Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  

Recommended Posts

Esports, League Of Legeds, LPL

Bilibili Gaming - Rogue Warriors

Vihje: Rogue Warriors

Kerroin: 1.71

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 12:00

- LPL puolella kohtaavat Bilibili Gaming sekä Rogue Warriors. Rogue Warriors lähtee otteluun vain pienoisena suosikkina vaikka omissa papereissani lähtee paljon isompana suosikkina. Bilibili on kokonaisuudessaan sarjataulukossa edellä yhdellä karttavoitolla enemmän kun tasapisteissä joukkueet ovat 4-8 rekordeillaan. Rogue Warriorsin alkusplitti oli vaativa ja vaikea  kun Rogue Warriors pelasi 0-8 rekordilla, nyt kuitenkin otteet viime viikkoina ovat olleet todella hyviä ja vakuuttavia ja Rogue Warriors onkin laittanut pyörät pyörimään alun vaikeuksien jälkeen ja on tällä hetkellä 4 pelin voittoputkessa. Kaksi noista vastustajista olivat Rogue Warriorsia itseään heikompia mutta voitot LGD Gaming ja Funplus Phoenix tasoisista joukkueista puhtaasti 2-0 luvuin olivat todella vakuuttavia ja varteenotettavia kun hyvistä playoffeihin menevistä joukkueista on kyse. Bilibili Gaming puolestaan pelasi alkusplitistä paremmin ja nyt ollut heillä vaikeampaa. Rogue Warriors tähän otteluun tulee niin paljon kovemmassa lennossa ja momentumilla että vaikea nähdä Rogue Warriorsin häviävän Bilibili Gaming tasoiselle porukalle noiden edeltävien todella vakuuttavien 2-0 voittojen jälkeen. Rogue Warriors voisi olla suurempi suosikki otteluun ja uskon heidän ottavan suoran 2-0 voiton mutta varmuuden vuoksi otetaan normivoitolla jolle tarjotaan liian hyvää kerrointa kun oma arvio 1.50 lukemissa

2-0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL,  Harjoitusottelu 

KLO 23.00

 

Philadelphia Flyers -  Pittsburgh Penguins 

 

Valinta :  Philadelphia Flyers 

Kerroin :  2,85 ( Veikkaus ) 

 

Nyt se on jälleen alkamassa. Haluttiin tai ei, niin Toronto -kuplassa pelataan ilman yleisöä maailman parasta jääkiekkoa.  

harjoitusottelut on aina omia pelejä varsinkin, kun melkein puoleen vuoteen olla pelattu.   Kuka on valmis ja kuka ei.   Tänään se aloitetaan Philadelphia - Pittsburgh välisestä treenistä,  jossa ei ole panosta.    Tulevana viikonloppuna Pittsburgh Penguins aloittaa playoffit,  kun taas Philadelphia saa vielä treenata pyöreästi tämän ja ensi viikon, sillä he osallistuvat niin sanottuun sijoitusotteluihin,  jossa ei niinkään kauheasti panosta ole.    Tämä tarkoittaa enemmän sitä, että Pittsburgh omaa suuremman halun saada pelinsä heti uomiin,  sillä hirveästi heillä ei ole aikaa olla valmis,  jos mielivät pitkälle syksyyn pelata.  

Molemmat joukkueet lähtee melko parhailla liikkeelle.  Crosby on epävarma vielä illan otteluun, kun tätä kirjoitan, mutta olen valmis hänet näkemään kentällä.   Maalivahdit tullaan vaihtamaan kesken ottelun.    Murray/ Jarry pelaavat 50-50 tämän ottelun vierailta.   Puolestaan Philadelphia joukkueesta Hart pelaa ykkös- ja kakkoserän,  kun taas Elliot tulee kolmanteen maaliin.   Näin ovat ennakossa. 

Katsotaan miltä se peli näyttää ilman yleisöä puolen vuoden jälkeen,  kun osa pelaajista on coronan sairastaneet alta pois.    Ei tässä ole mitään ennakkosuosikki viittaa kummallakaan,  sillä peli on ilman yleisöä Torontossa,  joten siksi lähden kertoimien takia pelaamaan Philadelphia Flyers - joukkuetta.   Myös intuitioon luotan ja toivottavasti sekin osuu oikeaan.   Mä näen tässä ottelussa Flyers voittavan.  

 

Kunhan Philadelphia Flyers voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...