Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo, Valioliiga

Manchester Utd - Southampton

Vihje: Manchester Utd maalimäärä +3 = (Yli 2.5 maalia Veikkauksella,  erikoisesti muotoiltu)

Kerroin: 2.30

Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus

Alkamisaika: 22:00

- Valioliigassa kohtaavat Manchester Utd ja Southampton, samaa kohdetta hakemaan kuin viime Manun peliin eli Manun 3 maalia vähintään yllätys yllätys Veikkauksen topilla jälleen. Southampton on viime aikoina pelannut hyvin mutta silti tasoero kotijoukkue Manun hyväksi on vaan valtava, Manu todella kuumassa vireessä ja hyökkäys klikkaa todella mallikkaasti tällä hetkellä joten ilman sen pidempiä pulinoita Manun 3 maalia hakemaan maanantaisen illan kamppailusta, kerroin tulee erittäin todennäköisesti ainakin Veikkauksella tippumaan hiukan.

2-2 Manu teki 2 maalia jo 23 min kohdalla.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Serie A

Inter - Torino

Vihje: Lautaro Martinez tekee maalin & Inter voittaa

Kerroin: 2.55

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 22:45

- Seria A puolella Inter isännöi Torinoa. Tasoero Interin eduksi on iso ja maalirikasta kamppailua on lupa odottaa tästä. Inter tulee ottelun helposti voittamaan ja iskemään sen 2-3 maalia vähintään heikon Torinon verkkoon joka on hävinnyt Seria A puolella 5 viimeisintä vierasotteluaan selvästi. Romelu Lukaku Interin paras maalintekijä tällä kaudella 20 maalilla on sivussa ottelusta selkävamman vuoksi joten 22-vuotias Martinez tulee aloittamaan. Martinez tulee saamaan paikkoja ottelussa ja onkin tällä kaudella jo 12 maalia iskenytkin Serie A otteluissa joten kun Inter kotonaan voittaa heikomman Torinon ja tekee sen 2-3 maalia niin kyllä Martinezin luulisi ainakin yhden maalin iskevän.

3-1, Martinez 1 maali

Link to post
Share on other sites

Koripallo Kiina CBA klo 10:30

Nanjing Tongxi - Shandong

Pelivalinta: Yli 193,5 pistettä

Kerroin: 1,82 Marathonbet

Kiinan koripalloliigassa Nanjing kohtaa kotikentällä Shandongin. 

Sarjassa Nanjing on tällä hetkellä alemmassa keskikastissa ja Shandong ylemmässä keskikastissa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet heikosti viime peleissä. 

Nanjing pelaa todella runsaskorisia otteluita. Myös Shandongin peleissä ollaan usein nähty suuria pistelukemia. Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat viime vuosina olleet myös hyvin runsaskorisia, joten yli 193,5 pistettä on hyvä pelivalinta tähän otteluun. 

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Sergey Ogay - Igor Smirnov

Vihje: Igor Smirnov

Kerroin: 1.57

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 13:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Ogay sekä Smirnov. Smirnov lähtee otteluun pienoisena suosikkina. Ogay viime aikoina pelannut ihan ok vireessä voittaen 5 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Smirnov puolestaan viime aikoina pelannnut hyvin voittaen 7 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta ja tänään jo aamupäivällä napannut pari hyvää voittoa. Smirnov paremmassa vireessä ja myös parempi pelaaja kuin Ogay, eilen kun pelaajat kohtasivat voitti Smirnov puhtaasti 3-0 luvuin joten Smirnovin uskon voittavan jälleen.

1-3

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Alexandr Serebrennikov - Denis Sayanov

Vihje: Denis Sayanov -1.5 erää

Kerroin: 1.66

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 13:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Serebrennikov sekä Sayanov. Sayanov lähtee otteluun ansaitusti todella suurena suosikkina enkä näe hänen antavan montaa erää Serebrennikovin tasoiselle pelaajalle joten Sayanov hoitaa ottelun kyllä 3-1/3-0 luvuin. Serebrennikov pelannut viime aikoina todella heikosti voittaen vain 1 ottelun viimeisestä 10 pelaamastaan kun puolestaan Sayanov pelannut todella vakuuttavasti voittaen 8 viimeisiestä 10 pelaamastaan ottelusta. Sayanov voittanut 7 viimeistä keskinäistä ottelua ja on selvästi parempi pelaaja kuin Serebrennikov joten helppo 3-0/3-1 voitto Sayanoville tästä ottelusta tulossa.

1-3

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Aleksey Afanasiyev - Andrey Pravednov

Vihje: Aleksey Afanasiyev

Kerroin: 1.66

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 15:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Aleksey Afanasiyev sekä Andrey Pravednov. Aleksey Afanasiyev lähtee otteluun pienoisena suosikkina mutta voisi lähteä kyllä selvästi paljon isompanakin suosikkina otteluun. Afanasiyev on viime aikoina pelannut todella hyvässä vireessä voittaen peräti 9 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta, Pravednov puolestaan pelannut ihan ok vireessä voittaen 4 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Tasoero Afanasiyevin eduksi on iso ja Afanasiyev pelannut myös todella paljon paremmassa vireessä viime aikoina ja on myös keskinäisiä otteluita hallinnut selvästi voittaen 4 viimeisintä kohtaamista. Todella vaikeaa on nähdä Afanasiyevin häviävän tätä ottelua sillä sen verran hyvässä vireessä hän on viime aikoina pelannut.

3-0

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Stanislav Bychkov - Dmitry Lavrinenko

Vihje: Stanislav Bychkov

Kerroin: 1.50

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 17:00

Liga Pro:n puolella kohtaavat Stanislav Bychkov sekä Dmitry Lavrinenko. Stanislav Bychkov lähtee otteluun suurena suosikkina ansaitusti. Bychkov on viime aikoina pelannut todella vakuuttavasti voittaen 8 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Lavrinenko puolestaan pelannut viime aikoina ihan ok voittaen 5 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Bychkov jokaisella osa-alueella parempi pelaaja ja selvästi kovemmassa vireessä. Bychkov voittanut myös viimeisestä 5 keskinäisestä 4 ottelua enkä usko että Bychkov tulee tätä ottelua häviämään.

1-3

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Igor Smirnov - Nikolai Zhurba

Vihje: Igor Smirnov -1.5 erää

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 23:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Igor Smirnov sekä Nikolai Zhurba. Smirnov lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina ja lähdetään -1.5 erän tasotuksella Smirnovia pelaamaan, sen verran kovassa vireessä on Smirnov pelannut voittaen 8 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta, Zhurba puolestaan pelannut ihan ok vireessä voittaen 4 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Smirnov selvästi kovempi pelaaja ja parempi jokaisella osa-alueella. Smirnov paremmassa vireessä ja voittanut myös viimeiset 4 keskinäistä kohtaamista joten vaikeaa on nähdä kovavireisen Smirnovin tätä ottelua häviävän ja uskonkin että Smirnov voittaa ottelun suhteellisen helposti vähintään 3-1 luvuin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kiinan GP Sprint Shootout PK: Charles Leclerc - Carlos Sainz | Charles Leclerc | 1.83 (bet365)   PK: George Russell - Lewis Hamilton | Lewis Hamilton | 2.25 (bet365)   PK: Daniel Ricciardo - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 1.75 (Veikkaus)   PK: Top 3 Sijoitus | Sergio Perez | 1.85 (Coolbet)
    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
×
×
  • Create New...