Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Legendaarinen

26.7.

Recommended Posts

Jalkapallo / Englanti / Valioliiga
18:00

Chelsea - Wolves

Valinta: Molemmat joukkueet tekevän maalin (BTTS) @ 1.96 coolbet

Molemmilta joukkueelta löytyy erinomaisia pelaajia tekemään maaleja. Chelsea haluaa voittaa tämän pelin jotta pääsevät mukaan Champions Liigaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jalkapallo / Englanti / Valioliiga
18:00

Arsenal - Watford

Valinta: Arsenal (1x2) @ 2.33 coolbet

Watford tulee erittäin huonona joukkueena tähän. Vaikka Arsenal ei pelannut viime peliänsä hyvin, niin uskon että tässä tulevat viemään helposti voiton huonompaa joukkuetta vastaan. Auba ja Lacazette ovat olleet sen verran kovassa vireessä että tulee olemaan helppo voitto Arsenalille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esports, League Of Legends, LCS

Cloud9 - Team Liquid

Vihje: Yli 21.5 tappoa

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 00:00

- LCS puolella nähdään mielenkiintoinen ja varmasti viihdyttävä kärkikamppailu kun Cloud9 ja Team Liquid kohtaavat, Cloud9 pelannut 11-2 rekordilla kun puolestaan Liquid pelannut 10-3 rekordilla. Cloud9 on jatkanut dominoivia otteitaan tässä Summer splitissä mihin jäi Spring splitissä missä oli täysin omaa luokkaansa, Cloud9 jatkaa vahvana omana itsenään ja vaikka viime splitissä hävisi ensimmäiset karttansa vasta playoffeissa ja nyt on jo 2 hävinnyt niin se ei silti tee Cloud9 yhtään heikompaa tässä splitissä. Team Liquid on palannut omalle kovalle tasolleen tässä splitissä kun ADC Doublelift meni takaisin TSM paitaan ja Tactical pelaa nyt Liquidin ADC roolissa, tämä on auttanut joukkuetta selvästi ja Liquid onkin jälleen loistossaan kuten kuuluukin olla. Kaksi splitin kärkijoukkuetta kohtaavat ja luvassa on erittäin viihdyttävä ja vauhdikas ottelu jossa molemmat joukkueet saavat osansa. Cloud9 pitäisi ottelu voittaa mutta en olisi yllättynyt vaikka Liquid 'pienenä altavastaajana' ottelun veisi nimiinsä. Yhtäkaikki, todella tasaista tulee olemaan jossa molemmat joukkueet tulevat tappoja saamaan ja overi pitäisi tulla helposti kotiin tässä 'verilöyly' ottelussa kahden splitin parhaimmaan joukkueen kohdatessa.

Tapot 14-14 = 28

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

New York Mets - Atlanta Braves

Vihje: Atlanta Braves

Kerroin: 1.98

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet

Alkamisaika: 02:08

- Mets ja Braves päättävät ottelusarjansa tähän otteluun, Mets voitti avausottelun 1-0 luvuin ja Braves voitti toisen 3-5 luvuin. Porcello aloittaa syöttäjänä Metsin puolelta kun puolestaan Newcomb aloittaa Bravesin syöttäjänä. Syöttäjäetu tässä ottelussa on Bravesilla ja Newcomb tulee todistamaan että Relief Pitcherin  hommat on takana päin ja että hänestä on aloittavaksi syöttäjäksi. Porcello on ihan hyvä syöttäjä mutta viime kausi oli aika tahmea ja nyt joutuu vähällä valmistautumisella tähän otteluun kun Stroman ei pystynytkään pelaamaan kuten oli suunniteltu. Braves on joukkueista tulivoimaisempi sekä parempi ja aloittaa myös paremmalla syöttäjällä. Braves ei saisi olla pieni altavastaaja kertoimissa vaan kuuluisi lähteä otteluun pienoisena suosikkina. Mitään murskavoittoa en Bravesille odota mutta kyllä Bravesin pitäisi kahdella juoksulla voittaa Mets tässä ottelussa ja uskon että viime ottelun voitosta hyvällä flowlla alussa tulee Braves onnistumaan juoksujen teossa Porcelloa vastaan.

1-14

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...