Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  

Recommended Posts

Jalkapallo, Valioliiga

Manchester Utd - Southampton

Vihje: Manchester Utd maalimäärä +3 = (Yli 2.5 maalia Veikkauksella,  erikoisesti muotoiltu)

Kerroin: 2.30

Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus

Alkamisaika: 22:00

- Valioliigassa kohtaavat Manchester Utd ja Southampton, samaa kohdetta hakemaan kuin viime Manun peliin eli Manun 3 maalia vähintään yllätys yllätys Veikkauksen topilla jälleen. Southampton on viime aikoina pelannut hyvin mutta silti tasoero kotijoukkue Manun hyväksi on vaan valtava, Manu todella kuumassa vireessä ja hyökkäys klikkaa todella mallikkaasti tällä hetkellä joten ilman sen pidempiä pulinoita Manun 3 maalia hakemaan maanantaisen illan kamppailusta, kerroin tulee erittäin todennäköisesti ainakin Veikkauksella tippumaan hiukan.

2-2 Manu teki 2 maalia jo 23 min kohdalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Serie A

Inter - Torino

Vihje: Lautaro Martinez tekee maalin & Inter voittaa

Kerroin: 2.55

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 22:45

- Seria A puolella Inter isännöi Torinoa. Tasoero Interin eduksi on iso ja maalirikasta kamppailua on lupa odottaa tästä. Inter tulee ottelun helposti voittamaan ja iskemään sen 2-3 maalia vähintään heikon Torinon verkkoon joka on hävinnyt Seria A puolella 5 viimeisintä vierasotteluaan selvästi. Romelu Lukaku Interin paras maalintekijä tällä kaudella 20 maalilla on sivussa ottelusta selkävamman vuoksi joten 22-vuotias Martinez tulee aloittamaan. Martinez tulee saamaan paikkoja ottelussa ja onkin tällä kaudella jo 12 maalia iskenytkin Serie A otteluissa joten kun Inter kotonaan voittaa heikomman Torinon ja tekee sen 2-3 maalia niin kyllä Martinezin luulisi ainakin yhden maalin iskevän.

3-1, Martinez 1 maali

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koripallo Kiina CBA klo 10:30

Nanjing Tongxi - Shandong

Pelivalinta: Yli 193,5 pistettä

Kerroin: 1,82 Marathonbet

Kiinan koripalloliigassa Nanjing kohtaa kotikentällä Shandongin. 

Sarjassa Nanjing on tällä hetkellä alemmassa keskikastissa ja Shandong ylemmässä keskikastissa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet heikosti viime peleissä. 

Nanjing pelaa todella runsaskorisia otteluita. Myös Shandongin peleissä ollaan usein nähty suuria pistelukemia. Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat viime vuosina olleet myös hyvin runsaskorisia, joten yli 193,5 pistettä on hyvä pelivalinta tähän otteluun. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Sergey Ogay - Igor Smirnov

Vihje: Igor Smirnov

Kerroin: 1.57

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 13:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Ogay sekä Smirnov. Smirnov lähtee otteluun pienoisena suosikkina. Ogay viime aikoina pelannut ihan ok vireessä voittaen 5 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Smirnov puolestaan viime aikoina pelannnut hyvin voittaen 7 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta ja tänään jo aamupäivällä napannut pari hyvää voittoa. Smirnov paremmassa vireessä ja myös parempi pelaaja kuin Ogay, eilen kun pelaajat kohtasivat voitti Smirnov puhtaasti 3-0 luvuin joten Smirnovin uskon voittavan jälleen.

1-3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Alexandr Serebrennikov - Denis Sayanov

Vihje: Denis Sayanov -1.5 erää

Kerroin: 1.66

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 13:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Serebrennikov sekä Sayanov. Sayanov lähtee otteluun ansaitusti todella suurena suosikkina enkä näe hänen antavan montaa erää Serebrennikovin tasoiselle pelaajalle joten Sayanov hoitaa ottelun kyllä 3-1/3-0 luvuin. Serebrennikov pelannut viime aikoina todella heikosti voittaen vain 1 ottelun viimeisestä 10 pelaamastaan kun puolestaan Sayanov pelannut todella vakuuttavasti voittaen 8 viimeisiestä 10 pelaamastaan ottelusta. Sayanov voittanut 7 viimeistä keskinäistä ottelua ja on selvästi parempi pelaaja kuin Serebrennikov joten helppo 3-0/3-1 voitto Sayanoville tästä ottelusta tulossa.

1-3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Aleksey Afanasiyev - Andrey Pravednov

Vihje: Aleksey Afanasiyev

Kerroin: 1.66

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 15:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Aleksey Afanasiyev sekä Andrey Pravednov. Aleksey Afanasiyev lähtee otteluun pienoisena suosikkina mutta voisi lähteä kyllä selvästi paljon isompanakin suosikkina otteluun. Afanasiyev on viime aikoina pelannut todella hyvässä vireessä voittaen peräti 9 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta, Pravednov puolestaan pelannut ihan ok vireessä voittaen 4 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Tasoero Afanasiyevin eduksi on iso ja Afanasiyev pelannut myös todella paljon paremmassa vireessä viime aikoina ja on myös keskinäisiä otteluita hallinnut selvästi voittaen 4 viimeisintä kohtaamista. Todella vaikeaa on nähdä Afanasiyevin häviävän tätä ottelua sillä sen verran hyvässä vireessä hän on viime aikoina pelannut.

3-0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Stanislav Bychkov - Dmitry Lavrinenko

Vihje: Stanislav Bychkov

Kerroin: 1.50

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 17:00

Liga Pro:n puolella kohtaavat Stanislav Bychkov sekä Dmitry Lavrinenko. Stanislav Bychkov lähtee otteluun suurena suosikkina ansaitusti. Bychkov on viime aikoina pelannut todella vakuuttavasti voittaen 8 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Lavrinenko puolestaan pelannut viime aikoina ihan ok voittaen 5 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Bychkov jokaisella osa-alueella parempi pelaaja ja selvästi kovemmassa vireessä. Bychkov voittanut myös viimeisestä 5 keskinäisestä 4 ottelua enkä usko että Bychkov tulee tätä ottelua häviämään.

1-3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Igor Smirnov - Nikolai Zhurba

Vihje: Igor Smirnov -1.5 erää

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 23:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Igor Smirnov sekä Nikolai Zhurba. Smirnov lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina ja lähdetään -1.5 erän tasotuksella Smirnovia pelaamaan, sen verran kovassa vireessä on Smirnov pelannut voittaen 8 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta, Zhurba puolestaan pelannut ihan ok vireessä voittaen 4 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Smirnov selvästi kovempi pelaaja ja parempi jokaisella osa-alueella. Smirnov paremmassa vireessä ja voittanut myös viimeiset 4 keskinäistä kohtaamista joten vaikeaa on nähdä kovavireisen Smirnovin tätä ottelua häviävän ja uskonkin että Smirnov voittaa ottelun suhteellisen helposti vähintään 3-1 luvuin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...