Jump to content
  • ibet_etusivu.png

     

Recommended Posts

Valioliiga  /Jalkapallo

Everton - Brighton

Dominic Calvert-Lewin tekee maalin: Kyllä @ 2.25 Betway

Alkaa 17:00

Kaksi hattutemppua syyskuussa ja kauden kolmessa pelaamassaan Valioliigamatsissa viisi maalia..Calvert-Lewin on liekissä. Brighton on päästänyt kauden kolmessa sarjaottelussa omiinsa kuusi maalia ja edellisessä Manchester Cityä vastaan käydyssä EFL -cupin ottelussa oma verkko heilui kolmesti. Everton jatkaa voittokulkuaan kauden neljännessä  lukemin 3-1 päättyvässä ottelussa. Calvert-Lewinin maalia tullaan juhlimaan vähintään yhden kerran.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

League One /Jalkapallo

Milton Keynes Dons - Ipswich

Ipswich @ 2.13 Marathonbet

Alkaa 17:00

Ipswich on voittanut  kaikki kolme tämän kauden otteluaan pitäen oman maalinsa noissa putipuhtaana. MK Dons hävisi kaksi ja pelasi kerran tasan kauden ekasta kolmesta matsistaan tehden noissa ainoastaan yhden maalin. Joukke onkin viime kauden vikat pelit mukaan luettuna kuuden ottelun voitottomassa putkessa. Ipswich voitti neljä viimeistä joukkueiden keskinäsitä kohtaamista minkä lisäksi se on onnistunut kolmesti putkeen pitämään oman maalinsa puhtaana MK Donsin vieraana. Tuo taika säilyy lauantain itapäivässä  Ipswichin napatessa pisteet matkaansa maalein 0-2 päättyvästä ottelusta.

1-1

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga 

Klo: 17.00

Tps - Lukko

Valinta: Lukko

Kerroin: 2.00(unibet) 

Käykää ottamassa pois vielä kun kahden kerrointa lukolle tarjotaan. 

Tps aloitti eilen kautensa tappiolla ässille lukemin 3-2. TPS pelasi kelpo pelin mutta lopun hölmöily maksoi lopulta turkulaisille 3 pistettä. 

Lukko taasen aloitti kautensa enemmän kuin vahvasti kun se murskasi tapparan kotonaan peräti 7-2. 

Jo eilisen perusteella lukko lähtee otteluun suurena suosikkina. Ja materiaalikin vierailla on vahvempi. Lukolta löytyy tällä hetkellä rosterista niin laatua kuin laajuttakin ja tässä TPS on auttamatta paljon perässä. 

Lukko tulee ottelun viemään jos ei ihmeitä tapahdu, joten 2 kertoimella ehdottomasti vieraat peleihin. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko KHL

Lokomotiv - Jokerit

Tuplamahdollisuus 1X @1.72 Nordicbet

KLO: 17.00

Jaroslavissa ollaan jo voiton puolella kokoonpanon suhteen eikä viime pelistä otettu voitto kazanista huonolta varmasti tunnu. Täytyy ottaa kyllä kokeiluun tällä kertoimella. Itselleni tämä haiskahtaa 3-3 pelille. Älkää kysykö mistä tuo tulos tulee. 

Lokomotiv on totta tosiaan parempi kuin mitä on nähty tähän asti. Joukkue jos toinenkin on painunut sen saman asian kanssa kuin muutkin. En sano sitä ääneen sillä se tulee jo aivoista ulos. Mistään ihmeestä tuossa Kazan ottelussa ei ollut kysymys. Joukkue voitti niukasti laukaukset, teki yhden maalin yyveellä ja onnistui useita kertoja hakemaan kiekon itselleen ja sitä kautta paikoille. Varmasti hyvin latautunut joukkue kun toinen kova vastus saapuu putkeen kotikaukaloon. Lokomotivilla on kaikki niin hyvin kuin tällä hetkellä voi ja Jokereita vastaan se riittää maximissaan voittoon varsinaisen peliajan jälkeen. Suoraan voittoon kova työmaa. Liian kova.

Jokerit on kova kuten jo täällä on moneen kertaan mainittu. @Kemmu heitti viime pelissä jalat pöydälle ja rahat pois kun narrit haki hienon voiton severstalista vieras jäällä. Joukkue hävisi tätä ennen Omskille mutta ei missään nimessä ollut huono tuossa pelissä. Jokerit on mielestäni edelleen vahvin Jokerit jonka minä tiedän. Viime kaudella olisi voitu toki mennä pitkälle. Joukkue on erittäin kurinalainen ja Lauri Marjamäki tekee todella hyvää työtä. Vieraskiertueen kolmas ottelu järjestyksessään ei voi olla näkymättä edes hieman liikkeessä. Pelipäivien suhteen ei eroa vastustajaan. Reissaamisessa omat miinukset. Kyllä realismia on Jokerit mutta mielestäni tähän kohtaan Lokomotiv on vahva ja vie ottelun jatkoille.

Kohde menee oikein kun Lokomotiv voittaa ottelun tai ottelu päättyy tasan

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga

HIFK - Ilves

Yli 5,5 maalia @2.10 Nordicbet

KLO: 17.00

Kyseessä molemmilla toinen ottelu eilisen perään. Molemmat joukkueet aloittivat voitolla. Helsingin IFK kaatoi hippoksella JYPin lukemin 2-5 ja Ilves puolestaan Hakametsässä SaiPan lukemin 2-1. HIFK hoiti oman hommansa jo avaus erässä. Joukkue löi neljä maalia taululle ensimmäisen erän aikana ja hyvää yötä. Ilves joutui painimaan tosissaan loppuun asti ja mielestäni SaiPa oli huomattavasti vaikeampi vastus mitä ennakkoon odotettiin. 

Tänään on se hyvä puoli että mitä luultavimmin, vaikka kyseessä onkin arvausliiga, eilinen ottelu ei paina jaloissa. Näin ollen ottelu ei mene läpsyttelyksi. 

HIFK on hyökkäyksen osalta kunnossa. Läpi harjoituskauden vahva sekä muutama täsmä hankinta kauden alkuun. Heti tuli tulosta. Erittäin juonikas ja tehokas kokonaisuus, joka olisi muutaman maalin pystynyt tekemään enemmänkin JYPiä vastaan. Laitetaan se tällä kertaa avaus ottelun piikkiin. 100% valmis IFK ja kotiottelu. Tällä kalustolla takuuvarmasti 3-4 maalia tänään realismia. 

Ilves on suurin piirtein kuin HIFK nuorempana. Tai jotain sinne päin 😁 Joukkueen puolustus ei käytä suhteessa hyökkäykseen. Tai jos käyttää niin se syö armotta hyökkäys tehoja. Tämä on nähty jo viime kaudella. Muutoin tupsukorvat on ehdottomasti play off joukkue ja paikka jopa neljän sakkiin on tällä kaudella mahdollista. Erittäin laadukas hyökkäys ja harjoituskauden otteet hyviä. Ilves on työteliäs, mutta välillä liian innokas. Tästä IFK tänään rankaisee. Maali odottama Ilvekselle 2-3. 

HIFK voitti Ilveksen 23.9 pelatussa harjoitusottelussa  lukemin 6-3. Tuon pelin kokoonpanot eivät hirveästi poikkea tämän iltaisista. Hyökkäävää jääkiekkoa luvassa ja maali odottama korkealla. HIFK voittaa 4-3. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 5,5 maalia

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 17.00

 

Lokomotiv Yaroslavl -  Jokerit 

 

Valinta :  Lokomotiv Yaroslavl 

Kerroin :  3.00 (  Veikkaus )

 

Tuossa ylempänä jo hyvin asiaa tästä ottelusta.   Kuitenkin minä näen varsinaisella peliajalla tulleen kotivoiton hyvin todennäköisenä.  Se perustuu siihen,  että Lokomotiv on hyvä joukkue.  On saanut pelata kotonaan nyt rauhassa.  Pelaajia ei ole ollut poissa isoja määriä.  Joukkue on tehnyt sen kolme maalia peliin keskiarvoltaan maaleja,  jolla voidaan voittaa.   Jokerit ei tuo luottoa pelillisesti vielä niin paljoa, että tämmöiset ottelut olisivat helppoja.   Jokerit tekee hirveän määrän virheitä vielä.   Muun muassa Nichlas Jensen on jo pari peliä sössinyt niin, että omissa on punalamppu syttynyt.  Tulee niitä merkkausvirheitä ja ne kostautuu Lokomotiv kaltaista joukkuetta vastaan niin paljon, että voi hyvin maksaa ottelun.   Myöskin, kun Marjamäki puhuu hyökkäävästä peli tavasta pelata, jolloin puolustajien rooli kasvaa.   Meillä on hyviä Lehtonen,  Pudas, Krecjick, Grant,  jotka osaavat kiekollisen pelin, mutta missä se sakkaa onkin, kun Pudas, Krecjick,  Grant ovat yhdessä tehneet tehot 0+2 , mikä on liian vähän.   Ajatella voi jo sitä Tammikuun loppua, kun Lehtonen lähtee änäriin,  että miten käy kalpaten narrien pelin.   No vielä on aikaa,  mutta tämä on yksi sakkaus tällä hetkellä.   Onneks Mäenalainen,  Tolvanen,  O"Neill,  Schroeder ovat olleet hyviä, niin voittoja otetaan,  mutta ne voitot on juuri otettu niistä mistä pitääkin.   Sitten CSKA,  Omsk peleissä ne pienet virheet korostuu enemmän ja hävitään.   Jos Severstal olisi ollut Lokomotiv ,  niin viime peli oltais hävitty.   Jokerit on vielä pelillisesti kesken ja parannettavaa löytyy ihan pirusti.    Täten en ylläty kotivoitosta ja siksi Lokomotiv kolmen kertoimeen tartutaan. 

 

Kunhan Lokomotiv Yaroslavl voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga

HPK - Sport

Yli 4,5 maalia @1.70 Nordicbet

KLO: 17.00 

Vaikka Sport on pelannut undereita melkein koko harjoituskauden niin otetaan tämä silti.

Kerho pelasi oman avauksensa Kärppiä vastaan jo toissapäivänä. 2-4 tappio kotikentällä ja ottelun edetessä hallinta kääntyi odotetusti kärpille. Positiivisia asioita kuitenkin kaksi tehtyä maalia ja Petri Kontiolan hieno come back. Hyökkäyspäässä kerho tulee olemaan vahva ja tänään on lupa odottaa tuloksia. 

Sport kärsi eilen tappion Lahden Pelicansin vieraana. 3-1 päättyneessä ottelussa Sportilla oli omat paikkansa, mutta valitettavasti ei uponnut. Vaasalaisten kokoonpanolla ei tällä kaudella pullistella ja oikeastaan joukkueessa ei ole yhtään tähteä. Tämä voi poikia kuitenkin tulosta, sillä yleensä sport on nojannut kaudesta toiseen muutamaan pelaajaan. Eilen jopa hieman parempi kuin Pelicans, mutta nolla pistettä ja vain yksi tehty maali. Täytyy parantaa.

Kerho pääsee hakemaan voittoa lepopäivän jälkeen ja sport tulee otteluun kovalla sykkeellä. Tällä kertaa kerho hallitsee loppua kohden ja vie ottelun nimiinsä 3-2.

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla

PERUUTETTU

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

LIIGA

KLO  17.00

 

Kärpät -  KooKoo

 

Valinta :  Kärpät -3,5

Kerroin :   5,20 ( Unibet ) 

 

Kerroin on minusta hieman liian suuri.   Veikkaus antaa muun muassa 4,40.   Jos mennään heti asiaa,  niin Kärpät avasi kiekkokauden Torstaina voittaen HPK 2-4.  Tuolloin tuli jo neljä häkkiä.   Nyt kotiavaus Lasse Kukkonen iltamana,  niin en ylläty yhtään,  jos kotijoukkue innostuu tekemään 4-6 maalia.   Silloin tämä voi hyvinkin onnistua, kun KooKoo tekee sen 0-2 maalia.  Luultavasti vain yhden.  Vieraat pelaa nyt vasta ekan pelin.  Kotijoukkue saa tästä pienen edun.  Muutenkin kotiyleisön edessä Kärpät on ihan kivikova.   Muutenkin keskinäiset Ottelut Oulussa pelattu, niin 12 Krt,  jos  messissä ym lasketaan mukaan,  niin Kärpät on tehnyt 6/12 kertaa jo sen 5-6 maalia.   Silloin 5/6 kerrasta olisi myös tämä kohde mennyt oikein.    

Nyt , kun summaan kaikki,  niin se näyttää siltä että.    Kärpät voittaa, jos haluaa helppoa rahaa 1,55 kerroin.     Kuitenkin pelituntuma on kotijoukkueen puolelta hieman parempi.   Materiaalietu on järjetön.   Kotijoukkue tekee sen 4-6 maalia tänään aika 85% todennäköisyydellä,  niin  en näe yhtään mahdottomana,  että silloin myös tämä kohde osuisi.    Jokaisen erän, kun kotijoukkue voittaa, niin ollaan jo -3 luvussa, sitten vain tyhjiin tai jostain vaan tehdään se yks ylimääräinen johonkin erään.    Kerroin on mielestäni hieman yläkanttiin ja ei yhtään mahdottomana pidä tätä, niin lapulle lähti. 

 

Kunhan Kärpät voittaa ainakin neljällä maalilla, niin tämä kohde menee oikein. . 

 

--- --

 

Lokomotiv +  Kärpät -3,5  antaa kokonaisuudessaan 16,12 ( Unibet ) kerrointa,  niin siihen 10e panostuksella saa jo sellasen summan, että ehkä pääsee naista pussamaan illalla  ;)

 

Link to post
Share on other sites

jääkiekko LIIGA
Klo 17:00
TPS - Lukko
Valinta: Saarela, Aleksi tekee maalin (Sisältää jatkoajan). @ 4.80 unibet

Eilen lukko jallitti tapparan porukkaa ihan täysillä. Aleksi Saarela teki eilen 2 maalia, ja uskoisin että tulee myös tekemään tässäkin ottelussa vähintään sen yhden :)

Link to post
Share on other sites

jääkiekko LIIGA
Klo 17:00
HIFK - Ilves
Valinta: Järventie Roby tekee maalin (Sisältää jatkoajan). @ 6.10 unibet

Roby on hyvä pelaaja, tekee ahkerasti töitä kentällä sen eteen että saa pidettyä kiekon hallussaan ja on aina valmis laukomaan maalia kohden kun tilaisuus koittaa.  Roby teki eilen maalin, voisi yhtä hyvin tehdä tänäänkin.
Kerroin on kohdillaan.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...