Jump to content

Recommended Posts

KHL, jääkiekkoa

Traktor Tsheljabinsk vs. Salavat Julajev Ufa klo. 16.00

Salavat -1,5 ja yli 4,5 maalia/4,70 PAF

KHL:ssä pelataan torstain kunniaksi iso kierros pelejä ja näistä ensimmäisten joukossa alkaa KHL:n itäisen konferenssin vääntö Traktor Tsheljabinskin ja huippuvireeseen yltyneen Salavat Julajev Ufan välillä.

Traktor on pelannut todella ailahtelevasti. Vastikään Traktor aloitti kotiotteluiden sarjan kahdella hienolla voitolla HK Vitjazista ja Lokomotiv Jaroslavlista, mutta edellisessä ottelussa tuli niukka 3-2 tappio Avangard Omskille. Ennen kotipeliputkea Traktor oli viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

Teemu Hartikaisen johtama Salavat Julajev on ollut mahtivireessä joulukuun EHT-turnauksen jälkeen. 11 edelliseen otteluun joukkue on napannut kahdeksan voittoa ja kertaalleen joukkue on taipunut jatkoilla, joten koossa on mahdollisesta 22 pisteestä 17. Edellisessä ottelussa Salavat otti kotivoiton 4-2 -lukemin Severstal Tsherepovetsista.

Joukkueet ovat tällä kaudella kerran aiemmin kohdanneet ja syyskuussa pelatussa ottelussa Salavat oli kotijäällään lukemin 3-1 parempi. Nyt pelataan kuitenkin vieraissa, joten maaleja olisi lupa odottaa. Uskotaan ja luotetaan hyvässä vireessä olevaan Salavatiin, ja joukkueen tulikuumiin suomalaisiin. Salavat voittaa 5-2 -lukemin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekkoa

Los Angeles Kings vs. Colorado Avalanche klo. 05.00 (to-pe yö)

Colorado Avalanche -2,5/2,90 PAF

Kirjoitellaan hyvissä ajoin vihje valmiiksi ja lisäillään PAF:lta vaikka kerroin tälle sitten, kun se on tarjolla. Suorat voitot ovat jossain 1,7-1,8 välissä Avalanchelle.

Mutta joo, itse vihjeeseen. Joukkueet kohtaavat toistamiseen kolmen päivän sisällä toisensa. Tiistain ja keskiviikon välisen yön pelissä Colorado Avalanche oli parempi maalein 3-2 johdettuaan ottelua kahden erän jälkeen lukemin 3-0.  Avalanche oli kenttätapahtumissa isosti edellä ja vain lievä saamattomuus maalintekopaikoissa aiheutti "niukan" voiton.

Vierasjoukkueen pelitapa on myrkkyä Kingsille, sillä uudelleenrakennuksessa rypivä Kings on kovin hidas pelaajistoltaan ja joukkueen puolustus on kiekollisena hyvin lahjaton. Drew Doughty muodostaa laadukkaan ykkösparin Olli Määtän kanssa, mutta siihen se sitten jääkin.

Edellisessä ottelussa Kingsin maalit tulivat kolmannessa erässä ns. "Garbage Timella", eli silloin, kun toinen joukkue oli jo lopettanut pelaamisen. Lisäksi Avalanche jätti tekemättä tyhjiin 4-2 -maalin hyvistäkin paikoista.

Menneeseen on turha katsella, mutta tasoero näiden joukkueiden välillä on valtava. Mikäli Avalanchen pelikuri kestää 40 minuuttia tässä ottelussa, niin taululla voi palaa rumatkin lukemat. 

Tässä on syy, miksi vihjaan tätä kohdetta jopa ilman kerrointa. Käykäähän poimimassa lapulle.

edit!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten normaalimatka

Vita Semerenko - Darya Blashko

Valinta: Blashko, Marathonbet, @2.20

Klo: 15:15

 

Blashko on ollut tällä kaudella yksi parhaita ampujia 91% tarkkuudellaan. Semerenko tunnetaan myös hyvänä ampujana, mutta hän on tällä kaudella kilpaillut harvakseltaan eikä ole muutamaan vuoteen enää kärkisijoja hätyytellyt. Blashko pystynee haastamaan Semerenkon myös ladulla enkä näe häntä altavastaajana tässä hedarissa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

14:30

0ad9541001a090eecf2e1e86a8975281.png Complexity - NaVi ec1b017711f40c86b791cfc006bf3697.png

NaVi 2-0 | 1.95 | Veikkaus

 

  • Complexity (jks, RUSH, k0nfig, blameF, JUGi) aloitti BLAST-turnauksen selvällä 0-2 -tappiolla Vitalitya vastaan, mikä on pelitaukoa edeltäneet ottelut mukaanlukien neljäs perättäinen 0-2 -tappio joukkueelle. Complexityn suurin ongelma on jatkuvat kokoonpanovaikeudet, kun joukkueen AWP-pelaaja poizon on edelleen kokoonpanosta poissa leikkauksesta toipumisen takia. Näin ollen joukkue on joutunut pelaamaan useissa viime turnauksissa varapelaajien kanssa, mikä on selvästi vaikuttanut joukkueen tuloksiin negatiivisessa valossa. Tähän turnaukseen värvätty JUGi on korkeintaan keskinkertainen pelaaja, mikä ei riitä näin kovatasoisessa turnauksessa.
  • NaVi (flamie, s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto, B1T) avasi turnausurakkansa 0-2 -tappiolla Liquidia vastaan. Avauskartassa NaVi oli täysin unessa ja vielä toisen kartan alussakin peli oli tahmeaa eikä lopulta kova loppukirikään ja tähtipelaaja s1mple:n loistavat otteet riittäneet kartan voittamiseen. Liquid toki oli varsin pirteä, mutta NaVi:n esityksestä ei voida ruusuja jakaa. Ensimmäisen ottelun vaikeudet eivät kuitenkaan ole NaVi:lle mitään uutta, sillä joukkue on historiallisesti ollut vaikeuksissa turnausten avausotteluissa ja yleensä peli lähtee rullaamaan vasta tiukan tilanteen edessä. Nähtäväksi kuitenkin jää, minkälainen NaVi tänään pelissä nähdään.
  • Karttavetossa Complexity poistanee Trainin ja NaVi bannaa Vertigon. Complexityn karttavalinta osunee joko Mirageen tai Infernoon ja NaVi:n valinta lienee joko Overpass tai Nuke. On vaikea sanoa, miten karttavalinnat vaikuttavat lopputulokseen, sillä dataa on etenkin Complexityn osalta todella vähän viimeisimmistä turnauksista. Voi kuitenkin olla, että edelleen pitkän pelitauon jäljiltä karttavalikoimat ovat huteralla pohjalla, joten karttavalintojen merkitys on vielä vähäinen.
  • Complexity ja NaVi ottivat yhteen viime vuonna useaan otteeseen, joista voitot ovat tasan 3-3. Siihen nähden, että NaVi on yleiseltä tasoltaan parempi joukkue kuin Complexity, match-up on yleensä ollut Complexitylle suotuinen silloin kun joukkue pelasi vanhalla, menestyneellä kokoonpanollaan.

 

YHTEENVETO

  • Complexityn tilanne on erittäin vaikea eikä vaisu avausottelu Vitalitya vastaan nostanut joukkueen osakkeita lainkaan. NaVi heräsi talvihorroksestaan aivan liian myöhään avausottelussa Liquidia vastaan, mikä toisaalta luo lisää kysymysmerkkejä joukkueen nykyvireen ylle, mutta toisaalta se ei ole joukkueelle mitään uutta. Karttavalinnat ovat jotakuinkin selkeät, mutta pelitauon jäljiltä karttavalikoimien vahvuus on molemmilla joukkueilla kyseenalainen eikä siten etuja voida karttavalintojen perusteella. Keskinäisten otteluiden historia on erittäin tasainen, mutta tällä kertaa Complexity on eri kokoonpanolla liikkeellä. Vaikka NaVi oli tyypilliseen tapaansa avausottelussa heikko, heille voidaan vielä antaa toinen mahdollisuus. Toisin kuin Complexity, NaVi:n kokoonpano on ehjä ja sillä on aina käytössään maailman kaksi top 5 -pelaajaa nimeltään s1mple ja electronic, jotka takaavat aina mahdollisuuden voittaa kenet tahansa. Complexity voi toki tässä ottelussa yllättää, mutta joukkueen kokoonpano-ongelmat ovat selvästi alkaneet rasittamaan joukkuetta pelin sisällä ja ulkopuolella eikä valoa näyttäisi tällä hetkellä tunnelin päässä olevan. Jos NaVi tekee tyypillisen tasonnostonsa tähän otteluun, Complexityn kohtalo lienee tässä turnauksessa taputeltu. NaVi:n 2-0 -voitolle saadaan mukavaa kerrointa Veikkaukselta. Kohde menee oikein, kun NaVi voittaa ottelun lukemin 2-0. 

 

TULOS: 1-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

20:30 (arvioitu alkamisaika)

89e9d6723b0b0b60a25406e638de88c4.png Vitality - Liquid 2a948ac4b9e942221dc0608f6c483dca.png

Kartta 1 - Liquid +3.5 | 1.81 | Betway

 

  • Vitality (shox, RpK, apEX, ZywOo, misutaaa, Nivera) aloitti CS-vuotensa mallikkaalla 2-0 -voitolla Complexitya vastaan. Muutamia huolimattomuusvirheitä lukuunottamatta joukkueen peli näytti ehjältä ja yksilöt vaikuttivat olevan yhtä skarpilla pelipäällä kuin ennen pelitaukoa. Complexity ei tosin edusta aivan parasta mittaria, joten vielä ei voida lähteä julistamaan Vitalitya turnauksen suurimmaksi voittajasuosikiksi. Ennusmerkit ovat kuitenkin hyviä ja nyt Vitalityn pitää jatkaa hyviä otteitaan.
  • Liquid (EliGE, NAF, Stewie2K, Grim, FalleN) pelasi FalleN:in debyyttiottelussaan NaVi:a vastaan ja otti lupauksia herättävän 2-0 -voiton. Etenkin oman karttavalintansa Liquid klaarasi lähes näytöstyyliin nimiinsä ja myös toisessa kartassa joukkue osoitti henkistä kanttia napatakseen voiton suoraan kahdessa kartassa. NaVi toki on sellainen joukkue, että heidän todellista tasoaan tuskin nähtiin avausottelussa, joten Liquidin ei kannata lähteä henkseleitään paukuttelemaan yhden voiton jälkeen. Selvää kuitenkin on, että FalleN ja kumppanit saivat yhteistyölleen loistavan alun ja meininki joukkueen leirissä vaikuttaisi olevan kunnossa. 
  • Pelattavalle kohteelle olennainen ensimmäinen pelattava kartta on Liquidin karttavalinta. Karttavetossa Vitality todennäköisesti bannaa Trainin. Liquidilla lienee kaksi varteenotettavaa karttavaihtoehtoa omaksi karttavalinnakseen. Ensimmäinen on Inferno, joka päättyi eilisessä NaVi-ottelussa Liquidin selvää 16-6 -voittoon. Toisin kuin NaVi, Vitality on kartassa todella kova, joten mitään olennaista karttaetua Liquid ei saa, mutta eilisottelun perusteella Liquid on saanut nykyisellä kokoonpanolla kuviot kuntoon kyseisessä kartassa. Toinen mahdollinen karttavalinta lienee Mirage, mikä ei ole ollut Liquidin parhaita karttoja, mutta se on perinteisesti yksi FalleN:in suosikkikarttoja, mikä voi tuoda Liquidin peliin uusia ideoita karttaan. Vitalitylle Mirage on hieman ailahteleva kartta, mutta kyllä se karttaa hyvin osaa pelata. Joka tapauksessa karttavalinnasta ei tule merkittävää etua Liquidille, vaan joukkueen pitää rehdisti ottaa peli nimiinsä. 
  • Joukkueilla ei ole ainuttakaan keskinäistä ottelua viime vuodelta, joten keskinäisten otteluiden historiasta ei voida olennaisia johtopäätöksiä tehdä.

 

YHTEENVETO

  • Vitality aloitti tämän turnauksen isännän ottein ja lähtee tähän otteluun oikeutettuna ennakkosuosikkina. Liquid otti hienon voiton NaVi:sta avausottelussaan, mikä antaa hyvät lähtökohdat jatkamaan turnausta uudella kokoonpanollaan. Ensimmäinen pelattava kartta on Liquidin karttavalinta, mikä osunee joko Infernoon tai Mirageen. Kummastakaan kartasta ei kuitenkaan tule merkittävää etua Liquidille. Keskinäisiä otteluita ei viime ajoilta ole. Vitality on sen verran vahva ja tasaisesti suorittava joukkue, että en usko Liquidin kykenevän näin nopealla aikataululla tekemään samanlaista urotekoa kuin NaVi:a vastaan. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Liquid pystyisi hyvää haastetta heittämään ja kenties karttavoittoa nappaamaan. Mikäli Liquid pelaa yhtä hyvin omassa karttavalinnassaan kuin NaVi-ottelussa, pelistä voi tulla todella tasainen ja etenkin ensimmäisen kartan osalta lukemat tuskin repeävät suuntaan tai toiseen. Näin ollen ensimmäisen kartan tasoitusveto Liquidille vaikuttaa tähän otteluun varteenotettavalta pelivalinnalta. Kohde menee oikein, kun Liquid voittaa, tai häviää korkeintaan kolmen kierroksen erotuksella ottelun ensimmäisen kartan. 

 

TULOS: 16-14

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten normaalimatka

Knotten - Hammerschmidt

Valinta: Hammerschmidt, Pinnacle, @2.53

Klo: 15:15

 

Knottenin kunnossa on ollut melko selkeä notkahdus joulutauon jälkeen, sillä vaikka ammunta on kulkenut malliikasti niin sijoitukset ovat painuneet kauas kärjestä. Hammerschmidt ei hänkään ole ladulla loistanut, mutta hän on aika lailla alisuorittanut viime kausien tasoonsa nähden ja jos Knottenin kyntäminen jatkuu niin saksalainen kyllä voittaa hänet hiihtovauhdissa. Ammunnan osalta kaksikko on tasainen, joten en näe Knottenia kovinkaan isona suosikkina tässä parissa.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL

KLO 02.00

 

Ny Islanders -  New Jersey Devils

 

Valinta :  Ny Islanders ML 

Kerroin :  1,68 ( Coolbet ) 

 

Islanders pelannut kolme ottelua ja voittanut 2/3 kertaa ja molemmat nollapelejä vieläpä.   Eli puolustuspelaaminen toimii kyllä edes jollain tasolla jo.  Puolestaan Devils voittanut myös 2/3 otteluaan,  mutta keskiarvoltaan joukkue päästään kaverin ampumaan 38 kertaa, kun itse ampuvat 28 kpl ottelussa,  joten kaikki ei pelillisesti ihan täsmää.   Molari torjui Rangers pelissä 47 laukausta, mikä kuvastaa kyllä jotain.  Vieraat antaa kaverille vetopaikkoja.   Nyt onni on siinä,  että Bruins ei osaa niitä käyttää ja Rangers puolestaan on aika sekaisin joukkueena.   Tänään Islanders on ihan toista maata.   Kotijoukkue on 4,ketjun voimin tuleva juna,  joka pyyhkäisee vieraat kumoon.   Näen tässä aika varmelilta vaikuttavan kohteen.   Vielä ML yli 1,60, niin ehdottomasti peleille.   Keskinäiset Ottelut ovat varsinkin Islanders kotihallissa olleet pääasiassa kotivoitto isoa ja niin uskon tänäänkin tulevan.  

Kunhan Ny Islanders voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 04.30

 

Vancouver Canucks -  Montreal Canadiens 

 

Valinta :  Montreal Canadiens ML 

Kerroin :  1,78 ( Coolbet ) 

 

Montreal hävisi eilen rankuilla 6-5 ja tänään on revanssin paikka.   Vieraat nousi eilen monta kertaa tasoihin ja  lopussa kävivät jo 4-5 johdossa.   Kotijoukkue voitti tämän oikeastaan kolmen ylivoimamaalin ansiosta.  Canadiens heikoin kohta tällä hetkellä on selvästi alivoimapeli.   Joukkue saa maalipaikkoja ja laukauksia.   Oma pääty on aika hyvin suojattu 5 vs 5 pelissä,  mutta nuo alivoimat kuriin.    Keskinäisissä myös varsinkin Canucks kotihallissa,  niin Canadiens on saanut hyvällä prosentilla pisteitä.   Uskon, että viime yö kuitataan.   Nyt on ollut trendi, että tasaiset ottelut päättyy molempien osapuolten voittoon,  niin tänään on Montreal vuoro. 

Kunhan Montreal Canadiens voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

NHL.

Boston Bruins - Philadelphia Flyers

valinta, ensimmäinen erä. U 1.5

kertoimella 1.86 Comeon.

alkamisaika: 02.00

 

Boston Bruinsin kausi ei ole alkanut pelillisesti vakuuttavasti ja maalinteko on yskinyt pahemman kerran ja kolmeen peliin varsinaisella on syntynyt ainoastaan kolme maalia, joskin sille itselle ollaan tehty varsinaisella peliajalla myös ainoastaan neljä maalia.

 

Philadelphia Flyersin kausi on alkanut hieman runsas maalisemmissa merkeissä, joskin Pittsburgh peleissä maaleja tuli enemmän, kuin maalipaikkoihin olisi kuulunut tulla.

 

Maalissa Bostonilla aloittaa Rask ja Philadelphialla Hart, joten pelistä voi muodostua tuon kaksikon johdolla vähä maalinen peli, jossa ensimmäinen erä päättyy mahdollisesti toiselle maalin voittoon tai maalittomaan tasapeliin, joten kokeiluun ensimmäisen erän underia.

 

Pelionnea!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL.

Ottawa Senators - Winnipeg Jets

valinta, Ottawa Senators 

kertoimella 2.9 Comeon.

alkamisaika: 02.00 

 

Kerroin on sen verran poikkeava markkinasta, että pakkohan tuota on laittaa.

Joukkueet kohtasivat toisensa toissa yönä ja tuon pelin vei Jets jatkoajan jälkeen.

Ottawa hallitsi laukauksia, vieden myös tilastoja ja risti kiekkoa useammin.

Maalissa Hellebuyckin ilta on varmasti työteliäs, koska Jetsien puolustus on kauniisti sanottuna köykäinen.

Jetseleiltä myös puuttuu jälleen Patrik Laine, joka on iso kolaus Jetsien ylivoimalle ja sen uhalle. Jetsien ylivoima ei ole muutenkaan ollut hetkeen ihan sillä tasolla, mitä se vielä parisen kautta sitten oli.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kohde 59 NHL: Vegas ML  2.28 ( paf)    torstaina pelataan Kohde 60  Eht turnee: Ruotsi 1.75 ( paf)    Päivän saldo 2€ panoksilla Panokset:   2€ Voitot:   € EROTUS: €   --Kokonaistilanne 1€ panoksilla Kohteet:  60 Oikein:    väärin:        tällä hetkellä   1€ panoksilla mennää  € 
    • ESL Pro League VP: FlyQuest - Natus Vincere | FlyQuest +1.5 | 2.14 (Unibet)   PK: Bad News Kangaroos - ENCE | Rounds Handicap - Bad News Kangaroos +12.5 | 1.90 (bet365)   PK: MOUZ - GamerLegion | GamerLegion +1.5 | 1.92 (Coolbet)   PK: Monte - Liquid | Yli 2.5 karttaa | 2.00 (bet365)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   FlyQuest - Natus Vincere  FlyQuest +1.5 | 2.14 | Unibet   FlyQuest lähtee EPL-turnaukseen mahdollisena yllättäjäehdokkaana. Australian ykkösjoukkue on totuttu näkemään tässä roolissa jo pitkään ja hiljattain päättyneessä IEM Chengdu -turnauksessa FlyQuest pystyi muutamaan otteeseen haastamaan nimekkäämpiä joukkueita. FlyQuest ei tietenkään ole turnauksen tai edes D-lohkon suurimpia menestyjäehdokkaita, mutta altavastaajan rooli sopinee joukkueelle hyvin. Natus Vincere tulee EPL-peleihin ensimmäistä kertaa tarunhohtoisen Major-voiton jälkeen. Kyseessä oli melkoinen yllätys, sillä NaVi:n ei odotettu olevan vielä valmis ottamaan turnausvoitto vuoden suurimmista turnauksesta, mutta niin vain joukkue pystyi ylittämään kaikki esteet. Nyt joukkuetta kohtaa paluu arkeen ja valmistautumisen kannalta kysymysmerkkejä on ilmassa, sillä Major-finaalista on aikaa kulunut kuukausi. Tästä huolimatta NaVi:a voidaan pitää vähintäänkin alkulohkonsa suosikkina ja vähintäänkin pudotuspeleihin asti joukkue yltänee. Karttavetossa FlyQuest poistaa Overpassin ja Natus Vincere bannaa Vertigon. FlyQuest ottanee karttavalinnakseen joko Miragen tai Infernon. NaVi:n karttavalinta osunee Nukeen tai Anubisiin.   YHTEENVETO Natus Vincere lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Joukkue on tuore Major-voittaja ja kuten kyseisessä turnauksessa nähtiin, NaVi voi hyvänä päivänä päihittää kenet tahansa. Missään nimessä helpolla suurvoitto ei kuitenkaan tullut ja NaVi:n pitää vielä parantaa tasaisuuttaan eikä tähän turnaukseen valmistautuminen ole välttämättä ollut optimaalinen. FlyQuest on mahdollisesti melko ikävä joukkue kohdata avausottelussa, sillä australialaisjoukkue osoitti jo edellisessä turnauksessaan, että se  uskaltaa pelata ennakkoluulottomasti isompiaan vastaan. Peruspeli ei ole tietenkään NaVi:n tasolla, mutta mikäli FlyQuestilla on hyvä päivä ja NaVi karistelee ruosteita koneestaan, tässä ottelussa on mielestäni pieni yllätysmahdollisuus ja vähintäänkin yhteen karttavoittoon FlyQuestilla saattaa eväät riittää. Kohde menee oikein, kun FlyQuest voittaa ottelussa vähintää yhden kartan. 
    • Jalkapallo Etelä-Korea 13:00 Incheon - Jeonbuk Pelivalinta: Btts Kyllä @ 1.87 Pinnacle Varsin tasaväkiset joukkueet kohtaavat. Molemmilla joukkueilla on laadukkaat hyökkääjät tähän sarjaan, mutta puolustamisessa on molemmilla joukkueilla petrattavaa. 
    • Jalkapallo Australia A-liiga 12:00 CCM - Adelaide Pelivalinta: Yli 3.5 maalia @ 1.87 Pinnacle CCM tarvitsee pisteen tästä ottelusta jotta se voittaa A-liigan runkosarjan. Kuinka tärkeä sitten tämä runkosarjan voitto heille on kun joukkue kuitenkin vähintään kakkonen ja sillä on lunastettu suora välieräpaikka. Adelaide jää pudotuspelien ulkopuolelle, mutta varmasti haluaa sekin päättää kauden voittoon.  Näen aineksia ottelussa suuriin maalimääriin sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet todella hyvin viimeaikoina ja varsin runsasmaalisia otteluita. 
×
×
  • Create New...