Jump to content
  • fezbet_etusivu1.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 05.30

 

Colorado Avalanche -  St.Louis Blues 

 

Valinta :  Colorado Avalanche ML 

Kerroin :  1,74 ( ComeOn ) 

 

NHL alkaa vihdosta viimein.   Colorado avaa kautensa kohtaamalla St.Louis Blues joukkueen ensiksi.   Joukkueet kohtaavat tällä kaudella peräti kahdeksan kertaa,  joten kauden edetessä tutustuvat hyvin toisiinsa. 

Colorado ei ole joukkueena hirveästi muuttunut yhtään viime kauden.   Joukkue luottaa edelleen Grubauer torjuntoihin.  Kyseessä on herkästi loukkaantuva molari,  mutta hyvä semmoinen,  jos vain pysyy kunnossa.   Francouz toimii varalla.  Tähänkin luottoa on kuitenkin.   Joukkue pääsee suht terveenä aloittaa kauden.   Puolustaja Erik Johnson on joukkueen ainoa poissaolija.   Puolustuksesta löytyy kuitenkin tutut Makar,  Girard,  Cole,  Timmins,  Toews, jotka ovat hyviä ja pystyy kiekollisesti avaamaan peliä,  jolloin hyökkäys pääsee toimimaan vaarallisesti.   Hyökkäys on tuttu, toki nyt pientä viilausta tehty.   Burakovsky - McKinnon - Rantanen on ollut harjoituksissa yhdessä sekä sitten Landeskog - Kadri - Saad on muodostanut toisen ketjun.   Materiaalista kertoo se,  että alemmista ketjuista löytyy Donskoi,  J T Compher,  Calvert,  jotka pystyy taustatukea antaa.    Joukkueessa on kaikki palaset valmiina jälleen.  Terveenä pitää pysyä.  Se on ollut nyt viime vuosina ongelma. 

ST.Louis  on muuttunut joukkueena hieman.   Maalivahti Jake Allen lähti pois,  joten joukkue luottaa Binnington - Husso kaksikkoon.   Oikeastaan Binnington on se ykkönen ja tällä kaudella se on osoitettava,  ettei ole yhden kauden ihme.   Viime kaudella ei koppi ihan siihen malliin tarttunut kuin kuuluisan 2019- keväänä.   Joukkueesta puuttuu Tarasenko,  joka on alkukaudesta ainakin poissa.   Joukkue ehti kuitenkin hankkia tulivoimaa Mike Hoffman,  Kyle Clifford muodossa,  joten erittäin laadukas joukkue kyseessä.   Ryan O'Reilly,  Perron,  Schenn,  Schwartz tuo edelleen vaarallisuutta.   Puolustus on edelleen hyvä,  kun Parayko,  Dunn,  Gunnarsson , Bortuzzo saavat porukkaansa Torey Krug nimisen kiekollinen pakin.  Kyseessä on erittäin hyvä pelaaja,  joka saa yv aikaa.   Joukkueen tapa on erittäin laadukas 5 vs 5 pelaaminen,  minkä kautta joukkue dominoi ajoittain koko liigaa suvereenisti.  

 

keskinäiset Ottelut ovat olleet erittäin tasaisia aina.  Huippujoukkueet vastakkain,  niin pienet asiat tulee ratkaisemaan varsinkin tämän ottelun.   Kummalla toimii ylivoima heti hyvin, niin saa toki edun.   Maalivahdit ovat tasaiset.   Ehkä Blues kärsii pelaamattomuudesta hieman enemmän,  sillä joukkueen tyyli on erittäin kurinalainen perus 5 vs 5- pelaaminen, mikä usein tarvitsee toimiakseen pelejä ja sitä kautta toistoja, toistoja alleensa.   Hakemista on varmasti puolin ja toisin.   Uskoisin,  että tuo vähän sataa Avalanche suuntaan kuitenkin,  että on kauden avaus ja peli ei ole niin tiivistä.   Luotetaan,  että Rantanen,  McKinnon,  Landeskog ovat heti vireessä,  niin eiköhän lopulta kotijoukkue tule voittamaan. 

 

Kunhan Colorado Avalanche voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten sprintti

Loginov - Christiansen

Valinta: Christiansen, Marathonbet, @2.05

Klo: 15:30

 

Christiansenin edellinen sprintti meni totaalisesti pieleen, kun hän ampui neljä sakkoa ja sijoitus painui 60. tuolle puolen. Normaalisti hän on kuitenkin ollut todella hyvä ampuja lähes 88 % tarkkuudella ja hiihtovauhtikin on parhaimmillaan ollut huippuluokkaa. Näissä kertoimissa tuntuu tuo viime kisa vaikuttavan sillä tämän kauden suorituksissa Christiansen on ollut tasaisesti Loginovia kovempi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten sprintti

Pidruchnyi - Leitner

Valinta: Leitner, Pinnacle, @2.5

Klo: 15:30

 

Molemmat melko epätasaisia ukkoja, jotka aina silloin tällöin väläyttävät sijoituksilla top-kymppiin. Pidruchnyistä on saatu yllättävän iso suosikki, sillä omissa papereissani kaksikko on hyvin samalla tasolla ja etenkin ampumapenkalla Leitner on hieman varmempi kaksikosta. @2.5 ehdottomasti liikaa Leitnerille tässä hedarissa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Liga 1  / Jalkapallo Romania

Chindia Targoviste - Politehnica Lasi

Chindia Targoviste AH 0 @ 1.66 Pinnacle

Alkaa 17:00

Lasi(15.) hävisi viisi viimeisestä seitsemästä vierasottelustaan.  Joukkue on onnistunut voittamaan sarjassa ainoastaan kolme kamppailua viimeisestä kahdestakymmenestä vierasmatsistaan. Chindia(7.) on viiden ottelun tappiottomassa putkessa (1-4-0). Targoviste kamppailee tiukasti pudotuspelipaikasta ja joukkue tarvitsee tästä helpot pisteet sarjan häntäpäässä majailevalta Lasilta. Targoviste voittaa ottelun maalein 3-1.

1-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko : Liiga   13.1

Kalpa - KooKoo   klo 18.30

Merkki : 1 

Kerroin : 3,75 ComeOn

 

Tarjotaan kyllä sellaista kerrointa , mitä ei voi olla pelaamatta. Kalpalla eilen peli ja siitä kirvelevä tappio pelin hallinnasta huolimatta. Kalpan ongelmana on aika usein viimeistely. Tänää on aika saada tuokin kuntoon ja sitä on varmasti valmennus painottanut. Merkittäviä poissaoloja eitietääklseni ole kummallakaan , joten tasainen vääntö tulossa , minkä uskon kotijoukkueelle hienoisesti kääntyvän !!!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL  / Jääkiekko

Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens

Shea Weber laukaukset kohti maalia Yli 2.5 (sis.ja) @ 2.00 Unibet

Alkaa 02:00

Montrealin selkeä ykköspakki pelaa ottelu ottelulta lähes puolet tarjolla olevasta peliajasta. Weber omaa erittäin kovan laukauksen mille tullaan varmasti petaamaan paikkoja tässäkin ottelussa. Mies laukoi viime kaudella  ottelua kohden 2.85 kutia. Näin alkukaudesta tarjolla perinteisesti lievää ylikerrointa.. tämäkin tipahtanee parin matsin jälkeen tuonne 1.80 -tasolle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Myagkov - Petrov

Vihje: Petrov Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.00

Alkamisaika: 23:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Myagkov sekä Petrov. Petrov lähtee otteluun 1.50 kertoimisena suosikkina ja uskonkin vahvasti Petrovin voittavan tämän ottelun, Petrov on Myagkovia parempi pelaaja melkeimpä jokaisella osa-alueella ja myös viime aikainen vire puoltaa Petrovia. Myagkov ja Petrov kohdanneey 6 kertaa vastakkain ja voitot menneet Petroville 5-1. Petrov hallinnee ottelua jälleen avauserästä lähtien ja voittaa koko ottelun Myagkovia vastaan jälleen.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Churin - Semeshin

Vihje: Yli 74.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.83

Alkamisaika: 23:45

- Churin ja Semeshin kohtaavat Liga Pro:n puolella. Semeshin lähtee tähän otteluun 1.53 kertoimisena suosikkina ja on voittanut keskinäisiä otteluita selvästi Churinia enemmän. Hyvin usein kuitenkin nuo keskinäiset ottelut olleet todella tasaisia ja päättyneet overiksi tai ratkaisevaan 5 erään asti. Churin ei kuitenkaan tasoltaa pahasti ole Semeshiniä perässä ja nyt viime otteluissa esiintynyt myös selvästi Semeshiniä paremmin. Tasainen ottelu tulossa varmasti josta voittajaa en lähde arvaamaan vaan haetaan pelkkää overia lapulle tällä kertaa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...