Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Recommended Posts

Jääkiekko, KHL

Kunlun - Dinamo Riika, klo 19:30

Dinamo Riika @2.45 Bethard

 

KHL:än kaksi pohjajoukkuetta kohtaavat maanantai-iltana. Kunlun on tällä kaudella vielä huonompi kuin edellisillä kausilla. Voisin jopa sanoa, että joukkue on aivan naurettava tälle tasolle. Joukkue onkin olemassa tällä kaudella ainostaan Kiinan maajoukkueen harjoittelu varten. Dinamo Riikakin on suoraan sanottuna huono joukkue, mutta kuitenkin selvästi Kunlunia tasokkaampi kokonaisuus. Mielestäni Dinamo Riian kuuluisi olla tässä surkuhupaisassa kamppailussa jokseekin selvä suosikki, joten tällaiset kertoimet täytyy ottaa talteen hyvissä ajoin. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL

Klo: 18:30

Jokerit - Traktor Tseljabinsk 

pelivalinta: Jokerit 1X2

Kerroin: 2.50(bethard)

Jokerit aloittanut kautensa kahdella vieras  tappiolla. Ensimmäinen tuli Kazanille 3-0 lukemin ja toissapäivänä Neftehimik oli parempi 4-2 lukemin. Traktor on pelannut yhden ottelun jossa se voitti Sibirin kotonaan 3-2 jatkoajan jälkeen. Hyvin tasainen peli tästä on odotettavissa. Jokereiden kertoimet noussut mukavasti ja toisaalta ihan syystäkin. Mutta itse luotan että tänään kotipelissä Jokereilta nähdään ryhtiliike ja tästä voitto napataan.

 

Link to post
Share on other sites

League One / Jalkapallo Englanti

Bolton Wanderers - Burton Albion

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.76 Comeon

Alkaa 22:00

Bolton(14.) on tehnyt viiden pelatun kierroksen jälkeen yhdeksän maalia ja omissa on soinut kahdeksan kertaa. Joukkue onnistui tekemään kauden kahdessa tähän asti pelatussa kotimatsissaan yhteensä viisi maalia (2-1, 3-3)  Burton on onnistunut maalinteossa viidesti ja oma verkko on heilunut myös viisi kertaa. Joukkueiden kahdessa viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa nähtiin yhteensä yksitoista maalia (2-2, 3-4). Hienoisista kokoonpanohuolista kärsivä Bolton saa maistaa tänään tappion karvasta kalkkia Burtonin viedessä pisteet matkaansa maalein 1-2 päättyvästä ottelusta.

0-0

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 19.30 

SKA Pietari - Admiral Vladivostok

Pelivalinta: SKA Pietari -2.5

Kerroin: 2.20(coolbet)

Ska aloittanut kauden vahvasti kahdella voitolla. Viimeisin tuli vieraissa Jaroslavista vieraissa jatkoajan jälkeen 3-4. Admiral aloittanut odotetusti kahdella tappiolla, toki viimeisin tuli vasta jatkoajan jälkeen 4-3, Omskin vieraana. Ska materiaalin puolesta on kaikessa parempi ja on myös ollut sitä pelillisesti. Admiralin hyökkäys osasto on seitin ohut ja se näkyi jo harjoituskaudella, että maalin teko on erittäin hankalaa. Tänään vastaan asettuu yksi parhaista ja parhaiten organisoiduista puolustuksista, joten tänään tuskin 1 maalia enempää vierailta on lupa odottaa. Skan hyökkäys ei ehkä ole niin hyvä kuin puolustus mutta Admiralin tasoista joukkuetta vastaan tehoja on odotettavissa. En jaksa uskoa että vieraat yltää toiseen yllätykseen putkeen ja pystyisi isäntiä haastamaan. Iso kotivoitto tiedossa Ska vie 4,5- 0,1

Link to post
Share on other sites

MLB klo 20:05

Baltimore Orioles - Kansas City Royals

Pelivalinta: Kansas City Royals

Kerroin: 1,90 Marathonbet

Royalsin aloittava syöttäjä Bubic, joka pelannut hieman ailahtelevan kauden. Oriolesilla aloittaa Lowther, joka pelannut vasta yhden MLB ottelun heikolla menestyksellä. Lowther on Bubicia heikompi syöttäjä ja tästä etua vierasjoukkue Royalsille.

Lyöntipuolella Oriolesilla on hyviä lyöjiä muutamia, mutta epätasaisuus vaivaa joukkuetta. Royalsilla muutama hyvä lyöjä myöskin ja etenijä, mutta Royalsin lyöntiosasto on tasaisemmin suorittanut tällä kaudella ja pidän Royalsin lyöntiosastoa parempana kuin Oriolesin.

Kotikentästä pientä etua Oriolesille, mutta pidän silti Royalsia ennakkosuosikkina ottelussa.

Link to post
Share on other sites

MLB klo 1:10

Cleveland Indians - Minnesota Twins

Pelivalinta: Minnesota Twins

Kerroin: 1,84 Unibet

Minnesotalla aloittavana syöttäjänä on Ober, joka on pelannut ok kauden. Viimeisimmissä otteluissa on löytynyt kohtuu hyvä vire ja siitä on hyvä jatkaa tähän kamppailuun. Clevelandilla aloittava syöttäjä on Allen, joka on pelannut heikomman kauden. Muutama yksittäinen peli sujunut hyvin mutta monissa peleissä Allen ollut syöttämisessä suurissa vaikeuksissa. 

Lyöntiosastot ovat joukkueilla melko tasaiset. Twinsin lyöjillä hyvät tilastot Allenia vastaan.

Pidän Minnesotaa melko selkeänä ennakkosuosikkina ottelussa.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...