Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko

KHL

KLO  18.30

 

SKA Pietari  -  Avtomobilist Jekaterinburg

 

Valinta:  Avtomobilist Jekaterinburg ML

Kerroin:   2.70 ( Veikkaus ) 

 

Avto on  yhdeksän ottelun tappioputkessa.   Mikä sen hienompaa ku katkaista se  pietarissa.  Kuitenki joukkueessa on hyviä pelimiehiä, jotka osaa kiekkoa laittaa pussii ja Kovar on iha ok mokke, jos vaa aloitta.   SKA ei oo enää mikään maailman paras vaan häviää jopa kotonaan silloin tällöin.  Uskon, että korona on osasyy tuota, kun ei oo niin täysi tupa ja ei vain ole niin kirkkaimpia tähtiä joukkueessa.   Kotivoitto on varmaa todellisuudessa tulossa, mutta jos kotijoukkue on aneeminen, niin se avaa vieraille paljon mahdollisuuksia.  Avto pystyy haaastamaan pietarilaiset paremmin kuin mitkään  riikat ja kunlunit jotka ovat pietarissa voittaneet tämän jätin.   Olis hyvä paikka katkaista tappioputki ja uskon, että se tapahtuu 

 

Kunhan Avtomobilist voittaa vaikka jatkoilla, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

20:30

a583a2ebe01ee1e9e72e2fe9f92911da.png G2 - BIG 0148828eae62148d2df75e2da1823415.png

G2 | 1.68 | Veikkaus

 

  • G2 (NiKo, huNter-, kennyS, AmaNEk, nexa) pelasi eilisessä avausottelussaan FURIA:a vastaan ja voitti ottelun lukemin 2-1. Ensimmäisen kartan murskatappio enteili sitä, että G2 tulisi kokemaan toisen tappionsa viikon sisään samalle vastustajalle, mutta toisen ja kolmannen kartan ratkaisevilla kierroksilla G2 oli tällä kertaa parempi ja venyi lopulta ottelun voittoon. G2:n vahva tulivoima on ollut selvästi esillä etenkin NiKon ja huNter-:in toimesta ja ainostaan kennyS ei pelaa omalla tasollaan, mikä toki voi olla ratkaiseva tekijä sille, miksi G2 ei välttämättä aivan turnausvoittoihin ole yltänyt. Joka tapauksessa eilinen voitto varmasti tuo itseluottamusta joukkueen tekemiseen.
  • BIG (tabseN, tiziaN, syrsoN, XANTARES, k1to) otti eilen yhteen OG:ta vastaan ja käänsi tällä kertaa voiton itselleen lukemin 2-0, mikä tosin ei kerro koko kuvaa siitä, kuinka tasaisesta ottelusta oli kyse. Etenkin toisessa kartassa BIG oli aavistuksen onnekas voittaessaan kartan, mutta toisaalta OG:n ja BIG:n väliset ottelut ovat usein olleet tasaisia, joten mistään poikkeuksellisesta tapauksesta ei ole kyse. BIG onnistui ylläpitämään tasonsa aavistuksen paremmin, muttei esittänyt mitään ihmeellistä pelinparannusta, mikä edelleen kielii siitä, että joukkueen kuntohuippu on kaukana takanapäin.
  • Karttavetossa G2 poistaa Overpassin ja BIG bannaa Trainin. G2 ottanee kartakseen Miragen ja BIG valinnee kartakseen Dust2:n tai mahdollisesti Infernon. Ratkaisevaksi kartaksi molemmille sopisi Dust2 tai Nuke. Molemmilla joukkueilla on samat suosikkikartat - Dust2 ja Mirage - mikä tekee asetelmasta mielenkiintoisen, sillä kumpikin joukkue tiedostaa tämän asian. Karttavetossa on siis varaa pienelle liikkumisvaralle, jos jompi kumpi joukkue haluaa kokeilla jotain erilaista.

 

YHTEENVETO

  • G2 otti eilen revanssivoiton FURIA:sta, vaikkei joukkue välttämättä täysin ehjää suoritusta saanut aikaiseksi. BIG otti voiton OG:sta samaan tapaan suorituksella, joka ei ollut järin vaikuttava. Karttaveto voi olla hyvinkin selkeä, mutta karttavalikoimien samankaltaisuus saattaa houkutella jompaa kumpaa joukkuetta yrittämään kikkailua karttavetoillaan. Mielestäni joukkueiden välillä on tasoero G2:n hyväksi, jolla on tulivoimaetu ja enemmän potentiaalia lunastettavanaan. Lisäksi G2 vaikuttaa olevan edelleen hyvässä asemassa motivaation ja henkisen latautumisen suhteen, mikä ei välttämättä ole väsyneen BIG:n vahvuus. Kerroin ei ole päätähuimaava, mutta riittänee niukasti peleihin. Kohde menee oikein, kun G2 voittaa ottelun. 

 

TULOS: 1-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Snooker, Scottish Open

Trump - Williams

Vihje: Williams +1.5

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Kerroin: 2.21

Alkamisaika: 21:00

- Scottish Open on edennyt neljännesvälieriin asti ja tässä ottelussa kohtaavat Maailmanlistan 1. Judd Trump sekä Maailmanlistan 14. Mark Williams. Trump on maailmanlistan 1. sijoitettu ja myös viime vuosina ollut paras pelaaja, Williams kuitenkin on myös hyvä pelaaja ja pitkään top 10 sakissakin ollut tässä viime vuosina, Williams on yksi harvoja pelaajia ketä on onnistunut Trumppia vastaan monessa ottelussa peräkkäin pelaamaan hyvin ja jopa voittamaan viime vuosina. Vuoden toiseksi viimeinen turnaus kyseessä eikä se ole mistään isoimmasta päästä joten Trumpilla ei varmasti aivan 100 puristus ole kun toiseksi viimeinen turnaus tähän vuoteen ja ei niistä suurimmista, uskon että tottakai Trump parhaansa yrittää mutta näen kuitenkin Williamsilla hyvät saumat voittaa tämän ottelun tai ainakin pitää sen niin tasaisena että Williams 3 freimiä onnistuu voittamaan Trumpilta kun Best of 7 kaavalla pelataan, otteluita pelattu nyt jokaisena päivänä yksi ja tänään molemmat pelaajat pelanneet jo yhden ottelun ja nyt illalla pelaavat toisen samaan päivään joten uskon tämän Williamsia myös suosivan kun pelataan useampi ottelu samaan päivään. Williams pelannut tässä turnauksessa jopa paremmin kuin Trump monessa freimissä mutta sitten ratkaisuhetkillä lyönyt ohi pussituksen ja vastustaja päässyt kuittaamaan freimin itselleen sekä viime vuosina keskinäisissä esiintynyt Trumppia vastaan hyvin, nyt on Williamsilla hyvä iskun paikka vuoden toiseksi viimeiseen turnaukseen ottaa päänahka Trumpista ja uskon että todella hyvä ottelu saadaan aikaan jossa Williams on lähellä voittaa Trumpin. 

Link to post
Share on other sites

Snooker, Scottish Open

O'Neill - Ding

Vihje: Ding -2.5

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 2.07

Alkamisaika: 22:00

- Scottish Openin Neljännesvälierissä kohtaavat O'Neill sekä Ding. O'Neill lähtee todella suurena altavastaajana tähän otteluun niin ylipäätään kuin myös kertoimissa ja uskon että O'Neillin lento päättyy tähän otteluun tylysti. O'Neill ylisuorittanut omaan tasoonsa nähden paljon tässä turnauksessa jo ja vaikka onkin pelannut hyvin niin en vain näe että pystyy kahta ottelua peräkkäin laittamaan kampoihin hyvin saatika voittamaan Top 10 pelaajaa. Ding pelannut tässä turnauksessa erinomaisesti ja napannut jo 2 4-0 voittoa selvästi kovemmista pelaajista kuin O'Neill joten uskon kyllä vahvasti että Ding selvästi parempana pelaajana voittaa tämän ottelun 4-0/4-1 luvuin. Ding selvästi parempi jokaisella osa-alueella ja uskon että O'Neill palaa pelinsä kanssa omalle tasolleen nyt kun vastassa on kaksi kertaa peräkkäin hyvä pelaaja.

Link to post
Share on other sites

NFL, amerikkalainen jalkapallo

LA Rams vs. New England Patriots klo. 3.20 (to-pe yö)

Rams-4,5 ja alle 43,5 pistettä/3,80 PAF

Olen todella pahoillani, että vihje tulee näin myöhään, mutta toivottavasti tämän nyt näkee vielä joku, joka etsii vihjettä yön peliin.

LA Rams on noussut omissa papereissani todella lähelle kärkeä NFC:n puolella. Joukkueen hyökkääminen ei ole ehkä ollut aiempien kausien tapaan räväkkää tykitystä, mutta puolustus on ottanut ison stepin eteenpäin. Rams on pelannut kotikentällään todella hyvin, vaikka edellisestä kotiottelusta onkin tappio alla.

Rams kaatoi viikonlopun ottelussa näytöstyyliin Arizona Cardinalsin 38-28 -lukemin. Cardinals ei saanut kotikentällään pysäytettyä QB Jared Goffin johtamaa hyökkäystä ja puolustus hoiti loput. 

New England Patriots pelaa samalla stadionilla toisen ottelun putkeen, kun viime viikolla Los Angeles Chargers kaatui vieraissa lukemin 45-0. Patriots onnistui eliminoimaan Chargersin ykköstykki WR Keenan Allenin melko upeasti ja tämä tylsytti QB Justin Herbertin johtaman Chargers hyökkäyksen. 

Chargersin leirissä puhuttiin toki ennen kotiottelua Patriotsia vastaan, että "olemme luovuttaneet" pudotuspelipaikan suhteen, joten suurin paine mielestä varmaankin hävisi, kun taas Patriotsilla oli pelattavaa.

Patriotsin hyökkäys on ollut todella kesy tällä kaudella QB Cam Newtonin johdolla. Vieraissa joukkue on ollut usein melko suurissa vaikeuksissa ja vaikeudet kasvaa Ramsin vieraana, kun heittää ei oikein kannata ja Ramsin puolustuksen linja on yksi sarjan parhaista, joten juokseminenkin tuottaa omat ongelmansa.

Oletettavissa on, että Patriotsin hyökkäyksen pistejuhlat Los Angelesissa ovat päättyneet ja LA Rams nappaa ottelusta voiton perus esityksellä 24-13 -lukemin.

Huomioitavaa on, että näistä total + tasoituskohteista voittajat napsuu jatkuvasti oikein, mutta kuten viimeisessäkin vihjeessäni, Baltimore Ravens teki täysin turhan TD:n viimeisellä drivellaan ja vei totalin yli lukemiin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Ranska Pelivalinta: Jake Sanderson pisteet yli 0.5 @ 2.25 Nordicbet.  Pelaa kakkosparissa yhdessä Luke Hughesin kanssa. Kellottaa isoja peliminuutteja joten heikkoa Ranskaa vastaan pitäisi maalikarkelot olla taattu ja siinä sivussa tulla Sandersonin pistekkin. OIKEIN   
    • Jääkiekko MM klo 21.20 Kanada - Norja Maaleja O 7.5 2.48 (Veikkaus)   Kanadan voitolle ei oikein sopivaa pelikohdetta löydy, niin otetaan lapulle Yli 7.5 maalia. Edellisessä pelissä pelin piti olla jo selvä kahden erän jälkeen kun Kanada johti luvuin 6-1, mutta Itävalta rutisti vimoseen erään 5 maalia ja matsi meni jatkoille. Siitä sisuuntuneena Kanada saattaa tänään jo yksinään tehdä overirajan ylittävän maalimäärän.
    • Jääkiekko MM klo 17.20 Suomi - Itävalta Maaleja O 6.5 2.64 (Veikkaus)   Sveitsiä ja Kanadaa vastaan Itävalta on saanut tehty paljon maaleja, ja uskon heidän tänään Suomeakin vastaan sen 2-3 maalia saavan aikaiseksi. Suomihan se kuitenkin tulee ottelun voittamaan ja tänään se vaatii vähintään 5 osumaa Suomelta, joten lapulle O 6.5 maalia.  
    • JÄÄKIEKKO MM 17:20 KAZAKSTAN - RUOTSI PELIVALINTA: Jonas Brodin pisteet yli 0.5 @ 1.99 Coolbet Brodin osaa laukoa ja saa kyllä hyvin peliaikaa tuossa kakkosparissa, joten kaiken järjen mukaan pitäisi tuo pinnatili olla jo auennut. Heikko Kazakstan vastassa joten toivoa sopii, että Brodin saa vihdoin hanat auki. MM-kisoja valmistava Tsekin EHT-turanus sujui Brodinilta todella hyvin ja hän nakutti niissä karkeloissa 2-peliin tehot 1+1. OIKEIN 
    • Jääkiekko, NHL Carolina Hurricanes vs. NY Rangers klo. 2.00 Hurricanes voittaa 60min ja Sebastian Aho iskee vähintään kaksi tehopistettä/4,90 PAF Carolina Hurricanes pääsee yrittämään kotiyleisönsä edessä sarjan tasoitusta NY Rangersia vastaan. Rangers voitti ottelusarjan kolme ensimmäistä ottelua ja näistä kaksi venyi jatkoeriin. Tätä seurasi Hurricanesin 4-3 -kotivoitto ja hieno 4-1 -vierasvoitto edelliseen kamppailuun. Kaksi tasaista joukkuetta, kun kohtaa, niin seitsemän ottelun sarja ei isosti yllättäisi. Uskotaan, että Sebastian Aho palauttaa sarjan MSG:lle hurjilla tehoilla.
×
×
  • Create New...