Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Legendaarinen

27.7.

Recommended Posts

Esports / CSGO / Nine to Five
19:00

Gambit Youngsters - Team LDLC

Valinta: Kartta 2 - Pelatut Kierrokset Alle 26.5 @ 1.82 coolbet

Nyt on tarjolla ilmaista. Gambit Youngsters on aina pelannut omat valintansa erittäin hyvin ja dominoivasti. Lähes tulkoon kaikki omat kartta valinnat olleet undereita Youngsterseilla. 
66% mahdollisuus että tämä osuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports / CSGO / Nine to Five
10:00

AVEZ - lvlUP

Valinta: Kartta 2 - Tasoitusveto -3.5 AVEZ @ 1.85 coolbet

lvlUP pelannut erittäin surkeasti ja tiimissä käynyt muutoksia mitkä vaikuttaneet myös pelaajiin. AVEZ tulee tähän peliin paremmassa formissa. AVEZ tulee voittamaan ainakin oman kartta valintansa helposti. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Islanti pepsideilt.

Fjolnir - Valur

valinta, Valur ja O 1.5 kertoimella 1.6 PAF

alkamisaika: 22.15

 

Islannin jalkapallo siis kyseessä, jossa vierasjoukkue Valur lähtee selkeänä suosikkina otteluun.

Valurin kausi on mennyt tähän mennessä erinomaisesti ja se löytyy taulukon sijalta kaksi, kun otteluja on takana kahdeksan. Valur on tehnyt noissa otteluissa 18 maalia, eli keskimäärin reilu kaksi maalia ottelua kohden, jonka sen pitäisi nyttenkin tehdä, että veto osuu. Valurin puolustus on myös ollut timanttisella tasolla ja sen omiin on mennyt ainoastaan seitsemän maalia, eli alle yksi maali per ottelu.

 

Kotijoukkue Fjolnir sen sijaan löytyy sarjan jumbo paikalta ja syykin on ilmeinen. Se on tehnyt kahdeksassa ottelussa ainoastaan seitsemän maalia ja omissa on pallo ollut 19 kertaa, eli maalit ovat pahasti pakkasella - 12 verran, jolla se pitää kyseenalaista piikkipaikkaa.

 

Valur on edellisestä 10 ottelusta voittanut 7 ja joikasesaa noissa peleissä tuo sen 1.5 maalia raja on ylittynyt. Vieraissa se on myös ollut pirteä ja edelliset viisi ottelua se on voittanut ja tehnyt jokaisessa noissa otteluissa sen vähintään kaksi maalia ja itseasiassa noissa viidessä edellisessä viaraspelissä sen maali keskiarvo kohoaa peräti yli kolmeen ottelua kohden.

 

Tässä voisi tietysti Valurin perus voittoakin kokeilla pienemmällä kertoimella, mutta tilastollisesti hyvin osuva Valurin O 1.5 kera Valurin voiton, tarjoaa pientä ektsraa kertoimeen ja mahdollisesti pientä lisäjännitystä.

 

Pelionnea! 

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viro. Meistriliiga.

Kurresaare - Tallinna Kalev

Valinta,Kurresaare -1 kertoimella 1.9

Coolbet.

alkamisaika: 19.00

 

Viron jalkapalloa ja kodin voittoa tasoituksella.

Kurresaare voitti viimeksi vieraissa 2-0 ja luvassa on luultavasti jotain samantapaista, kun tilastoja katsoo, mutta hyvinkin Kurresaare vie pelin luokkaa 3,4-0,1

Vaikka Kurresaare ei lukeudu sekään terävimpään kärkeen tässä sarjassa, niin Tallinna Kalev näyttäisi olevan väärässä sarjassa. Se on tehnyt ainoastaan kuusi maalia 13 ottelussa, joka tekee hävettävät alle 0.5 maalia ottelua kohden ja sen takia se on sarjan jumbo. Vastaavasti sille ollaan tehty 32 maalia ja ottelua kohden siis sille on tullut joka pelissä - 2 maalia pakkasta, joka on järkyttävä luku.

 

Pelionnea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Championship Playoff/Jalkapallo Englanti

Cardiff - Fulham

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 2.10 ComeOn

Alkaa 21:45

Joukkueiden  yhdestätoista viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta yhdeksässä nähtiin molempien joukkueiden maali. Cardiff teki viimeisestä viidestä kamppailustaan kolmessa vähintään yhden maalin. Fulham teki kahdessa viime ottelussaan yhteensä kuusi maalia.  Odottettavissa on tiukka kamppailu tarjolla olevasta nousupaikasta jonka toinen osaottelu pelataan tämän viikon torstaina. Fulham lähtee otteluun suosikkina mutta Cardiff jää harvoin maaleitta kotistadionillaan. Ottelu päättyy tasatulokseen 2-2. ComeOnilta markkinatoppi.

0-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...