Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko

KHL

Klo: 19.00

Ak Bars Kazan - Salavat Ufa

Valinta: Markus Granlund tekee ottelussa maalin ( varsinainen peliaika) 

Kerroin: 3.4(paf)

Kohelon kärki kamppailu. Molemmat aloittanut kauden odotetun hyvin. Kazan pelannut viisi peliä joista se on voittanut 4. Ufalla 6 peliä takana ja näistä se on voittanut 5. Voittajaa vaikea lähteä peliin veikkaamaan, koska äärimmäisen tiukka peli luvassa. Silläpä lähdemmekin hakemaan maalintekijää. Ufan ykköskenttä jonka muodostaa Granlund, Hartikainen, Manninen trio on ollut hillittömässä vedossa. Tämä kenttä on paukuttanut kaikkiaan 28 pistettä 6 peliin! Ja Ufan kauden 23 maalista ykköskenttä on tehnyt 13 kappaletta. Voidaan siis todeta että tällä kolmikolla yhteistyö pelaa. Uskon että tämä kentällinen jatkaa tuhoaan ja tulee maalin jos kaksikin otteluun iskemään. Hyviä kertoimia tarjotaan Granlundin maalille, joten pakko napata pois kun äijät on iskussa. Myös Hartikaisen maalille tarjotaan reilua 3 kerrointa joka myös varsin pelattava. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, CS:GO

Vitality - Complexity

Vihje: Vitality Voittaa 1. Kartan & 1. Kartassa yli 26.5 kierrosta

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 3.95

Alkamisaika: 23:00 (edellisen ottelun päätyttyä)

- Vitality ja Complexity kohtaavat CS:GO puolella todella mehukkaassa ottelussa, todellinen huippuottelu käsillä josta varmastii saa nauttia täysin rinnoin, mahdollisesti jopa kolmenkin kartan verran. Vitality lähtee pienoisena suosikkina otteluun ja mielestäni ansaistusti, olen viime otteluiden perusteella enemmän vakuuttunut Vitalityn pelaamisesta kuin Complexityn ja lähdetäänkin hakemaan Complexityn valitsemaan avauskarttaan Vitalityn karttavoittoa ja yli 26.5 kierrosta. Todella tasainen ottelusarja kyseessä ja kaikki kartatkin tulevat olemaan tasaisia jossa molemmat joukkueet kyllä kierroksia sen 11 pitäisi saada. Vitality esiintynyt viime aikoina paremmin ja uskon että he pystyvät laittamaan Complexitylle hyvin kampoihin heidänkin karttavalinnassaan ja voittamaankin Complexityn kartan, Complexity kuitenkin tulee pitämään kartan tiukkana ja saamaan itsekkin sen 11 kierrosta mutta kartan voittaa kuitenkin Vitality

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Cleveland Browns - Cincinnati Bengals

Vihje: Odell Beckham Jr. (Browns) Tekee Touchdownin & Cleveland Browns voittaa

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 3.00

Alkamisaika: 03:20

- NFL puolella kohtaavat Cleveland Browns sekä Cincinnati Bengals. Lähdetään hakemaan otteluun kotivoittoa ja Brownsin WR Odell Beckham Jr. Touchdownia. Molemmat joukkueet aloittivat kautensa tappiolla odotetusti, Browns rumalla sellaisella Ravensin vieraana, ja Bengals puolestaan kotonaan Chargersia vastaa. Odell Beckham Jr. on erinomainen WR pelaaja ja vaikka ei ole Brownsissa vielä päässyt loistamaan viime ja tällä kaudella niin uskon että tässä ottelussa hän tulee touchdownin tekemään Baker Mayfieldin heitosta. Avausottelussa Odell Beckham Jr. epätyypillisesti tiputteli helppoja palloja eikä saanut niitä kiinniotoksi mutta uskon että tänään tahti on eri kuin  vastuskin on aivan eri luokkaa. En missään nimessä ole Brownsista vakuuttunut tai luottavainen mutta tämä on ottelu mikä pitää tuolla rosterilla voittaa jos jotain aikoo saada tällä kaudella aikaan, Browns voittaa ja Odell Beckham jr. Brownsin ykkös WR tekee touchdownin niin saadaan hyvää lisäkerrointa kun Brownsin ML voitto muuten sielä 1.3-1.4 tuntumassa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA
klo 02:00
Boston Celtics - Miami Heat
Valinta: +2.5 Miami Heat @ 1.92 PAF

Viime pelissä huomasi että Boston Celtics pelasi todella hyvin mutta sekään ei riittänyt. Tarkoitan että Celtics pelasi tavanomaista paremmin. Ja tästä huomaa sen että Miami Heats on oikeasti se parempi joukkue. Jimmy Butler ja Dragic olivat molemmat vauhdissa, ja uskon ettei vauhti tule hiipumaan tässä ottelussakaan. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL.

New York Islanders - Tampa Bay Lightning

Valinta, ensimmäinen erä. Tampa Bay Lightning kertoimella 2.5 PAF

alkamisaika: 03.00

 

Joukkueiden kuudes kohtaaminen ja pienestä vaihtoedusta huolimatta näen, että Tampa tulee tämän hoitamaan.

Materiaalilta Tampa on asteen kovempi nippu, kuin isles, jota arvotan myös korkealle, heidän pelejä nähneenä.

 

Tampa tulee luultavasti peliin asemteeella, nytten laitetaan poikki, mihin tietysti isles laittaa kapuloita rattaisiin ja näkisin tässä mahdollisuuden jopa eka erä btts. Mutta Tampan ensimmäisen erän voitto maittaa tuolla kertoimella enemmän.

 

Pelionnea! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, NHL Winnipeg Jets vs. Colorado Avalanche klo. 4.30 Avalanche -1,5, yli 6,5 maalia ja Cale Makar vähintään kaksi tehopistettä/7,50 PAF Winnipeg Jets on jokaisessa ottelussa päästänyt vähintään viisi maalia ja nyt on tullut tukkaan kolmessa ottelussa putkeen. Päävalmentaja Rick Bowness syyttää omaa joukkuettaan virheistä, jotka mahdollistaa Avalanchen maalit. Tilanne nyt ei ihan niin ole ollut, sillä avausottelun jälkeen Avalanche on saanut tiivistettyä puolustuspeliään ja ollut koko ajan tehokas hyökkäyspäässä. En jaksa uskoa, että heikosti esiintynyt Jets nyt jostain löytäisi sellaisen vireen, jolla Avalanchea lyötäisiin päähän. Vahva kutina on, että Cale Makarin johdolla Avalanche lähentelee kymppiä tässä ottelussa ja murskaa Jetsin täysin.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 2.00 Bruins -1,5 ja Bruins yli 3,5 maalia/3,10 PAF Boston Bruins johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarjalle päätös kotiyleisön edessä. Bruins haki kaksi perättäistä voittoa Torontosta ja nyt Maple Leafs joutuu lähtemään ratkaisevaan kamppailuun todennäköisesti ilman ykkössentteri Auston Matthewsia. Bruins on ollut tarvittavan tyly ottelusarjassa ja mikäli tämä nyt on kahden erän jälkeen 3-0 tai 3-1 -tilanteessa, niin Maple Leafs avaa entisestään hyökkäystään, ja luo vastaiskupaikkoja Bruinsille. Tämän takia itsellä on vahva usko, että kotijoukkue hoitaa homman 4-1 -lukemin ja siten tällainen vihje kiinni.
    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
×
×
  • Create New...