kaudella, mutta myös Red Bullin kehittyneestä vauhdista, sillä kyseessä on tallin toinen paalupaikka kolmeen osakilpailuun.
  • Red Bull on pirteästä aika-ajovauhdistaan huolimatta aina vahvempi auto kisaolosuhteissa. Verstappenin vauhti kisavedoissa oli jo perjantain harjoituksissa sitä luokkaa, että ainakaan Ferrarit eivät tule pysymään perässä. Näen Verstappenin ainoaksi haastajaksi Mercedes-kuljettajat, joiden kisavauhti on usein ollut samanlaista kuin Verstappenilla, riippuen toki radasta. Kuitenkin Interlagosin syheröinen rata sopii erinomaisesti Red Bullin vahvuuksille ja siksi uskon Red Bullin kisavauhdin riittävän voittoon asti.
  • Verstappenilla on Brasiliasta hyviä ja huonoja kokemuksia. Kauden 2016 nousu palkintopallille sadekelillä oli huikea suoritus, joka viimeistään toi Verstappenin nimen formulakansan huulille. Viime vuoden kilpailussa Verstappen puolestaan kärsi eriskummallisen kolarin kierroksella ohitettavan Esteban Oconin kanssa, johon kaatuivat hänen lähes varmalta vaikuttanut voitto. Joka tapauksessa tämä rata tuntuu sopivan Verstappenin ajotyylille todella hyvin ja tänä vuonna hän varmasti janoaa revanssia viimevuotisista tapahtumista.

 

YHTEENVETO

 • Verstappen lähtee kisaan paalupaikalta ja lähdön onnistuessa hänellä on kaikki valttikortit käsissään. Red Bullin kisavauhti on tunnetusti parasta A-luokkaa ja hänen pahimmista kilpakumppaneistaan Ferrarilta puuttuu kisavauhtia ja Mercedekset lähtevät lähtöruuduista 3. ja 4. Verstappenilla on hyvä historia Brasiliasta, vaikka viime vuoden osakilpailuvoitto karkasi omituisen kolarin takia. On mielestäni päivänselvää, että Verstappen johtaessa ensimmäisen kierroksen jälkeen häntä on todella vaikea pysäyttää, oli sitten olosuhteet mitkä tahansa. Kohde menee oikein, kun Verstappen voittaa kilpailun.

 

TULOS: VERSTAPPEN 1.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL 

Minnesota Vikings - Denver Broncos

Vihje: Yli 3.5 Field Goalia (sis. JA)

Kerroin: 2.12

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 20:00

- NFL Week 11 Sunnuntaina kohtaavat Vikings ja Broncos.

vikings.png.bacea504b6508c4ee3773df6d7b0d07f.pngbroncos.jpg.3a20683812114b7934454582191672b1.jpg

- Minnesota Vikings lähtee ansaitusti tähän otteluun ansaitusti suurena suosikkina kotikentällään, Broncos ei kuitenkaan täysin heittopussi joukkue ole ja etenkin Broncosin puolustus on ollut tällä kaudella hyvää. Denver Broncosin puolustus on antanut vastustajilleen tällä kaudella 4. vähiten jaardeja ottelua kohden ja pisteitä ottelua kohden 7. vähiten, 18.9. Vikings tulee homman rutiinilla hoitamaan mutta mitään ylijuoksua en usko että tullaan näkemään tässä ottelussa, vaan tulee samankaltainen peli kun TNF oli Vikingsin ja Redskinsin välillä jossa potkumaaleja nähtiin kosolti. Uskon että Field Goaleja tullaan tässäkin tekemään ainakin tuo 4 kappaletta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Brasilian GP

19.10

11ce2d8f5a085127ac21151e3a0efc86.png   Sebastian Vettel - Valtteri Bottas 2ab012c621957ee8ce130d347c84c71f.png

Bottas | 1,95 | Coolbet

 

 • Toiseksi kisakohteeksi otamme Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettelin ja Mercedes-kuski Valtteri Bottaksen välisen kaksintaistelun, jossa toki suomalaismenestystä toivomme. Vettel lähtee kilpailuun 2. lähtöruudusta, Bottas 4. lähtöruudusta.
  • Vettelin kausi on ollut vaisu odotuksiin nähden ja hän on jäänyt Ferrarin keskinäisessä kamppailussa usein nopean tallikaverinsa Charles Leclercin jalkoihin. Loppukaudesta Vettel on ryhdistäytynyt ja ajanut ihan hyviä kisoja. Silti Vettelin otteissa on edelleen pientä virheherkkyttä eikä Ferrarin ajoittainen sekoilu ole auttanut asiaa.
  • Bottaksen kausi on ollut hänen selvästi paras kausi tähän asti Mercedeksen ratissa. Voittoja on tullut ja palkintopallisijoituksia riittää vaikka muille jakaa. Aivan mestaruustaisteluun tämäkään ei ole kuitenkaan riittänyt kiitos Lewis Hamiltonin. Bottas on ajanut erittäin vahvaa loppukautta, josta osoituksena on voitot Japanin GP:stä ja kahden viikon takaisesta Yhdysvaltain GP:stä.
  • Ferrarin ongelma tällä kaudella on ollut kisavauhti, joka ei ole riittänyt kilpailijatalleja vastaan. Aika-ajossa kyllä on kulkenut, mutta moottoritehoista hyötyvä auto ei kisaolosuhteissa ole pystynyt vastaamaan Mercedeksen ja ajoittain Red Bullin vauhtiin. Tästä esimerkki nähtiin viime kisassa Yhdysvaltain GP:ssä, kun Vettelin auto hajosi ja Leclerc jäi lähes minuutin kilpailun voittaneesta Bottaksesta. Mersun vauhti kisaolosuhteissa on ollut läpi kauden parempaa kuin aika-ajossa, joten Bottaksen jääminen Ferrareiden taakse aika-ajossa ei välttämättä ole ongelma.

 

YHTEENVETO

 • Vettel ampaisee matkaan Bottaksen edeltä, mutta uskon asetelmien kääntyvän kilpailun edetessä. Vettelin kauteen mahtuu useita virheitä sekä kuljettajan että tallin puolesta, kun taas Bottaksen kausi on ollut enimmäkseen onnistunut ja etenkin viimeisimmissä osakilpailuissa Bottas on ollut erittäin hyvässä vireessä. Aika-ajotappiosta huolimatta Mercedes on ollut läpi kauden Ferraria nopeampi kisaolosuhteissa enkä näe Brasilian osakilpailun tuottavan tähän poikkeusta. Vettelin lähtöpaikka toki auttaa saksalaiskuskia tämän päivän kilpailussa, mutta uskon siihen, että lopulta Mercedes (tai Ferrari) onnistuu laatimaan Bottakselle tarvittavat olosuhteet siihen, että suomalaisässä pystyy ohituksen tekemään ja ottamaan tässä kamppailussa niskalenkin. Kohde menee oikein, kun Bottas sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Vettel.

 

TULOS: VETTEL DNF., BOTTAS DNF. (VETTEL VOITTI KOSKA AJOI ENEMMÄN KIERROKSIA)

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...