Jump to content
  • mr green.png

Recommended Posts

Jääkiekko

Liiga

Klo: 16.00

Tappara - Lukko

Pelivalinta: Lukko-1.5

Kerroin: 2.90(william hill) 

Välierät ja G4 edessä. Lukko siirtyi eilen sarjassa 2-1 johtoon ja lähtee tänään katkaisemaan sarjaa. Lukko ollut sarjassa odotetun hyvä ja tuo toissa pelin tappio menee aika pitkälti tilastotappion piikkiin. Tapparan peli ailahtelee hyvin paljon otteluiden välillä ja tuo ainoa voittokin oli enemmän lukon huonoutta kuin tapparan hyvyyttä. Lukko on hyvin tasapainoinen joukkue ollut läpi kauden ja sen voi odottaa jatkuvan loppuun asti. Yksinkertaisesti Lukko on aivan kaikessa Tapparaa edellä ja se varmasti haluaa lyödä jo tänään sarjan poikki. Uskon että lukko jatkaa siitä mihin eilen jäi ja Tapparalla ei palaa tässä ole. Tasoituksen kera lukkoa lapulle. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Reva - Sharanyuk

Vihje: Sharanyuk & Alle 71.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.20

Alkamisaika: 12:35

- Setka Cupin puolella kohtaavat Reva sekä Sharanyuk. Sharanyuk lähtee tähän kohtaamiseen ansaitusti suurena suosikkina 1.25 kertoimella ja näen myös Sharanyukin tämän ottelun voittavan suhteellisen helposti. Reva ja Sharanyuk ihan eri tason pelaajia ja viimeaikainen vire myös pelaajilla täysin päinvastainen, Reva voittanut 4 viimeisestä 15 pelistään kun puolestaan Sharanyuk voittanut 10 viimeisestä 15 pelistään. Tämä on ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen näillä pelaajilla laatuaan joten siitä ei dataa saada pöytään mutta Sharanyukin pitäisi kuitenkin olla tähän otteluun tultaessa aivan eri tason pelaaja ja myös esiintynyt selvästi edukseen pöydällä siinä missä Reva pelannut heikosti ja napsinut tappioita. Sharanyuk voittaa tämän avausottelun näiden pelaajien välillä 3-0/3-1 luvuin ja erissä pysytään vähäisissä pisteissä niin underiksi jäädään pisteissä niin tämä kohde osuu, Revalla ei viimeaikaisilla näytöillään pitäisi pahemmin palaa olla tässä ottelussa mutta siinä ja siinä meneekö 3-1 vai 3-0 niin varmistetaan tällä underivedolla tätä kohdetta niin kestää sen yhden Revan erä voitonkin kun erät vain pysyvät maltillisina niinkuin pitäisi.

2-3 (13-11, 11-8, 5-11, 7-11, 6-11)

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Khodakivskyi - Pyrtyk

Vihje: Khodakivskyi Voittaa 1. Erän vähintään 5 pisteen marginaalilla

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.25

Alkamisaika: 13:30

- Setka Cupin puolella kohtaavat Khodakivskyi sekä Pyrtyk. Khodakivskyi lähtee tähän otteluun 1.33 kertoimisena suosikkina ja itse näen vielä tätäkin suurempana suosikkina Khodakivskyin tähän otteluun tultaessa. Khodakivskyi on pelannut Setka Cupissa 13 ottelua ja voittanut ne kaikki tähän saakka. Khodakivskyi pelannut siis todella hyvin ja hyvässä vireessä jo pitemmän aikaa kun puolestaan Pyrtyk pelannut sitten sellaisella kohtalaisella tasolla voittaen 5 viimeisestä 10 pelistään. Pyrtyk ei missään nimessä ole huono pelaaja vaan ihan hyvä keskitason pelaaja mutta kun vastassa on nyt Khodakivskyi joka on ollut ihan omilla leveleillään niin uskon etenkin avauserän menevän selvällä marginaalilla Khodakivskyille, 1. erän -4.5 tasoitus on siis vetona tässä mutta kun Bet365 sivulla listattu tuohon muotoon niin sen myös vihjeeseen laitan noin. Jossain kohtaa pakosti täytyy edes se yksi ohipeli tulla Khodakivskyille mutta en usko että se on vielä tämä kohtaaminen vaan Khodakivskyi voittaa Pyrtykin selvin luvuin ja etenkin avauserän dominoivasti vähintään 11-6 luvuin.

1. Erä 11-7, pisteellä vajaaksi tällä kertaa

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

SHL

Klo: 21. 00

Växjö - Rögle 

Pelivalinta: Rögle

Kerroin: 2.70(coolbet)

Ruotsin liigan finaalit ja G2. Växjö vei ensimmäisen kohtaamisen niukasti 2-1. Erittäin tasainen pari kyseessä ja tästä on lupa odottaa pitkää sarjaa. Ensimmäinen kohtaaminen oli niin tuloksellisesti kuin pelillisesti hyvin tasainen ja se olisi voinut kääntyä miten päin vaan. Itse en varsinaisesti tähän selvää suosikkia nää. Kummankin joukkueen puolustuspeli on ollut rautaa viime pelit ja se edellä Joukkueet varmasti lähtevät myös tulevaan kamppailuun. Röglellä sen sijaan ollut hieman viimeistely ongelmia vieraskentällä kun 4 edelliseen matsiin jäänyt kolmesti vain yhteen maaliin. tähän odotan muutosta tänään ja että ketsuppipullo aukeaa, koska erittäin hyvä hyökkäys kalusto vierailta löytyy. Mikäli Rögle löytää hyökkäyspelaamiseen hieman tehoja on se erittäin vahvoilla tähän otteluun. Rögle on pelannut hyvin koko pleijareiden ajan vaikka aina se ei olekkaan tuottanut palkintoa. Toki växjökin parantanut peliään jatkuvasti, mutta jotenkin tämä haiskahtaa enemmän vieraiden peliltä. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Saksan Bundesliga

Mainz - Hertha klo 19:00

Alle 2.5 maalia 1.85 @Marathonbet

Mainzilla on jo pitkä tappioton putki, tarkemmin laskettuna 7 ottelun mittainen, jonka aikana ollaan onnistuttu nousemaan pois putoajien paikalta. Hertha on toiseksi viimeisenä ja ei voi enää kärsiä liikaa pistemenetyksiä päästäkseen turvalliselle puolelle viivaa. Mainz muistettiin viime kaudella umpisurkeana joukkueena, mutta vuoden vaihteessa on tehty selvä käänne parempaan ja saatu loistavia tuloksia sekä Leipzigiä, Borussiaa, Lerverkusenia että Dortmundia vastaan. Herthakaan ei ole hävinnyt viiteen otteluun kuin Dortmundille, mutta joukkue on vieraissa selkeästi heikompi. Oletuksena itsellä on, että kun pelataan näitä 6 pisteen otteluita, niin niistä ei mitään maali-iloittelua ole odotettavissa. Harmittavasti en ehtinyt ottamaan tuossa päälle kahden kertoimisena mukaan, nyt tässä ei juuri valueta ole jäljellä, mutta pelaa ken tahtoo.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Saksan 2.Bundesliga

Düsseldorf - Karlsruher

Düsseldorf 1.81@Coolbet

Düsseldorf on yksi parhaista tämän vuosipuoliskon 2.Bundesligan suorittajista ja vielä pienet saumat on tuohon kakkospaikkaankin, kun vastassa on kolmessa kotipelissä heikohkot KSC, Aue ja Braunschweig ennen Fürthin kohtaamista. Düsse on 2.Bundesligan toiseksi paras kotijoukkue voittaen 9 14:stä kotiottelustaan. Vierasjoukkueen parhaan maalintekijä Hoffmannin pelaaminen ei ole varmaa eikä myöskään toiseksi parhaan maalintekijä Choin. Molemmat olivat ulkona Hampuria vastaan. Karanteenista pitäisi saada takaisin Fröde ja Bormuth. Luotetaan vahvaan kotijoukkueeseen tärkeässä paikassa. Coolbet tarjoaa vielä toppia, muualla valunut 1.6 hujakoille. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  02.00

 

Montreal Canadiens  -  Toronto Maple Leafs 

 

Valinta :  Toronto Maple Leafs ML 

Kerroin :  1,64 ( Bethard ) 

 

Vihaatko Montreal?   en, mutta ei ne nyt enää sylje päälle.   Canadiens on noussut Winnipeg,  Ottawa vastaan 0-2 tappiosta voittoon.   Tänään ne ei nouse.   Nyt vastassa on astetta liian kova nippu.  Toronto on kaikessa edellä ja kun vieraat menee johtoon parilla maalilla,  niin  silloin ei tällä kertaa Montreal nouse.   Kyllä minä näen, että tämän pitäisi onnistua ja otetaan kupongille.  Vierailla Campbell aloittaa maalissa ja tuo laajuus.  Toimiva ylivoima ja astetta varmempi yleispeli tuo vieraille voiton.   Nyt kotijoukkueen vastassa on liian iso vuori. 

 

Kunhan Toronto Maple Leafs voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.   

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  02.00

 

Philadelphia Flyers  -  Pittsburgh Penguins 

 

Valinta :  Pittsburgh Penguins ML 

Kerroin :  1,60  ( Coolbet 

 

Battle of Pennsylvania vol. 7 

 

Enää kaksi kertaa tämä herkkuottelu tällä kaudella edessä ja se pelataan kuuluisana B2B pelinä.   Ottelu, jossa tappiolla ollut joukkue on voittanut tällä kaudella 5/6 kerrasta ja historiassa tämä toistuu erittäin usein.   Viihdyttävää jääkiekkoa,  jossa ei niinkään puolusteta vaan annetaan vauhdin määrätä suunta.   Jääkiekkopornoa runkosarjassa aina, kun nämä kohtaavat.  Se viha on iso ja se näkyy.   Tällä kaudella 4/6 kertaa on Philadelphia ollut parempi osapuoli.   Alkukaudesta se oli pelillisesti edellä.   Pikku hiljaa Pittsburgh alkoi saamaan otetta ja sarjataulukossa suunnat muuttu.  Viime ottelukin tuli juuri Flyers murskatappion jälkeen,  jolloin se vaa oli yksinkertaisesti sisukkaampi ja voitti jatkoilla keskinäisen,  jossa Hart torjui kaiken.  Tänään ei Hart ole maalissa.   Viimeksi Penguins sai paljon pahoja vastahyökkäyksiä  2 vs 1  tilanteita,  mutta ei uponnut.   Tänään noista pingviinit tekee.    Muutenkin Philadelphia on ollut ihan kuutamolla viime viikot ja puolikuntoisia pelaajia kentällä ja poffipaikan voi unohtaa.   Henkisesti kotijoukkue tulee lujaa, mutta emme näe Lyon / Elliott kaksikkoa mitenkään jumalana.   Yksinkertaisesti vieraat on tällä hetkellä parempi joukkue ja näissä kun ei puolusteta mitenkään tiiviisti,  niin vieraiden yksilöt hoitaa pelin helposti vieraille.   Ikävä tulee Hart torjuntoja kotijoukkueelle.  Tällä hetkellä Kapanen, Rust on kuumia pelaajia ja kun Crosby syttyy, niin voittaja on selvillä.   Vieraat hoitaa tämän ensimmäisen ottelun ja voittaa pitkästä aikaa Wells Fargo Centerissä.     Jos yöllä ei tule uni, niin tässä on viihdettä ja mielenkiintoinen ottelu,  jossa tapahtumia riittää. 

 

Kunhan Pittsburgh Penguins voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...