Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Vedonlyönninammattilainen

28.11

Recommended Posts

Snooker, UK Championship

Alan McManus - Elliot Slessor

Vihje: Elliot Slessor -1.5

Kerroin: 2.39

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 11:30

- UK Championshipin 1/64 finaalissa kohtaavat Maailmanlistan 55. McManus ja Maailmanlistan 74. Slessor. Tasainen kaksikko vastakkain tässä ottelussa kun vanhempi ja kokeneempi McManus kohtaa nuoremman ja nälkäisen Slessorin. McManus on parhaat pelivuotensa jo pelannut ja ikää liki 50 mittarissa. Slessor puolestaan parina viime vuonna pelannut ihan hyvin ottein ja yllättänytkin voittamalla ajoittain hyviäkin pelaajia. Tasaisuutta ei kuitenkaan ole Slessorilta löytynyt vielä ihan hirveästi. McManus parempi taktisessa pelaamisessa ja safeteissa, Slessor parempi breikin tekijä. Kun katsotaan esim. viimeiseltä puolelta vuodelta molempien otteita niin hyvin tasaisesti molemmat ovat pelanneet eikä kumpikaan kovin selvästi paremmin. Slessor kuitenkin hitusen paremmin esiitynyt kovempia pelaajia vastaan. Slessor pelaa useimmiten parhaat ottelunsa turnausten alussa kun puolestaan McManus vasta kun turnaus on pari ottelua pelattu. Slessor tulee olemaan heti ottelun alusta asti valmiimpi tähän otteluun tultaessa ja jatkamaan tätä turnausta voitolla tästä ottelusta. Slessor onnistuu breikin teossa hyvin kun vastassa  ei ole aivan niin kova pelaaja ja tulee ottelun voittamaan 3-6/4-6 luvuin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tennis ITF naiset Nonthaburi klo 07:30

Garland, J - Akita, S

Pelivalinta: Garland, J

Kerroin: 1,85 Marathonbet

Garland on nuori ja lupaava pelaaja, jolla on hyvät edellytykset nostaa rankingia selvästi tulevina vuosina. Tämä kausi on sujunut erittäin hyvin ja Garland on monissa turnauksissa joutunut aloittamaan karsinnoista ja lopulta on edennyt turnauksen pääsarjassa jopa puolivälieriin asti. Garlandin otteet olleet melko tasaisia, joka on hyvä merkki tulevaisuutta ajatellen. 

Akita on yli 10v Garlandia vanhempi pelaaja, jonka uran huippuhetket on jo takanapäin. Akita on tällä kaudella pelaillut melko ailahtelevaa peliä ja yhtä turnausvoittoa lukuunottamatta tulokset olleet pääosin heikkoja. Tuossa Akitan voittamassa turnauksessa kaavio ei ollut mikään mahdottoman vaikea, joten suuri yllätys voitto ei ollut. 

Tässä matsissa pidän Garlandia selvänä ennakkosuosikkina. Garland on pelannut tasaisempaa peliä tällä kaudella ja on pärjännyt hyvin Akitan tasoisia vastustajia vastaan. 

OIKEIN 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Aasian liiga

Sakhal - Oji eagles

Pelivalinta: Sakhal @ 1.98 Coolbet

10:30

Coolbetiltä saa vielä ok kerrointa niin kopataas peleille kotijoukkuetta....

Tämä on Sakhalille vasta kolmas kotiottelu tälle kaudelle, mutta vieraissa on kulkenut loistavasti ja sarjan kakkonen sakhalin on viidestätoista vieraspelistä napannut 34 pinnaa joten oletettavasti sama meno jatkuu kotikaukalossakin.

Oji eagles ei myöskään ole vieraissa paljoa pelannut, viidestä pelistä kasassa on kahdeksan pinnaa ja tällä hetkellä se on sarjassa kolmanetena neljä pistettä sakhalia perässä mutta kaksi ottelua enemmän pelanneena. 

viime kaudellahan  Sakhalin oli  sarjan paras kotijoukkue, muutenkin pelit ovat kulkeneet tällä kaudella erittäin hyvin joten mielestäni se on ansaitusti suosikki tämän kamppailun voittajaksi vaikkakin Oji Eagles antaa varmasti kovan vastuksen sillä onhan se tällä hetkellä kahdeksan ottelun voittoputkessa ja onnistui sarjakakkosen kaatamaan peräti kolmessa ottelussa kotonaan. 

Sakhalin on hitusen laadukkaampi porukka ja kotiedun vuoksi uskon sen myös tämän kamppailun kääntävään edukseen.

Kohde menee oikein kunhan Sakhalin voittaa varsinaisella peliajalla.

E: katsoin alkamisajan väärin mutta vihje postattu kumminki ennen pelin alkua.

 

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ECS Finals

17:00

d663de12a460d1554558fbc400f32c7b.png  Evil Geniuses - AVANGAR 683e229281d631232190bf9981220a38.png

AVANGAR +4,5 | 1,85 | Unibet

 

 • Evil Geniuses (Brehze, CeRq, Ethan, tarik, stanislaw) tulee ECS-finaaliturnaukseen kovan turnaussuman ja matkustusrasitteiden keskellä. EG on pelannut kuukauden ajan peräti kolmessa turnauksessa ja tämä on väistämättä näkynyt joukkueen tuloksissa viime turnauksissa, jossa maailmanrankingissä #2 rankattu joukkue epäonnistui täyttämään odotukset. EG ei ole kerennyt turnausten välissä juuri harjoittelemaan lainkaan, minkä takia joukkue joutuu pelaamaan suurimmaksi osin samoilla taktiikoilla millä he ovat pelanneet viimeisen kuukauden ajan. Myös jatkuva matkustaminen on varmasti syönyt joukkueesta parhaan terän pois. Kaikesta tästä huolimatta EG on parhaana päivänä erittäin kovatasoinen joukkue, mutta isoja kysymysmerkkejä on ilmassa.
 • AVANGAR (buster, qikert, SANJI, Jame, AdreN) ei ole kansainvälisiä turnauksia kiertänyt kovin aktiivisesti viime aikoina, vaikka he osallistuivat EG:n tapaan viikon takaiseen Asia Championship -turnaukseen. AVANGARia ei voida pitää tässä vaiheessa maailman aivan parhaimpien joukkueiden joukossa vaisuhkojen tuloksien takia, mutta potentiaalia joukkueessa on ja nyt joukkue pääsee pelaamaan täydellä kokoonpanollaan. AVANGARin pelaajat ovat myös julistaneet antavansa kaikkensa tässä turnauksessa, joka on heille tämän kalenterivuoden viimeinen turnaus, joten mitään ei säästellä tässä turnauksessa. Lisäksi tämän ottelun luonne Bo1-otteluna sopii AVANGAR:lle mainiosti.
 • Karttavetossa EG poistaa luultavasti Vertigon ja Overpassin. AVANGAR puolestaan bannaa ainakin Nuken ja luultavasti Infernon. Pelattavaksi kartaksi jäänee joko Train, Mirage tai Dust2, jotka ovat molemmille joukkueille vahvoja karttoja. Mitään suurta karttaetua ei siis tule kummallekaan joukkueelle.

 

YHTEENVETO

 • Evil Geniuses on ollut hurjassa ottelu- ja turnausruuhkassa viime aikoina, mikä on näkynyt heikentyneinä tuloksina eikä joukkue ole vieläkään saanut aikaa ladata akkujaan tai harjoitella kuvioitaan. AVANGARin tilanne on siitä parempi, että heille kyseessä on vuoden viimeinen turnaus, johon ladataan kaikki panokset. Karttavalinnalla on hyvin minimaalinen merkitys Bo1-ottelussa. Vaikka EG on normaaliolosuhteissa selvästi AVANGARia parempi joukkue, EG:n viimeaikaiset tulokset ovat sen verran heikkoja, että niistä on pakko antaa miinusta amerikkalaisille. Bo1-ottelun luonne suosii altavastaajia ja miellän AVANGARia hyväksi Bo1-joukkueeksi, joka on yllätysvalmis ja pystyy laittamaan kampoihin ihan ketä tahansa vastaan. Kohde menee oikein, kun AVANGAR voittaa ottelussa vähintään 12 kierrosta. 

 

TULOS: 16-10

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ECS Finals

21:30

bb572f6e93a242dfbc66868f3327df8f.png Fnatic - MIBR c492a84a4d263d911accadea9c3fbd1e.png

Fnatic -3,5 | 1,83 | bet365

 

 • Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on ollut oivassa vireessä siitä lähtien, kuin flusha ja Golden palasivat joukkueeseen. Fnatic onnistui molemmissa viimeisen kuukauden aikana pelaamissaan LAN-turnauksissaan etenemään finaaliin asti, mikä on hyvä osoitus joukkueen tämänhetkisestä iskukyvystä. ECS-finaaliturnausta varten joukkue on päässyt harjoittelemaan ja valmistautumaan rauhassa, joten Fnaticin voidaan olettaa olevan valmis heti ensimmäisestä ottelusta lähtien. 
 • MIBR (FalleN, fer, TACO, LUCAS1, kNgV-) on tällä hetkellä ihan perushyvä joukkue, mutta eliittitason joukkueeksi sitä ei voida kutsua.  Joukkue on väläytellyt osaamistaan viime aikoina, mutta toisaalta tulokset ovat olleet myös vaihtelevia. Viime viikon Asia Champioship -turnaus päättyi joukkueen osalta välieriin, jossa MIBR hävisi ENCE:lle lukemin 1-2. Joukkueen kannalta olennainen kysymys liittyy tämän ottelun lataukseen, sillä joukkue oli vielä neljä päivää sitten Aasiassa pelaamassa edellämainittua turnausta, josta on pitkä matka Texasissa pelattavaan ECS-finaaliturnaukseen ja matkarasitus saattaa haitata MIBR:n suorittamista.
 • Karttavetossa Fnatic bannaa vähintään Vertigon ja luultavasti Trainin. MIBR poistaa ainakin Nuken ja Overpassin. Olettaisin pelattavaksi kartaksi jäävän Inferno tai Mirage, joista molemmat sopii hitusen paremmin Fnaticille kuin MIBR:lle. Ei kuitenkaan mitään suurta eroa ole ja lopputuloksen kannalta merkitsevät muut tekijät.

 

YHTEENVETO

 • Fnatic on pelannut hyvällä sykkeellä jokaisessa tähän asti osallistumassaan turnauksessa tällä kokoonpanolla enkä uskon joukkueen hölläävän kaasua tähänkään turnaukseen. MIBR on pelannut ihan kohtalaisesti viime aikoina, mutta mahtaako matkarasitukset vaivata tiheällä aikataululla? Karttavalinnoissa ehkä pienen pieni etu Fnaticille, mutta ei mitään merkittävää. Fnatic on perustasoltaan MIBR:iä askeleen parempi joukkue ja heillä on parempi valmistautuminen tähän turnaukseen. Bo1-ottelu on toki aina pieni riski ottaa ennakkosuosikkia, mutta Fnaticilta harvoin ollaan nähty tasonromahduksia, joten lähdetään pienellä tasoituksella kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun Fnatic voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla. 

 

TULOS: 16-9

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL Thanksgiving 

Team to score most points on Thanksgiving

Vihje: New Orleans Saints

Kerroin: 3.00

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 19:30

- NFL Week 13 alkaa suomalaisittan kivasti kun Thanksgiving mahdollistaa pelejä mukavaan katseluaikaan. 3 ottelua pelataan näin Thanksgiving päivänä jotka ovat Lions-Bears Cowboys-Bills sekä Falcons-Saints. Lähdetään hakemaan näistä otteluista New Orleans Saintsille pisteitä kaikista eniten. Lions-Bears ottelu on tiukka divisioonavääntö jolla ei enää tässä kohtaa kautta ihan hirveästi ole merkitystä sillä Lionsin pudotuspelihaaveet on jo kuopattu ja Bearsilla ihan muutaman prosentin mahdollisuus playoffeihin. Molemmat Lions sekä Bears omaavat huomattavasti paremmat puolustukset kuin hyökkäykset ja nimenomaan puolustuksiin kummankin joukkueiden peli kulminoituu. Joukkueet kohtasivat Bearsin kotona 10.11 jolloin Bears oli parempi luvuin 20-13. Bearsin näen parempana joukkueena tähän otteluun mutta underiksihan tämä peli jää selvästi näiden kahden puolustuksen hallitessa ottelua. Cowboys-Bills puolestaan omaa enemmän mielenkiintoa kun Cowboys 6-5 rekordilla ja Bills 8-3 rekordilla tulevat tähän otteluun. Cowboys haluaa hoitaa divisioonansa jotta playoffeihin paikka varmistuu kun puolestaan Bills tavoittelee Wild Card paikkaa. Näen tämänkin ottelun jäävän underiksi sillä molemmilla joukkueilla on hyvät puolustukset. Cowboys tällä kaudella päästänyt ottelua kohden pisteitä 19.1 joka on sarjassa 7. vähiten, kun puolestaan Bills päästänyt ottelua kohden pisteitä 15.7 joka on sarjassa 3. vähiten. Tiukkavääntö tulossa ja mahdollista playoff henkeäkin odotan tästä ottelusta jossa ottelu jää underiksi. Thanksgiving päivän viimeinen ottelu sitten kyseessä jossa Falcons isännöi Saintsia. Falconsin playoffhaaveet kuopattu mutta divisioonavihollinen Saints vastassa nostaa varmasti  taistelutahtoa Falcons leirissä. Falconsin secondary osoitti jo muutamassa pelissä parannusta kun mm. Saintsin vieraana jätti Saintsin vain 9 pisteeseen. Mutta taas sitten viime viikolla kotonaan Falcons päästi Buccaneersia vastaan pisteitä omiin 35. New Orleans Saints omaa erinomaisen hyökkäyksen jossa on potentiaalia ja talenttia tehdä pisteitä urakalla. Falconsin puolustus on ollut tällä kaudella muutamaa ottelua lukuunottamatta todella heikkoa ja uskon että Saints onnistuu tässä pelissä tekemään pisteitä tuolla tulivoimaisella hyökkäyksellään paljon. 

Uskon että näistä 6 joukkueesta New Orleans Saints onnistuu tekemään kaikista eniten pisteitä Thanksgiving otteluissa.

Kahden joukkueen kauppa tämä on selvästi Saintsin ja Cowboysin välillä mutta kun Cowboys pelaa kivenkovaa Billsin puolustusta vastaan tiukassa ottelussa vs että Saints pelaa todella heikkoa Falconsin puolustusta vastaan niin näen Saintsin selkeänä ykkösvaihtoehtona, mielestäni Saintsin kerroin voisi olla selkeästi alle 3.00 ja olla selkeämpikin suosikki Cowboysiin nähden. 

Uskon että New Orleans Saints tekee lähemmäs 30 pistettä ellei enemmänkin kun Dallas Cowboys jää arviolta 24 pisteeseen ellei vähempäänkin.

 

 • Tykkäys 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eurooppa-liiga / Jalkapallo

Sevilla -  Qarabag

Kotijoukkue voittaa päästämättä maaliakaan: Kyllä @ 2.28 Unibet

Alkaa 22:00

Sevilla voitti syyskuussa Qarabagin vieraissa maalein 0-3. Joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana kolmessa neljästä Eurooppa-liigan ottelustaan. Qarabag ei ole onnistunut voittamaan viimeisen kolmeen sarjamatsiinsa ja edellisen Eurooppa-liigan ottelunsa joukkue  hävisi APOEL:lle lukemin 2-1. Sevilla lähtee otteluun ilman suurempia paineita ottaen nämä ottelut kuitenkin  tosissaan.  Hyvin vaikea tässä on että vierasjoukkue onnistuisi tuikkaamaan pallon espanjalaisten maalin. Sevilla voittaa ottelun maalein 3-0.

 • Tykkäys 3
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo eurooppa liiga

arsenal - frankfurt

Aubameyang, Pierre-Emerick tekee maalin @ 2.00 unibet

22:00

eiköhän tässä ottelussa tulla maaleja näkemään puolin ja toisin joten otetaan nyt arsenalin todennäköisin naulari peleille.

tällä kaudella valioliigassa 13 peliiin kahdeksan naulaa iskenyt auba on helppo valinta arsuilta tähän peliin sillä eipä tuosta avauksesta juuri muut maalintekoon kykene kun Lacazettekin aloittaa tämän pelin penkillä.

OIKEIN

 

 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...