Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Legendaarinen

12.7.

Recommended Posts

Formula F1 / Itävallan GP /Kisa 2 2020
16:10

Kisa: Itävallan GP - Kisa 2 2020

Valinta: Voittaja Lewis Hamilton @ 2.40 Unibet

Lewis Hamiltonin voitolle on tarjolla hyvä kerroin, todennäköisesti kertoimeen vaikuttaa taustalla myös Valtteri Bottaksen voitto, ja sijoitus. Kuitenkin Lewis Hamilton on ollut erittäin hyvässä vireessä ja todellakin uskon että tulee voittamaan tämän rundin. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo / Suomi / Veikkausliiga
18:30

FC Honka - KuPS

Valinta: KuPS voittaa (1x2) @ 2.55 coolbet

:kaljaa: FC Honka on pelannut erittäin huonosti ja varsinkin kotipeleissä, kyseessä kuitenkin erittäin hyvä joukkue mikä on sääli..
KuPS on ollut vauhdissa ja onnistunut voittamaan sekä vieras- että kotipeleissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo / Italia / Serie A
22:45

Napoli - AC Milan

Valinta: AC Milan voittaa (1x2) @ 3.70 coolbet

:kaljaa: AC Milanille tarjotaan jälleen liian hyvää kerrointa. Kyseessä siis erittäin tasaväkinen peli ja en usko että Napoli tulee ainakaan saamaan yhtä maalia enempää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 16:58

Koskenkorva - Seinäjoki

Pelivalinta: Seinäjoki ML

Kerroin: 1,50 Veikkaus

Seinäjoki lähtee suurena ennakkosuosikkina tähän otteluun. Seinäjoella on hyvä kokoonpano tässä ottelussa, vauhtia löytyy ykköskärjestä ja jokereina hyvät lyöjät. Muutenkin kokoonpanossa paljon laajuutta ja kakkoskärjessäkin kelpo pelimiehiä. 

Koskenkorvalla ei yhtä paljon laajuutta kokoonpanossa, mutta hyvä kotiutusosasto takaa sen, että jos tilannetta saadaan aikaan, niin Koskenkorvakin juoksujen teossa onnistuu. 

Seinäjoen pitää tämän tasoiset vastustajat voittaa, mikäli mielivät taistella hyvästä sijoituksesta tällä kaudella. Seinäjoen joukkueesta potentiaalia kyllä löytyy. 

Edit. Vihje siirretty oikean päivän 11.7 ketjuun. Tämän voi poistaa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aussifutis, AFL

Richmond Tigers - Sydney Swans

Vihje: Richmond Tigers

Kerroin: 1.77

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 08:35

- Aussifutiksella päivä potkaistaan mukavasti käyntiin kun Richmond Tigers isännöi Sydney Swansia. Lähdetään hakemaan kotijoukkue Richmond Tigersin voittoa ottelusta. Richmond Tigers on joukkueista selvästi vahvempi ja tänäkin vuonna yksi suurimmista mestari suosikeista ansaitusti. Sydney Swans puolestaan selvästi heikompi joukkue niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan. Richmond Tigersin kausi ei ole lähtenyt kovinkaan vahvasti vielä käyntiin mutta viime ottelussa tekeminen oli totutun hyvällä tasolla eikä joukkue tule kotonaan kyykkäämään selvästi heikompaa joukkuetta vastaan kun on saanut pelinsä kuosiin.

34-26

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 16:00

Vimpeli - Sotkamo

Pelivalinta: Sotkamo ML

Kerroin: 1,53 Unibet

Vimpeli ei tällä kaudella ole mielestäni aivan suurimpia mestarisuosikkeja toisin kuin Sotkamo. Sotkamolla on kokonaisuutena todella hyvä joukkue kasassa ja ihmeenä pidän mikäli Sotkamo ei pelaa finaaleissa tällä kaudella. 

Vimpeli hieman heikentynyt ja etenkin Ruuskan vaihto jokerista kentälle heikentää hieman kotiutustehoja. Vimpelillä laadukas ykköskärki, mutta kakkoskärjessä ei aivan yhtä laadukkaita pelaajia ole. 

Pidän Sotkamoa tässä matsissa selkeänä ennakkosuosikkina.

Kohde menee oikein kunhan Sotkamo voittaa ottelun. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Golf, Workday Charity Open Kierros 4, paras kierrostulos

Justin Thomas - Viktor Hovland

Vihje: Justin Thomas

Kerroin: 1.75

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 16:01

- Workday Charity Openin viimeinen kierros kyseessä ja tässä kaksi pelaajaa lead cardista kun Justin Thomas johtaa -16 tuloksella ja Hovland toisena -14 tuloksella. Molemmat ovat pelanneet hyvää golffia tässä turnauksessa mutta kyllä Justin Thomasin kelkkaan on lähdettävänä sillä Thomas on pelannut todella vakuuttavasti viime turnauksissa ja tässä turnauksissa on pelkkiä birdieitä Thomas lyönyt ja on 3 kierroksen jälkeen ilman ainuttakaan bogey:ta. Thomas on pelannut fantastisesti ja kokeneempana pelaajana kuin Hovland on Thomas näissä viikonlopun kierrokissa kuin kotonaan eikä tunne painetta. Hovland on todella hyvä pelaaja ja tulevaisuuden nimi kun ikää on vasta 22v, Hovland pystyy parhaana päivänään huikeisiin tuloksiin mutta myös välillä tulee liikaa yliyrittämistä ja bogey:ta korttiin liikaa. Siinä missä Thomas pelaa hyvän kierroksen kovassa paikassa ilman bogey:ta tai ilman hirveän montaa bogey:ta tulee Hovland niitä ottamaan jollakin väylillä kuten on aikaisemmillakin kierroksilla tehnyt. Thomaksessa on enemmän voittajatyyppiä ja kokemusta tälläisiin kierroksiin ja uskon että Thomas pystyy paremman kierrostuloksen saamaan tällä viimeisellä (4.) kierroksella ja sillä myös sinetöimään voiton, kierrostuloksen ollessa tasan päädytään voidiin.

Thomas -3 Hovland -1

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Steiermarkin GP

16:10

f0dc4d01ff556ceffda04fca27f12efc.png  Esteban Ocon - Daniel Ricciardo 31d8545148843a0aede053101af99626.png

Daniel Ricciardo | 2.20 | Unibet

 

 • F1-sarjan toinen osakilpailu ajetaan jälleen Itävallan Red Bull Ring -radalla, mikä tekee tästä Steiermark GP:n nimellä ristityn kilpailun F1-historian ensimmäisen tuplaosakilpailun. Kisakohteista ensimmäisessä otetaan kantaa Renault-tallin sisäiseen välienselvittelyyn Esteban Oconin ja Daniel Ricciardon välillä.
  • Ocon ajoi sateisessa aika-ajossa hienosti ja lähtee kilpailuun 5. lähtöruudusta. Ranskalaiskuskilta tämä oli hyvä onnistuminen, joka tuonee itseluottamusta päivän kilpailuun, mikä on kyllä tarpeessa. Ocon nimittäin oli pistesijoituksestaan huolimatta viime viikonloppuna vaisu ja jäi vauhdillisesti tallikaveri Ricciardon jalkoihin. Kuivalla kelillä Ocon saattaa siis tippua tuloslistoilla alaspäin mitä pidemmälle kilpailu etenee.
  • Ricciardo lähtee kilpailuun 8. lähtöruudusta, mistä aussikuskin on hyvä lähteä hakemaan ensimmäisiä pisteitään. Avauskilpailu päättyi Ricciardon osalta keskeytykseen moottoriongelmien takia ja myös tänä viikonloppuna toinen harjoitussessio jäi ajamatta, kun Ricciardo teki ajovirheen ja täräytti autonsa seinään. Tästä huolimatta Ricciardo oli viime viikonlopun kilpailussa kohtalaisissa asemissa ennen keskeytystään ja hänellä on kuivissa olosuhteissa vauhti kohdallaan.
  • Oconin ja Ricciardon välistä lähtevät Red Bullin Alexander Albon ja Alpha Taurin Pierre Gasly. Periaatteessa Albonin pitäisi Ocon ohittaa nopealla aikataululla eikä Gaslyn kisavauhdin pitäisi riittää Renault-kuskeja vastaan. On siis todennäköistä, että Ocon ja Ricciardo tulevat jossain vaiheessa kilpailua olemaan radalla perättäisillä sijoilla. Tällöin kilpailu saattaa mennä strategiseksi peliksi, mutta pitkässä juoksussa näkisin Ricciardolla olevan enemmän vauhtia taskussaan ja hän tunnetusti ei epäröi ohitella siinä missä Ocon voi vielä ottaa ensimmäisissä kilpailuissaan hieman varovaisesti.

 

YHTEENVETO

 • Esteban Ocon oli aika-ajossa todella hyvä, mutta viime viikonlopuna perusteella vauhti kuivassa kelissä ja kisavauhdissa ei olisi normaaliolosuhteissa riittänyt pistesijoille. Daniel Ricciardo ei aika-ajossa ollut aivan parhaimmillaan, mutta hänen viime viikonloppu oli lupauksia herättävä, vaikka kilpailu päättyi epäonnisesti keskeytykseen. Ocon toki lähtee kilpailuun muutamaa lähtöruutua korkeammalta sijalta, mutta kilpailun aikana Renault-kuskit löytänevät toisensa samoilta sijoituksilta. Tallimääräyksiä tuskin annetaan näin aikaisessa vaiheessa ja Ricciardolla pitäisi olla vapaat kädet käyttää ohitustaitoaan, mikäli sille on tarvetta ja paremman kisavauhdin puitteissa hän lyönee tänään tallikaverinsa, mikäli auto ei leviä käsiin. Kohde menee oikein, kun Daniel Ricciardo sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Esteban Ocon.

 

TULOS: OCON DNF., RICCIARDO 8.

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Golf, Workday Charity Open Kierros 4, paras kierrostulos

Xander Schauffele - Hideki Matsuyama

Vihje: Xander Schauffele

Kerroin: 1.86

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 15:06

- Workday Charity Openin viimeinen kierros kyseessä ja tässä kaksi pelaajaa lähellä kärkitaistoa kun Xander Schauffele -8 tuloksessa T13 ja Hideki Matsuyama -9 tuloksella T8. Matsuyama aloitti tämän turnauksen parilla hyvällä kierroksella mutta eilinen kierros meni kyllä todella kovasti penkin alle kun Maailmanlistan 23. Matsuyama pelasi 0 kierroksen ainoastaan. Avauskierroksella Matsuyama pääsi -5 ja toisella kierroksella -4 tulokseen, samanlaisella esityksellä eilen olisi Matsuyama ollut ihan kärkitaistossa kiivaasti mukana mutta nyt on jo 7 lyöntiä johtajaa Thomasia jäljessä. Xander Schauffele puolestaan aloitti tturnauksen ihan ok -3 kierroksella mutta toinen kierros oli todella heikko Schauffelella päätyen lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen +1 tulokseen, mutta eilinen kierros oli totuttua fantastista pelausta Maailmanlistan 11. Schauffelelta kun viikonlopulle päästiin ja Schauffele pelasikin todella hyvän -6 kierroksen. Schauffele ollut viime turnauksissa paremmassa formissa ja sitä on myös tällä hetkellä kun Matsuyaman käyrä menossa alaspäin ja Schauffelen ylöspäin, viimeinen kierros auttaa myös Schauffelea kun enemmän pelissä ja uskon että Schauffele tulee pelaamaan hyvän kierroksen jälleen ja nousemaaan top 5 sakkiin vielä tässä turnauksessa ja ainakin voittamaan Matsuyaman tällä viimeisellä kierroksella, kierrostuloksen ollessa tasan päädytään voidiin.

Schauffele -2 Matsuyama +1

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesäpallo, Superpesis

Vimpeli - Sotkamo

Vihje: Alle 14.5 juoksua

Kerroin: 1.78

Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus

Alkamisaika: 16:00

- Vimpeli isännöi Sotkamoa superpesiksen puolella ja kuten jo @Snooker kirjoittikin niin Sotkamo selkeä suosikki ottelussa, viime vuodesta Vimpeli heikentynyt. Molemmat joukkueet pelanneet todella vähäjuoksuisia otteluita tällä kaudella ja keskinäinenkin ottelu 7.7 Sotkamon kotona tarjosi vain 10 juoksua, raja muutaman juoksun liian korkealla, avausjakso mennään hiukan tarkkailen ja päättyy tasan tai Sotkamon muutaman juoksun voittoon ja toisella jaksolla Sotkamo sitten lyö tarvittavat juoksut voittaakseen mutta Vimpeli ei hirveämmin tule kotonaankaan juoksuja saamaan aikaan eli mitään ilotulitusta ei ole luvassa vaan underiksi jää.

3-4, 2-4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...