Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO  03.00

 

Dallas Stars -  Tampa Bay Lightning 

 

Valinta :  Dallas Stars ML 

Kerroin :  2,30 (  Coolbet )     

 

GAME 3.   Sarja on tasan 1-1.

 

Game 2 jatkui oikeastaan siitä, mihin se jäi avauspelin (G1) 3,erästä.   Alkuun oli tasaista,  mutta jos muistatte, että G1 3,erässä tuli Tampa kovaa päälle saaden kolme ylivoimaa ja voitti laukaukset 22-2,  niin nyt Game 2 pelissä 1,erässä  puolestaan 14-6 laukaukset voitti Tampa Bay sekä Dallas otti edelleen uudestaan sen 3 X 2 min jäähyt, mutta tällä kertaa 2/3  toimikin ylivoima salamoilta.   Silloin kun saat tuon alun, niin sinulla onnistuu kaikki, jolloin Shattenkirk ampui vielä 3-0 maalin. Täten Tampa Bay lähti avauserän jälkeen 3-0 johdossa.   Peli toki muuttuu ja niin siinä vähän kävikin,  että toisessa erässä Tampa Bay alkoi jäähyilemään,  jonka johdosta Pavelski sai kavennettua 3-1.   3,erää pelattiin aika tasaisessa tunnelmissa pääosin.   5min kohdalla Tampa Bay jotenkin oli lepsu,  josta Stars kavensi vielä 3-2.  Viimeisissä 8 min aikana tähdet sai yhden kunnon maalipaikan.  Muuten oli helppoa ja ihan ansaitusti sarja on nyt 1-1.

Huomioita  G1-2

-  Dallas on kokonaisuudessaan minun silmissäni hieman parempi.   Johtui varmaan joukkueen hyvästä laajuudesta.  Rummuttaa paremmin neljällä ketjulla. 

Kucherov,  Point ovat puolikuntoisia.   Molemmat irvistelee aika paljon.   Muutenkin aika hitaalta näyttää salamoiden peli.   Joukkue ei pääse kunnolla pelaa haluamaansa kiekkohallinta peliään. 

Sarja on nyt tasainen ja molemmat otti ansaitusti voiton.   Nyt myös Tilastot ovat tasaiset 

GAME 3  Tilastoja   (  2000-2020)

- Tilanne 1-1, niin Game 2 pelissä tasoittanut joukkue on voittanut heti G3 pelin kertaa ja hävinnyt myös kertaa. 

- Tilanteessa 1-1, niin finaalit Koti joukkueena aloittanut on voittanut 5 kertaa,  kun puolestaan finaalit Vierasjoukkueena aloittanut on voittanut 3 kertaa. 

- Stanley Cup voittaja on mennyt G3 pelissä sarjassa johtoon (2-1)  puolestaan 4 kertaa,  kuin myös hävinnyt ja mennyt tappiolle (1-2) sarjassa 4 kertaa. 

-  Dallas,  kun voitti Cupin (1999) joukkue siirtyi tässä G3 pelissä 2-1 johtoon.   Puolestaan 2004, kun Tampa Bay voitti mestaruuden,  niin (Tampa) joukkue  hävisi tämän Game 3 ottelun  sarjatilanteessa 1-1.

- Idän edustaja voittanut 10 kertaa.  Puolestaan   Länsi voittanut 9kertaa tämän G3 pelin finaaleissa. 

Tilasto Suomennos

Tähän peliin tilastot näyttää aika lailla 50-50%.   Jos haluaa jotain kaivaa,  niin Cup voittaja on tämän pelin voittanut 1-1 tilanteessa 4/8 kertaa eli 50% .  Eli ei tule selvyyttä,  jolloin tässä on menty aika lailla muutenkin 2004 tyylillä,  milloin Tampa Bay hävisi G1 myös 1-4 niinkuin tänä vuonna.   G2 pelin puolestaan Tampa Bay on  aina finaaleissa voittanut, niinkuin tänä vuonna.  Jos nyt mentäisiin molempien Cup voitto vuosien tahtiin, niin G3 pelin voittaa Dallas niinkuin teki 1999, kun puolestaan Tampa Bay häviäisi niinkuin 2004, jolloin vieläkään ei olisi täysin varmaa,  kun pitää voittaa tänäkään vuonna mestaruuden. 

Toinen olisi,  että viime G2 pelissä, kun Tampa Bay voitti, niin Itä tasoitti 10-10 sen pelin luvut, niin josko tänään Länsi voittaa,  niin G3 pelin luvut olisi niinikään 10-10. 

Yhteenveto 

PELI KERTOO   oikeasti kaiken.   Millään historialla ole merkitystä nykypäivänä.  Niin moni sanoo,  mutta tuossa on nyt tilastoitu,  jolloin tähän peliin minä lähden 50-50%  lähtökohdista,  jolloin minä myös keskityn peliin.   Minun silmissäni silloin Dallas Stars on kokonaisuudessaan astetta parempi joukkue.   Se pystyy hidastamaan Tampa Bay haluamaa kiekkokontrollia, jolloin salamat ei pääse omaan peliinsä niin hyvin kiinni.   Siksi salamat näyttää ajoittain niin hitaalta ja köyhältä.    Muutenkin Dallas oli aika lähellä tasoittaa viime pelin, eli jälleen hyvä peli tappioasemasta huolimatta.   Nyt vain otetaan taas ne jäähyt pois ja keskitytään Game 1 tavoin kurinalaisesti pelaamiseen,  niin hyviä asioita tapahtuu.    Kun peli on 50-50%,  niin kertoimia, kun katsotaan,  niin on päivän selvää,  että tänään otetaan Dallas Stars lapulle.   Lopetan tämän siihen,  että pitkästä aikaa finaaleissa nähdään Back-To-Back sarja ja se on edessä viikonloppuna .

 

Kunhan Dallas Stars voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

19:28 SKA Pietari - Sibir Novosibirsk

Valinta: Sibir Novosibirsk (1X2)

Kerroin: 3,80 (Veikkaus)

Vierailijoiden kerroin on ollut syöksyssä ja suurin osa vedonvälittäjistä on poistanut kohteen. Syynä on epäilyt koronavirustartunnoista  ja varotoimenpiteenä suuri osa kotijoukkueen vakiokokoonpanosta ei pelaa. SKA:n kokoonpanon keski-ikä on näillä näkymin vain hieman yli 21 vuotta: https://www.championat.com/hockey/news-4141441-ska-vystavit-na-match-s-sibirju-molodjozhnyj-sostav-so-srednim-vozrastom-chut-bolee-21-goda.html

Tulos: 1-4

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

J1-League  /Jalkapallo Japani

Kawasaki Frontale - Yokohama FC

Kawasaki Frontale voittaa ottelun ja molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 2.25 bet365

Alkaa 13:00

Kahdeksantoista pelatun ottelun jälkeen selvässä sarjajohdossa oleva Kawasaki Frontale(1.) on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun pelaten kahdesti  tasan. Joukkue on tähän asti tehnyt huikeat 55 maalia. Kawasaki onnistui kuitenkin pitämään verkkonsa puhtaana ainoastaan neljä kertaa viimeisessä yhdessätoista ottelussaan. Yokohama(14.) hävisi viisi viimeisestä kuudesta vierasottelustaan. Joukkue on tehnyt kauden yhdeksässä vierasmatsissa yhteensä kymmenen maalia. Kawasaki voitti joukkeiden neljä viimeistä keskinäistä kohtaamista joissa kaikissa nähtiin myös molempien joukkueiden maali. Ottelu päättyy tänään tulokseen 3-1.

3-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis WTA Strasbourg

Blinkova - Sabalenka

Vihje: Blinkova

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Kerroin: 2.95

Alkamisaika: 17:30

- Blinkova ja Sabalenka kohtaavat WTA Strasbourgin neljännesvälierissä. Sabalenka olisi kovalla kentällä iso suosikki otteluun mutta massalla Sabalenka lähtee 1.50 suosikkina otteluun. Sabalenka viime kuukausina pelannut suhteellisen heikossa vireessä eikä ole kyllä yhtään vakuuttanut. Sabalenka myös massalla vaikeuksissa sillä ei ole ollenkaan optimi alusta Sabalenkalle ja hyvin vähän hän pelaakin massalla vuosittain. Blinkovalle massakenttä puolestaan sopii erinomaisesti ja myös viime aikoina Blinkovan peliesitykset hyviäkin pelaajia vastaan ovat olleet hyviä. Blinkova paremmassa vireessä ja vaikka Sabalenka muilla alustoilla olisikin iso suosikki niin massalla uskon luottavaisesti Hyvin pelanneen Blinkovan pystyvän voittamaan WTA Rankingin 12. Sabalenkan sillä massa ei puolla yhtään Sabalenkaa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Snooker, European Masters

Trump - Kleckers

Vihje: Trump 5-0

Vedonlyöntitoimisto: William Hill

Kerroin: 3.20

Alkamisaika: 21:00

- Trump ja Kleckers kohtaavat Snookerin puolella European Mastersissa. Trump lähtee otteluun kirjaimellisesti 1.01 suosikkina kertoimissa ja täysin syystä. Tasoero maailman yhden parhaimmista snookerin pelaajista ja Kleckersin välillä on todella suuri ja jos tämänhetkinen Maailmanlistan 1. Trump yhtään esiintyy pöydällä tututtuun tapaan niin sama laulu on Kleckersillä kuin 2018 kun Trump voitti ottelun 5-0 luvuin. Viime ottelun Trump voitti 5-0 luvuin tässä turnauksessa Boikoa vastaan joka ei sano itselle yhtään mitään joten ei Trump ainakaan säälistä tule freimiä antamaan selvästi todella paljon heikommalla pelaajalle, 5-0/5-1 menee mutta odotan kyllä 5-0 voittoa jolle William Hilliltä selvä toppi. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Snooker, European Masters

Ding - Sijun

Vihje: Yli 7.5 freimiä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.00

Alkamisaika: 16:30

- Ding ja Sijun kohtaavat European Mastersin päiväottelussa,  Todella tasainen kaksikko on kyseessä ja huippuottelua odotettavissa tältä kiinalaiskaksikolta. Ding lähtee suosikkina otteluun mutta kaikki tietävät kyllä nuorukaisen Sijunin kyvyt ja tietävät kuinka talenttinen ja hyvä pelaaja hän on, Ding ei missään nimessä tule pääsemään helpolla ja en olisi edes yllättynyt vaikka Sijun ottelun voittaisi mutta overi pitäisi tulla helposti.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Veikkausliiga

MIFK - Ilves

Tuplamahdollisuus 1X @1.95 Nordicbet

KLO: 18.30 

Otetaan kokeiluun tätä kotimaan palloa. Katse kiinnittyi tähän kohteeseen ja kertoimen suuruuteen.

Saarelta on tällä kaudella haettu täysi pistepotti tasan kerran. 

Joukkueen kärkimies Ademi johtaa maalipörssiä.

Joukkueet ovat tasapisteissä sarjataulukossa, vain MIFKillä parempi maaliero. 

Ilves esiintynyt alakanttiin viime otteluissa.

IFK Mariehamn on tunnetusti kova kotonaan ja niin uskon sen olevan tänäänkin. 

Kohde menee oikein kun ottelu päättyy tasan tai MIFK voittaa

VÄÄRIN

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Harjoitusottelu

HIFK - Ilves

HIFK @2.55 ComeOn! 

KLO: 18.30 

Nordiksella pelataan tänään liigan harjoitusottelu. Nämä joukkueet kohtasivat edellisen kerran toisensa Tampere Cupissa jolloin IPA oli parempi lukemin 4-2. 

Tähän otteluun lähdettäessä on tilanne jokseenkin eri. Kotijoukkue IFK saa mukaan Broadhurstin sekä todella vaarallisen Bemströmin. Muutenkin HIFKin kokoonpano näyttää vastustajaan nähden olevan vahvempi. 

Ilves lähtee kohtuu tutulla kokoonpanolla liikkeelle ja edelleen siellä tulosvastuu painaa kahta kärkiketjua. 

Maaleilla nähdään Tuohimaa vs Dostal. 

Edelliseen otteluun nähden HIFK saa kotihalliin verrattaen suurta kerrointa. Joukkue on saanut hyökkäykseen uutta ilmettä ja kovuutta. Näkyy tänään varmasti jäällä. 

Mielestäni tämä on tänään HIFKin heiniä ja sillä siisti. Lappuun 1 ja löysät pois.

Kohde menee oikein kun HIFK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

OIKEIN

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko U20 SM

Pelicans - HPK

Pelicans @1.60 Nordicbet

KLO: 19.00

Nuorten liigan osalta otetaan tämä kohde peleihin puhtaasti maalinteon vuoksi. Kotijoukkueen paidassa liitää useampi kaveri jotka nähdään tai ollaan jo nähty miesten peleissä. Pelicans on todella hyvä maalinteko-joukkue ja hyvän oppitunnin sai tässä vastikään kiekko-Espoo, joka sai kerätä 12 kertaa kiekon maalistaan. Jämsenit hyvä laittaa merkille btw.

Kerho on keskikastin joukkue siinä missä Pelicans on kärkeä lähempänä. Joukkue ei esittänyt Espoota vastaan mitään ihmeitä vaikka tasoero oli suuri.

Todella selkeä suosikki on Pelicans tähän otteluun ja edelleen pelattava kerroin kyseessä. Hyvä kohde johonkin tuplaan nostamaan kerrointa. Suosittelen.

Kohde menee oikein kun Pelicans voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

OIKEIN

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL 

Dallas - Tampa Bay

Pisteentekijä: Jamie Oleksiak@4.00 Nordicbet sis ja

KLO: 03.00

Otetaan Oleksiak peleihin törkeällä kertoimella. Mies on totisesti tyytyväinen kun on päässyt Starsissa tähän rooliin ja erittäin hyvin on kaveri myös huutoon vastannut.

Ensimmäinen finaali oli Oleksiakille erittäin hyvä kun mies pääsi heiluttamaan verkkoa. Pudotuspelien osalta herran otteet ovat olleet positiivisia ja pisteitäkin on kertynyt.

Edellisessä ottelussa mies jäi enemmän fyysiseen rooliin eikä hyökkäyspäässä ollut juurikaan avuksi. Dallas on varmasti juoninut jotain sillä edellisessä ottelussa Tampa oli todella määrätietoinen. 

Dallas elää kuitenkin edelleen noista pakkien loistavista oivalluksista ja Heiskasen lisäksi on Oleksiak yksi heistä. Toki Klingberg myös.

Tähän astisiin suorituksiin nähden on pisteen kerroin tähän todella huima. En voi ohittaa tilaisuutta. 

Kohde menee oikein kun Oleksiak kirjaa pisteen ottelusta sis ja

VÄÄRIN

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
    • ESL Pro League PK: FURIA - Liquid | Liquid -1.5 | 2.58 (Pinnacle)
    • LNB Pro A  / Koripallo Ranska Nanterre - ADA Blois Basket 41 Yli 169.5 Pistettä mukaan lukien lisäaika @ 1.94 Unibet Alkaa 21:00 Nanterre(5.) teki kolmessa viimeisessä ottelussaan keskimäärin 96.3 pistettä ja Ada Blois(17.) 81.3 pistettä. Nanterre onnistui tekemään kahdessa edellisessä kotimatsissaan yli 100 pistettä (113 ja 105). Unibetillä tarjolla tähän markkinakärki( esim. bet365 1.80).
    • Korjattu otsikkoon oikea kuukausi 😁👍
×
×
  • Create New...