Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  

Recommended Posts

Esports, League Of Legends, LCK

Team Dynamics - Damwon Gaming

Vihje: Damwon Gaming -1.5 karttaa

Kerroin: 1.50

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 14:00

- LCK puolella kohtaavat Team Dynamics sekä Damwon Gaming. Team Dynamics lukeutuu keskitason joukkueisiin lähelle häntäpään joukkueita, viime aikoina Team Dynamicsin tekeminen ei ole ollut kovinkaan kummoista ja etenkin kärkipään joukkueilta on tullut tukkaan oikein huolella, nytkin vastassa on yksi splitin kovimmista joukkueista Damwon Gaming joka on tässä splitissä pelannut 6-2 rekordilla häviten ainoastaan DRX ja Gen.G joukkueille jotka myöskin lukeutuvat top 4 kärkikastiin jotka erottuvat LCK puolella selvästi. Damwon on murskannut itseään heikompia joukkueita tässä splitissä todella dominoivasti 2-0 luvuin eikä tule tässä pelissä tekemään poikkeusta, Damwon on vaan overall niin paljon kovempi ja paremmin koordinoitu joukkue että Team Dynamicsilla ei jää mahdollisuuksia.

0-2

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Championship

Brentford - Preston

Vihje: Brentford yli 1.5 maalia

Kerroin: 1.66

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 19:00

- Brentford isännöi Prestonia Championshipin puolella. Brentford lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina sillä Brentford on tällä kaudella ja etenkin viime otteluissaan pelannut todella vakuuttavasti ja löytyykin Championshipin sijalta 3. ja omaa vielä mahdollisuudet sarjanousuun Valioliigaankin kun toisena oleva West Bromwich on vain 3 pisteen päässä kun 3 ottelua on pelaamatta. Preston puolestaan löytyy sijalta 8. ja on muutaman pisteen päässä Championshipin playoff paikasta joten molemmilla joukkueilla löytyy pelattavaa. Kotietu tässä ottelussa on todella iso sillä Brentford on sarjan paras kotijoukkue ja Preston on myös hyvä kotijoukkue mutta vieraissa on Prestonilla ollut selvästi vaikeampaa. Brentford on viime aikoina pelannut todella vakuuttavasti ja kotonaan vielä paremmin ja joukkueesta löytyy todella kovia maalintekijöitä paljon kun peräti 3 Brentfordin pelaajaa löytyy Championshipin top 10 joukosta maalipörssistä, Watkins jakaa kärkisijaa, Benrahma on 6. ja Mbeumo on 9. Brentford selvästi parempi ja tulivoimaisempi joukkue ja viime aikoina pelannut todella vakuuttavasti, ihmetellä täytyy jossei kotonaan pysty kahta maalia tekemään Prestonin verkkoon.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Serie A

AS Roma - Verona

Vihje: AS Roma

Kerroin: 1.68

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 22:45

- AS Roma isännöi Veronaa Serie A:n puolella. AS Roma lähtee otteluun suosikkina ansaitusti ja voisi olla jopa suurempikin suosikki otteluun. Koronatauon jälkeen AS Roma pelannut vähän nahkeasti mutta nyt viime otteluissa on AS Roma alkanut palaamaan tasolleen ja siitä onkin tuloksena kaksi voittoa viime otteluista. Verona pelannut ihan ok tasolla ja on sarjan keskikastia. Veronan ongelmat ovat kuitenkin olleet vieraissa pelaaminen joka on ollut Veronalla tahmeaa tällä kaudella. AS Roma puolestaan pelannut hyvin kotona joten kotietu on iso tässä ottelussa. AS Roma on saanut viime otteluissa peliään kuosiin enkä usko että AS Roma tulee kotonaan Veronalle häviämään.

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Modus Icons of Darts

Keelan Kay - Adam Huckvale

Keelan Kay @ 1.93 Coolbet

Alkaa 12:30

Kay voitti kaksi edellistä tämän kuun puolella heitettyä kohtaamista (5-1, 5-2). Huckvale hävisi kahdeksan viimeisestä kymmenestä  kisastaan. Bet365:llä tämä on tasabookki. Marathonbet asettaa Kayn selväksi suosiksi 1.78 - 1.99.

5-4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yleisurheilu, keihäänheitto

Julia Valtanen - Jenni Kangas

Valinta: Valtanen, Coolbet, @1.90

Klo: 18:00

 

Valtanen on tällä hetkellä Suomen naisten ykkösheittäjä liki 58 metriä kantaneella kotimaisella kärkituloksella. 19-vuotias nuorukainen on tällä kaudella nostanut jälleen tasoaan ja heitot kantavat lähes poikkeuksetta yli 50 metrin. Viime vuosien ykkösheittäjä Kankaalla ei ole ollut omien sanojensa mukaan helpoin valmistautuminen tähän kauteen ja kahdessa käymässä kilpailussaan ei ole vakuuttanut. Näkisin Valtasen lähtökohdat illan kilpailuun parempina.

 

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...